oxxy Δημ. July 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2018 Εγώ πάντως στην αρχή όταν ειχε δώσει το πακέτο play now είχα κάνει hot spot ένα κινητό και έδωσα ίντερνετ σε μια LG smart TV που έχω και άνοιξα την εφαρμογή του YouTube και είδα κάποια video τα MB που έφαγε ήταν από το play now Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. July 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2018 Δεν ξέρω αν βοηθήσει αυτό που θα πω, έχω στο WU αυτή την προσφορά PlayNow που δίνει 500MB internet και 5GB YouTube (δωρεάν από μια συναυλία, τα δίνανε promo για τους 5 επόμενους μήνες νομίζω) και όντως οπότε μπαίνω YouTube τραβάει από εκεί. Μόλις πέρασε ο πρώτος μήνας, τα αθροίσε μαζί με τα καινούργια. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnis Δημ. July 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2018 Επίσημα όχι, θα σου τρώει από τα κανονικά, όχι τα βίντεο. Ανεπίσημα δεν το εφαρμόζουν. Σήμερα που το δοκίμασα Με youtube έφαγε από το πακέτο play Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. July 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2018 Mέχρι στιγμής ισχύει ότι τρώει απο το play now πακέτο όταν η σύνδεση είναι ip cosmote-->youtube site, ανεξαρτήτως του τρόπου που επιτυγχάνεται η σύνδεση δηλαδή είτε απο το κινητό, είτε tethering, είτε mifi router-->wifi σύνδεση Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddiedimitris Δημ. July 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2018 Παιδιά από cosmocarta να μετατραπεί σε frog πέρα απ το να στείλω Αλπακ ξέρετε τι άλλο χρειάζεται? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. July 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2018 Παιδιά από cosmocarta να μετατραπεί σε frog πέρα απ το να στείλω Αλπακ ξέρετε τι άλλο χρειάζεται? Ευχαριστω Τιποτε αλλο. Να έχεις υπόλοιπο μόνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddiedimitris Δημ. July 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2018 Τιποτε αλλο. Να έχεις υπόλοιπο μόνο. Και πως ξέρω ότι θα γίνει frog και όχι what’s up? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angmar Δημ. July 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2018 Στέλνεις 2ο μήνυμα. Θα σου έρθουν οδηγίες μόλις στείλεις το ΑΛΠΑΚ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. July 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2018 Τα speetest σας είναι σταθερά με το Frog; Έχω το πακέτο των 7GB και φαίνεται υπάρχει κόφτης σε όλους τους servers Sent from my SM-G930F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddiedimitris Δημ. July 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2018 Στέλνεις 2ο μήνυμα. Θα σου έρθουν οδηγίες μόλις στείλεις το ΑΛΠΑΚ Α ευχαριστώ πολύ! Αν κάποιος γνωρίζει επίσης στη frog υπάρχει η δυνατότητα μέσω δικτύου να μπλοκάρονται οι κλήσεις με απόκρυψη όπως γίνεται στα συμβόλαια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. July 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2018 Τα speetest σας είναι σταθερά με το Frog; Έχω το πακέτο των 7GB και φαίνεται υπάρχει κόφτης σε όλους τους servers Sent from my SM-G930F Ναι, έχει κόφτη. Βάλε για δοκιμή 1 πακέτο Giga day και λογικά θα φύγει ο κόφτης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. July 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2018 Ναι, έχει κόφτη. Βάλε για δοκιμή 1 πακέτο Giga day και λογικά θα φύγει ο κόφτης.Ορθή η σκέψη σου Sent from my SM-G930F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. July 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2018 Α ευχαριστώ πολύ! Αν κάποιος γνωρίζει επίσης στη frog υπάρχει η δυνατότητα μέσω δικτύου να μπλοκάρονται οι κλήσεις με απόκρυψη όπως γίνεται στα συμβόλαια? Θα πρέπει να καλέσεις την Cosmote και να ζητήσεις να μπει φραγή εισερχομένων κλήσεων με απόκρυψη αριθμού. Θα σου ζητηθεί αριθμός ταυτότητας. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. July 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2018 Τα speetest σας είναι σταθερά με το Frog; Έχω το πακέτο των 7GB και φαίνεται υπάρχει κόφτης σε όλους τους servers Sent from my SM-G930FΣε τι ταχύτητα κόφτης;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. July 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2018 Σε τι ταχύτητα κόφτης;;Δεν είναι σταθερός, απλά εκεί που πάει να απογειωθεί πάνω από 100, πέφτει στα 30 40 Sent from my SM-G930F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. July 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2018 Είπα Και εγώ δεν θα βάζανε κοφτή ; Χ αχ αχ αχ Χαχα,Α,Α,Α Σαν δεν τρέπονται (γκρίνια για τιμές κλπ) Ας αφήσουν τα πακέτα αυτά μόνιμα και ας βάλουν κοφτή στα 10mbps χεστηκαμε :) Όχι ότι πάλι δεν είναι πανάκριβα σε σχέση με της ΕΕ αλλά λέμε τώρα. Send by ASUS Zenfone 3 Ultra 6.8" by Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. July 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2018 Δεν είναι σταθερός, απλά εκεί που πάει να απογειωθεί πάνω από 100, πέφτει στα 30 40 Sent from my SM-G930F Το πακέτο 2gb και 5gb έχει κι αυτό περιορισμό στην ταχύτητα; Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. July 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2018 Το πακέτο 2gb και 5gb έχει κι αυτό περιορισμό στην ταχύτητα; Ναι, κανονικά. Μόνο τα giga now είναι free. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. July 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2018 Το πακέτο 2gb και 5gb έχει κι αυτό περιορισμό στην ταχύτητα;Ναι έχουν, στο site κιόλας δεν έχουν διπλα την ένδειξη 4G αν και στην κανονική πλοήγηση δε φαίνεται να υπάρχει πρόβλημα. Το θέμα είναι γιατί να έχει στα 7gb αφού είναι προσφορά των 700mb που δεν έχουν κόφτη αποδεδειγμένα Sent from my SM-G930F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. July 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2018 (edited) Ναι έχουν, στο site κιόλας δεν έχουν διπλα την ένδειξη 4G αν και στην κανονική πλοήγηση δε φαίνεται να υπάρχει πρόβλημα. Το θέμα είναι γιατί να έχει στα 7gb αφού είναι προσφορά των 700mb που δεν έχουν κόφτη αποδεδειγμένα Sent from my SM-G930F Εντάξει πάλι είναι πολύ γρήγορο το internet δεν χρειάζεται για να κανείς πλοήγηση από κινητό και τόσο μεγάλες ταχύτητες Μόνο που είμαστε COSMOTE και έχουμε Ίντερνετ παντού είναι κέρδος ...... Edited July 10, 2018 by Vasileios Συγκρίσεις δικτύων δεν έχουν θέση σε αυτό το νήμα. Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. July 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2018 Παιδιά ο κόφτης περιορίζεται μόνο στα speedtest ή και στη πραγματική χρήση;; Π.χ. αν κατεβάσετε κάτι μεγάλο απο playstore κόβει ταχύτητα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. July 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2018 Ναι κανονικά κόβει. Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. July 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2018 Όχι κατεβάζει σβέλτα και πάλι, έβαλα gigaday και στο speetest πάει τρένο Sent from my SM-G930F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. July 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2018 Από πότε έχει κόφτη η κοσμοτε; Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. July 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2018 Δεν έχει κόφτη στην ποσότητα όπως άλλοι, αλλά στην ταχύτητα και όχι σε όλα τα πακέτα mb. Eδώ και αρκετό καιρό... Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts