soufras Δημ. August 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2017 Αν είναι έτσι, οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelisss Δημ. August 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2017 Γεια στην παρέα. Αγόρασα κ εγώ λόγω της προσφοράς με τα 5gb μια κάρτα frog. Αντιμετωπίζω όμως το εξής πρόβλημα. Πιάνω μόνο h+ κ όχι 4g, ενώ με κάρτα σύνδεσης cosmote δεν είχα αυτό το πρόβλημα. Τι παίζει; Παράθεση Xiaomi mi5 high Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. August 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2017 Γεια στην παρέα. Αγόρασα κ εγώ λόγω της προσφοράς με τα 5gb μια κάρτα frog. Αντιμετωπίζω όμως το εξής πρόβλημα. Πιάνω μόνο h+ κ όχι 4g, ενώ με κάρτα σύνδεσης cosmote δεν είχα αυτό το πρόβλημα. Τι παίζει; Στείλε 4G στο 1333 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelisss Δημ. August 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2017 Μου βγάζει failed. Έχει κάποια χρεωση γτ έχω μηδενικό υπόλοιπο. Παράθεση Xiaomi mi5 high Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. August 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2017 Θέλει μη μηδενικό υπόλοιπο για να σταλθει το μήνυμα, χωρίς να χρεωθείς βέβαια. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. August 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2017 Moυ ηρθε μηνυμα 5 ευρω για 5gb στελνεις Α(κενο)11 στο 1256 ισχυει μεχρι 31/8 Μάλλον δεν είναι για όλους.. Μόλις έστειλα και λέει δεν υπάρχει κάποια προσφορά για την σύνδεση σας. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. August 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2017 Αυτά τα μηνύματα ισχύουν μόνο γι'αυτούς που τα λαμβάνουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. August 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2017 Αυτό που ανέφερε ο Μάνος με τα 1000' προς όλους μόνο με ανανεωση είναι το περισσότερο ενδιαφέρον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrinhio_1 Δημ. August 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2017 Έχει έρθει και σε εμένα αλλά μικρή διαφορά έχει απο από το πακέτο με τα 4giga. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. August 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2017 1€/Gb και 0,50€/Gb για όσους έχουν διπλασιασμό δεν το λες και άσχημο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrinhio_1 Δημ. August 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2017 1€/Gb και 0,50€/Gb για όσους έχουν διπλασιασμό δεν το λες και άσχημο. Δεν ξέρω για το διπλασιασμό που λες αλλά τα 4giga που βάζουμε βγαίνει 1,1€/g Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. August 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2017 Το ενεργοποίησες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrinhio_1 Δημ. August 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2017 Αύριο θα το κάνω πριν λήξει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. August 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2017 Αν θες ενημέρωσε μας αν σου μεταφέρει τη λήξη τυχόν υπολειπομενων mb. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrinhio_1 Δημ. August 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2017 Οκ. Θα το κάνω σήμερα τότε και θα ενημερώσω ----- προσθήκη μηνύματος 20 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μόλις το ενεργοποιήσα και έχουν διαφορετική ημερομηνία από το κανονικό πακέτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soufras Δημ. August 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2017 Γεια στην παρέα. Αγόρασα κ εγώ λόγω της προσφοράς με τα 5gb μια κάρτα frog. Αντιμετωπίζω όμως το εξής πρόβλημα. Πιάνω μόνο h+ κ όχι 4g, ενώ με κάρτα σύνδεσης cosmote δεν είχα αυτό το πρόβλημα. Τι παίζει; Δες επιπλέον αν δεν την αγόρασες από κατάστημα cosmote, μήπως είναι κάποια παλιά κάρτα που δεν υποστηρίζει 4G. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. August 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2017 οι παλιές κάρτες λήξανε. Δεν μπορούν να ενεργοποιηθούν πλέον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soufras Δημ. August 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2017 Τότε ας κάνει όπως του είπε ο φίλος πριν, και βλέπει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik1975 Δημ. August 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2017 Και για δεν μπορούσα να το ενεργοποιήσω με SMS,πήγα στον Γερμανό και σε μια ώρα ήταν έτοιμο το 4 G Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. August 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2017 Γεια στην παρέα. Αγόρασα κ εγώ λόγω της προσφοράς με τα 5gb μια κάρτα frog. Αντιμετωπίζω όμως το εξής πρόβλημα. Πιάνω μόνο h+ κ όχι 4g, ενώ με κάρτα σύνδεσης cosmote δεν είχα αυτό το πρόβλημα. Τι παίζει; Το special edition είναι αυτή η σιμ που πήρες φίλε; Μόλις το ενεργοποιήσα και έχουν διαφορετική ημερομηνία από το κανονικό πακέτο. Κριμα δυστυχώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. August 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2017 Τι είναι το special edition ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. August 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2017 Τι είναι το special edition ? Γράφει και εδώ μέσα για αυτό. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4020969#post4020969 Sent from my Moto X Play Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. August 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2017 βλεπω οτι το ανεφερε ο Στέφανος και εδω Αν δεν το ειχες τοσο πολυ καιρο οπως λες θα ελεγα οτι εχεις το special edition. Οποτε πρωτη φορα βλεπω τετοια περιπτωση. Δεν το ξέρω αυτό που λες. Το πρώτο καιρό μου διπλασίαζε την κάρτα και μου έδινε κάποια λεπτά ομιλίας και ίντερνετ. Μετά από κάποιο διάστημα, σταμάτησε ο διπλασιασμός του ποσού και μου έδινε 300' ομιλίας προς όλους και 1gb internet. Πλέον μου δίνει 300' προς όλους και 500mb internet. Όλα αυτά μου τα δίνει δωρεάν, χωρίς να μου κρατάει κάποιο ποσό, αρκεί να κάνω έστω μία ανανέωση το μήνα. Φαντάσου πως πριν κάποιο διάστημα είχα γύρω στα 100€ στην κάρτα. αυτο που απανταει ο φιλος ομως με τα 300', ειναι η παλια γνωστη προσφορα (μη διαθεσιμη για νεους) για οσους ανανεωνουν απο 10 ευρω και πανω. Κάποιοι έχουν αυτο,κάποιοι αλλοι το διπλασιασμό. Και εφοσον δεν εχουν γραφτει σε καποια νεοτερη προσφορα,τα παιρνουν ακομα. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Γράφει και εδώ μέσα για αυτό. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4020969#post4020969 Sent from my Moto X Play α οκ δεν το θυμομουν αυτο. Δεν εχει σχεση λογικα με αυτο που λεμε,δεν φαινεται να εχει επιπλεον παροχες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. August 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2017 (edited) Άρα ποια είναι αυτή η σιμ με την προσφορά 5gb του vagelisss; http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7305172#post7305172 Edited August 30, 2017 by stefanos1999 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. August 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2017 Ούτε εγώ το θυμόμουν, είναι το 2ο αποτέλεσμα που έβγαλε αναζήτηση με σχετικές λέξεις κλειδιά στο Google. Ωστόσο είναι 5 χρόνια πριν, δεν έχω ιδέα αν τα δίνουν ακόμα αυτά. Sent from my Moto X Play Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts