Jump to content

vagelisss

Members
  • Δημοσιεύσεις

    141
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

vagelisss's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Dedicated Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. Νομίζω δεν έχει έρθει ακόμα η σειρά του κινητού μας για αναβάθμιση. Προηγούνται τα νεότερα της σειράς P και mate.
  2. Την έχω εγκαταστήσει από την αρχή και βρίσκω την μπαταρία εξίσου καλή με την 9 κ την 10.0. Η λειτουργία του κινητού είναι πολυ ομαλή και ίσως το μόνο που είναι χειρότερο από πριν είναι η φωτογραφική. Και αυτό είναι θέμα γούστου πάντως,με την καινούργια έκδοση είναι πιο «πειραγμένες» και πιο έτοιμες για social media , ενώ στις παλαιότερες εκδόσεις( ειδικά στην 9) ήταν πιο κοντά στην πραγματικότητα.
  3. Μια χαρα δουλεύει !
  4. Στα λεφτά του είναι μια πολύ καλή επιλογή αυτήν την στιγμή, αλλά δεν ξέρω ποσό future proof είναι. Είναι ήδη 2 ετών κινητό και μπορεί να μην λάβει για πολύ ακόμα ενημερώσεις. ----- προσθήκη μηνύματος 43 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παρεμπιπτόντως άλλαξα την οθόνη αθηνα με 150 ευρώ και είναι όπως η original.
  5. Σωστό σαν ιδέα, αλλά έχω το κάτω τμήμα της οθόνης ,περίπου το 1/6 να τρεμοπαίζει και στο αριστερό τμήμα μια μαυρίλα σαν μισό διευρο . Επίσης στο κάτω κομμάτι,που βγαίνει κ το πληκτρολόγιο,άλλου πατάω κ άλλο βγάζει δυστυχώς .
  6. Ναι,με πλαίσιο σκέφτομαι. Ο προβληματισμός μου είναι το τελωνείο γιατί άλλο 110 κ άλλο 110+24% + 15Ε.... Του htc ποσό κόστισε;
  7. Δυστυχώς χτες έπεσε από την τσέπη μου το κινητό κ έσπασε η Οθονη. Η επι#ημη αντιπροσωπεία ζητάει 310 ευρώ για να την αντικαταστήσει... Έχει να προτείνει κανείς μια πιο καλή επιλογή; Από AliExpress βρίσκω στα 110 ευρώ περίπου αλλά φοβάμαι το τελωνείο. Έχει παραγγείλει κανείς;
  8. Η μπαταρία στην καινούργια έκδοση συγκριτικά με την 9 πως είναι;;;
  9. Κ εγώ έχω το κινητό από προχτές κ είμαι πολύ ικανοποιημένος προς το παρόν. Μια ερώτηση: υπάρχει κάποιος τρόπος να φαίνεται στην lockscreen τουλάχιστον το όνομα του αποστολέα στα μηνύματα, πχ στο WhatsApp?
  10. Επειδή μου αρέσει πολύ σαν συσκευή ,αλλά με προβληματίζει το θέμα μπαταρία από τα review που έχω διαβάσει: ποσό σου κρατάει ,περιγράψε λίγο αν θέλεις, κ τη χρήση που κανείς.
  11. @konakis αν μιλάμε για 5.5 ώρες sot τότε μια χαρα με βγαζει. Αυτά τα πετυχαίνεις με εξοικονόμηση ενέργειας; @tresor_jim Αυτά τα δυο σκέφτομαι αλλά το P20 Pro νομίζω ότι βγάζει λίγο «ψεύτικες» φωτό από αυτά που είδα κ δεν ξέρω ο Kirin 970 ποσό θα αντέξει στο χρόνο. Εσένα σου βγάζει 5 ώρες sot; Γιατί στο νήμα διαβάζω κάτι 3 ώρα κ τρομαξα!
  12. Ξέμεινα από κινητό , και σκέφτομαι τώρα που έχει πέσει η τιμή του s9+ να το αγοράσω. Ο μόνος προβληματισμός μου είναι η μπαταρία του, αφού το πρώτο που βρίσκεις διαδικτυακά όταν ψάχνεις για κινητό είναι προβλήματα με αυτήν. Εσείς , με τις τελευταίες αναβαθμίσεις τι διάρκεια ζωής έχετε; Τι sot πιάνετε συνήθως; Σας βγάζει ολόκληρη τη μέρα; Περιγράψτε αν θέλετε τη χρήση που κάνετε. Ευχαριστώ πολυ!
  13. Μου βγάζει failed. Έχει κάποια χρεωση γτ έχω μηδενικό υπόλοιπο.
  14. Γεια στην παρέα. Αγόρασα κ εγώ λόγω της προσφοράς με τα 5gb μια κάρτα frog. Αντιμετωπίζω όμως το εξής πρόβλημα. Πιάνω μόνο h+ κ όχι 4g, ενώ με κάρτα σύνδεσης cosmote δεν είχα αυτό το πρόβλημα. Τι παίζει;
×
×
  • Create New...