dimtz Δημ. April 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2017 Εαν πριν τη λήξη του αγοράσεις νέο πακέτο ίντερνετ, μεταφέρονται όλα μαζί. Σ ευχαριστω φιλε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. April 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2017 Στο whatsup τα gb του afterdark μεταφέρονται τον επόμενο μήνα αν ενεργοποιηθει νέο afterdark πακέτο πριν τη λήξη του προηγούμενου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strass32 Δημ. April 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2017 ποιο πακέτο ίντερνετ να αγοράσω για να μεταφέρω τα υπόλοιπά μου ΜΒ σε μελλοντικό χρόνο; Υπόψιν οτι δεν με ενδιαφέρει να αγοράσω πολλά ΜΒ άλλα απλώς να μεταφέρω την λήξη τους. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. April 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2017 ποιο πακέτο ίντερνετ να αγοράσω για να μεταφέρω τα υπόλοιπά μου ΜΒ σε μελλοντικό χρόνο; Υπόψιν οτι δεν με ενδιαφέρει να αγοράσω πολλά ΜΒ άλλα απλώς να μεταφέρω την λήξη τους. Ευχαριστώ. Θα πρέπει να αγοράσεις το ίδιο πακέτο που είχες αγοράσει για να μεταφερθούν και οχι άλλο πακέτο mb. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amyntaios Δημ. April 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2017 (edited) Θα πρέπει να αγοράσεις το ίδιο πακέτο που είχες αγοράσει για να μεταφερθούν και οχι άλλο πακέτο mb. Είσαι σίγουρος γι αυτό που λες; Εγώ ξέρω ότι όλα τα αγορασμένα πακέτα προστίθενται και μεταφέρονται. ποιο πακέτο ίντερνετ να αγοράσω για να μεταφέρω τα υπόλοιπά μου ΜΒ σε μελλοντικό χρόνο; Υπόψιν οτι δεν με ενδιαφέρει να αγοράσω πολλά ΜΒ άλλα απλώς να μεταφέρω την λήξη τους. Ευχαριστώ. Νομίζω αυτό που θέλεις είναι τα 120MB με 3,02€. Edited April 19, 2017 by Amyntaios Παράθεση Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yyyy Δημ. April 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2017 Για ενεργοποίηση δεδομένων, χρειάζεται κάτι άλλο, εκτός από start στο 1333; Εστειλα, μου απαντησε ότι τα δεδομένα είναι ενεργοποιημένα, αλλά δεν έχω καμία ένδειξη και δε συνδέομαι πουθενά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. April 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2017 Είσαι σίγουρος γι αυτό που λες; Εγώ ξέρω ότι όλα τα αγορασμένα πακέτα προστίθενται και μεταφέρονται. Δεν είμαι σίγουρος 100% αλλά αν αγοράσεις το ίδιο πακέτο σίγουρα θα μεταφέρονται. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillefs76 Δημ. April 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2017 Για ενεργοποίηση δεδομένων, χρειάζεται κάτι άλλο, εκτός από start στο 1333; Εστειλα, μου απαντησε ότι τα δεδομένα είναι ενεργοποιημένα, αλλά δεν έχω καμία ένδειξη και δε συνδέομαι πουθενά! Φαντάζομαι πως έχεις βάλει τις σωστές ρυθμίσεις για το ίντερνετ, ή πως τις έχει από την μαμά η συσκευή σου; Στείλε κι ένα 4G στο 1333 καλού κακού... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. April 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2017 Εχεις ενεργοποιησει τα δεδομενα στην συσκευη σου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. April 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2017 Δεν είμαι σίγουρος 100% αλλά αν αγοράσεις το ίδιο πακέτο σίγουρα θα μεταφέρονται. Δεν χρειάζεται απαραίτητα το ίδιο. Στα πακέτα της κοσμοκαρτα διευκρινίζει στη σελίδα οτι θέλει πακέτο πού περιέχει mb και είναι μηνιαίας διάρκειας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yyyy Δημ. April 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2017 Τελικά ήταν λάθος το APN! To άλλαξα και όλα δουλεύουν μια χαρά τώρα! Το κινητό είναι 3G και η κάρτα παλιά, οπότε ως Η+ πάει. Μια χαρά! Ευχαριστώ και τους δυο σας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thant Δημ. April 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2017 Χρονια πολλα σε ολους. Να ρωτησω κατι.Μεχρι τον προηγουμενο μηνα με καθε ανανεωση 10ε η frog εδινε δωρο 100' προς ολους ,gb και ομιλια προς frog.Χθες που εβαλα σε ΓΕΡΜΑΝΟ καρτα δεν πηρα χρονο ομιλιας .Ξερει κανεις γιατι?Τι περνουμε πλεον με καθε ανανεωση ? Καλησπέρα. Εχω παρόμοιο θέμα με τον φίλο... Πριν 3 μήνες μεταφέρθηκα απο κοσμοκαρτα σε φρογκ και με 10€ κοσμοκαρτα μου έδωσε χρόνο ομιλίας προς όλους, 1GB ίντερνετ και 600 λεπτα προς φρογκ. Χθες ανανέωσα πάλι με 10€ καρτα και μου έδωσε μόνο τα 600 προς φρογκ. Δικαιούμαι αυτά που πήρα την πρώτη φορά ή όχι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. April 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2017 Κανονικά θα έλεγα ναι. Απ'οτι κατάλαβα τον προηγούμενο μήνα δεν είχες ανανεώσει. Πιστεύω ζητάνε να ανανεώνεις συνεχόμενα κάθε μήνα για 6 μήνες με 10 ευρώ για να παίρνεις τα λεπτά προς όλους κάθε φορά. Καλό θα είναι να ζητήσεις να σε καλέσουν από την εξυπηρέτηση (υπάρχει callback στο site της κοσμοτέ) και να το δούνε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmous Δημ. April 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2017 Πολλές σελίδες πριν είχα γράψει για το ίδιο πρόβλημα, μου έφαγαν τα δώρα της δεύτερης ανανέωσης, μετά από τρία η τέσσερα τηλεφωνήματα μου ήρθε το δώρο της τρίτης ανανέωσης (αυτό ευτυχώς δεν χάθηκε) και προχθές πήρα και το τέταρτο. Τώρα μένει να δω εάν πάει πίσω ένα μήνα η προσφορά. Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thant Δημ. April 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2017 Κανονικά θα έλεγα ναι. Απ'οτι κατάλαβα τον προηγούμενο μήνα δεν είχες ανανεώσει. Πιστεύω ζητάνε να ανανεώνεις συνεχόμενα κάθε μήνα για 6 μήνες με 10 ευρώ για να παίρνεις τα λεπτά προς όλους κάθε φορά. Καλό θα είναι να ζητήσεις να σε καλέσουν από την εξυπηρέτηση (υπάρχει callback στο site της κοσμοτέ) και να το δούνε. Ανανέωσα μετά απο 3 μήνες αφού δεν υπήρχε λόγος να το κανω πιο νωρίς. Με το ζόρι να βάζω 10€ καθε μήνα για να πάρω τα "δώρα" δεν παίζει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys12 Δημ. April 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2017 Καλησπέρα σκέφτομαι για φορητοτιτα σε frog, ξέρει κανείς αν χρεώνομαι κάτι,αν υπάρχει bonus ανανέωσης,ποια είναι τα πακέτα και οι προσφορές που έχει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillefs76 Δημ. April 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2017 Ανανέωσα μετά απο 3 μήνες αφού δεν υπήρχε λόγος να το κανω πιο νωρίς. Με το ζόρι να βάζω 10€ καθε μήνα για να πάρω τα "δώρα" δεν παίζει.. Δεν αναφέρει πάντως εάν πρέπει να ανανεώνεις κάθε μήνα ή όχι. http://www.frogmobile.gr/el/default.aspx?cid=18085 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2017 Να ρωτήσω κάτι ίσως χαζό..Εχει δοκιμάσει κανείς που πέρασε το 6μηνο να μεταφέρει το νούμερο σε whatsup με τη χρέωση φυσικά των 3€ και τον άλλο μήνα με άλλα 3€ να το ξανακάνει frog? Σε αυτή την περίπτωση όταν το ξαναέκανε frog το 6μηνο μέτρησε απο την αρχή και έδινε πάλι τα δώρα του 6μηνου? Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. April 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2017 Στο whatsup τα gb του afterdark μεταφέρονται τον επόμενο μήνα αν ενεργοποιηθει νέο afterdark πακέτο πριν τη λήξη του προηγούμενου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
besddimo Δημ. April 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2017 Είσαι σίγουρος γι αυτό που λες; Εγώ ξέρω ότι όλα τα αγορασμένα πακέτα προστίθενται και μεταφέρονται. Νομίζω αυτό που θέλεις είναι τα 120MB με 3,02€. Για δες κι εδώ μήπως απλά σε βολεύει να βάλεις ευρώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7156900#post7156900 Παράθεση Δωρεάν ορθογράφος: addons.mozilla.org/el/firefox/addon/english-greek-spelling-diction/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yyyy Δημ. April 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2017 Υπάρχει τρόπος να μεταφερθεί χρηματικό υπόλοιπο από εναν αριθμό frog σε άλλον; και οι δύο είναι στο όνομά μου, αν παίζει ρόλο. Η κάπως να αγοράσω πακέτα ομιλίας από το ένα υπόλοιπο στον άλλον αριθμό; Νομίζω ότι τίποτε από τα 2 δεν γίνεται, αλλά είπα να ρωτήσω και δω. Εχω 2 αριθμούς και θα κρατήσω τον έναν και έχω και στους 2 αρκετό χρηματικό υπόλοιπο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillefs76 Δημ. April 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2017 Υπάρχει τρόπος να μεταφερθεί χρηματικό υπόλοιπο από εναν αριθμό frog σε άλλον; και οι δύο είναι στο όνομά μου, αν παίζει ρόλο. Η κάπως να αγοράσω πακέτα ομιλίας από το ένα υπόλοιπο στον άλλον αριθμό; Νομίζω ότι τίποτε από τα 2 δεν γίνεται, αλλά είπα να ρωτήσω και δω. Εχω 2 αριθμούς και θα κρατήσω τον έναν και έχω και στους 2 αρκετό χρηματικό υπόλοιπο. Εάν έχεις εγγραφεί στην ιστοσελίδα της Κοσμοτέ (ανοίγοντας λογαριασμό στον αριθμό που θέλεις να μεταφέρεις χρήματα) δοκίμασε την μεταφορά χρημάτων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yyyy Δημ. April 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2017 Δεν έχω γραφτεί. Θα το δοκιμάσω όμως. Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. April 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2017 Το easy transfer κανονικά έχει καταργηθεί για αριθμούς φρογκ. Για να πω την αλήθεια δεν εχω κάνει δοκιμή μέσα από την σελίδα μπας και παίζει εξαίρεση εφόσον και οι 2 εχουν καταχωρηθεί στο mycosmote. Αλλά δεν νομίζω. Τωρα αν τα υπόλοιπα ειναι πολύ μεγάλα και προτιθεσαι να "χάσεις" 9 ευρώ τότε υπάρχει τρόπος να μεταφέρεις ο,τι μένει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yyyy Δημ. April 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2017 Δηλαδή;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts