jimmiss Δημ. December 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2016 Λες να έχασα το διπλασιασμό; Ελπίζω πως όχι. Κάποια άλλη στιγμή που είχα πάει να ενεργοποιήσω κάποια άλλη προσφορά, με είχε ειδοποιήσει ότι θα χαθεί η υπάρχουσα! Τι να πω... Όλα είναι πιθανά. Θα ξέρω στην επόμενη ανανέωση. Κι εγώ ελπίζω πως δεν την έχασες. Επειδή είναι νέα προσφορά το Weekend στο frog, όμως, και δε θα'πρεπε να τη δικαιούσαι (όπως λέει), για να "κατάφερες" να την βάλεις, μιας και είναι νέα προσφορά στις αρχές της ακόμα (που θα ισχύει για όλα τα ΣΚ του 2017), ίσως να μην πρόλαβαν να έχουν ενημερωτικό για όσους δεν την δικαιούνται (όπως εσύ με το 2xπλασιασμό) και να το βάλουν αργότερα όταν θα "τρέχει" κανονικά η προσφορά για όλα τα Weekend του 2017. Ενημέρωσέ μας αν έγινε κάτι τέτοιο και έχασες το 2xπλασιασμό χωρίς ενημερωτικό sms πριν ενεργοποιήσεις την προσφορά, κι αν ΝΑΙ, επικοινώνησε μαζί τους ότι δεν υπήρχε ενημερωτικό sms πριν την βάλεις προκειμένου να σου επαναφέρουν το 2xπλασιασμό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
d1969 Δημ. December 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2016 Κι εγώ ελπίζω πως δεν την έχασες. Επειδή είναι νέα προσφορά το Weekend στο frog, όμως, και δε θα'πρεπε να τη δικαιούσαι (όπως λέει), για να "κατάφερες" να την βάλεις, μιας και είναι νέα προσφορά στις αρχές της ακόμα (που θα ισχύει για όλα τα ΣΚ του 2017), ίσως να μην πρόλαβαν να έχουν ενημερωτικό για όσους δεν την δικαιούνται (όπως εσύ με το 2xπλασιασμό) και να το βάλουν αργότερα όταν θα "τρέχει" κανονικά η προσφορά για όλα τα Weekend του 2017. Ενημέρωσέ μας αν έγινε κάτι τέτοιο και έχασες το 2xπλασιασμό χωρίς ενημερωτικό sms πριν ενεργοποιήσεις την προσφορά, κι αν ΝΑΙ, επικοινώνησε μαζί τους ότι δεν υπήρχε ενημερωτικό sms πριν την βάλεις προκειμένου να σου επαναφέρουν το 2xπλασιασμό. ΡΟΣΦΟΡΑ FREE WEEKEND Τώρα με το Frog μιλάς ξέγνοιαστα όλο το Σαββατοκύριακο! Γιατί με το FROG έχεις δωρεάν: 1.500΄ προς αριθμούς FROG & 1.500 SMS προς αριθμούς FROG Για κάθε Σαββατοκύριακο, κάθε μήνα. Για να ενεργοποιήσεις την προσφορά στείλε δωρεάν SMS με μήνυμα «WK» στο 1330 και κάθε Σαββατοκύριακο θα παίρνεις αυτόματα την προσφορά. Τα δωρεάν λεπτά της υπηρεσίας free weekend έχουν ελάχιστη διάρκεια κλήσης 3 λεπτά και στη συνέχεια η κατανάλωσή τους γίνεται ανά δευτερόλεπτο. Τα δωρεάν λεπτά & SMS προς FROG δεν θα ισχύουν σε κατάσταση περιαγωγής. Οι συνδρομητές θα μπορούν να ενημερώνονται για τα υπολειπόμενα δωρεάν λεπτά & SMS προς FROG, στέλνοντας Υ στο 1330. Δεν μπορούν να συμμετέχουν στη προσφορά: Συνδρομητές που είναι εγγεγραμμένοι στη προσφορά του 2σιου χρόνου ομιλίας στη 1η ανανέωση κάθε μήνα. Συνδρομητές που είναι εγγεγραμμένοι στη προσφορά των 300΄ προς όλους στις δύο πρώτες ανανεώσεις 10€ κάθε μήνα. Η προσφορά ισχύει μέχρι 31/12/2017. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinepofli Δημ. December 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2016 Ο διπλασιασμός στο 17317 για τα 2GB πήρε παράταση? Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. December 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2016 Ο διπλασιασμός στο 17317 για τα 2GB πήρε παράταση? Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Χθες που ενεργοποίησα εγώ μου έδωσε κανονικά 4GB.:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosss567 Δημ. December 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2016 Αν ενεργοποιήσω το μικρο πακέτο (120 ΜΒ) και προστεθούν σε αυτό τα υπόλοιπα ΜΒ από το πακέτο των 4 GB η σύνδεσή μου θα είναι 3G ή 4G ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. December 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2016 Αν ενεργοποιήσω το μικρο πακέτο (120 ΜΒ) και προστεθούν σε αυτό τα υπόλοιπα ΜΒ από το πακέτο των 4 GB η σύνδεσή μου θα είναι 3G ή 4G ? Ό,τι θες εσυ θα είναι, δηλαδή ό,τι επιλέξεις.. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosss567 Δημ. December 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2016 Ό,τι θες εσυ θα είναι, δηλαδή ό,τι επιλέξεις.. ¨Άλλο εννοώ. Στο site του frog το πακέτο MOBILE INTERNET 60MB δεν έχει δίπλα του σημα 4G Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. December 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2016 ¨Άλλο εννοώ. Στο site του frog το πακέτο MOBILE INTERNET 60MB δεν έχει δίπλα του σημα 4G Περίεργη διατύπωση απο το σαητ.. σαν να μας λεει ότι μόνο ορισμένα πακέτα θα έχουν ξεκλείδωτη τη λειτουργία 4G.. Δεν μπορω να σε διαφωτίσω.. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. December 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2016 Περίεργη διατύπωση απο το σαητ.. σαν να μας λεει ότι μόνο ορισμένα πακέτα θα έχουν ξεκλείδωτη τη λειτουργία 4G.. Δεν μπορω να σε διαφωτίσω.. Έτσι είναι: Στην Cosmote ΜΟΝΟ όσα πακέτα με ΜΒ έχουν το σήματάκι 4G "ανοίγουν" αυτή τη δυνατότητα: Όσο ισχύει ενεργοποιημένο πακέτο ΜΒ (με 4G σηματάκι δίπλα), υπάρχει η 4G δυνατότητα. Όσο δεν ισχύει το παραπάνω και είναι ενεργοποιημένο πακέτο ΜΒ (χωρις 4G σηματάκι δίπλα) δίνεται η δυνατότητα χρήσης των ΜΒ έως 3G. Περισσότερα στην εξυπηρέτηση πελατών του frog.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. December 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2016 Έτσι είναι: Στην Cosmote ΜΟΝΟ όσα πακέτα με ΜΒ έχουν το σήματάκι 4G "ανοίγουν" αυτή τη δυνατότητα: Όσο ισχύει ενεργοποιημένο πακέτο ΜΒ (με 4G σηματάκι δίπλα), υπάρχει η 4G δυνατότητα. Όσο δεν ισχύει το παραπάνω και είναι ενεργοποιημένο πακέτο ΜΒ (χωρις 4G σηματάκι δίπλα) δίνεται η δυνατότητα χρήσης των ΜΒ έως 3G. Περισσότερα στην εξυπηρέτηση πελατών του frog.:) Ευχαριστούμε για την βοήθεια! Παντως στο wu από ότι έχω καταλάβει μπορούν όλα να χρησιμοποιηθούν με το 4G.. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. December 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2016 Σε όλα ισχύει το 4G πλέον https://www.cosmote.gr/mobile/content/el/attached_files/Company/141116-4G.pdf Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristarxos1978 Δημ. December 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2016 Ο διπλασιασμός της πρώτης ανανεωσης το μηνα ισχυει κ με online ανανέωση??η μόνο απο κατάστημα ή καρτα απο περιπτερο??εχώ ακουσει ναι κ όχι!!! Παράθεση One Plus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosss567 Δημ. December 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2016 Ισχύει .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YAziDis Δημ. December 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2016 Gianni καλημέρα. Οι συνδρομητές Καρτοκινητής τηλεφωνίας μπορούν να να κάνουν χρήση του 4G εφόσον έχουν ενεργοποιήσει στη σύνδεσή τους μία από τις ακόλουθες πρόσθετες υπηρεσίες δεδομένων: Internet Monthly Pass 200, SMS THEM ALL 600 PLUS 120MB, SMS THEM ALL 600 PLUS 250MB, SMS 100 PLUS 120MB, SMS 100 PLUS 250MB, NATIONAL SMS100 PLUS 250MB, INTERNATIONAL SMS 100 PLUS 250MB. Μπορείς να δεις τους όρους και προϋποθέσεις της υπηρεσίας εδώ: https://www.cosmote.gr/mobile/content/el/sections/Personal/microsite/4G/OROI_KAI_PROYPOTHESEIS.PDF Αυτο μου απαντησαν, οποτε θα πρεπει να εχεις ενεργοποιημενο πακετο Παράθεση Πολλοί από τους αποτυχημένους της ζωής είναι άνθρωποι οι οποίοι δεν συνειδητοποίησαν πόσο κοντά ήταν στην επιτυχία όταν τα παράτησαν Thomas Edison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. December 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2016 Από 14/11/2016 ισχύει αυτό https://goo.gl/uBXfQj Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YAziDis Δημ. December 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2016 Αυτο τους εστειλα, και συγκεκριμενα τους παρεθεσα το "H παροχή υπηρεσιών δεδομένων μέσω του δικτύου COSMOTE 4G προϋποθέτει ότι είναι ενεργή στη σύνδεση του συνδρομητή η δυνατότητα πρόσβασης στο διαδίκτυο. Η παροχή υπηρεσιών δεδομένων μέσω του δικτύου COSMOTE 4G θα συνεχίσει να παρέχεται και στην περίπτωση που ο συνδρομητής μεταβεί σε διαφορετικό οικονομικό πρόγραμμα εφόσον στη σύνδεσή του παραμένει ενεργή η δυνατότητα πρόσβασης στο διαδίκτυο." Και η απαντηση τους στο Facebook ηταν η παραπανω που σας εγραψα Παράθεση Πολλοί από τους αποτυχημένους της ζωής είναι άνθρωποι οι οποίοι δεν συνειδητοποίησαν πόσο κοντά ήταν στην επιτυχία όταν τα παράτησαν Thomas Edison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. December 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2016 Και η απαντηση τους στο Facebook ηταν η παραπανω που σας εγραψα "Είμαστε" (ποιοί κ πως άλλο θέμα!!) πιο ενημερωμένοι από αυτούς που απαντάνε στο fb τους.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dihnekis300 Δημ. December 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2016 Επειδή μπερδεύτηκα... Θα έχουμε εμείς της φρογκ 4G ή όχι. Εγώ μέχρι πριν λίγες μέρες είχα κανονικά, αλλά τελευταία δε θυμάμαι... ; Sent from mTalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
food_1 Δημ. December 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2016 Γιατί να μην έχουμε;;ένα δίκτυο δεν είναι;; Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dihnekis300 Δημ. December 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2016 Γιατί να μην έχουμε;;ένα δίκτυο δεν είναι;; Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δε ξέρω, αναφέρομαι στην ενημέρωση "από 14/11"... Δε κατάλαβα κάτι ιδιαίτερο. Sent from mTalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. December 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2016 Οταν πηρα τη φρογκ μου εστειλα 4G στο 1333. Εχω παντοτε 4G. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. December 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2016 Οταν πηρα τη φρογκ μου εστειλα 4G στο 1333. Εχω παντοτε 4G. Και αν ακόμα δεν δουλεύει το 4G (για όποιον έχει θέμα) να αλλάξει σιμ και να πάρει 4G. Εμένα στην wu δεν δούλευε το 4G διότι είχα σιμ από το 2008. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamire666 Δημ. December 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2016 Οταν πηρα τη φρογκ μου εστειλα 4G στο 1333. Εχω παντοτε 4G. Ωραίος το έβαλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesvts Δημ. December 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2016 (edited) Έβαλα κάρτα, και πήρα 60 λεπτά προς δημοφιλείς διεθνείς προορισμούς. Ποιοι είναι αυτοί οι προορισμοι , δεν έχει κάτι το σαιτ! Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Edited December 11, 2016 by gesvts Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. December 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2016 Στείλε Υ στο 1330 και θα σου πει ποιοι ειναι οι δημοφιλείς προορισμοί . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts