Jump to content

Τα πάντα για το Frog Mobile

sideras1985
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ΥΓ. Επιβεβαιώνω για το γούηκεντ

Άρα (χωρίς να κάνουμε κάτι άλλο στο frog, ΜΟΝΟ με το sms που στείλαμε σήμερα WK στο 1330):

Τα επόμενα 5 Σαβατοκύριακα (από τις 00:00 ή ακόμα κ από την Παρασκευή 16:00, το συνηθίζει αυτό στα ΣΚ προσφορές η C-Ote ως κ ακόμα τις 12:00 της Δευτέρας)

Και τα 52 ΣΚ του 2017

Θα έχουμε (κάθε ΣΚ): 1500΄ προς frog και 1500 sms προς frog....

Και χωρίς να προπληρώσουμε τπτ 0€ : Πολύ καλό...Κι εγώ σπάνια τα λέω αυτά.

Υ.Γ.: Sorry, ξέχασα το ΣΚ της Πρωτοχρονιάς: Σύνολο: 58 ΣΚ frogάρισμα......

Edited by jimmiss

5€ αν δεν κανω λαθος, αλλα αν τυχει και βρεις καμια κοπελα που μοιραζει δωρεαν νουμερα, ή αν εχεις κανα γνωστο σε καμια κοσμοτε γερμανο, μπορουν να σου δωσουν δωρεαν πκετο Κοσμοκαρτα, και απλα να κανεις αλλαγη πακετου σε frog με 3€

δυσκολα. Δεν θα πάρω και τους δρόμους για 2 ευρώ.:lol:

Θα παω σε έναν γερμανο να πάρω.:)

Thanx

καλησπερα παιδια ειμαι στο φρογκ στην προσφορα που με 10 ευρω ανανεωση παιρνεις 300' προς ολους.

Θελω να μεταβω στα κανονικα πακετα οπως πχ 60' προς ολους με 3 ευρω ,πως μπορω να το κανω?

Μιλησα με την φρογκ και μου ειπε θα καλεσεις στο 1330,αλλα εκει δεν μου βγαζει κατι,τι πρεπει να κανω γνωριζει καποιος?

Πόσο κάνει το πακετάκι frog σε γερμανο/cosmote?

Να πάρω νέο αριθμό εννοώ.

Σε γερμανό 10€ τα οποία μπαίνουν σαν κάρτα (8,93€ μετά το φόρο+0,04€ αρχικά €) οπότε θα έχεις 8,97€.

Θα πάρεις δώρο 1,24€ λόγω ανανέωσης (και για 6 μήνες με κάθε ανανέωση) Σύνολο 10,21€.

Δώρο 100' προς όλους κάθε μήνα για 6 μήνες με κάθε 1η ανανέωση του μήνα.

Δώρο 600' frog με κάθε ανανέωση.

60' προς Ελλάδα Βουλγαρία Ρουμανία κτλ.

500MB για 15 μέρες

1GB για ένα μήνα.

Υ.Γ. Το 13897 που γράφει στο site για φορητότητα δεν ισχύει;

Μου βγάζει ότι δεν υπάρχει.

Στάλθηκε από RN3P

Edited by Amyntaios
Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω!

Μια ερωτηση που ισως ειναι και βλακωδης...

Σε περιπτωση που φυγω απο cosmocarta και παω σε φρογκ, το χρηματικο μου υπολοιπο μεταφερεται κανονικα ή τα χανω τα χρηματα;

Υ.Γ. Το 13897 που γράφει στο site για φορητότητα δεν ισχύει;

Μου βγάζει ότι δεν υπάρχει.

Στάλθηκε από RN3P

Από sim ποιάς εταιρείας το καλείς;

Μια ερωτηση που ισως ειναι και βλακωδης...

Σε περιπτωση που φυγω απο cosmocarta και παω σε φρογκ, το χρηματικο μου υπολοιπο μεταφερεται κανονικα ή τα χανω τα χρηματα;

Απο whatsup πήγα σε cosmokarta και μετά στο frog και μου αφαίρεσε μόνο τα 3€ για την αλλαγή σε frog.Μου μετέφερε το υπόλοιπο των χρημάτων απο την 10αρα κάρτα που έβαλα ως whatsup συν τα 100mb που μοίρασα σε 3 φίλους πριν κάνω την αλλαγή,συν τα 500mb απο την ανανέωση των 10€ που είχα βάλει ως whatsup

Από sim ποιάς εταιρείας το καλείς;

Wind f2go.

Στάλθηκε από RN3P

Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω!

Απο whatsup πήγα σε cosmokarta και μετά στο frog και μου αφαίρεσε μόνο τα 3€ για την αλλαγή σε frog.Μου μετέφερε το υπόλοιπο των χρημάτων απο την 10αρα κάρτα που έβαλα ως whatsup συν τα 100mb που μοίρασα σε 3 φίλους πριν κάνω την αλλαγή,συν τα 500mb απο την ανανέωση των 10€ που είχα βάλει ως whatsup

Φιλε μου με την αλλαγη που εκανες σε frog πηρες τα δωρα που δινει με ανανεωση 10€; Δλδ τα 100λεπτα προς ολους και τα 500mb? Ή αυτα ειναι μονο για νεα νούμερα;

Sent from my LG-V500 using Tapatalk

Μου ήρθε μήνυμα ότι για τους πρώτους 6 μήνες με ανανέωση 10€ θα έχω 100' προς όλους,60΄προς επιλεγμένους διεθνείς προορισμούς και 1gb internet.

Πολλά πακέτα καταργώνται και αλλά αυξάνονται κατά 50 λεπτά ομιλίας αλλά με προσαύξηση κατά σχεδόν 1Ε... όχι και τόσο συμφέρουσες καταστάσεις..

Επίσης ανανεωσα χρόνο ομιλίας των 5€ από το whatsup application

άρα μια χαρά γίνεται και από την εφαρμογή αυτή. Με την ανανέωση αυτή μου δώσανε 60' προς Ελλάδα και διεθνείς προορισμούς, 600' προς frog, 500mb + 500mb.

Αν έβαζα 10€ θα μου δίναν 1gb και 100' προς Ελλάδα και διεθνείς προορισμούς.

Αν αγοράσω και το πακέτο των 4,5gb εικάζω πως θα προστεθούν και τα υπολείμματα των μουμπου από το ίδιο πακέτο.

Edited by Inevar

Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6

Καπου διαβασα για το frog οτι με 5 ευρω σου δινει τωρα 5gb απο 4gb που ηταν πριν.

Ισχυει?Ξερει κανεις που στελνουμε μηνυμα για την προσφορα αυτη?

Παιδιά μια ερώτηση ή επιβεβαίωση. Όπως ξέρουμε, οι νέες συνδέσεις παίρνουν κάποια δώρα με κάθε ανανέωση για 6 μήνες.

Μέσα σε αυτά είναι και 60' προς διεθνείς προορισμούς, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα.

Παρατήρησα λοιπόν, πως ενώ μιλούσα σε ένα κινητό και μου τελείωσαν τα λεπτά προς όλους, φαντάστηκα πως θα μου έχει φάει την κάρτα. Παραδόξως διαπίστωσα μετά, πως εκείνα τα λεπτά, από 60', είχαν γίνει 58..!

Sent from mTalk

Κάποιος που να γνωρίζει;

Μεταφερεται. Εγω απευθειας που το εκανα απο κοσμοκαρτα σε φρογκ, τα 8,93 μου τα μετεφερε

Πολλοί από τους αποτυχημένους της ζωής είναι άνθρωποι οι οποίοι δεν συνειδητοποίησαν πόσο κοντά ήταν στην επιτυχία όταν τα παράτησαν

Thomas Edison

Χμ. Στον δικό μου αριθμό frog, ενεργοποιήθηκε κανονικά η προσφορά για τα ΣΚ. Σε αριθμό φίλης επιστρέφει μήνυμα ότι δεν διατίθεται στο πακέτο της. Ξέρουμε τι μπορεί να απαγορεύει την ενεργοποίησή του;
Huawei Nova 5T

Μέσα σε αυτά είναι και 60' προς διεθνείς προορισμούς, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα.

Παρατήρησα λοιπόν, πως ενώ μιλούσα σε ένα κινητό και μου τελείωσαν τα λεπτά προς όλους, φαντάστηκα πως θα μου έχει φάει την κάρτα. Παραδόξως διαπίστωσα μετά, πως εκείνα τα λεπτά, από 60', είχαν γίνει 58..!

Sent from mTalk

Αν θα σου έτρωγε τα λεφτά θα ήταν περίεργο, αφού το λέει είναι και προς Ελλάδα συμφορουμιτη.

100 ευρώ τα οποία γίνονται 208,57

Ο λόγος είναι ότι για ανανεώσεις πάνω από 30 ευρώ παίρνεις 10% στην ονομαστική (Χ2) , ενώ για πάνω από 60 παίρνεις 15% πάνω στην ονομαστική (Χ2).

Δοκιμασμένο πάρα πολλές φορές.

Αυτό ισχύει μόνο για ανανέωση από κατάστημα; Ή και online, από τη σελίδα της cosmote;

Καλήμερα

Υπάρχει στο frog application για να ελέγχω διαθέσιμο υπόλοιπο, ΜΒ , κτλπ.....

Όχι δεν υπάρχει, κατέβασε το my cosmote app.