kmpatra Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 η κάρτα πρέπει να είναι στην πρώτη θέση (στα δίκαρτα) , να είσαι συνδεδεμένος στο internet πριν ανοίξεις την εφαρμογή και να επιτρέπεις στην συγκεκριμένη κάρτα να στέλνει sms. Οταν λέμε συνδεδεμένος στο ίντερνετ εννοούμε με δεδομένα κοσμοτέ,όχι με wifi, γιατί με wifi ζητάει login. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosss567 Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 Οταν λέμε συνδεδεμένος στο ίντερνετ εννοούμε με δεδομένα κοσμοτέ,όχι με wifi, γιατί με wifi ζητάει login. αν δεν έχεις δεδομένα από cosmote στέλνει sms Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 Αυτό γίνεται στην εφαρμογή του whatsup,οχι στης κοσμοτέ που ρωτάει ο φίλος. Στης κοσμοτέ θέλει δεδομένα κοσμοτέ και την κάρτα στην πρώτη θεση για να δουλέψει χωρίς login. Αλλιώς δουλεύει με login ακόμα και χωρίς την sim της κοσμοτε,απ'οπουδήποτε δηλαδή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 Λοιπόν για να το λήξουμε αυτό μια για πάντα. Αν έχεις δίκαρτο κινητό για να λειτουργήσει η εφαρμογή My Cosmote χωρίς login θα πρέπει αν χρησιμοποιείς δεδομένα κινητού να είναι ενεργοποιημένα τα δεδομένα της κάρτας sim Cosmote για την οποία θες να χρησιμοποιήσεις το My Cosmote χωρίς login. Αν τώρα έχεις άλλο δίκτυο wifi θα πρέπει να έχεις ως πρωτεύον αποστολέα sms την κάρτα για την οποία θες να κάνεις χρήση του My Cosmote χωρίς login καθότι πρέπει η εφαρμογή να στείλει sms για την ταυτοποίηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosss567 Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 Λοιπόν για να το λήξουμε αυτό μια για πάντα. Αν έχεις δίκαρτο κινητό για να λειτουργήσει η εφαρμογή My Cosmote χωρίς login θα πρέπει αν χρησιμοποιείς δεδομένα κινητού να είναι ενεργοποιημένα τα δεδομένα της κάρτας sim Cosmote για την οποία θες να χρησιμοποιήσεις το My Cosmote χωρίς login. Αν τώρα έχεις άλλο δίκτυο wifi θα πρέπει να έχεις ως πρωτεύον αποστολέα sms την κάρτα για την οποία θες να κάνεις χρήση του My Cosmote χωρίς login καθότι πρέπει η εφαρμογή να στείλει sms για την ταυτοποίηση. Σε εμένα ισχύει αυτό ακριβώς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 Βλέπω που συζητάτε για εφαρμογές cosmote για frog και μάλλον κάποια εξέλιξη έχω χάσει. Έχω παλιό frog, το οποίο ήταν frog εξαρχής. Μπορώ να έχω κάποιον λογαριασμό για να βλέπω τα υπόλοιπα μου ή/και να κάνω ανανέωση 5 ευρώ με χρήση πιστωτικής; Πώς θα το κάνω αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 Από την αρχική σελίδα της cosmote.gr πάμε στο cosmote.gr/mobile Κάτω δεξιά θα βρεις την παραπομπή για ανανέωση χωρίς online account. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zeovani Δημ. September 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2016 Θυμίστε μου: Στο Γερμανό ή στην cosmote με ανανέωση 10 € παίρνεις και 1 GB το μήνα + 100' ομιλίας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overmaster Δημ. September 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2016 Καλησπέρα ξέρει κανείς εαν υπάρχει πρόβλημα στο Υ στο 1330 αυτή τη στιγμή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. September 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2016 χθες βραδυ πηγα να μπω στην εφαρμογη εγω και δεν εδειχνε υπολοιπα, εχει θεμα γενικως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. September 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2016 Μάλλον έχει θέμα η εφαρμογή. Μπαίνει αλλά δεν δείχνει τίποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cfotis13 Δημ. September 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2016 Καλησπέρα ξέρει κανείς εαν υπάρχει πρόβλημα στο Υ στο 1330 αυτή τη στιγμή; Μπορείς να στείλεις ΥΠ στο 1298. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overmaster Δημ. September 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2016 Δηλαδή δεν υπάρχει τρόπος να μάθω υπόλοιπο χρημάτων και μβ; ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μπορείς να στείλεις ΥΠ στο 1298. 'η αποστολή απέτυχε' Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cfotis13 Δημ. September 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2016 Ούτε αυτό κάνει τίποτα τώρα που το δοκίμασα. Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. September 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2016 Αν δοκιμάζετε σήμερα, έχει γενικά θέματα η cosmote.. 12-3 ούτε κλήση δεν έβγαινε... Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasos_79 Δημ. September 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2016 εβγαλε και ανακοίνωση στο Facebook η cosmote https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1083313548430430&substory_index=0&id=108137602614701 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overmaster Δημ. September 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2016 ολα οκ, μου ήρθε ενημέρωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas15 Δημ. September 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2016 Mου ήρθε μήνυμα, στέλνοντας 100 στο 1330 έως της 28/9 δωρεάν για μια ημερα 1GB internet και 100 προς όλους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overmaster Δημ. September 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2016 ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΟΥ, ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΩΡΟ 1GB & 100’ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ 1 ΜΕΡΑ. ΣΤΕΙΛΕ 100 ΣΤΟ 1330 ΕΩΣ 28/09 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gm87 Δημ. September 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2016 ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΟΥ, ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΩΡΟ 1GB & 100’ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ 1 ΜΕΡΑ. ΣΤΕΙΛΕ 100 ΣΤΟ 1330 ΕΩΣ 28/09 Εμένα μου έστειλαν μήνυμα: "Σου ζητάμε συγγνώμη για το τεχνικό πρόβλημα που αντιμετώπισες χθες και σου κάνουμε δώρο 200' προς όλους και 1 GB για 15 ημέρες". Να σημειώσω, ότι χθες το απόγευμα, είχα καλέσει χωρίς χρέωση στις βλάβες του Frog (1290) και τους είχα επισημάνει το πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overmaster Δημ. September 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2016 Εμένα μου έστειλαν μήνυμα: "Σου ζητάμε συγγνώμη για το τεχνικό πρόβλημα που αντιμετώπισες χθες και σου κάνουμε δώρο 200' προς όλους και 1 GB για 15 ημέρες". Να σημειώσω, ότι χθες το απόγευμα, είχα καλέσει χωρίς χρέωση στις βλάβες του Frog (1290) και τους είχα επισημάνει το πρόβλημα. αδικία! και εγω θέλω τέτοιο δώρο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mary19 Δημ. September 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2016 Και σε μένα ήρθε αυτό το μήνυμα. Όχι ότι θα ξοδευτουν σε μια μέρα, αλλά τεσπα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zeovani Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 Τι έγινε ρε παιδιά? Το 60+60 μας τελείωσε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 την προηγουμενη βδομαδα δεν ειχε; την επομενη παλι, δεν εχει ΚΑΘΕ βδομαδα 60+60 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 την προηγουμενη βδομαδα δεν ειχε; την επομενη παλι, δεν εχει ΚΑΘΕ βδομαδα 60+60 ανα 2-3 εβδομαδες εχει νομιζω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts