Jump to content

Τα πάντα για το Frog Mobile

sideras1985
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Είχα παρόμοιο θέμα και πήρα τηλέφωνο στο τεχνικό τμήμα, διέγραψαν το τηλέφωνο και τον λογαριασμό και τον έφτιαξα από την αρχή.

Είχα παρόμοιο θέμα και πήρα τηλέφωνο στο τεχνικό τμήμα, διέγραψαν το τηλέφωνο και τον λογαριασμό και τον έφτιαξα από την αρχή.

Άρα να υποθέσω οτι είναι θέμα διαγραφής αριθμού . Είχα τη εντύπωση ότι αφού έφυγα από το δίκτυο τους θα έπρεπε να το κάνουν .

Σευχαριστώ για την απάντηση σου.

London for ever

Ναι πάρε τους τηλέφωνο (νομίζω 13838) , θυμάμαι μετά από κάποια ώρα με πήραν οι ίδιοι να μου πουν να δοκιμάσω εγγραφή .

Ναι πάρε τους τηλέφωνο (νομίζω 13838) , θυμάμαι μετά από κάποια ώρα με πήραν οι ίδιοι να μου πουν να δοκιμάσω εγγραφή .

Ευχαριστώ για το χρόνο σου . Αυριο θα τους καλέσω να δω τι θα μου πουν .

London for ever

Καλησπερα παιδια,πως μπορω να αλλαξω το πακετο στο οποιο ειμαι τωρα???Τωρα ειμαι στην προσφορα που βαζοντας 10 ευρω καρτα εχω 300'.

θελω να παω στα 60' 3 ευρω.Τα λεφτα που εχω μεσα θα μεινουν η οχι αν αλλαξω???

Καλησπερα παιδια!

Νεος στο Frog εδω! Ημουν cosmote συμβολαιο για χρονια, εκανα αιτηση και πηγα σε cosmoκαρτα κ σημερα εστειλα για αλλαγη πακετου και πηγα επιτυχως σε frog.

Εβαλα και 10€ (8.93€ μπηκαν) μεσω του cosmote app με πιστωτικη.

Μου προστεθηκαν αυτοματα δωρο 100λ προς ολα τα δικτυα και 1GB+250MB data για internet.

1.Επειδη εχω χαθει λιγο με τις προσφορες, τι πρεπει να ενεργοποιησω;

2. Μπορω να παρω τον διπλασιασμο;

3. Μπορω να παρω την προσφορα που λεει εδω:

http://www.frogmobile.gr/el/default.aspx?cid=18042

"Μόνο με το FROG έχεις δωρεάν χρόνο σε κάθε ανανέωση χρόνου ομιλίας:

Δωρεάν 300’ προς FROG με κάρτα 5€

Δωρεάν 300’ προς όλα τα δίκτυα με κάρτα 10€"

4. Αν βαλω αργοτερα την προσφορα 60' προς ολους με 3€, θα μου δωσει αυτοματα δωρο αλλα 60', συνολο 120' ή πρεπει να κανω κατι ή δεν ισχυει πια;

5. Πρεπει να κανω ανανεωση με καρτα Κοσμοτε ή αρκει οπως το εκανα(ανανεωση 10€ μεσω cosmote app) για να παιρνω τις προσφορες;

Ευχαριστω!

Καλησπερα παιδια!

Νεος στο Frog εδω! Ημουν cosmote συμβολαιο για χρονια, εκανα αιτηση και πηγα σε cosmoκαρτα κ σημερα εστειλα για αλλαγη πακετου και πηγα επιτυχως σε frog.

Εβαλα και 10€ (8.93€ μπηκαν) μεσω του cosmote app με πιστωτικη.

Μου προστεθηκαν αυτοματα δωρο 100λ προς ολα τα δικτυα και 1GB+250MB data για internet.

1.Επειδη εχω χαθει λιγο με τις προσφορες, τι πρεπει να ενεργοποιησω;

2. Μπορω να παρω τον διπλασιασμο;

3. Μπορω να παρω την προσφορα που λεει εδω:

http://www.frogmobile.gr/el/default.aspx?cid=18042

"Μόνο με το FROG έχεις δωρεάν χρόνο σε κάθε ανανέωση χρόνου ομιλίας:

Δωρεάν 300’ προς FROG με κάρτα 5€

Δωρεάν 300’ προς όλα τα δίκτυα με κάρτα 10€"

4. Αν βαλω αργοτερα την προσφορα 60' προς ολους με 3€, θα μου δωσει αυτοματα δωρο αλλα 60', συνολο 120' ή πρεπει να κανω κατι ή δεν ισχυει πια;

5. Πρεπει να κανω ανανεωση με καρτα Κοσμοτε ή αρκει οπως το εκανα(ανανεωση 10€ μεσω cosmote app) για να παιρνω τις προσφορες;

Ευχαριστω!

1.σχεδον τίποτα για ενεργοποίηση 4G στειλε 4G στο 1333

2. Όχι

3 όχι αλλά πήρες 1500 λεπτα προς Frog

4. Η προσφορα ισχύει πάντα για περιορισμένο διάστημα

5. Για να πέρνεις τα 250 ΜΒ δωρο πρέπει να κάνεις online ανανέωση ή απο κατάστημα Cosmote Γερμανός

Edited by Vasileios

1.σχεδον τίποτα για ενεργοποίηση 4G στειλε 4G στο 1333

2. Όχι

3 όχι αλλά πήρες 1500 λεπτα προς Frog

4. Η προσφορα ισχύει πάντα για περιορισμένο διάστημα

5. Για να πέρνεις τα 250 ΜΒ δωρο πρέπει να κάνεις online ανανέωση ή απο κατάστημα Cosmote Γερμανός

Κατατοπιστικοτατος, ευχαριστω!!

Μερικες ερωτησεις ακομα:

4. Ισχυει ακομα αυτη η προσφορα (60'+60' δωρο);

5. Ανανεωση εκανα online απο το cosmote app(android) με πιστωτικη κ πηρα τα εξτρα 250MB δωρο.

Εχω κανενα μειονεκτημα(πχ χανω καποια αλλη προσφορα) αν κανω online ανανεωση σε σχεση με το να αγοραζα καρτα απο περιπτερο κλπ;

Η προσφορά 60+60 δίνεται μονο για λίγες μέρες καθε μήνα (το πολύ 5 με 7 μέρες) σε όλους τους συνδρομητές. Τελευταία έχει παγιωθεί να δίνεται το πρώτο δεκαήμερο του μήνα. Στέλνεται μηνυμα από το frog.

Μόνο αν ενεργοποιηθεί το πακέτο εκείνο το χρονικό διάστημα παίρνεις τα επιπλέον 60 λεπτά

Η προσφορά 60+60 δίνεται μονο για λίγες μέρες καθε μήνα (το πολύ 5 με 7 μέρες) σε όλους τους συνδρομητές. Τελευταία έχει παγιωθεί να δίνεται το πρώτο δεκαήμερο του μήνα. Στέλνεται μηνυμα από το frog.

Μόνο αν ενεργοποιηθεί το πακέτο εκείνο το χρονικό διάστημα παίρνεις τα επιπλέον 60 λεπτά

Ωραιος, ευχαριστω.

Οποτε να φαντασω οτι δεν ισχυει τωρα, ετσι?

Αν δε σου εχει ερθει μνμ μαλλον οχι.

Πηγα σε φρογκ πριν καμια βδομαδα και μολις χθες μου ηρθε μνμ για το διπλασιασμο του χρονου με 3€

Αν δε σου εχει ερθει μνμ μαλλον οχι.

Πηγα σε φρογκ πριν καμια βδομαδα και μολις χθες μου ηρθε μνμ για το διπλασιασμο του χρονου με 3€

Πραγματι δεν μου εχει ερθει.

Αλλη ερωτηση:

αν ερθει τετοιο μηνυμα (πχ στις αρχες του επομενου μηνα), μπορω να παρω επιτοπου πχ 3 πακετα και να παρω 3x (60'+60' δωρο) ή το δωρο το δινουν μονο για την πρωτη ενεργοποιηση του πακετου;

Εμένα μου ήρθε μήνυμα και ισχύει μέχρι 20 Σεπτεμβρίου. Δεν ξέρω όμως αν ισχύει για όλους.

Το δίνουν για όλα τα πακέτα

Να ενημερώσω επίσης ότι το δώρο ΜΒ με ανανέωση τώρα λήγει 30 Οκτωβρίου ( έληγε σήμερα)

Καλησπέρα

Θέλω να ρωτήσω και εγώ που έχω frog έβαλα την εφαρμογή της Cosmote γιατί δεν βρήκα της frog.δεν έχει widget η εφαρμογή της Cosmote για να βλέπω αν πάσα στιγμή πόσα λεπτά Έχω και πόσα δεδομένα;

Η προσφορά 60'+60' με 3 ευρώ, ισχύει για την πρώτη και την τρίτη εβδομάδα κάθε μήνα, για όλους τους συνδρομητές, άσχετα από το αν τους έχει έρθει μήνυμα ή όχι (συνήθως έρχεται μήνυμα, αλλά καμιά φορά, το "ξεχνάει" το σύστημα). Δεν είναι επιλεκτική προσφορά, του τύπου "προσφορά μόνο για σένα". Μπορεί να ενεργοποιηθεί έως 4 φορές το μήνα, ακριβώς σαν να ενεργοποιείς το "απλό" πακέτο. Νομίζω όμως, ότι οι συνδρομητές που είναι εγγεγραμμένοι στην προσφορά των 300' προς όλους με ανανέωση 10 ευρώ και άνω, δεν έχουν καθόλου πρόσβαση στο πακέτο των 60', άρα ούτε και στο διπλασιασμό του.

εχω WHATS UP μονο για το ιντερνετ σε ενα ταμπλετ.. να το γυρισω σε frog

..λογω καλυτερης προσφορας στο ιντερνετ..

αλλα αναρωτιεμαι αν το αλαξω θα μεταφερθει το υπολοιπο σε λεφτα και DATA που εχω ακομα , η θα χαθουν;

;; επισης η αλλαγη πακετου γινεται με μηνυμα στο 1314 ΑΛΠΑΚ;;

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Έχεις δίκιο, μόλις πήρα τηλέφωνο την εξυπηρέτηση στο 6971001299 (πατάς 9 για να συνδεθείς με εκπρόσωπο).

Το λοιπόν:

1)To whatsup app που έχω ήδη εγκατεστημένο στο κινητό, θα συνεχίσει να λειτουργεί? ΟΧΙ

2) Το mycosmote που έχω ήδη εγγραφεί, θα συνεχίσει να λειτουργεί (ανανεώσεις και έλεγχο υπολοίπου)? ΟΧΙ

3) Το υπόλοιπο που ήδη έχω (λ7, ΜΒ), χάνεται ή παραμένει? Τα λεφτά ΝΑΙ -- ΜΒ,SMS κλπ ΟΧΙ

Γενικά από τη συνομιλία μου δόθηκε η εντύπωση ότι ο (ευγενέστατος) υπάλληλος προσπάθησε να με αποτρέψει από την αλλαγή :wacko:

(Μου είπε μάλιστα ότι το σύστημα -βάζω κάρτα 5€/10€ και παίρνω δώρο 500ΜΒ/1GB- αποτελεί προσφορά εδώ και ένα τετράμηνο και κάποια στιγμή θα διακοπεί)

σε σχεση με το προηγουμενο ερωτημα που εκανα.. οι απαντησεις προφανως ειναι αυτες που βρηκα σε πιο πισω σελιδες.. αρα μενει να ρωτησω αν τελικα ισχυει;;

Εγώ είχα πάρει τηλέφωνο την εξυπηρέτηση πελατών και οι απαντήσεις που μου έδωσαν, είναι αυτές που παραθέτεις :)

Ωστόσο έχω ακόμη αμφιβολίες για την αξιοπιστία τους, διότι ο υπάλληλος φάνηκε να ήθελε να με αποτρέψει από το να κάνω την αλλαγή και επιπλέον έχω αντίθετες πληροφορίες από άτομα που το έχουν ήδη κάνει.

Το online account συνεχίζει να λειτουργεί

τα χρήματα μεταφέρονται . Για τα ΜΒ δεν είμαι σίγουρος καλύτερα περίμενε να τελειώσουν πρώτα.

Η προσφορά 60'+60' με 3 ευρώ, ισχύει για την πρώτη και την τρίτη εβδομάδα κάθε μήνα, για όλους τους συνδρομητές, άσχετα από το αν τους έχει έρθει μήνυμα ή όχι (συνήθως έρχεται μήνυμα, αλλά καμιά φορά, το "ξεχνάει" το σύστημα). Δεν είναι επιλεκτική προσφορά, του τύπου "προσφορά μόνο για σένα". Μπορεί να ενεργοποιηθεί έως 4 φορές το μήνα, ακριβώς σαν να ενεργοποιείς το "απλό" πακέτο. Νομίζω όμως, ότι οι συνδρομητές που είναι εγγεγραμμένοι στην προσφορά των 300' προς όλους με ανανέωση 10 ευρώ και άνω, δεν έχουν καθόλου πρόσβαση στο πακέτο των 60', άρα ούτε και στο διπλασιασμό του.

Έτσι είναι.

Ο φίλος που ρώτησε, αποκλείεται να εχει την (καταργημενη) προσφορά των 300 λεπτών μιας και μόλις ήρθε στο φρογκ

Καλησπέρα

Θέλω να ρωτήσω και εγώ που έχω frog έβαλα την εφαρμογή της Cosmote γιατί δεν βρήκα της frog.δεν έχει widget η εφαρμογή της Cosmote για να βλέπω αν πάσα στιγμή πόσα λεπτά Έχω και πόσα δεδομένα;

Ξέρει κάποιος κάτι για αυτό;

Διάβασα για τις τιμές στο νήμα και ψήνομαι να αλλάξω το συμβόλαιο που έχω vodafone σε frog... Για την κάλυψη της cosmote και το 4G τους ξέρω. Θα είναι το ίδιο στην frog?

Κάθε 3 μήνες πρέπει να βάζω χρήματα ε? Σε συνδυασμό με ένα φοιτητικό wind που έχω δεν παίζεται σαν τιμή σε σχέση με τα συμβόλαια.

Κάνω κάτι λάθος? Ευχαριστώ

ερωτηση στο FACEBOOK Καλησπέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω, αν έχουν πάρει παράταση οι ακόλουθες προσφορές που λήγουν σήμερα: (1) Για τους συνδρομητές του φοιτητικού What's Up, αν θα εξακολουθήσουν να ισχύουν οι εκπτώσεις των φοιτητικών πακέτων (1000 λεπτά προς όλους με 4 ευρώ αντί για 5 και 1200 λεπτά+1200 SMS αντί για 100 SMS με 7 ευρώ) και (2) για τους συνδρομητές καρτοκινητής Frog, αν θα εξακολουθήσει να ισχύει το μπόνους ανανέωσης του 1 GB με κάρτα 10 ευρώ και των 500 MB με κάρτα 5 ευρώ. Ευχαριστώ.

Αρέσει σε 11 σχόλιο

Μου αρέσει! Σχολιάστε Κοινοποιήστε

Σχόλια

COSMOTE Γιώργο καλησπέρα. Οι προσφορές που μας αναφέρεις θα εξακολουθούν να ισχύουν κανονικά έως 31/10/2015.

.. αρα μεχρι 31-10 θα ισχυει η προσφορα για τον βατραχο..εκτος αν παρει παραταση παλι