tseapis Δημ. March 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2009 Ακόμα κι εγώ που δεν βλέπω τηλεόραση τέτοιες ώρες έτυχε και το είδα! [Ήμουν στο γυμναστήριο που έχει 15 TV να παίζουν συνέχεια σε όλα τα κανάλια γι' αυτό! :lol:] Και σας λέω ως συνεπής τσίπης ότι τσίμπησααα! Και ως συνεπής τσίπης ρωτάω: τη Δευτέρα που θα κατέβω κέντρο θα βρω στην Ομόνοια πακέτο σύνδεσης Frog 5€ με 1€ (ή και λιγότερο) όπως βρήκα CU, A la carte, κλπ; *Το σάιτ της frog πάντως δεν έχει ενημερωθεί ακόμα σχετικά με την προσφορά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. March 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2009 Θα βρείς FROG στην Ομόνοια με κάτω από 1 ευρώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. March 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2009 Παιδιά το HSDPA είναι άχρηστο για το Frog;Έχει μια φίλη μου ένα Sony Ericsson K770i και πάνω αριστερά δίπλα από την ένδειξη σήματος δείχνει το "H".:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. March 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2009 ναι αφου δεν υποστηριζει βιντεο κλησεις και δεν επιτρεπει πλοηγηση στο διαδικτιο μεσω κινητου. Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LYCABETTUS Δημ. March 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2009 Θα βρείς FROG στην Ομόνοια με κάτω από 1 ευρώ Τόσο φθηνά ? Μήπως είναι κλεμένα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. March 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2009 μαλλον. παντως λειτουργουν! ;) Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LYCABETTUS Δημ. March 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2009 μαλλον. παντως λειτουργουν! ;) Αυτό έχει σημασία :D Θα πάρω καμιά δεκαριά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoulikomirmigot Δημ. March 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2009 Τόσο φθηνά ? Μήπως είναι κλεμένα ? Εσυ νομιζεις οτι επειδη τα πουλανε τα περιπτερα 5 ευρω ειναι κατι το ακριβο. Οταν ομως βλεπεις να τα μοιραζουν οι ιδιες οι εταιριες τσαμπα (με το κιλο) σε χωρους με κοσμο(πχ the mall) τοτε καταλαβαινεις ποια ειναι η πραγματικη αξια του πακετου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenopoulos Δημ. March 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2009 Εσυ νομιζεις οτι επειδη τα πουλανε τα περιπτερα 5 ευρω ειναι κατι το ακριβο. Οταν ομως βλεπεις να τα μοιραζουν οι ιδιες οι εταιριες τσαμπα (με το κιλο) σε χωρους με κοσμο(πχ the mall) τοτε καταλαβαινεις ποια ειναι η πραγματικη αξια του πακετου. Πρακτικά, κατά μία έννοια και τα περίπτερα δωρεάν τις διαθέτουν, από την στιγμή που τα 5€ που δίνεις για την κάρτα sim τα παίρνεις πίσω σε 5 μήνες. Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Picard Δημ. March 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2009 παλιοτερα ειχανε 19,90 ευρω τα καρτοκινητα πακετα οποτε μην ειμαστε κι αχαριστοι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LYCABETTUS Δημ. March 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2009 Εσυ νομιζεις οτι επειδη τα πουλανε τα περιπτερα 5 ευρω ειναι κατι το ακριβο. Οταν ομως βλεπεις να τα μοιραζουν οι ιδιες οι εταιριες τσαμπα (με το κιλο) σε χωρους με κοσμο(πχ the mall) τοτε καταλαβαινεις ποια ειναι η πραγματικη αξια του πακετου. Δεν μου έτυχε να δω να τα μοιράζουν τσάμπα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maniac_t Δημ. March 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2009 pantws i diafimisi me ton deinosauro mou thymizei to Jurassic Park...Spielberg k tainies epistimonikis fadasias!:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laser Δημ. March 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2009 Όντως , τόσο καλή προσφορά που στα άλλα δίκτυα θα μοιάζει για επιστημονική φαντασία. Για να δούμε, θα απαντήσει η Q, τώρα που ήρθε ο Αιγύπτιος και άρχισε τις οικονομίες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. March 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2009 Πρέπει να στείλεις απαραίτητα το ειδικό μήνυμα για να έχεις την προσφορά αυτή; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. March 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2009 Πρέπει να στείλεις απαραίτητα το ειδικό μήνυμα για να έχεις την προσφορά αυτή; Ναι,αλλιώς έχεις την προηγούμενη χρέωση.Πάντως μείωση στα sms δεν έκανε.Μόνο στην ομιλία άλλαξε την χρέωση.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. March 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2009 Πολύ καλή η προσφορά αλλά ας θυμηθούμε όταν πρόσφατα έκραζε ο Βάτραχος την Q, επειδή έπρεπε να στείλεις μήνυμα στην Q για χαμηλότερες χρεώσεις. Τα ίδια κάνουν κι αυτοί τώρα... Γιατί να μην παρέχεται σε όλους άμεσα και χωρίς ειδικό sms; Όσοι το πάρουν πρέφα και δω... Τα ίδια σκ**ά είναι όλοι... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jarjap Δημ. March 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2009 Η τιμή είναι πραγματικά πολύ χαμηλή. Εξαιρετική προσφορά. Θα ήταν καλύτερα βέβαια να ίσχυε για όλους χωρίς να χρειάζεται η αποστολή sms Παράθεση Open your Windows to Freedom! [sIGPIC][/sIGPIC] http://www.reactos.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TSIT Δημ. March 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2009 Η τιμή είναι πραγματικά πολύ χαμηλή. Εξαιρετική προσφορά. Θα ήταν καλύτερα βέβαια να ίσχυε για όλους χωρίς να χρειάζεται η αποστολή sms Μπορει καποιος να μου πει γιατι θα ηταν καλυτερα αν δεν επρεπε να στειλεις sms. Μηπως κουραστουμε ισως? Πραγματικα δεν το καταλαβαινω εδω μας δινουν μια προσφορα (που κατα την γνωμη μου ειναι οτι καλυτερο τωρα που πλησιαzει και το Πασχα) και εμεις σκεφτομαστε οτι δεν θα επρεπε να στειλουμε sms για να το ενεργοποιησουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. March 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2009 Θα ηταν καλυτερα γιατι πολλοι δεν θα παρουν χαμπαρι τη προσφορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sirtimid Δημ. March 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2009 Διαφημίζεται αρκετά στην τηλεόραση, άρα δύσκολο να μην το καταλάβεις. Λογικά, θα προσελκύσει και αρκετούς νέους συνδρομητές η ιστορία αυτή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoulikomirmigot Δημ. March 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2009 Μπορει καποιος να μου πει γιατι θα ηταν καλυτερα αν δεν επρεπε να στειλεις sms. Μηπως κουραστουμε ισως? Πραγματικα δεν το καταλαβαινω εδω μας δινουν μια προσφορα (που κατα την γνωμη μου ειναι οτι καλυτερο τωρα που πλησιαzει και το Πασχα) και εμεις σκεφτομαστε οτι δεν θα επρεπε να στειλουμε sms για να το ενεργοποιησουμε. Eχω φιλους που ακομη δεν εχουν στειλει sms να αλλαξουν στις μειωμενες τιμες των cu &whats up!!Η αλλαγη αυτη εγινε 1+ χρονο και ακομη να το παρουν χαμπαρι...ΦΑΝΤΑΣΟΥ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TSIT Δημ. March 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2009 Διαφημίζεται αρκετά στην τηλεόραση, άρα δύσκολο να μην το καταλάβεις. Λογικά, θα προσελκύσει και αρκετούς νέους συνδρομητές η ιστορία αυτή... Συμφωνω. Και εγω νεος συνδρομητης ειμαι. Για αυτο δεν καταλαβαινω πως οι ηδη συνδρομητες δεν θα παρουν χαμπαρι την προσφορα. Να τους ενημερωσουμε εμεις! Παντως πιστευω οτι αν υπαρξει μεγαλος αριθμος νεων συνδρομητων μπορει να σκεφθουν να κρατησουν την προσφορα για παραπανω διαστημα η και μονιμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tazio Δημ. April 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2009 Έκανα προ ημερών αίτηση φορητότητας ενός αριθμού από άλλη εταιρεία προς στη Frog. Σήμερα μου έστειλαν τη κάρτα SIM η οποία είναι της Cosmote. Επειδή δεν είχα ποτέ καρτοκινητό της Frog και δε γνωρίζω. Οι κάρτες της Frog δεν είναι διαφορετικές από της Cosmote, ασχέτως εάν ανήκει σε αυτήν; Ή θα βάλω τη sim στις 23/4, που θα ενεργοποιηθεί η κάρτα και θα δω κανένα Cosmote στην οθόνη του κινητού μου; :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laser Δημ. April 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2009 Κάποιο λάθος θα έχουν κάνει. Η κοίταξε καλύτερα το πακέτο μήπως σου έδωσαν και κάρτα cosmote σαν δώρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tazio Δημ. April 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2009 Μου έστειλαν και μια κάρτα Cosmoκαρτα σαν δώρο (πως θα λένε μετά και οι τρεις ότι έχουν 18 εκατομμύρια συνδρομητές :lol: ) αλλά και η sim για τον αριθμό που έκανα τη φορητότητα είναι της Cosmote. Cosmote 3G γράφει. Θα καλέσω το τμήμα φορητότητας και θα ρωτήσω, τι ισχύει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts