DoxaKos Δημ. April 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2007 Stefane dld 8a xasw to 694 kai 8a ginei 697?dld an exw twra p.x 6941234567 8a ginei 6971234567?an to metaniosw lew an!mporw na ksanagirisw se cu? euxarhstw gia thn amesh apanthsh sou file!kalo pasxa Ο αριθμός σου παραμένει ως έχει. Δηλάδή ίδια και τα 10 ψηφία. Παρά το ότι θα έχεις κάνει φορητότητα και θα είσαι στο Frog (δλδ. Cosmote), ο αριθμός σου θα είναι 694....... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas_620ti Δημ. April 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2007 Ο αριθμός σου παραμένει ως έχει. Δηλάδή ίδια και τα 10 ψηφία. Παρά το ότι θα έχεις κάνει φορητότητα και θα είσαι στο Frog (δλδ. Cosmote), ο αριθμός σου θα είναι 694....... ;) ok file se euxarhstw!na eisai kala kalh anastash! ksexasa na rothsw an to upolipo omilias pou exw 0denizete h metaferete k auto?epishs an meta 8a mporesw na to ksanaepanaferw se c.u? kalh anastash se olous paides! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DoxaKos Δημ. April 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2007 ok file se euxarhstw!na eisai kala kalh anastash! ksexasa na rothsw an to upolipo omilias pou exw 0denizete h metaferete k auto?epishs an meta 8a mporesw na to ksanaepanaferw se c.u? kalh anastash se olous paides! Το υπόλοιπο από καρτοκινητά δεν μεταφέρεται κατά την φορητότητα και πρέπει να το καταναλώσεις πριν από την ημέρα που θα μεταπηδήσεις από το ένα πρόγραμμα στο άλλο. Επιπλέον, δεν υπάρχει όριο στη φορητότητα. Μπορείς να μεταφερθείς ανάμεσα στις εταιρείες όσες φορές θέλεις σε βάθος χρόνου. Δεν γνωρίζω ωστόσο, αν είσαι υποχρεωμένος να μείνεις σε κάποια πακέτα για κάποιο διάστημα αφού μεταφερθείς (πχ. ένα έτος σε συμβόλαια ή κάποιους μήνες σε καρτοκινητά). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas_620ti Δημ. April 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2007 Το υπόλοιπο από καρτοκινητά δεν μεταφέρεται κατά την φορητότητα και πρέπει να το καταναλώσεις πριν από την ημέρα που θα μεταπηδήσεις από το ένα πρόγραμμα στο άλλο. Επιπλέον, δεν υπάρχει όριο στη φορητότητα. Μπορείς να μεταφερθείς ανάμεσα στις εταιρείες όσες φορές θέλεις σε βάθος χρόνου. Δεν γνωρίζω ωστόσο, αν είσαι υποχρεωμένος να μείνεις σε κάποια πακέτα για κάποιο διάστημα αφού μεταφερθείς (πχ. ένα έτος σε συμβόλαια ή κάποιους μήνες σε καρτοκινητά). οκ φιλε σε ευχαρηστω πολυ για την αμεση σ απαντηση!να σε καλα φιλε:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DoxaKos Δημ. April 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2007 Θα παρακαλέσω κάποιον που είτε γνωρίζει, είτε έχει το ίδιο κινητό, να μου στείλει τις ρυθμίσεις στο φόρα ή PM. Δυστυχώς ούτε η σελίδα του Frog, ούτε της Cosmote το συμπεριλαμβάνουν, ενώ η Motorola μου στέλνει κάτι ρυθμίσεις που δεν δουλεύουν. Να σημειώσω πως το W220 έχει το πιο :X ηλίθιο :X μενού ρυθμίσεων που έχω δει ποτέ μου. Έχω ως εταιρικό το V635 και δεν μπορώ να βρω άκρη συγκρίνοντας τα μενού τους (βασικά δεν μπορώ να ορίσω port στην IP του W220 και εκεί ίσως είναι το πρόβλημα). Στο V635 δούλεψαν κανονικά. Mercy :shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RacOOn Δημ. April 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2007 Δεν έχω το κινητό αλλά κάνε έναν κόπο να προσπαθήσεις μέσω motorola, έχουν στο site τους σύστημα που σου στέλνει τις ρυθμίσεις. http://www.motorola.gr Παράθεση Το μέλλον είναι ήδη εδώ !:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DoxaKos Δημ. April 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2007 Δεν έχω το κινητό αλλά κάνε έναν κόπο να προσπαθήσεις μέσω motorola, έχουν στο site τους σύστημα που σου στέλνει τις ρυθμίσεις. http://www.motorola.gr Το δοκίμασα, μου έστειλε τις ρυθμίσεις, αλλα τζίφος. Πρέπει να υπάρχει πρόβλημα με κάποια υπορύθμιση που δεν μπορώ να εντοπίσω. Μετά την εγκατάσταση και όταν προσπαθώ να κάνω λήψη του μηνύματος, μου βγάζει: Αίτημα λήψης εστάλη - Λήψη απέτυχε, σύνδεση απέτυχε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RacOOn Δημ. April 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2007 Έχεις κάνει επανεκκίνηση το κινητό; Τώρα λογικά δεν μένει παρά να καλέσεις την cosmote. Θέλω να πας να δεις οτι οι ρυθμίσεις στο κινητό MMS COSMOTE είναι ενεργοποιημένες για τα MMS. Αυτές να ναι οι προεπιλεγμένες... Παράθεση Το μέλλον είναι ήδη εδώ !:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. April 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2007 Όσο αφορά το κόστος μέχρι λίγες μέρες πρίν έπρεπε να πληρώσεις από 15 έως και 20 ευρώ περίπου για να κάνεις φορητότητα. Αυτό ευτυχώς καταργήθηκε τη Μεγάλη Τετάρτη. Τώρα πια μπορείς να μεταφερθείς σε όποιο δίκτυο θες δωρεάν!:) Απλά καλείς από το κινητό σου 13897 χωρίς χρέωση... Καλή Ανάσταση! ωχ! αυτο μου μυριζει πως αναλογα με τις προσφορες που βγαζουν οι εταιρειες ανα βδομαδα θα κανουμε φορητοτητα δεξια αριστερα.. εκτος αν υπαρχει περιορισμος... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. April 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2007 Πάντως να κάνω μια παρατήρηση; Συμφέρει περισσότερο τώρα που καταργήθηκε το τέλος φορητότητας, ένας συνδρομητής COSMOTE (ή και των άλλων εταιριών) να πάρει τον αριθμό του και να έρθει σε Frog από το να αλλάξει πακέτο μέσα στην εταιρία του. Διότι εκεί θα πληρώσει 7 ευρώ ενώ για να έρθει στην Frog δεν θα πληρώσει τίποτε... Άρα περισσότερο ευνοούνται αυτά τα πακέτα από την αλλαγή στα ίδια τους τα πακέτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dolce7 Δημ. April 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2007 ωχ! αυτο μου μυριζει πως αναλογα με τις προσφορες που βγαζουν οι εταιρειες ανα βδομαδα θα κανουμε φορητοτητα δεξια αριστερα.. εκτος αν υπαρχει περιορισμος... η ολη διαδικασια παιρνει περιπου 24 ημερες .. Παράθεση http://www.cretapost.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. April 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2007 η ολη διαδικασια παιρνει περιπου 24 ημερες .. 2 εβδομαδες, ισως και λιγοτερο για μια φορητοτητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria24 Δημ. April 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2007 Στη φορητότητα δεν αλλάζει ο αριθμός... Αυτό είναι και το προνόμιό της. Μπορείς να μεταφέρεσαι σε όποιο δίκτυο θέλεις διατηρώντας τον αριθμό σου μαζί με το πρόθεμά του (697...κλπ) Όσο αφορά το κόστος μέχρι λίγες μέρες πρίν έπρεπε να πληρώσεις από 15 έως και 20 ευρώ περίπου για να κάνεις φορητότητα. Αυτό ευτυχώς καταργήθηκε τη Μεγάλη Τετάρτη. Τώρα πια μπορείς να μεταφερθείς σε όποιο δίκτυο θες δωρεάν!:) Απλά καλείς από το κινητό σου 13897 χωρίς χρέωση... Καλή Ανάσταση! H φορητοτητα ειναι πλεον δωρεαν αλλα θα πληρωσεις την καρτα σιμ που θα σου δωσουν απο το νεο δικτυο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. April 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2007 H φορητοτητα ειναι πλεον δωρεαν αλλα θα πληρωσεις την καρτα σιμ που θα σου δωσουν απο το νεο δικτυο ΤΙΠΟΤΑ δεν πληρώνεις. Και η σιμ είναι δωρεάν. Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria24 Δημ. April 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2007 ΤΙΠΟΤΑ δεν πληρώνεις. Και η σιμ είναι δωρεάν. τοτε ισως θα ηταν σωστο να ενημερωσει καποιος και τους υπαλληλους του Γερμανου. γιατι ρωτησα την προηγουμενη βδομαδα (ενω ειχε ηδη καταργηθει το τελος για την φορητοτητα) και μου ειπαν οτι η νεα sim χρεωνεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billstamaniac Δημ. April 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2007 να ρωτησω κατι εχω what's up κ θελω να παω σε frog η αλλαγη θα γινει αμεσως η θα πρεπει πρωτα να παω σε καποια καρτοκινητη της vodafone η της ΤΙΜ:( Παράθεση εφαρμογές για Windows Phone BlueShyMonkey Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sideras1985 Δημ. April 17, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2007 να ρωτησω κατι εχω what's up κ θελω να παω σε frog η αλλαγη θα γινει αμεσως η θα πρεπει πρωτα να παω σε καποια καρτοκινητη της vodafone η της ΤΙΜ:( θα κανεις φορητοτητα σε frog.TSAMΠΑ ΕΙΝΑΙ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dolce7 Δημ. April 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2007 εκανα φορητοτητα εναν αριθμο μου tim σε frog.. η αιτηση εγινε το μ.Σαββατο και σημερα παρελαβα την νεα sim και δωρο ενα πακετο συνδεσης whats up με δωρο 3ε .. παιδια στελνουμε mails στην frog να βαλει νεες υπηρεσιες οπως το calling tunes ? Παράθεση http://www.cretapost.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. April 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2007 πλακα κανεις?τοσο γρηγορα εγινε η φορητοτητα?:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefanos200 Δημ. April 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2007 Να σας ρωτήσω κάτι βρε παιδιά.. Υπάρχει ειδοποίηση κλήσεων ή αναμονή κλήσης στη frog όταν το τηλέφωνο είναι κατειλημμένο; Δοκίμασα μέσα από το μενού της συσκευής να ενεργοποιήσω την αναμονή και μου λέει ότι δεν είναι διαθέσιμο.. Ισχύει αυτό;:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. April 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2007 Ειδοποίηση κλήσεων παρέχεται. Αναμονή κλήσης όχι. Όταν μιλάς και σε καλούν, θα ακούν ένα μήνυμα ότι είσαι κατειλημμένος. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefanos200 Δημ. April 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2007 Ειδοποίηση κλήσεων παρέχεται. Αναμονή κλήσης όχι. Όταν μιλάς και σε καλούν, θα ακούν ένα μήνυμα ότι είσαι κατειλημμένος. Ναι αλλά μετά δε μου έρχεται μήνυμα ότι είχα μία κλήση ..κλπ.. Μόνο όταν είναι κλειστό συμβαίνει αυτό.. Υπάρχει κάποιος αριθμός που πρέπει να προωθήσω τις κλήσεις όταν είναι κατειλημμένο, έτσι ώστε να ενεργοποιηθεί η ειδοποίηση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. April 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2007 Νομίζω πως όχι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billstamaniac Δημ. April 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2007 τηλ που παιρνω για να αλλαξω το 13897 μου λεει οτι δεν χρησιμοποιειται:worry: Παράθεση εφαρμογές για Windows Phone BlueShyMonkey Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. April 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2007 πλακα κανεις?τοσο γρηγορα εγινε η φορητοτητα?:X Πρωτα παραλαμβανεις τη καρτα και μετα ολοκληρωνεται η φορητοτητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts