Jump to content

DoxaKos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    46
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by DoxaKos

  1. Το δοκίμασα, μου έστειλε τις ρυθμίσεις, αλλα τζίφος. Πρέπει να υπάρχει πρόβλημα με κάποια υπορύθμιση που δεν μπορώ να εντοπίσω. Μετά την εγκατάσταση και όταν προσπαθώ να κάνω λήψη του μηνύματος, μου βγάζει: Αίτημα λήψης εστάλη - Λήψη απέτυχε, σύνδεση απέτυχε.
  2. Θα παρακαλέσω κάποιον που είτε γνωρίζει, είτε έχει το ίδιο κινητό, να μου στείλει τις ρυθμίσεις στο φόρα ή PM. Δυστυχώς ούτε η σελίδα του Frog, ούτε της Cosmote το συμπεριλαμβάνουν, ενώ η Motorola μου στέλνει κάτι ρυθμίσεις που δεν δουλεύουν. Να σημειώσω πως το W220 έχει το πιο :X ηλίθιο :X μενού ρυθμίσεων που έχω δει ποτέ μου. Έχω ως εταιρικό το V635 και δεν μπορώ να βρω άκρη συγκρίνοντας τα μενού τους (βασικά δεν μπορώ να ορίσω port στην IP του W220 και εκεί ίσως είναι το πρόβλημα). Στο V635 δούλεψαν κανονικά. Mercy :shifty:
  3. Το υπόλοιπο από καρτοκινητά δεν μεταφέρεται κατά την φορητότητα και πρέπει να το καταναλώσεις πριν από την ημέρα που θα μεταπηδήσεις από το ένα πρόγραμμα στο άλλο. Επιπλέον, δεν υπάρχει όριο στη φορητότητα. Μπορείς να μεταφερθείς ανάμεσα στις εταιρείες όσες φορές θέλεις σε βάθος χρόνου. Δεν γνωρίζω ωστόσο, αν είσαι υποχρεωμένος να μείνεις σε κάποια πακέτα για κάποιο διάστημα αφού μεταφερθείς (πχ. ένα έτος σε συμβόλαια ή κάποιους μήνες σε καρτοκινητά).
  4. Ο αριθμός σου παραμένει ως έχει. Δηλάδή ίδια και τα 10 ψηφία. Παρά το ότι θα έχεις κάνει φορητότητα και θα είσαι στο Frog (δλδ. Cosmote), ο αριθμός σου θα είναι 694....... ;)
  5. Δυστυχώς, είτε το πιστεύετε είτε όχι, ακόμα υπάρχουν περιοχές εντός Αττικής (βλ. Μεσόγεια) όπου μια περιοχή έχει μοιραζόμενη γραμμή! Την έχει πατήσει φίλος, ο οποίος όταν κάνει αίτηση για νέο τηλέφωνο του λένε πως δεν μπορεί ο ΟΤΕ να φέρει νέα γραμμή στην περιοχή γιατί είναι μεγάλο το κόστος!! :cry:
  6. Θεωρητικά βέβαια, η Cosmote θα μπορούσε να κάνει τη δική της Βαλκανική alliance :p καθώς συμμετέχει σε ουκ ολίγες εταιρείες στην περιοχή! Balcani Alliance (ή αλλιώς BalcOTE) :lol:
  7. Οι χρεώσεις των ξένων δικτύων προς τους roamers όπως μου τις ανέφερε η εξυπηρέτηση πελατών της Q-Telecom έχουν ως εξής: O2 Κλήσεις προς εξωτερικό α. Ώρες αιχμής: 0.86ε/λεπτό β. Ώρες μη αιχμής: 0.48ε/λεπτό γ. Ελάχιστος χρόνος χρέωσης: 60" - χρέωση ανά 60" SMS προς εξωτερικό *. 0.17ε/SMS VodafoneD2 Κλήσεις προς εξωτερικό α. Ώρες αιχμής: 0.884ε/λεπτό β. Ώρες μη αιχμής: 0.44ε/λεπτό γ. Ελάχιστος χρόνος χρέωσης: 60" - χρέωση ανά 15" SMS προς εξωτερικό *. 0.102ε/SMS Να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου το cc της Q για την άμεση ενημέρωση και τη βοήθεια της. Μακάρι όλες οι υπηρεσίες στην Ελλάδα να λειτουργούσαν κατ' αυτό τον τρόπο...
  8. Δυστυχώς οι σελίδες των γερμανικών δικτύων δεν παρέχουν τέτοια ενημέρωση (ή τουλάχιστον τα γερμανικά μου δεν είναι αρκετά καλά για να το καταλάβω). Ενδιαφέρομαι και εγώ να ταξιδέψω στη Γερμανία με Q-Telecom (συμβόλαιο) η οποία συνεργάζεται με vodaDe & O2. greek_aeras τελικώς τι έγινε με την περίπτωση σου... ενδιαφέρομαι να μάθω... :o
  9. Το πρόβλημα είναι πως καμιά κυβέρνηση δεν δικαιούται να σε αποτρέψει από το να κάνεις κακό στον εαυτό σου, από τη στιγμή που είσαι ελεύθερος και υπεύθυνος για τις πράξεις σου. Ουσιαστικά χρέος της εκάστοτε κυβερνήσεως είναι η μαζική ενημέρωση με τις συνέπειες που το κάθε κακό (κάπνισμα, κινητό κλπ.) μπορεί να προκαλέσει... Από εκεί και πέρα η επιλογή είναι σε εμάς.
  10. Πέρα από αυτό, το οποίο με ανησυχεί εξαιρετικά, με ανησυχεί ιδιαίτερα το γεγονός πως η έρευνα στην οποία βασίστηκε ο Κούλογλου (τον οποίο παρακολουθώ και διαβάζω χρόνια τώρα και τις απόψεις του αν μη τι άλλο τις σέβομαι απόλυτα), ξεκίνησε από τις ίδιες τις εταιρείες οι οποίες δεν γούσταραν να συνεχιστούν τα βιομετρικά τεστ... Αν κάποιος παρακολούθησε τις 2 πρώτες εκπομπές του ίδιου θέματος θα κατάλαβε πως οι εταιρείες κινητής και συσκευών απάντησαν με τον ίδιο απαράδεκτο και αόριστο τρόπο που και η Μονσάντο επι παραδείγματι απαντούσε σε ότι αφορά σε θέματα μεταλλαγμένων... Τουλάχιστον ύποπτα τα πράγματα... Συμπέρασμα επί προσωπικού: Το κινητό δυστυχώς έχει γίνει απαραίτητο... Είμαι βέβαιος πως δεν είναι 100% αθώο με ότι αυτό συνεπάγεται. Για την ώρα πήρα ένα Hands Free και από 'δω και πέρα βλέπουμε...Ας φυλάξω τα ρούχα μου μήπως και μου μείνουν τα μισά, διότι στον κόσμο που ζούμε... :wacko:
  11. Απλώς για την ιστορία πλέον να αναφέρω πως μια εταιρεία για να διαγραφεί από το Χρηματιστήριο Αθηνών θα πρέπει ο κύριος μέτοχος της (εδώ Vodafone Plc.) να κατέχει ποσοστό άνω του 90% αν δεν κάνω λάθος (αν κάνω τότε αυτό το ποσοστό είναι γύρω στο 92-95%). Έτσι πλέον η Panafon διαγράφεται από το ταμπλό, και το υπόλοιπο 1,772% δε θα μπορεί να μεταβιβαστεί μέσω του ΧΑΑ, αλλά μόνο απευθείας και με μια πιο πολύπλοκη διαδικασία. Ωστόσο αν το μέρισμα είναι καλό, γιατί κάποιος να το πουλησει; Τέλος να σημειώσω πως μέχρι τώρα η Panafon ήταν η μόνη εταιρεία του ομίλου Vodafone που παρέμενε εισηγμένη σε χρηματιστήριο του κόσμου.
  12. Q-Telecom, διότι για την μικρή χρήση που κάνω στο κινητό, βρήκα την υγειά μου με τους λογαριασμούς (δεν έχω κάρτα, αλλά σύνδεση). Διότι με τα 12 (ο μικρότερος) μέχρι τα 26 (ο μεγαλύτερος) και πλέον με 9 ευρώ το ίντερνετ (αορίστου χρόνου και μέσης, ελέω HOL, ποιότητας), νομίζω πως ως λύση είναι άκρως συμφέρουσα...
  13. Το καλύτερο όμως όλων είναι το γεγονός πως μετά το SMS - Welcome to Turkey κλπ. ήρθε σε καλό φίλο που συνυπηρετούμε το εξαιρετικό: Η Vodafone σας εύχεται καλή διαμονή στην Τουρκία! Για τους φαντάρους στον Έβρο το φαινόμενο είναι σύνηθες, είτε βρίσκονται στον ανατολικό Έβρο (τούρκικες εταιρείες), είτε βόρεια ή δυτικά του νομού (βουλγαρία) όπως εγώ καλή ώρα. Μάλιστα στα τέλη του καλοκαιριού οι εκεί Μεραρχίες έστειλαν στις μονάδες σχετικά σήματα με τα οποία καλούσαν τα στελέχη να ενημερώσουν το προσωπικό και τους φαντάρους και να τους προτρέψουν (ή αλλιώς στο στρατό, επιβάλλουν) την χειροκίνητη επιλογή δικτύου...
×
×
  • Create New...