Jump to content

[Επίσημο] Nokia 7390

d2000217
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

επειδη δεν το ειδα που8ενα στις σελιδες που διαβασα, εχει macro mode το κινητο και αν οχι πως τα παει με τις κοντινες φωτογραφησεις? Ειναι τοσο χαλια σαν το 6280 ας πουμε??

ευχαριστω!!

everyone can see things.

few can see into things...

• Απαντήσεις 742
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μπόρειτε να μου πείτε τα υπέρ κ τα κατά του κινητού; Αξίζει;

http://www.gsmarena.com/nokia_7390-review-132.php :)

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue

kanena update vre nokia!

Έχει βγει ένα FW, αλλά δεν ξέρω αν το έχει ανεβάσει η Nokia στο site της.

http://hunajatehdas.net/nokia/firmware/index_en.php?model=7390

Κάνε μια προσπάθεια με το nsu να δεις μήπως την έχουν ανεβάσει ήδη. ;)

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Έχει βγει ένα FW, αλλά δεν ξέρω αν το έχει ανεβάσει η Nokia στο site της.

http://hunajatehdas.net/nokia/firmware/index_en.php?model=7390

Κάνε μια προσπάθεια με το nsu να δεις μήπως την έχουν ανεβάσει ήδη. ;)

όχι ακόμα... άντε!!! :mad: :(

Επειδή έχει βγει το νέο FW που είπαμε πιο πάνω, είναι θέμα χρόνου από τη Νοκια να ανέβασει στο internet την καινούρια έκδοση. :) Οπότε κάνε κάθε μέρα μια ενημέρωση και που θα πάει? Θα την κάνεις κάποτε την αναβάθμιση. :p :D

Έχω μια απορία σχετικά με τις φωτογραφίες που τραβάει η κάμερα του κινητού. Κάποιες από τις φωτογραφίες που τυχαίνει να τραβήξω τις βγάζει κατεστραμμένες, δηλαδή σε κάποια σημεία τους, βγάζει μια πράσινη λωρίδα ή μπορεί και να την βγάλει όλη την φωτογραφία πράσινη, κάτι σαν αρνητικό δηλαδή ή σαν να έχει καεί το φιλμ που λέει ο λόγος.

Ενώ την βλέπω την φωτογραφία μέσα στην λίστα μου με τις εικόνες όταν προσπαθήσω να την ανοίξω από το κινητό μου λέει πως "το άνοιγμα του αρχείου είναι αδύνατο". Γιατί συμβαίνει αυτό? Κάνω εγώ κάτι λάθος? Ή είναι προβλήματα του κινητού? Συμβαίνει και σ' εσάς κάτι παρόμοιο?

Στην αρχή νόμιζα πως είχε να κάνει με το πόσο φως έχει ο χώρος, γιατί προσπαθούσα να τραβήξω βραδινή φωτογραφία με ελάχιστο φωτισμό και οι πιο πολλές φωτογραφίες μου έβγαιναν κατεστραμμένες, αλλά μετά το δοκίμασα και σε ημέρα με αρκετό φωτισμό και κάνει πάλι τα ίδια.

Υ.Γ. Εγώ έχω το καινούργιο firmaware λόγω του ότι το είχα στείλει στο εξωτερικό για service, αλλά παρόλα αυτά μπορώ να πω πως κάποια παγοματάκια στην οθόνη μου τα κάνει που και που όταν δουλεύω κάποια προγράμματα, μου φαίνεται πως η Νόκια έχει να κάνει ακόμα δουλειά....

Έχω μια απορία σχετικά με τις φωτογραφίες που τραβάει η κάμερα του κινητού. Κάποιες από τις φωτογραφίες που τυχαίνει να τραβήξω τις βγάζει κατεστραμμένες, δηλαδή σε κάποια σημεία τους, βγάζει μια πράσινη λωρίδα ή μπορεί και να την βγάλει όλη την φωτογραφία πράσινη, κάτι σαν αρνητικό δηλαδή ή σαν να έχει καεί το φιλμ που λέει ο λόγος.

Ενώ την βλέπω την φωτογραφία μέσα στην λίστα μου με τις εικόνες όταν προσπαθήσω να την ανοίξω από το κινητό μου λέει πως "το άνοιγμα του αρχείου είναι αδύνατο". Γιατί συμβαίνει αυτό? Κάνω εγώ κάτι λάθος? Ή είναι προβλήματα του κινητού? Συμβαίνει και σ' εσάς κάτι παρόμοιο?

Στην αρχή νόμιζα πως είχε να κάνει με το πόσο φως έχει ο χώρος, γιατί προσπαθούσα να τραβήξω βραδινή φωτογραφία με ελάχιστο φωτισμό και οι πιο πολλές φωτογραφίες μου έβγαιναν κατεστραμμένες, αλλά μετά το δοκίμασα και σε ημέρα με αρκετό φωτισμό και κάνει πάλι τα ίδια.

Υ.Γ. Εγώ έχω το καινούργιο firmaware λόγω του ότι το είχα στείλει στο εξωτερικό για service, αλλά παρόλα αυτά μπορώ να πω πως κάποια παγοματάκια στην οθόνη μου τα κάνει που και που όταν δουλεύω κάποια προγράμματα, μου φαίνεται πως η Νόκια έχει να κάνει ακόμα δουλειά....

Service επειγόντως,αύριο κιόλας μην περιμένεις καθόλου.

Service επειγόντως,αύριο κιόλας μην περιμένεις καθόλου.

Τι εννοείς? Υποτίθεται πως από service το έχω πάρει. Δεν αντέχω πάλι να το τρέχω. Είναι πρόβλημα της συσκευής δηλαδή?

Τι εννοείς? Υποτίθεται πως από service το έχω πάρει. Δεν αντέχω πάλι να το τρέχω. Είναι πρόβλημα της συσκευής δηλαδή?

Με κάθε επιφύλαξη νομίζω πως μπορεί να έχει σχέση με τους "drivers" της λειτουργίας κάμερας στο λογισμικό,μπορεί να δυσλειτουργούν αν δεν "πάτησαν" καλά.

Σε κάθε περίπτωση εγώ αν ήμουν αντιμέτωπος με μια τέτοια κατάσταση θα το πήγαινα αμέσως σε NOKIA Shop.

:( - αμαν αυτη η ΝΟΚΙΑ μια ζωη πικρες ,τσαμπα την αγαπη που της εχουμε (!)

NOKIA ρε είπαμε κι εαν ποτέ το άλλαζα...πάλι NOKIA θα έπαιρνα (!)

fighting0060.gif

Αυτό το κινητό θα μπορούσε να ναι απίθανο αν δεν τα έκανε αυτά...Τελικά ακόμα περιμένουμε αναβάθμιση έτσι..;Ήθελα να ρωτήσω επίσης γιατί δε μπορώ να κατεβάσω θέματα και γραφικά...Μήπως πρέπει να γραφτώ κάπου;:what:

:cry: - μαλλον τωρα με το K 810 να ερχεται θα παει πολυ πισω ακομη (!)

fighting0060.gif

Αυτό το κινητό θα μπορούσε να ναι απίθανο αν δεν τα έκανε αυτά...Τελικά ακόμα περιμένουμε αναβάθμιση έτσι..;Ήθελα να ρωτήσω επίσης γιατί δε μπορώ να κατεβάσω θέματα και γραφικά...Μήπως πρέπει να γραφτώ κάπου;:what:

http://www.zedge.com

http://www.mobile9.com

Σε αυτά θα βρεις ό,τι θέμα μπορείς να φανταστείς. :) Χρειάζεται όμως να κάνεις εγγραφή. :O

Με κάθε επιφύλαξη νομίζω πως μπορεί να έχει σχέση με τους "drivers" της λειτουργίας κάμερας στο λογισμικό,μπορεί να δυσλειτουργούν αν δεν "πάτησαν" καλά.

Σε κάθε περίπτωση εγώ αν ήμουν αντιμέτωπος με μια τέτοια κατάσταση θα το πήγαινα αμέσως σε NOKIA Shop.

Σ' ευχαριστώ! Αν & πικράθηκα με αυτό που άκουσα γιατί δεν θέλω να μπλέξω πάλι με τα service. Θα ρωτήσω όμως & σε Νόκια shop να δω τι θα μου πουν.

Ξέρουμε αν τελικά το καινούργιο firmware είναι διαθέσιμο εδώ?

Νομίζω πως πρέπει να φταίει η extra κάρτα μνήμης που έχω βάλει στο κινητό μου. Είναι μια Twin Μos 1GB. Σήμερα του ξαναέβαλα την δική του κάρτα που είχε μέσα στο πακέτο όταν το αγόρασα και δοκίμασα ξανά να βγάλω φωτογραφίες και βίντεο, βγήκαν όλες καλές χωρίς πρόβλημα. Μετά έβαλα ξανά την 1GB και κάποιες από αυτές βγήκαν με πράσινη γραμμή ή κατεστραμμένες. Να μην συζητήσω καλύτερα για το βίντεο που τράβηξα. Η εικόνα του ήταν χάλια εντελώς αλλοιωμένη.

Πόσο ποιο μικρή κάρτα να του βάλω για να είναι συμβατή? Ποια μάρκα ενδείκνυται ως ποιο καλή για την συσκευή?:wacko:

:blink: - απο το service πριν το παραδωσουν στον πελατη δεν εκαναν μια δοκιμη να δουν αν ειναι ολα ΟΚ ?

Καμία δοκιμή δεν κάνουν :mad: . Δυστυχώς το δίνουν έτσι και σου λένε δοκίμασε το και αν έχει κάποιο πρόβλημα εδώ είμαστε εμείς, ξαναφέρετε το. Λες και δεν έχουμε άλλη δουλειά να κάνουμε.

:blink: - απο το service πριν το παραδωσουν στον πελατη δεν εκαναν μια δοκιμη να δουν αν ειναι ολα ΟΚ ?

fighting0060.gif

Σ' ευχαριστώ! Αν & πικράθηκα με αυτό που άκουσα γιατί δεν θέλω να μπλέξω πάλι με τα service. Θα ρωτήσω όμως & σε Νόκια shop να δω τι θα μου πουν.

Ξέρουμε αν τελικά το καινούργιο firmware είναι διαθέσιμο εδώ?

Δοκίμασε να κάνεις αναβάθμιση με το nsu και δες αν η Nokia ανέβασε το νέο firmware στο site της. ;)

κατεστραμένες ναι, αλλά θολές όχι με πράσινη γραμμή, δλδ αν βγάλω τρεις φωτογραφίες την μία μετά την άλλη (ΟΧΙ διαδοχική λειτουργία) πάντα η δεύτερη και η τρίτη φαίνονται θολές... :wacko: επίσης κάπου κάπου βγαίνουν κιτρινισμένες όλες... με τα κέφια του είναι...

Νομίζω πως πρέπει να φταίει η extra κάρτα μνήμης που έχω βάλει στο κινητό μου. Είναι μια Twin Μos 1GB. Σήμερα του ξαναέβαλα την δική του κάρτα που είχε μέσα στο πακέτο όταν το αγόρασα και δοκίμασα ξανά να βγάλω φωτογραφίες και βίντεο, βγήκαν όλες καλές χωρίς πρόβλημα. Μετά έβαλα ξανά την 1GB και κάποιες από αυτές βγήκαν με πράσινη γραμμή ή κατεστραμμένες. Να μην συζητήσω καλύτερα για το βίντεο που τράβηξα. Η εικόνα του ήταν χάλια εντελώς αλλοιωμένη.

Πόσο ποιο μικρή κάρτα να του βάλω για να είναι συμβατή? Ποια μάρκα ενδείκνυται ως ποιο καλή για την συσκευή?:wacko:

Για να σου παρουσιαζει αυτα τα προβληματα σιγουρα θα παιζει ρολο

η ταχυτητα εγγραφης .

Ειτε ειναι πολλη γρηγορη η καρτα ,ειτε αρκετα αργη .

Δοκιμασε καμμια sandisk, Kingston

Οι τιμες εχουν πεσει αρκετα .

Ενδεικτικα, πηρα μια 2GB microSD card 32€

http://www.photoagora.gr/index.php?action=category&id=34&subid=17

Κανε και κανενα φορματ την Twin Μos ,μηπως στρωσει .

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Έχω μια απορία και πάλι. Σήμερα πρόσεξα ότι αντί για το απλό ενδεικτικό σύμβολο που έχει στην οθόνη για την ένδειξη του σήματος της κεραίας σήμερα μου γράφει 3G εκεί δίπλα.

Δεν έχω αλλάξει τίποτα στις ρυθμίσεις μου. Γιατί σήμερα το γράφει αυτό? Ούτε στον πάροχο μου έχω ζητήσει κάποια αλλαγή ή να ενεργοποιήσει τις λειτουργίες 3G.

Έχω μια απορία και πάλι. Σήμερα πρόσεξα ότι αντί για το απλό ενδεικτικό σύμβολο που έχει στην οθόνη για την ένδειξη του σήματος της κεραίας σήμερα μου γράφει 3G εκεί δίπλα.

Δεν έχω αλλάξει τίποτα στις ρυθμίσεις μου. Γιατί σήμερα το γράφει αυτό? Ούτε στον πάροχο μου έχω ζητήσει κάποια αλλαγή ή να ενεργοποιήσει τις λειτουργίες 3G.

Μπορει να ενεργοποιηθηκε κεραια 3g στην περιοχη σου. Στην λειτουργια δικτυου το εχεις σε

διπλη λειτουργια ? (gsm & 3g ) .Αν δεν θες και 3g , γυρνα το μονο σε gsm.

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Ναι σε διπλή λειτουργία το έχω. Έχει κάποια διαφορά όταν πιάνει κεραία 3G?

περισσοτερη καταναλωση μπαταριας +

Γρηγοτερες ταχυτητες για internet + Video calls

iPhone 5S Space Grey

Για να σου παρουσιαζει αυτα τα προβληματα σιγουρα θα παιζει ρολο

η ταχυτητα εγγραφης .

Ειτε ειναι πολλη γρηγορη η καρτα ,ειτε αρκετα αργη .

Δοκιμασε καμμια sandisk, Kingston

Οι τιμες εχουν πεσει αρκετα .

Ενδεικτικα, πηρα μια 2GB microSD card 32€

http://www.photoagora.gr/index.php?action=category&id=34&subid=17

Κανε και κανενα φορματ την Twin Μos ,μηπως στρωσει .

Φιλε nervous την 2 gb την εχεις βαλει στο 7390;Σκεφτομαι να παρω για 7390 αλλα φοβαμαι μηπως 2 gb κολλαει;