Jump to content

fyneli

Members
  • Δημοσιεύσεις

    40
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About fyneli

  • Ημ. Γέννησης 07/08/1975

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

fyneli's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ! Θα δοκιμάσω λοιπόν να κάνω μια αναβάθμιση και μέσω του updater και ίδωμεν. Backup με συμβουλεύεται να κάνω πρώτα μέσω του my phone explorer ή από το sony ericsson pc suite?
  2. Είπα να δοκιμάσω να κάνω αναβάθμιση απευθείας μέσα από την συσκευή χρησιμοποιώντας την υπηρεσία αναβάθμισης που έχει sστις ρυθμίσεις, αλλά μου είπε πως η συσκευή έχει ήδη το νεότερο λογισμικό (1215-7995 RIFA035090723). Οπότε υπάρχει κάποιο νόημα ποια να δοκιμάσω να κάνω αναβάθμιση μέσω της ιστοσελίδας της sony eiricsson στο update service? Το ίδιο δεν είναι?
  3. Ωραία! Θα το δοκιμάσω λοιπόν, ελπίζω να μην είναι κάτι άλλο σοβαρό και να φτιάξει με την αναβάθμιση. Σε γενικές γραμμές είμαι αρκετά ευχαριστημένη από την συσκευή, δεν έχω παράπονο. Ευχαριστώ πολύ!
  4. Καλησπέρα σε όλους! Πριν 1 εβδομάδα αγόρασα και εγώ την συσκευή (w995). Μου παρουσιάζει το εξής, όταν περιηγούμαι μέσα στο μενού της συσκευής, ξαφνικά μου βγάζει ανενεργή sim, αναβοσβήνει η οθόνη και μετά μαυρίζει για λίγα λεπτά (κανένα πλήκτρο δεν λειτουργεί εκείνη την στιγμή) μετά από λίγο επανέρχεται μόνη της χωρίς να πατήσω εγώ κάτι και λειτουργεί κανονικά. Αυτό δεν μου το κάνει συνέχεια αλλά τουλάχιστον μια φορά την ημέρα θα μου το παρουσιάσει αν κάνω έντονη χρήση. Πήρα τηλέφωνο την εξυπηρέτηση της sony ericsson και μου είπαν πως χρειάζεται να κάνω update service. Πιστεύεται πως με την αναβάθμιση θα φτιάξει? Αντιμετωπίσατε και εσείς παρόμοιο πρόβλημα? ή καλύτερα να ζητήσω αντικατάσταση της συσκευής, μιας και δεν έχει κλείσει ακόμα εβδομάδα που την έχω. Σας ευχαριστώ πολύ!
  5. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!...:D Γλύτωσα από αρκετή ταλαιπωρία!
  6. Η αλήθεια είναι πως θα με βόλευε και εμένα να τα περάσω εγώ τα Ελληνικά, αλλά δεν ξέρω από που μπορώ να κατεβάσω το firmware. Καμιά ιδέα κανείς?
  7. Από Τρίτη που θα ανοίξουν και πάλι τα καταστήματα σκέφτομαι να το πάω πίσω στην infoquest. Χτες που τους πήρα τηλέφωνο ήταν κλειστά δυστυχώς και δεν μπόρεσα να κάνω κάτι. Αναμονή λοιπόν και βλέπουμε...
  8. Παιδιά καλησπέρα!! Μια ερώτηση έχω... δεν ξέρω αν έχει ειπωθεί παρόμοιο θέμα σε προηγούμενες σελίδες. Χτες αγόρασα το W910i από την you, εταιρεία της info-quest. Δυστυχώς διαπίστωσα πως το μενού του είναι στα Αγγλικά και δεν υποστηρίζει καθόλου ελληνικούς χαρακτήρες, προφανώς είναι κάποια παρεισαγωγή που κάνει η infoquest από το εξωτερικό. Επικοινώνησα σήμερα τηλεφωνικά με την sony-ericsson, μπας και βρεθεί κάποια λύση περνώντας κάποιο καινούργιο λογισμικό αλλά με ενημέρωσαν ότι δεν είναι Ελληνική συσκευή, οπότε δεν έχει και καθόλου εγγύηση άρα δεν μπορεί να γίνει και κάτι. Μήπως κάποιος γνωρίζει πως μπορώ να κατεβάσω από το site της ericsson ή από οποιοδήποτε άλλο, κάποια αναβάθμιση ή το fimware που να υποστηρίζει την Ελληνική γλώσσα? Ευχαριστώ πολύ!
  9. Mia lusi einai na bgaleis ta vista!!i na xrisimopoiseis xp na deis an douleuei ekei... ta vista einai kamia fora xaza gia pragmata pouu den paei o nous..an thes dokimase to k allou! Pera apo auta ta problimata pou diabasa gia to handsfree k to parapanw uparxei kapoio pio sobaro problima, giati auta mporei k na min ofilontai sto kinito aplws stis periferiakes suskeues. Me endiaferei na to parw k apo kapoio magazi mou eipan skepsou to kala,giati bgazei polla problimata, px. an to piaseis me brgmena xeria mporei leei na parei ugrasia, i an pesei katw mporei na paei papala... K twra eimai se dilima den kserw an tha kanw kala na to parw i na min to parw!!???? Opoios to exei kapoioooo diastima an mporei as mou pei an tou ebgale problimata kai pia!!!??? Kathws episis k an kollaei i oxi me 2Gb mnimi,den eida parapanw apantisi. euxaristw Εδώ και 4 μήνες περίπου του έχω βάλει μια κάρτα μνήμης 2GB San Disk και δουλεύει μια χαρά, χωρίς κολλήματα σε σύγκριση με την προηγούμενη 1 GB που του είχα Twin Moss όπου έκανε διάφορα παλαβά με τις φωτογραφίες. Πιστεύω πως η San Disk σαν μάρκα είναι συμβατή με την συσκευή και δεν θα σου βγάλει προβλήματα!
  10. Αναβάθμιση καλό είναι να γίνει σε περίπτωση που έχει πρόβλημα η συσκευή. Αν το λειτουργικό του δουλεύει σωστά δεν είναι απαραίτητο να γίνει. Πάντως και εγώ που του είχα κάνει αναβάθμιση σε nokia shop εδώ και μήνες, παρατηρώ ότι έχει ακόμα προβληματάκια. Όπως χτες που προσπαθούσα να αποθηκεύσω στο ραδιόφωνο κάποιους σταθμούς και συγκεκριμένα στις 3 τελευταίες θέσεις που μου είχαν μείνει ελεύθερες (18-20) και με τίποτα δεν μου τους αποθήκευε, δεν μου έβγαζε καν την επιλογή της αποθήκευσης, δεν ξέρω γιατί, ενώ με τους υπόλοιπους 17 σταθμούς δεν είχα κανένα πρόβλημα. Επίσης σε μια φάση έκανα αυτόματη αναζήτηση σταθμών και μου έκανε ένα περίεργο αναβόσβησμα το κινητό, μαύρισε η οθόνη, μετά παρέμεινε άσπρη και μετά επανήρθε στα φυσιολογικά. Επίσης κάποια μέρα ανοίγω το πορτάκι για να κάνω κλείσει και η οθόνη ήταν μαύρη, πατάω διάφορα πλήκτρα μπας και ανάψει, αλλά τίποτα, κάνω ένα restart και δούλεψε κανονικά. Ακόμα, εγώ τυχαίνει πολύ συχνά να χρησιμοποιώ την ανοικτή συνομιλία, με διευκολύνει και όταν οδηγώ, πατάω δηλαδή το μεγάφωνο. Μετά από κάμποση χρήση και ενώ μιλούσα στο τηλέφωνο κατάλαβα πως ο άλλος δεν μπορούσε να με ακούσει, ενώ εγώ τον άκουγα κανονικά. Αυτό γινόταν και όταν έπαιρνα κάποιον και όταν με έπαιρναν τηλέφωνο, ακόμα και χωρίς να βάλω την λειτουργία της ανοικτής ακρόασης μου το έκανε. Στο τέλος αναγκάστηκα να του κάνω ένα restart όπου και έφτιαξε. Δεν ξέρω αν έχετε δει και εσείς παρόμοια προβλήματα όσοι έχετε το καινούργιο firmware, 4.51. Πάντως εγώ σκέφτομαι μήπως χρειάζεται να του κάνω αναβάθμιση πάλι. Μήπως ξέρει κανείς αν έχει βγει ποιο καινούργιο firmware από το 4.51?
  11. Έχω μια απορία, σχετικά με τις φωτογραφίες της κάμερας. Θέλω να βγάλω μια φωτογραφία και πριν την τραβήξω, κάνω ζουμ, την τραβάω και αποθηκεύεται στην συσκευή με πολύ χαμηλότερη ανάλυση από αυτή που είχα επιλέξει να την βγάλει. Ξέρει κανείς γιατί γίνεται αυτό? Παίζει ρόλο το ζουμ που θα κάνω? Δηλαδή όσο πιο πολύ κάνω ζούμ μειώνεται ανάλογα και η ανάλυση?
  12. και εγώ προσπάθησα να το κατεβάσω σήμερα, το jar αρχείο, αλλά και εμένα μου λέει μη έγκυρη εφαρμογή
  13. Δεν μπορείς να τα βγάλεις τα εικονίδια από την εξωτερική οθόνη! Το software του είναι έτσι σχεδιασμένο ώστε να φαινόνται συνέχεια αυτά τα 4 εικονίδια (Αναπαραγ.-κάμερα-κλειδ.-ραδιοφ.) Πληκτρολογείς *#0000# και σου το εμφανίζει το firmware
  14. Δυστυχώς από ότι έχω καταλάβει και εγώ όταν τραβάς βίντεο ή βλέπεις δεν το δείχνει σε όλη την οθόνη. Δεν ρυθμίζεται από κάπου αυτό, ότι και ανάλυση να βάλεις στο βίντεο, είναι στάνταρτ έτσι και ούτε με την αναβάθμιση διορθώνεται. Προσωπικά ούτε και εμένα μου αρέσει που το έχουν κάνει έτσι. Ναι βοήθησες αρκετά, σ' ευχαριστώ πολύ!!! Αν και θα προτιμούσα να μην μένει αναμμένη η εξωτερική οθόνη αλλά και έτσι γίνεται η δουλειά μου :)
  15. Δεν νομίζω πως είναι κάποιο bug αυτό, το ίδιο κάνει και σ' εμένα. Μάλλον έτσι είναι η λειτουργία της κάμερας, χρειάζονται κάποια δευτερόλεπτα μέχρι να κάνει autofocus και μετά τραβάει την φωτογραφία
×
×
  • Create New...