Jump to content

[Επίσημο] Nokia 7390

d2000217
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Λοιπόν για να λυθεί μια και καλή αυτό το θέμα,πήρα τη παρακάτω απάντηση από το site της nokia:

"Thats the way it's supposed to work, when you are in a dark room, you do not need as much brightness but if you are in a room with more light, then the brightness level will be higher.

To test it, in bright light cover the sensor with your finger.You will see the keypad light turning on and the display brightness go down....Then, again after a few seconds take your finger of the sensor.The keyboard light should switch off and the display brightness should increase"

Άρα ΔΕΝ είναι πρόβλημα,απλώς έτσι είναι ρυθμισμένο να λειτουργεί (καλώς ή κακώς);)

He who controls the past,commands the future.He who commands the future,conquers the past.

• Απαντήσεις 742
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ωραια,οποτε παει για πουλημα.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

ναι μονο που το 850 εχει λιγο φωτεινοτερη οθονη απο το 7390.

Ας ελπίσουμε σε μελλοντικό firmware με δυνατότητα ρύθμισης της φωτεινότητας,αν και imho δε με ενοχλεί καθόλου όπως είναι τώρα.
He who controls the past,commands the future.He who commands the future,conquers the past.

Ας ελπίσουμε σε μελλοντικό firmware με δυνατότητα ρύθμισης της φωτεινότητας,αν και imho δε με ενοχλεί καθόλου όπως είναι τώρα.

αν θα χει ρυθμιση φωτεινοτητας σε καποια μελλοντικη αναβαθμιση τοτε Ok,ολα καλα.

Μακάρι να γινει αυτό,αλλά συμφωνώ-κι'έτσι μια χαρά είναι.:)

Απαραδεκτοι στα oteshop! Μονο σε ροζ χρωμα το βρισκω:mad: :mad: :(

Γενικά τα black bronze έχουν μεγάλη έλλειψη γιατί αγοράστηκαν πιο πολύ λόγω σχετικά πιο ουδέτερου σχεδίου και χρωμάτων ;) ,ψάξε σε ΠΛΑΙΣΙΟ αν το βρεις.

Εχω επιδοτηση εκει γι' αυτο. Καμια 100 ευρωπουλακια μειον.

OK. Τότε λίγες μέρες υπομονή κάνε.:)

Παιδιά εσείς οσοι το έχετε ήδη αγοράσει και το έχετε δει πως λειτουργεί... επειδή σύντομα έχω επιδότηση για νέο κινητό τελικά αξίζει τα χρήματά του; Και μια απορία παντού διαβάζω οτι δεν έχει ανοιχτή ακρόαση! Είναι δυνατόν;

Παιδιά εσείς οσοι το έχετε ήδη αγοράσει και το έχετε δει πως λειτουργεί... επειδή σύντομα έχω επιδότηση για νέο κινητό τελικά αξίζει τα χρήματά του; Και μια απορία παντού διαβάζω οτι δεν έχει ανοιχτή ακρόαση! Είναι δυνατόν;

Τα αξίζει απόλυτα.Ανοιχτή ακρόαση έχει φυσικά.

Πάντως όντως είναι κρίμα γιατί η οθόνη του είναι πραγματικά πολύ ωραία φωτεινή κάτω από φως...Μπορεί κανείς να μου εξηγήσει πως γίνεται η αναβάθμιση;(όταν βγει)Πρώτη φορά ακούω για αναβάθμιση στα κινητά!:hypno: :O Συγκρίνονται άραγε οι φωτογραφίες που βγάζει με το ericsson k750i;:rolleyes:

Πάντως όντως είναι κρίμα γιατί η οθόνη του είναι πραγματικά πολύ ωραία φωτεινή κάτω από φως...Μπορεί κανείς να μου εξηγήσει πως γίνεται η αναβάθμιση;(όταν βγει)Πρώτη φορά ακούω για αναβάθμιση στα κινητά!:hypno: :O Συγκρίνονται άραγε οι φωτογραφίες που βγάζει με το ericsson k750i;:rolleyes:

Αναβάθμιση γίνεται μέσω του προγράμματος Nokia Software Updater που κατεβάζεις από εδώ επιλέγοντας το μοντέλο κινητού σου.Θα χρειαστείς ειδικά για το 7390 ενα MiniUSB καλώδιο(κάνει και ένα απλό,πχ. από card reader ή οτιδήποτε)-το 7390 είναι από τα πρώτα μοντέλα που πλέον ενσωματώνει MiniUSB αντί για Pop port.

Εννοείται ότι πλέον και για πρώτη φορά οι φωτογραφίες σε κινητό της ΝΟΚΙΑ εκτός των N Series(N73,N93 κλπ.)είναι πολύ καλές χάρη στα οπτικά μέρη Carl Zeiss και επιτέλους ευκρινής με την λειτουργία της αυτόματης εστίασης,και μην ξεχνάμε και το βίντεο εγγραφής που διατηρείται στην μέγιστη ανάλυση 640 x 480,με βεβαιότητα πλέον σου λέω ότι είναι καλύτερο απ΄το Κ750;)

Αναβάθμιση γίνεται μέσω του προγράμματος Nokia Software Updater που κατεβάζεις από εδώ επιλέγοντας το μοντέλο κινητού σου.Θα χρειαστείς ειδικά για το 7390 ενα MiniUSB καλώδιο(κάνει και ένα απλό,πχ. από card reader ή οτιδήποτε)-το 7390 είναι από τα πρώτα μοντέλα που πλέον ενσωματώνει MiniUSB αντί για Pop port.

Εννοείται ότι πλέον και για πρώτη φορά οι φωτογραφίες σε κινητό της ΝΟΚΙΑ εκτός των N Series(N73,N93 κλπ.)είναι πολύ καλές χάρη στα οπτικά μέρη Carl Zeiss και επιτέλους ευκρινής με την λειτουργία της αυτόματης εστίασης,και μην ξεχνάμε και το βίντεο εγγραφής που διατηρείται στην μέγιστη ανάλυση 640 x 480,με βεβαιότητα πλέον σου λέω ότι είναι καλύτερο απ΄το Κ750;)

Ευχαριστώ πολύ!:)

καλησπερα!μια φιλι μου το παραγκειλε(το ροζ με ασπρο) πριν απο δυο εβδομαδες και της ειπαν οτι θα της το φερουν σε δυο τρεις μερες και πηγε την προηγουμενει εβδομαδα και της ειπαν οτι ειναι σε ελειψη( τοο ροζ με μαυρο) και οτι αμα θελει να της παραγκιλουν το καφε με μαυρο που υπαρχει.....

καλησπερα!μια φιλι μου το παραγκειλε(το ροζ με ασπρο) πριν απο δυο εβδομαδες και της ειπαν οτι θα της το φερουν σε δυο τρεις μερες και πηγε την προηγουμενει εβδομαδα και της ειπαν οτι ειναι σε ελειψη( τοο ροζ με μαυρο) και οτι αμα θελει να της παραγκιλουν το καφε με μαυρο που υπαρχει.....

sold out??

lol

Παιδιά, το 7390 το πήρε η γυναίκα μου την προηγούμενη εβδομάδα και το τηλέφωνο είχε σοβαρό πρόβλημα στην camera. Συγκεκριμένα δεν μπορούσε με τίποτα να εστιάσει με αποτέλεσμα όλες οι φωτογραφίες να βγαίνουν θαμπές (σαν να είχε μυωπία η συσκευή!!).

Το τηλέφωνο αγοράστηκε από την Vodafone της Εμμ. Μπενάκη στο κέντρο της Αθήνας. Μέσα στην εβδομάδα το πήγαμε πίσω στο μαγαζί για να μας το αντικαταστήσουν. Εκείνοι το στείλανε στη NOKIA η οποία όμως το γύρισε πίσω χωρίς να το αντικαταστήσει ισχυριζόμενη ότι είχε ξεπεραστεί για 5 λεπτά ο επιτρεπόμενος χρόνος ομιλίας (όπως μας είπανε ο επιτρεπόμενος χρόνος ομιλίας είναι έως 30 λεπτά!) Σε σχετική διαμαρτυρία μου στο κατάστημα αγοράς τους είπα ότι δεν μας είχε ενημερώσει κανείς, ως όφειλε, για τους σχετικούς όρους εγγύησης της NOKIA αλλά δυστυχώς οι υπεύθυνοι του καταστήματος κάνουν τους κινέζους και επιμένουν να στείλουν την συσκευή για επιδιόρθωση!! Επειδή δεν υπάρχει περίπτωση να δεχτούμε την επισκευή του καινούργιου τηλεφώνου που χρυσοπληρώσαμε, σκέφτομαι να κάνω καταγγελία στο υπουργείο εμπορίου στο τμήμα καταναλωτών και να προσφύγω στα δικαστήρια (είμαι δικηγόρος τουλάχιστον δεν θα μου στοιχίσουν τα δικαστήρια).

Είχε κάποιος από εσάς παρόμοιο πρόβλημα με την Camera του συγκεκριμένου κινητού?

Για μένα καλό θα είναι να κινηθείς δικαστικά γιατί όλοι αυτοί τέτοια κάνουν οι απατεώνες.Εγώ παλιότερα είχα κάποιο πρόβλημα με άνα νόκια μου{3300} το πήγα κανονικά στην νόκια και μου είπαν ότι θα είναι έτοιμο σε 15 μέρες και ότι θα με ειδοποιήσουν.Εγώ για καλό το άφησα και πήγα να το πάρω στις 25 μέρες και μου είπαν ότι αν δεν το ζήταγα πάνω στον 1 με 1,5 μήνα το κινητό θα το κράταγε η νόκια δεν θα το έδινε.Αυτός είναι όρος της εταιρείας.Μου έπεσαν τα μαλλιά.τι να πώ μετά απο όλο αυτό?

Απίστευτα πράγματα!!!! Θέλουν γερό ταρακούνιμα!! το να αφήσεις 1,5 μήνα στη ΝΟΚΙΑ δηλαδή για αυτούς σημαίνει ότι τους το χαρίζεις?? Με την ίδια λογική αν κάνουν πάνω από 1,5 μήνα να στο φτιάξουν (από δικιά τους υπαιτιότητα) τότε θα σημαίνει ότι στο έχουν υπεξαιρέσει????

'Οντως απίστευτα πράγματα δεν βγάζεις άκρη μ αυτούς.Θέλουν δίκασμα κανονικά.Πάντως ανεξάρτητα όλων αυτών εξακολουθώ να είμαι φάν της ΝΟΚΙΑ,μάλλον θέλω και τα παθένω τι να πώ.

Παιδιά, το 7390 το πήρε η γυναίκα μου την προηγούμενη εβδομάδα και το τηλέφωνο είχε σοβαρό πρόβλημα στην camera. Συγκεκριμένα δεν μπορούσε με τίποτα να εστιάσει με αποτέλεσμα όλες οι φωτογραφίες να βγαίνουν θαμπές (σαν να είχε μυωπία η συσκευή!!).

Το τηλέφωνο αγοράστηκε από την Vodafone της Εμμ. Μπενάκη στο κέντρο της Αθήνας. Μέσα στην εβδομάδα το πήγαμε πίσω στο μαγαζί για να μας το αντικαταστήσουν. Εκείνοι το στείλανε στη NOKIA η οποία όμως το γύρισε πίσω χωρίς να το αντικαταστήσει ισχυριζόμενη ότι είχε ξεπεραστεί για 5 λεπτά ο επιτρεπόμενος χρόνος ομιλίας (όπως μας είπανε ο επιτρεπόμενος χρόνος ομιλίας είναι έως 30 λεπτά!) Σε σχετική διαμαρτυρία μου στο κατάστημα αγοράς τους είπα ότι δεν μας είχε ενημερώσει κανείς, ως όφειλε, για τους σχετικούς όρους εγγύησης της NOKIA αλλά δυστυχώς οι υπεύθυνοι του καταστήματος κάνουν τους κινέζους και επιμένουν να στείλουν την συσκευή για επιδιόρθωση!! Επειδή δεν υπάρχει περίπτωση να δεχτούμε την επισκευή του καινούργιου τηλεφώνου που χρυσοπληρώσαμε, σκέφτομαι να κάνω καταγγελία στο υπουργείο εμπορίου στο τμήμα καταναλωτών και να προσφύγω στα δικαστήρια (είμαι δικηγόρος τουλάχιστον δεν θα μου στοιχίσουν τα δικαστήρια).

Είχε κάποιος από εσάς παρόμοιο πρόβλημα με την Camera του συγκεκριμένου κινητού?

Η κάμερα του 7390 είναι η πρώτη που με εξέπληξε ευχάριστα διότι και η αυτόματη εστίαση δουλεύει τέλεια και με αρκετά καλά αποτελέσματα ως προς την ευκρίνεια.Ωστόσο κρίνω ως επιβεβλημένη την κίνηση σου δια της δικαστικής οδού και με μια επώνυμη καταγγελία στις αρμόδιες υπηρεσίες του Υπ.Εμπορίου και στο Ι.Ν.Κ.Α. βέβαια εφόσον δεν δέχτηκαν να σου την αντικαταστήσουν.Βέβαια η ΝΟΚΙΑ ποτέ δεν έκανε εύκολα αντικαταστάσεις στις συσκευές,αυτό μόνο σε ΠΛΑΙΣΙΟ και Mediamarkt για ΝΟΚΙΑ συσκευές(και άλλων κατασκευαστών βέβαια) το έχω δει εντός κάποιων ημερών(νομίζω 7),σίγουρα και σε άλλα καταστήματα ενδέχεται να γίνεται.