Jump to content

tsikotsouko

Members
  • Δημοσιεύσεις

    102
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by tsikotsouko

  1. Ναί όντως φοβερό κινητό αλλά με πολύ υψηλο sar.Δεν ξέρω αν αξίζει να τα αποκτήσει κάποιος......
  2. Καλημέρα εγω θα ήθελα να ρωτήσω κάτι άλλο,έχω σύνδεση vodafone γνωρίζετε πόσο χρεώνει το λεπτό η video-κλήση?
  3. Όχι δεν έχει φουσκώσει καθόλου,ξαφνικά έγιναν όλα απο την μια μέρα στην άλλη εκεί που το φόρτιζα ανα 2 με 2,5 μέρες με νορμάλ χρήση τωρα ανα 1 μέρα και λιγότερο.
  4. Πολύ όμορφο το κινητάκι αλλά έχει πολύ υψηλό sar.
  5. Stendor,όχι ούτε εφαρμογες έχω περάσει, ούτε θέματα έχω αλλάξει κ η χρήση που του κάνω είναι σε κανονικά πλαίσια.
  6. Όχι όχι, το ίδιο θέμα έχω απο τότε που αγόρασα το n80.
  7. Παιδία καλή σας μέρα.Έχω πρόβλημα με την μπαταρία του Ν80 μου.Συνολικά η μπαταρία το πολύ 1 ημέρα μου διαρκεί σε σχέση με πρίν λίγο καιρό που διαρκούσε 2,5 μέρες περίπου.Το ερώτημα είναι:έχει πρόβλημα η μπαταρία ή φταίει κάτι άλλο?θα χρειαστεί να κάνω αντικατάσταση της μπαταρίας?
  8. Υπάρχει κανένα site για θέματα για το 6288?
  9. Φίλε nervous gmt+2 το έχω.Μήπως θέλει gmt+3?
  10. Είμαι κάτοχος του ΝΟΚΙΑ 6288 και υπάρχει κάποιο πρόβλημα.Όταν λαμβάνω κάποιο sms, η ώρα που ελήφθει το sms είναι μια ώρα πίσω απο την κανονική ώρα που δείχνει εκείνη την ώρα το κινητό.Έχει συμβεί σε κάποιον?Τί μπορώ να κάνω?
  11. Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα.Το πρόβλημα είναι γενικό, όλα τα 6111 έχουν χαμηλή ένταση ακουστικού.
  12. Καλήμέρα σε όλους.Μήπως γνωρίζει κάποιος πώς θα μπορέσω να δώ live t.v μέσω Vodafone live στο ΝΟΚΙΑ Ν80?Ευχαριστώ προκαταβολικά.
  13. Πήγα και εγώ χθές σε ένα Νόκια shop και είδα το 6300.Μια χαρά μου φάνηκε πολύ ωραίο και μικρό και για τα χρήματα του αξίζει.Διαβάζω παραπάνω ότι το μόνο πρόβλημα είναι η μπαταρία του.'Οντως κρατάει λίγο?
  14. Τι πράγμα είναι αυτό με την μπαταρια.Ντροπή για την Νόκια να έχει τέτοια μπαταρία στο Ν80 {σε τόσο ακριβό κινητό}Εμένα απ την αρχή που το αγίορασα 1,5 μέρα διαρκεί.
  15. Είμαι κάτοχος του Νόκια 6288,μ'αρέσει αρκετά σαν τηλέφωνο αλλά έχει παρουσιάση αρκετά προβληματάκια.1Ενεργοποιώ αυτόματο κλείδωμα πληκτρολογίου και δεν κλειδώνει.2]Ενεργοποιώ την κάμερα για λήψη φώτο και λέει ο χειρισμός απέτυχε. και 3]Στην αναπαραγωγή βίντεο ξάνα λέει ο χειρισμός απέτυχε.Μετά απο όλα αυτά τι να πώ αφού το τηλ. το αγόρασα καινούργιο.
  16. Φίλε μου τι εννοείς αντικατάσταση? Να σου δώσουν άλλο Ν93?Ε δεν νομίζω να γίνετε αυτό.
  17. Καλημέρα σε όλους.Μετάνιωσα για την νέα σύνδεση που έκανα στο δίκτυο της cosmote.
  18. Δεν νομίζω να γίνετα κάτι ούτε θέμα αποζημίωσης ούτε αντικατάστασης του Ν80,δεν νομίζω να γίνετε.Για χαζούς τους περνάς.Κ εγώ είχα ένα Νόκια 3300 το έστειλα στην Νόκια γιατί είχε πρόβλημα και το πήρα μετά απο 1,5 μήνα περίπου.Μαύρα χάλια!!!!!!!
  19. Φίλε το Νόκια 6288,έχει κανονικότατα ραδιο!!
  20. Παίδες καλημέρα.Μ'αρέσει το κινητάκι αρκετά.Μπορείτε να αναφέρεται την τιμή του και άν αξίζει να το αγοράσουμε?
  21. Έλα ρε βλάμη απ τον Ασπρόπυργο είμαι κ εγώ.Α ρε βλάμη μγάλε.Άντε να έρθει η κινητάρα να την δούμε! Αν μπορείς γράφε Ελληνικα μικρά.
  22. Καλημέρα.θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με την αλλάγη του Ν80 απο μαύρο σε ασημί.Το πλαστικό το οποίο είναι η κάρτα μνημης μπορεί να μου αναφέρει κάποιος άν αλλάζει?Όλα τα άλλα αλλάζουν,αύτο όμως?Ευχαριστώ προκαταβολικά.
  23. Καλημέρα.Νομίζω ότι, για αρχή η τιμή του Νοκια Ν76,είναι σχετικά καλή,με δεδομένο ότι προσφέρει τα αναμενόμενα.Μην ξεχνάμε βέβαια ότι αν περάσει λίγο ς καιρός η τιμή θα είναι ακόμα πιο χαμηλή.
  24. Καλημέρα.Βέβαια και γίνετε και μετά απο 3 μήνες νομίζω μπορείς να ξανα αλλάξεις πρόγραμμα!!
×
×
  • Create New...