tsarm Δημ. August 8, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2006 Aν η ΝΟVA πιστευει οτι θα πουλησει με αυτον το τροπο (300 ευρω + 7,5 το μηνα) πολυ συντομα να αναμενουμε αλλαγη της πολιτικης της για το νεο δεκτη, γιατι κανενας δεν προκειται να εγγραφει!!! Παράθεση :alien: ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΦΘΗΝΑ ΤΟΤΕ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟΥΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΥΣ. ΑΝ ΟΜΩΣ ΘΕΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΟΤΑΝ ΕΣΥ ΘΕΣ ...ΤΟΤΕ Ο. Τ. Ε ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unforgiven Δημ. August 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2006 Δεν είναι υποχρεωτικό. Πάρε κάποιον άλλον. Δεν είπαμε ότι είναι υποχρεωτικό. Είπαμε ότι ψάχνουν για κορόιδα, ως συνήθως. (Έχω φροντίσει να πάρω PVR εδώ και κάποια χρόνια :) ) Το σημαντικό είναι ότι ο PVR επιτρέπει τη θέαση διαφορετικών καναλιών σε δύο διαφορετικά δωμάτια. Νομιμοποιούν έτσι το card sharing μέσα στο ίδιο σπίτι (όχι ότι ήταν παράνομο τόσο καιρό... Απλά η Nova γκρίνιαζε, χωρίς να έχει δίκιο. Τώρα με το παραδέχεται, εμμέσως πλην σαφώς και θέλει και 7.5Ε νταβατζηλίκι το μήνα... Βρε, ουστ!) Παράθεση Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα... Θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω πείρας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMe Δημ. August 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2006 Λοιπόν παιδιά... Αποφασίσαμε (η οικογένεια) να βάλουμε Nova. Μένουμε κύπρο, αλλά επειδή όσοι φίλοι βάλανε νοβα κύπρου το μετανιώσανε λέμε να βάλουμε το νοβα ελλάδος. Ελληνική διεύθυνση υπάρχει και μπορεί κάποιος να κάνει συνδρομή από ελλάδα. Η απορία μου είναι άλλη. Στο site της ΝΟΒΑ ελλάδος αναφέρει τιμή εξοπλισμού 150 ευρώ. Όσους ρώτησα μου είπαν γύρω στα 700. Ξέρει κανείς να μου πει κάτι σίγουρο? Όταν κάνω συνδρομή στην Ελλάδα, τον εξοπλισμό από πού θα τον πάρω? Με τον νέο αποδικοποιητή τι παίζει? Είμαι αναγκασμένος να πάρω αυτόν ? Πόσο στοιχίζει? Ευχαριστώ προκαταβολικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unforgiven Δημ. August 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2006 Λοιπόν παιδιά... Αποφασίσαμε (η οικογένεια) να βάλουμε Nova. Μένουμε κύπρο, αλλά επειδή όσοι φίλοι βάλανε νοβα κύπρου το μετανιώσανε λέμε να βάλουμε το νοβα ελλάδος. Ελληνική διεύθυνση υπάρχει και μπορεί κάποιος να κάνει συνδρομή από ελλάδα. Η απορία μου είναι άλλη. Στο site της ΝΟΒΑ ελλάδος αναφέρει τιμή εξοπλισμού 150 ευρώ. Όσους ρώτησα μου είπαν γύρω στα 700. Ξέρει κανείς να μου πει κάτι σίγουρο? Όταν κάνω συνδρομή στην Ελλάδα, τον εξοπλισμό από πού θα τον πάρω? Με τον νέο αποδικοποιητή τι παίζει? Είμαι αναγκασμένος να πάρω αυτόν ? Πόσο στοιχίζει? Ευχαριστώ προκαταβολικά Για τον νέο δέκτη, διάβασε πιο πάνω. Καλύτερα να μείνεις μακρυά! Μην αγοράσεις καθόλου εξοπλισμό από αυτούς. Πήγαινε σε ένα κατάστημα στην Κύπρο και αγόρασε κάτι σύμφωνα με τις δικές σου ανάγκες. Το μόνο που θα χάσεις είναι οι interactive υπηρεσίες που στην πλειοψηφία τους είναι άχρηστες. Παράθεση Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα... Θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω πείρας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMe Δημ. August 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2006 Απο ποιους να μην αγοράσω εξοπλισμό? Από κατάστημα στην Κύπρο τι θα αγοράσω? Τι θα ζητήσω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unforgiven Δημ. August 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2006 Μην αγοράσεις από τη Nova. Κάνε μία βόλτα από καταστήματα με δορυφορικά και πες τους ότι θέλεις εξοπλισμό για Nova Ελλάδος. Σίγουρα θα πάρεις κάτι καλύτερο από τον Panasat. Παράθεση Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα... Θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω πείρας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsarm Δημ. August 14, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2006 Tελειωνει ο αυγουστος και το ερωτημα επανερχεται. ΝΕΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΣΤΗ ΝΟVA????? Παράθεση :alien: ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΦΘΗΝΑ ΤΟΤΕ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟΥΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΥΣ. ΑΝ ΟΜΩΣ ΘΕΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΟΤΑΝ ΕΣΥ ΘΕΣ ...ΤΟΤΕ Ο. Τ. Ε ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unforgiven Δημ. August 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2006 Μέχρι τώρα, τίποτα δεν έχει συμφωνηθεί. Και μεταξύ μας, ούτε το βλέπω. Είναι απασχολημένοι με το πώς θα τσιμπήσουν τα κορόιδα για τις "νέες υπηρεσίες PVR"... Παράθεση Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα... Θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω πείρας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. August 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2006 Και που θα τα δείχνει δηλαδή, αν δεν τα έχει η Nova; Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ofiole Δημ. August 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2006 Tελειωνει ο αυγουστος και το ερωτημα επανερχεται. ΝΕΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΣΤΗ ΝΟVA????? SuperSport 7 προς το παρόν. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unforgiven Δημ. August 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2006 SuperSport 7 προς το παρόν. Κανάλια είπαμε... Όχι περισεύματα καναλιών... :lol: Παράθεση Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα... Θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω πείρας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zapper Δημ. August 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2006 Πουθενα το Ισπανικο πρωταθλημα εφετος. Ολα τα υπολοιπα τελικα στην ΝΟΒΑ και το Σκωτσεζικο στο Σπορ+. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasbmw Δημ. August 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2006 αν εχεις ορεξη και χρηματα με ενα πιατο (κινητο) 1μετρο με 1,20 απο πρακτορεια(feeds) μπορεις να βλεπεις τα περισσοτερα ζωντανα και δωρεαν ειδαλως γινε συνδρομητης να τα βλεπεις ολα (taquilla ειναι το πακετο νομιζω) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SILVESTERCAT_ Δημ. August 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2006 Καλησπέρα, θέλω να ρωτήσω τους φίλους συμφορουμίτες που μ,πορώ να βρώ ασύρματο αναμεταδότη? Έχω τον δέκτη στο σαλόνι και θέλω να βλέπω και στο δωμάτιο και αν μπορώ να αλλάζω τα κανάλια από το δωμάτιο. :D Μπορεί να γίνει? :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantasio Δημ. August 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2006 Καλησπέρα, θέλω να ρωτήσω τους φίλους συμφορουμίτες που μ,πορώ να βρώ ασύρματο αναμεταδότη? Έχω τον δέκτη στο σαλόνι και θέλω να βλέπω και στο δωμάτιο και αν μπορώ να αλλάζω τα κανάλια από το δωμάτιο. :D Μπορεί να γίνει? :O και βέβαια μπορείς να αλλάζεις τα κανάλια από το δωμάτιο. εύκολο. εγώ έχω αυτό Παράθεση ''... Να είσαι καλός με τους ανθρώπους ανεβαίνοντας γιατί θα τους χρειαστείς κατεβαίνοντας ...'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SILVESTERCAT_ Δημ. August 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2006 και βέβαια μπορείς να αλλάζεις τα κανάλια από το δωμάτιο. εύκολο. εγώ έχω αυτό Από που το πήρες και πόσο έχει? Ευχαριστώ για την απάντηση :) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantasio Δημ. August 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2006 Από που το πήρες και πόσο έχει? Ευχαριστώ για την απάντηση :) :) δεν θυμάμαι πόσο είχε. Μου το έφερε ο τεχνικός που μου έκανε και κάποιες άλλες δουλειές. (αν δε λέω μαμακία πρέπει νάχε γύρω στα 80 €, δεν είμαι σίγουρος) :shifty: Παράθεση ''... Να είσαι καλός με τους ανθρώπους ανεβαίνοντας γιατί θα τους χρειαστείς κατεβαίνοντας ...'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unforgiven Δημ. August 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2006 1€ αύξηση... Γιατί το πρόγραμμα "έγινε πιο πλούσιο από ποτέ..." :mad: Χωρίς να ανακοινωθεί ούτε ένα νέο κανάλι! Βρε ουστ! :mad: :X :X Παράθεση Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα... Θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω πείρας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motorolaV980 Δημ. August 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2006 elpizo na bali nea kanalia!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klis Δημ. August 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2006 Primera division στη NOVA και φετος.... Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/45941shmaia.gif Στις χαρές και στις λύπες μαζί... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zapper Δημ. August 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2006 Και τα επομενα 2 χρονακια....:D :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. August 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2006 Άρα συμπληρώθηκε το παζλ. Νομίζω πάντως ότι και το Πορτογαλικό πρωτάθλημα είναι στο σπορ+ όπως και η 1st Division Αγγλίας. Ό,τι περίσσεψε δηλαδή :devil: Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zapper Δημ. August 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2006 Οπως επισης και ορισμένα παιχνίδια του Ελληνικου πρωταθλήματος, δευτερευούσης σημασίας, σε ορισμένες αγωνιστικές θα τα δείχνει ο Alpha. ;) ;) ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pathos Δημ. September 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2006 ρε παιδια λιγο βοηθεια σας παρακαλω!!! θα ηθελα αν μπορειτε να μου πειτε με ποιο τροπο ενσυρματα ομως, οχι με video sender, μπορω να συνδεσω τον αποκωδικοποιητη και με αλλη μια τηλεοραση...τι καλωδια θα χρειαστω, και πως θα τα συνδεσω?? σας ευχαριστω πολυ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unforgiven Δημ. September 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2006 ρε παιδια λιγο βοηθεια σας παρακαλω!!! θα ηθελα αν μπορειτε να μου πειτε με ποιο τροπο ενσυρματα ομως, οχι με video sender, μπορω να συνδεσω τον αποκωδικοποιητη και με αλλη μια τηλεοραση...τι καλωδια θα χρειαστω, και πως θα τα συνδεσω?? σας ευχαριστω πολυ!!! Δεν μας λες σε ποιόν δέκτη αναφέρεσαι. Δοκίμασε αν μπορεί ταυτόχρονα να δίνει εικόνα από διάφορες εξόδους του (πχ και από composite και από Svideo και από RF) και αν ναι, τράβηξε τα κατάλληλα καλώδια. Εννοείται ότι και οι δύο θα βλέπουν τα ίδια. Παράθεση Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα... Θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω πείρας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts