tsoump Δημ. February 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2009 παιδια ερωτηση,πειτε μου ενα προγραμμα που να μπορω αφου εχω κατεβασει ενα video απο youtoube να κραταω μονο το αρχειο μουσικης σαν mp3.υπαρχει κατι τετοιο? Άλλο ένα τρομερά εύχρηστο πρόγραμμα : Vdownloader. Μπορείς να μετατρέψεις το video σε οποαδήποτε μορφή, ακόμα και να κρατήσεις μόνο τον ήχο απο πίσω , ως " Mp3 (only) " από τις επιλογές του.:) Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adomax Δημ. March 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2009 YOUTUBE ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ Καλησπερα απο χτες δεν μου ανοιγει κανενα βιντεο. η εικονα το βιντεο ειναι μαυρη και λειπει η μπαρα που πατας play. γνωριζει καποιος να μου πει τι φταιε. εχω απενεργοποιησει και το antivirus αλλα τιποτα. :mad: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. March 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2009 Προσπάθησε και με άλλους περιηγητές (browsers) να μπείς στο YouTube.Αν το πρόβλημα συνεχίζεται ξαναεγκατέστησε το Adobe Flash Player.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. March 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2009 Εγω εχω παλι το εξης προβλημα: Δεν εμφανιζονται τα thumbnails. Ουτε στο σταθερο ουτε στο laptop(Windows XP & Vista αντιστοιχα). Αν ομως με το laptop συνδεθω απο αλλου(σχολη που εχει WiFi) παιζει κανονικα. Εγκατεστησα και το νεο Flash Player της Adobe, και Java plugins αλλα τπτ.... Και οση ωρα και να περιμενω παλι το ιδιο. Και στον Mozilla Firefox και στον Internet Explorer και στον Safari... Και δεν δουλευει ουτε το Youtube, ουτε το Metacafe. Δειτε και τις εικονες που εχω εδω:Πρόβλημα με το uTube Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. April 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2009 Εγώ έχω το εξής πρόβλημα με το Youtube:Μου τα δείχνει όλα ανάποδα.Τι μπορώ να κάνω;:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. April 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2009 Εγώ έχω το εξής πρόβλημα με το Youtube:Μου τα δείχνει όλα ανάποδα.Τι μπορώ να κάνω;:worry: και εγω το ειδα σημερα..σε καποια βιντεο το επαθα αυτο!! :wacko: δεν ξερω γιατι..?? :worry: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. April 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2009 και εγω το ειδα σημερα..σε καποια βιντεο το επαθα αυτο!! :wacko: δεν ξερω γιατι..?? :worry: Εγώ το παθαίνω σε όλα τα βίντεο.Τι τρέχει ρε παιδιά;;;:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. April 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2009 και εγω το ειδα σημερα..σε καποια βιντεο το επαθα αυτο!! :wacko: δεν ξερω γιατι..?? :worry: Εγώ το παθαίνω σε όλα τα βίντεο.Τι τρέχει ρε παιδιά;;;:confused: Πρωταπριλιατικες μ@#$%κιες ειναι!! Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. April 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2009 Πρωταπριλιατικες μ@#$%κιες ειναι!! Εχεις δικιο..:cold: :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. April 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2009 Πρωταπριλιατικες μ@#$%κιες ειναι!! Ευτυχώς τώρα έφτιαξε.Χθες παρατήρησα στο Google Video ότι γράφει:"The upload feature of Google Video will soon be discontinued.":(:( Κρίμα γιατί πολλοί «ανέβαζαν» σειρές στο Google Video.:(:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. April 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2009 Εγω εχω παλι το εξης προβλημα: Δεν εμφανιζονται τα thumbnails. Ουτε στο σταθερο ουτε στο laptop(Windows XP & Vista αντιστοιχα). Αν ομως με το laptop συνδεθω απο αλλου(σχολη που εχει WiFi) παιζει κανονικα. Εγκατεστησα και το νεο Flash Player της Adobe, και Java plugins αλλα τπτ.... Και οση ωρα και να περιμενω παλι το ιδιο. Και στον Mozilla Firefox και στον Internet Explorer και στον Safari... Και δεν δουλευει ουτε το Youtube, ουτε το Metacafe. Δειτε και τις εικονες που εχω εδω:Πρόβλημα με το uTube Καμια ιδεα/λυση??? Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dr_Michael Δημ. April 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2009 http://www.dailymotion.gr Παράθεση Ψηφίστε και κερδίστε Hosting από το 2005! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. May 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2009 Παιδιά έχει δοκιμάσει κανείς σας να "ανεβάσει" βίντεο στο Yahoo Video;:worry:Είναι καλό;:worry:Χθες "ανέβασα" ένα βίντεο (δείτε την υπογραφή μου) αλλά παρατήρησα ότι κάποιες φορές γράφει:"Sorry.Video is not availiable" ή κάτι τέτοιο.Γιατί συμβαίνει αυτό;:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. June 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2009 Μπήκα πριν από λίγο στο YouTube και είδα ότι δίπλα από το σήμα έχει μία υδρόγειο σφαίρα.Έκανα "κλίκ" και "βγήκα" σε αυτή την ιστοσελίδα: http://www.youtube.com/homeproject .Μέσα σε αυτό το "κανάλι" υπάρχει μία ταινία διάρκειας 1:33:18.Και η απορία μου είναι η εξής:Πως μπορεί κάποιος να "ανέβασε" μια ταινία τόσο μεγάλης διάρκειας στο YouTube από τι στιγμή που το επιτρεπτό όριο για Upload βίντεο είναι τα 10 λεπτά;:confused: Έκαναν μία εξαίρεση λόγω της Παγκόσμιας Ημέρας του Περιββάλοντος;:worry: Πάντως θα την δω την ταινία αυτή.Μου φαίνεται ενδιαφέρουσα.:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. June 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2009 Παιδιά,"ανέβασα" το πρωί ένα βίντεο στο YouTube.Στην αρχή πήγαινε καλά αλλά παρατήρησα ότι από το μεσημέρι και μετά σταμάτησε να μετράει πόσα "views" έχει κάνει το βίντεο με αποτέλεσμα να έχει κολλήσει στα 302 views από το μεσημέρι ενώ το συγκεκριμένο βίντεο το έχουν δει πολλά περισσότερα άτομα.Δεν θέλω να το διαγράψω και να το "ανεβάσω" πάλι από την αρχή για να δουλέψει ο μετρητής γιατί έχουν ήδη πολλά σχόλια και βαθμολογήσεις.Μπορώ να κάνω κάτι για να ξανά δουλέψει ο μετρητής;:confused:Μόνο σε αυτό το βίντεο έχει γίνει αυτό.Σε όλα τα άλλα ο μετρητής μετράει κανονικά :confused:.Ήλπιζα ότι από το μεσημέρι τώρα θα είχε φτιάξει αλλά τίποτα.Ξέρει κανείς τι μπορώ να κάνω;:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. June 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2009 έρχεται ο ανταγωνιστής του youtube! το pirate bay (όταν βγούν απο την φυλακή οι 4 ιδιοκτήτες :lol:) λανσάρει κονσόλα αναπαραγωγής video στο site του. περισσότερα εδώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costastsak Δημ. July 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2009 Παιδιά θέλω να ρωτήσω το εξής. Όσες φορές έχω προσπαθήσει να ανεβάσω στο youtube κάποια τραγούδια μονταρισμένα με άλλες εικόνες, ή όταν προσπάθησα να ανεβάσω ένα video mix από video clip το youtube μου τα κόβει λέγοντάς μου ότι είναι ενάντια στις πνευματικές ιδιοκτησίες. Η απορία που έχω είναι, πως γίνετε χιλιάδες για να μην πω εκατομμύρια χρήστες να έχουν ανεβάσει τραγούδια και να παίζουν κανονικότατα και εμένα να μου τα μπλοκάρει; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση I LOVE MY BABIES Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. July 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2009 Παιδιά θέλω να ρωτήσω το εξής. Όσες φορές έχω προσπαθήσει να ανεβάσω στο youtube κάποια τραγούδια μονταρισμένα με άλλες εικόνες, ή όταν προσπάθησα να ανεβάσω ένα video mix από video clip το youtube μου τα κόβει λέγοντάς μου ότι είναι ενάντια στις πνευματικές ιδιοκτησίες. Η απορία που έχω είναι, πως γίνετε χιλιάδες για να μην πω εκατομμύρια χρήστες να έχουν ανεβάσει τραγούδια και να παίζουν κανονικότατα και εμένα να μου τα μπλοκάρει; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Μάλλον το YouTube έχει μια λίστα από τραγούδια τα οποία μόλις τα εντοπίσει τα ακυρώνει από το βίντεο λόγω πνευματικών δικαιωμάτων και σε αναγκάζει είτε να ξαναφτιάξεις το βίντεο με άλλο τραγούδι είτε να χρησιμοποιήσεις το "AudioSwap" το οποίο δεν έχει και τα καλύτερα τραγούδια.:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. July 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2009 Εγώ έχω παρατηρήσει άλλο πρόβλημα στο youtube. Είναι μερικά βίντεο που δεν τα παίζει. Για να παίξουν πατάω το εικονίδιο πάνω από το παράθυρο του βίντεο το οποίο ανοίγει το βίντεο σε ξεχωριστό παράθυρο. Χρησιμοποιώ google chrome. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. July 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2009 Ανεβασα 2 βιντεακια 3gp και κολλανε,δηλαδη τα δειχνει καρε-καρε και οχι κανονικα οπως καποια αλλα που εχω ανεβασει σε .rm, .mpg, .wmv.Πρεπει να κανω τιποτα ρυθμισεις??? Εdit: Ok λυθηκε,ηθελαν μετατροπη σε αλλο format. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ADWNIS Δημ. July 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2009 Πόσον καιρό μετά το τελευταίο "Sign In" λήγει ένας λογαριασμός στο YouTube; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. July 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2009 Πόσον καιρό μετά το τελευταίο "Sign In" λήγει ένας λογαριασμός στο YouTube; In general, users are expected to be active members within the YouTube community. If an account is found to be overly inactive, the account may be reclaimed by YouTube without notice and made available for registration by another party. Inactivity may be considered as Not logging into the site for at least six months. Never having uploaded video content. Not actively partaking in watching or commenting on videos or channels. http://www.google.com/support/youtube/bin/answer.py?hl=en&answer=151655 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_v Δημ. July 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2009 Από χθες αντιμετωπίζω πρόβλημα με το xtube. Δεν παίζει κανένα βίντεο με κανέναν τρόπο. Μέχρι πρότινος ήταν όλα ok. Τι μπορεί να φταίει;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. July 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2009 Μήπως έχεις firefox με το extension adblock; Το κάνει μερικές φορές σε κάποια sites με videos. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_v Δημ. July 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2009 extension adblock? Δεν σε πιάνω... Πού μπορώ να το τσεκάρω αυτό; Πάντως δοκίμασα και με explorer και με google chrome, μια από τα ίδια στο xtube... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts