titinaki_1 Δημ. August 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2006 Lipton κατ' αποκλειστικότητα! Το nestea δεν μου αρέσει καθόλου. Τι ωραία να 'χω συνάδελφο στο τσάι. Σαν τη μυγα μεσ' το γάλα ήμουν εδώ μέσα :lol: Θα συμφωνήσω μαζί σου.Το nestea είναι σχεδόν άγευστο το lipton είναι πιο γευστικό.Το nestea το πίνω μόνο όταν δεν βρίσκω το lipton.:) Παράθεση http://www.eppforum.org/gkr41/eye2.pngΤα μάτια καθρέφτες και φως της ψυχής.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefterian Δημ. August 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2006 εγώ πίνω πολύ Coca-cola.όχι 1.5 λίτρο την ημέρα αλλά όταν υπάρχει σπίτι της δίνω και καταλαβαίνει :p :p K egw etsi! :p K eutuxws h dustuxws, panta uparxei coca cola sto spiti!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat, Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. August 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2006 Πορτοκαλαδα Εψα και μονο!! Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. August 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2006 Coca Cola εγω αν και για να πω την αληθεια την εχω κοψει σχεδον. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CptBill Δημ. August 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2006 dia cola, δυσκολοι καιροι για coca cola :D Παράθεση - Αυτονόμηση θέρμανσης με αντλία θερμότητας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. August 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2006 Θα συμφωνήσω μαζί σου.Το nestea είναι σχεδόν άγευστο το lipton είναι πιο γευστικό.Το nestea το πίνω μόνο όταν δεν βρίσκω το lipton.:) κι εγω ετσι...οταν δεν εχει λιπτον...πινω αναγκαστηκα nestea.... εχει βγει και nestea με γευση φραουλα ή κερασι νομιζω! αλλα μ'αρεσει και το λεμονι παρα πολυ! Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. August 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2006 fanta συνήθως έξω αλλά σπίτι συνήθως πίνω χυμούς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
piki Δημ. August 29, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2006 Το γρασιδι <ice tea green> παει για καταργηση? Παράθεση PALEOKOSTAS AIRWAYS LIVE YOUR MYTH IN PRISON:ninja: To blog μου http://http://telefteothranio.blogspot.com// Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. August 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2006 Το γρασιδι <ice tea green> παει για καταργηση? Αισχρό τελείως, αν και το έχουν πετύχει πάντως στη γεύση. Όντως, σα να τρως γρασίδι είναι :lol: Αισχρή επίσης είναι και η Ζελίτα (με σήμα τη μαιμου :rotfl:) για όσους ξέρουν. Παίζει να είναι οτι χειρότερο έχω δοκιμάσει ever... Btw, το Nestea μια χαρά είναι. Το light είναι που δεν πίνεται... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. August 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2006 Το γρασιδι <ice tea green> παει για καταργηση? Που, που είναι αυτό? Εγώ γιατί δεν το εχω δει? Στον δικο μας Σκλαβενίτη πάντως δεν υπαρχει. :( Εχω καταναλώσει τονους πρασινου τσαγιού και ειναι απείρως καλυτερο απο το κανονικό. Καμμία συγκριση ούτε σαν γεύση, ούτε φυσικά σαν ιδιότητες. Το ice έτοιμο ειναι το ίδιο με το πράσινο τσαι στο φακελακι? Ξέρει κανείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
piki Δημ. August 29, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2006 Που, που είναι αυτό? Εγώ γιατί δεν το εχω δει? Στον δικο μας Σκλαβενίτη πάντως δεν υπαρχει. :( Εχω καταναλώσει τονους πρασινου τσαγιού και ειναι απείρως καλυτερο απο το κανονικό. Καμμία συγκριση ούτε σαν γεύση, ούτε φυσικά σαν ιδιότητες. Το ice έτοιμο ειναι το ίδιο με το πράσινο τσαι στο φακελακι? Ξέρει κανείς? Δε χανεις και τιποτα.Ασε που γρασιδι εχει και στα παρκα τζαμπα. Παράθεση PALEOKOSTAS AIRWAYS LIVE YOUR MYTH IN PRISON:ninja: To blog μου http://http://telefteothranio.blogspot.com// Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treloparea Δημ. August 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2006 είναι χάλια το green όπως επίσης και το red... ενώ η μυρωδιά είναι πολύ γλυκιά η γεύση μου θυμίζει μασχαλίλα μέσα σε λεωφορείο της Αθήνας! Παράθεση Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. August 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2006 Που, που είναι αυτό? Εγώ γιατί δεν το εχω δει? Στον δικο μας Σκλαβενίτη πάντως δεν υπαρχει. :( Εχω καταναλώσει τονους πρασινου τσαγιού και ειναι απείρως καλυτερο απο το κανονικό. Καμμία συγκριση ούτε σαν γεύση, ούτε φυσικά σαν ιδιότητες. Το ice έτοιμο ειναι το ίδιο με το πράσινο τσαι στο φακελακι? Ξέρει κανείς? Δεν έχει σχέση με το κλασσικό πράσινο. Ice-tea είναι. Έπαιζε και μια ωραία διαφήμιση στην TV πριν καιρό που βγήκε. http://www.lipton.pt/green/open_compo_01.jpg Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. August 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2006 piki, Treloparea και gkr ευχαριστώ. Και θα πηγαινα Βασιλόπουλο μηπως και το βρω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treloparea Δημ. August 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2006 Δοκίμασε τα μόνο και μόνο για την εμπειρία! Παράθεση Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. August 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2006 Βρε τρελοπαρέα, και μονο με την ιδέα της μασχαλίλας στο λεωφορείο, μου ΄ρχεται μη σου πω τι και δεν ειναι πρέπον!:lol: Τώρα, και καλό να 'ναι, αντι για ετικέτα στο μπουκάλι, θα βλέπω την περιγραφή σου :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treloparea Δημ. August 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2006 Ξέρεις τι θα κάνεις; Θα πάρεις ένα χυμό κεράσι κι ένα red lipton. Θα πεις στην κόρη σου να σου τα βάλει σε 2 ποτήρια. Θα κλείσεις τα μάτια και δεν θα ξέρεις αν θα πιεις από τον χυμό ή το τσάι! Έτσι δεν θα είσαι προκατειλημένη από αυτά που σου είπα και θα μας πεις και τη γνώμη σου! (Εσένα μπορεί να σου θυμίσει την ποδαρίλα του Αλαντίν!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!) Παράθεση Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mbokota Δημ. August 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2006 Ξέρεις τι θα κάνεις; Θα πάρεις ένα χυμό κεράσι κι ένα red lipton. Θα πεις στην κόρη σου να σου τα βάλει σε 2 ποτήρια. Θα κλείσεις τα μάτια και δεν θα ξέρεις αν θα πιεις από τον χυμό ή το τσάι! Έτσι δεν θα είσαι προκατειλημένη από αυτά που σου είπα και θα μας πεις και τη γνώμη σου! (Εσένα μπορεί να σου θυμίσει την ποδαρίλα του Αλαντίν!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!) Να προσέξει γιατί το κεράσι βάφει.:p Πάντως χυμό πίνω πολύ, ειδικά το νέκταρ της Amita. Παράθεση Ας μη το κρύβουμε. Διψάμε για ουρανό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treloparea Δημ. August 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2006 Καλά από χυμούς... σε καθημερινή βάση πίνω... Αλλά δεν συγκρατώ ονόματα γιατί πίνω διάφορα : Μανταρίνι - σανγκουίνι Χυμό μήλο Πράσινο μήλο - κυδώνι Ρόδι-φράουλα-βατόμουρο-σταφύλι Life πορτοκάλι Κεράσι Μήλο, καρότο, και κάτι άλλο Ανανά ΚΑρύδα ανανά αυτά μου έρχονται μέχρι τώρα... Παράθεση Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. August 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2006 coca cola σε εξάδες,ένα ράφι πάντα γεμάτο εντός ψυγείου και άλλο ένα εκτός για καβάτζα. Εψα πορτοκαλάδα και λεμονίτα τώρα τελευταία amita motion φανατικά,τι κόλλημα κι αυτό :X που και που κανα lucozade (μας έφαγε η άθληση :yawn: ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. August 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2006 Καλά από χυμούς... σε καθημερινή βάση πίνω... Αλλά δεν συγκρατώ ονόματα γιατί πίνω διάφορα : Μανταρίνι - σανγκουίνι Χυμό μήλο Πράσινο μήλο - κυδώνι Ρόδι-φράουλα-βατόμουρο-σταφύλι Life πορτοκάλι Κεράσι Μήλο, καρότο, και κάτι άλλο Ανανά ΚΑρύδα ανανά αυτά μου έρχονται μέχρι τώρα... ειναι καλο αυτο? ημουν σε διλημα να δοκιμασω.. Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achileas Δημ. August 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2006 Αυτο το χυμο με καροτο και ανανα το πινει κανεις? Ειναι ο καλυτερος απο τους χυμους. Παράθεση Ω ξειν' αγγελλειν Λακεδαιμονιοις οτι τηδε κειμεθα τοις κεινων ρημασι πειθομενοι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanna_io Δημ. August 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2006 ειναι καλο αυτο? ημουν σε διλημα να δοκιμασω.. Πολύ ωραίο είναι. Το δοκίμασα εγώ. Περισσότερο γεύση καρύδα έχει, οπότε αν σου αρέσει :) Παράθεση Θέλω διακοπές! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klis Δημ. August 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2006 ειναι καλο αυτο? ημουν σε διλημα να δοκιμασω.. Super ειναι!!!! Και να μην σου πω το ποσο πολυ παει με vodka..... πρεπει να ειναι ο ιδανικότερος συνδιασμός.... :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/45941shmaia.gif Στις χαρές και στις λύπες μαζί... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treloparea Δημ. August 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2006 billakosss τρέχα αμέσως να το δοκιμάσεις!! Είναι τέλειο! Βέβαια όπως είπε και η ioanna_io αισθάνεσαι περισσότερο την καρύδα παρά τον ανανά (κάτι που εμένα προσωπικά μου αρέσει τρελά) @ klis Κάτι σαν malibu να υποθέσω;;) Παράθεση Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts