usak Δημ. June 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2007 που το ακουσες αυτο usak? το ειδα εδω :worry: " Η αγωνία παρατείνεται πλέον για τις 15 Ιουνίου, οπότε και αναμένεται να ανακοινωθούν οι βαθμολογίες στα Λύκεια..." .:C E S S N A:. http://www.alaskastock.com/Pix/302/FP/302FP_DY0034_001_T.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WeskerS Δημ. June 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2007 H αστυνομια ειναι ενα λειτουργημα.Προσφερει μια συγκεκριμενη υπηρεσια , νομιζω εντελως διαφορετικη απο του ταμια.Εαν δεν εχεις ορεξη για αυτην την δουλεια δεν μπορεις να αποδωσεις οπως πρεπει.Τι εννοω με αυτο ?Εννοω οτι για να κανεις κατι σωστα πρεπει να το αγαπας και να δειχνεις σεβασμο σε αυτο.Εγω το κανω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Blakomon Δημ. June 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2007 H αστυνομια ειναι ενα λειτουργημα.Προσφερει μια συγκεκριμενη υπηρεσια , νομιζω εντελως διαφορετικη απο του ταμια.Εαν δεν εχεις ορεξη για αυτην την δουλεια δεν μπορεις να αποδωσεις οπως πρεπει.Τι εννοω με αυτο ?Εννοω οτι για να κανεις κατι σωστα πρεπει να το αγαπας και να δειχνεις σεβασμο σε αυτο.Εγω το κανω. Συμφωνώ με αυτά που λες αλλά δεν θα πρέπει να συγχεουμε την όρεξη και τα σεβασμό για το λειτουργημά με το πόσο θέλει κάποιος τη σχολή.Για μένα αν δεν πιάνεις την βάση της,απλά δεν μπαίνεις .Δυστηχώς η ευτυχώς μπήκαν κάποιοι που είναι καλύτεροι στα μόρια από σένα(Σιγουρα αυτό δεν δείχνει τίποτα)αλλά δεν σημαίνει ότι το θέλουν λιγότερο από αυτούς που δεν μπαίνουν. Τέσπα και τώρα αθλήματα.Weskers εχεις κάνει καθόλου?και αν που?πιάνεις τα όρια? Ο βασιλιάς πέθανε.Ζήτω ο βασιλιάς! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnney Δημ. June 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2007 ειστε σιγουροι για 15 ιουνιου? νωρις δεν ειναι? ΠΩΛΑΜΕ-ΞΕΠΩΛΑΜΕ ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ Β ΚΑΙ Γ ΛΥΚΕΙΟΥ - ΤΙΜΕΣ ΣΟΚ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnney Δημ. June 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2007 http://www.tanea.gr//Article.aspx?d=20070602&nid=4874357&sn=ΕΛΛΑΔΑ deite to link ΠΩΛΑΜΕ-ΞΕΠΩΛΑΜΕ ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ Β ΚΑΙ Γ ΛΥΚΕΙΟΥ - ΤΙΜΕΣ ΣΟΚ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philos Δημ. June 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2007 Στα Μαθηματικά Τεχνολογικής Κατεύθυνσης, στα οποία διαγωνίστηκαν περίπου 45.000, υποψήφιοι τα βαθμολογικά στοιχεία από 2.000 γραπτά αναδεικνύουν «σφαγή». Το ποσοστό των υποψηφίων κάτω από τη βάση, παρ΄ όλο που φαίνεται να μειώνεται ελαφρά σε σχέση με πέρσι, ξεπερνάει το 70% (πέρσι 74,5%), ενώ δεν καταγράφεται αύξηση των άριστων βαθμολογιών που μένουν κάτω από το 3% (πέρσι 2,6%). Καλά αυτό ήταν αναμενώμενο. Αφού όλα τα τούβλα πάνε και χώνονται στη τεχνολογική κατεύθυνση [ αυτοί που τους περνάνε οι καθηγητές ενώ οι γνώσεις τους δε ξεπερνάνε τη Γ' γυμνασίου]. Τεχνολογική κατεύθυνση είμαι κι εγώ [μη παρεξηγηθώ, δεν υποτημώ καθ' αυτού τη κατεύθυνση!], απλά οι αδιάφοροι μαθητές που φτάνουν στη Γ' λυκείου, σχεδόν όλοι στην τεχνολογική κατεύθυνση στρέφονται.. [το έχω συναντήσει σε πολλά σχολεία]. Συνεπώς δεν τίθεται θέμα ανάλογης σύγκρισης Θετικής-Τεχνολογικής κατεύθυνσης αφού οι μαθητές που πάνε στη Τεχνολογική επειδή πραγματικά αυτή είναι η κατεύθυνση που τους ταιριάζει ανάλογα με τις επιλογές τους στα πανεπιστήμια, είναι ελάχιστοι σε σχέση με τους αδιάφορους μαθητές, οι οποίοι πάνε επειδή ''θεωρείται πιο εύκολη'' για να τελειώσουν το λύκειο.. -philos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. June 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2007 Δύο ερωτήσεις: 1)Πότε βγαίνουν τα αποτελέσματα για το που πέρασε ο καθένας? 2)Μπορώ να δώ ποιοί πέρασαν απο την περιοχή μου και που, ιντερνετικά? [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Blakomon Δημ. June 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2007 Δύο ερωτήσεις: 1)Πότε βγαίνουν τα αποτελέσματα για το που πέρασε ο καθένας? 2)Μπορώ να δώ ποιοί πέρασαν απο την περιοχή μου και που, ιντερνετικά? 1)Τέλος Αυγούστου 2)οχί ,αναρτούνται πίνακες επιτυχίας έξω απο κάθε σχολείο! Ο βασιλιάς πέθανε.Ζήτω ο βασιλιάς! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill1 Δημ. June 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2007 Μπορώ να δώ ποιοί πέρασαν απο την περιοχή μου και που, ιντερνετικά? Υπάρχει αυτό το website, αλλά χρειάζεται τον κωδικό του υποψηφίου. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WeskerS Δημ. June 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2007 blakomon εγω οπως εγραψα ΑΟΘ την ξεπερναω την φετινη βαση , εαν ισχυουν και οι βαθμοι που μου ειπαν οι καθηγητες. Αθληματα δεν αρχισα ακομα Δευτερα θα ξεκινησω.Στο Γηπεδο θα πηγαινω στον στιβο.Τα ορια σιγουρα τα πιανω γιατι σωματικα δεν ειμαι χοντρος ομως δεν θα ηθελα να βρεθω προ εκπληξεως με το χιλιαρι.Εχω ακουσει οτι ειναι δυσκολο (και οντως ειναι οταν πρεπει να τρεξεις 1 χιλιομετρο) οποτε καλο θα ηταν να ειμαι ετοιμος.Επισης , πρεπει να παω και στο Νοσοκομειο για ολες τις απαραιτητες εξετασεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnney Δημ. June 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2007 ρε πειτε ποτε βγαινουν οι βαθμοι? ρωτησα μια καθηγητρια και ειπε 2 Ιουλιου :S:S:S προφανως δεν καταλαβε τι τη ρωτησα... ΠΩΛΑΜΕ-ΞΕΠΩΛΑΜΕ ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ Β ΚΑΙ Γ ΛΥΚΕΙΟΥ - ΤΙΜΕΣ ΣΟΚ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. June 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2007 Προσωπικά πιστεύω περίπου στις 20-25..15 είναι πάρα πολύ νωρίς :p Άσε που δίνουμε στις 19 και τα ειδικά μαθήματα.Δε νομίζω να βγούν τόσο νωρίς.Μετά τις 20 υπολόγισε :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WeskerS Δημ. June 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2007 Ρε παιδια το εχουμε πει 100 φορες.Ειπαμε 20-25 ΙΟΥΝΙΟΥ δεν προκειτε να βγουνε πιο μπροστα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Blakomon Δημ. June 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2007 Weskers εγω θα ξεκινήσω πανελλήνιο γιατί πάει αρκετός κόσμος.Γενικά πιάνω τα όρια και το χιλιάρι άνετα αλλά φοβαμαι λιγάκι το 100 γιατι πιάνω κοντα στα 14 δ και είμαι κοντα στο όριο.Τωρα σφαίρα ελπίζω να είναι όπως το φαντάζομαι,ευκολό. Κανενας άλλος για πανελλήνιο? Ο βασιλιάς πέθανε.Ζήτω ο βασιλιάς! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WeskerS Δημ. June 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2007 Που θες να περασεις?? Εγω θα παω γηπεδο για προπονηση για την ΕΛ.ΑΣ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanosx Δημ. June 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2007 αμαν με αυτην την ΕΛ.ΑΣ ολοι εκει θα πατε.Τελος παντον καλα ειναι αλλα οποιος παει να προσεχη μην τον βαλουν στα ματ εδικα αμα ειναι ψηλος. Οι βαθμοι πιστευω θα βγουν κατα τις 18-19, ενας που ειπε για τα ειδικα μαθηματα και περσι πριν τα δοσουν βγηκαν. Μηπως ξερει κανεις να μου πει πληροφοριες για τις σχολες 1) Μηχανικων Η/Υ τηλεπικοινωνιων και δικτυων 2) Μηχανικων Η/Υ και πληροφορικης ΝΟΚΙΑ :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
usak Δημ. June 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2007 Ρε παιδια το εχουμε πει 100 φορες.Ειπαμε 20-25 ΙΟΥΝΙΟΥ δεν προκειτε να βγουνε πιο μπροστα. Λογικά οι βαθμοί θα βγουν πιο νωρίς απ΄οτι πέρυσι, αφού το 2006 αρχίσανε 23 Μαΐου και τους πήραν 22 Ιουνίου... αρα υπολογίζω κάπου 18 Ιουνίου. .:C E S S N A:. http://www.alaskastock.com/Pix/302/FP/302FP_DY0034_001_T.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christine_k Δημ. June 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2007 γιατι να μη βγουν 15? αφου ετσι ελεγε μια εφημεριδα κ καπου διαβασα οτι δορθωνουν με γρηγορο ρυθμο φετος. αυτο μας το ειπε κ ο διευθυντης. εξαλλου περισυ βγηκαν 20 που ειχαν ξεκινησει και αργοτερα... κ τι σχεση εχει το ειδικο μαθημα? αφου αλλη μερα βγαινον αυτα τα αποτελεσματα Here's the chance of life, get ready, set, fly high. Above the fear of your mind, go for it. It's hit or miss, too late for you to quit. You gotta show 'em how bad you really want this... barbie1.wordpress.com ....my little little blog!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
usak Δημ. June 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2007 γιατι να μη βγουν 15? αφου ετσι ελεγε μια εφημεριδα κ καπου διαβασα οτι δορθωνουν με γρηγορο ρυθμο φετος. αυτο μας το ειπε κ ο διευθυντης. εξαλλου περισυ βγηκαν 20 που ειχαν ξεκινησει και αργοτερα... κ τι σχεση εχει το ειδικο μαθημα? αφου αλλη μερα βγαινον αυτα τα αποτελεσματα 22 για την ακρίβεια, αλλα δεν χρειάζεται να το επαναλαμβάνουμε... .:C E S S N A:. http://www.alaskastock.com/Pix/302/FP/302FP_DY0034_001_T.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michaelpap4 Δημ. June 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2007 κ καπου διαβασα οτι δορθωνουν με γρηγορο ρυθμο φετος. Αυτό, σίγουρα...αφού πήγε 1,5 ευρό το γραπτό απο 1,2....:!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexis_18 Δημ. June 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2007 δεν μπορω να καταλαβω γιατιναγχονονται καποιοι για τους βαθμους.οταν βγουν θα το μαθουμε.μετα απο 9 μηνες διαβασμα πιστευω οτι δεν εχει νοημα να περνατε ολο το καλοκαιρι σκεφτομενοι τις εξετασεις.πηγαιντε για κανα καφε καλυτερα:) [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christine_k Δημ. June 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2007 22 για την ακρίβεια, αλλα δεν χρειάζεται να το επαναλαμβάνουμε... εσυ που το ξερεις? δεν αμφιβαλλω, αλλα πως μπορεις να εισαι τοσο σιγουρος οτι θα βγουν 22? Here's the chance of life, get ready, set, fly high. Above the fear of your mind, go for it. It's hit or miss, too late for you to quit. You gotta show 'em how bad you really want this... barbie1.wordpress.com ....my little little blog!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. June 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2007 Αυτό που είπε ο usak για τις 22 πήγαινε στο οτι οι βαθμολογίες πέρσυ ανακοινώθηκαν στις 22/06.Όχι για φέτος :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_dimit Δημ. June 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2007 Μην ασχολείστε με το πότε θα βγουν οι βαθμοί.Ό,τι δεν γράψαμε , δε γράψαμε (κατά το ό,τι έγινε έγινε) και θα το μάθουμε αργά ή γρήγορα. Τι διαφορά έχει μια μέρα πριν - μια μέρα μετά;;; Σημασία έχει ότι θα βγουν...(****το...) Καλά αποτελέσματα εύχομαι σε όλους... Αν θέλετε αρχίστε να λέτε στο φόρουμ πόσο περιμένετε από κάθε μάθημα...Μπας και ξεδώσετε.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_dimit Δημ. June 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2007 Μηπως ξερει κανεις να μου πει πληροφοριες για τις σχολες 1) Μηχανικων Η/Υ τηλεπικοινωνιων και δικτυων 2) Μηχανικων Η/Υ και πληροφορικης ===>>>Το μήνυμά σου το είδαμε και πιο πάνω. <<<=== Μπορείς να ψάξεις στις ιστοσελίδες των αντίστοιχων Πανεπιστημίων στα οποία ανήκουν τα τμήματα αυτά που αναφέρεις. Για παράδειγμα , για την πρώτη σχολή μπορείς να πας εδώ: http://www.inf.uth.gr/ Για το δεύτερο κοίτα εδώ : http://www.ceid.upatras.gr/ Αυτά ελπίζω να σε κάλυψα. Όχι τίποτα άλλο , είσαι ικανός να γεμίσεις το φόρουμ με μηνύματα..!!πλακίτσα ΣΧΟΛΙΟ: Αν αυτές είναι οι σχολές που θα βάλεις πιστεύω έκανες πολύ καλή επιλογή..Εύχομαι Καλή Επιτυχία... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts