Jump to content

christine_k

Members
  • Δημοσιεύσεις

    15
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About christine_k

  • Ημ. Γέννησης 21/08/1989

christine_k's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. λοιπον.... εγω...: Εκθεση 17.4 Μαθ.Γενικης 19.4 Μαθηματικα Κατ. 10.7 (!!!!!!!!) Αναπτ. Εφαρμογων 14.1 (i dont know why...) Φυσικη 15,1 Αοδε 19.9 Αοθ 20 κ μορια 17.516 για το 5ο πεδιο... και 16.112 για 2ο κ 4ο. Τωρα μενει να επαληθευτουν!!!!!!
  2. α φανταζομαι τι θα γινε στο envy.... κ εμεις ειχαμε χορο, αλλα δεν πηγα!! Σιγουρα θα αρχισουν να βγαινουν οι βαθμοι μετα τις 12, μην περιμενετε κ 113 νταν... αφου θα πρεπει να κανουν ελεγχο κλπ. παντως απο καποιον καθηγητη που σε συμπαθουσε, ολο κ κατι μπορεις να μαθεις, αν τον δεις! ειδικα αν το μαθημα του το εδινες πανελλαδικα, που αν ειναι "σοβαρος" σιγουρα θα εχει κοιταξει πως τα πηγαν οι μαθητες του πανω κατω!!! κ ολο κ καποιους θα θυμαται!!! αλλα αφου ειπαν 12, εγω σας λεω 1 να τα περιμενουμε και αν!!! οπως με τα θεματα των εξετασεων, που αρχιζαμε δηθεν 8.30 κ παντα ερχονταν ομως στις 9....!!!!!
  3. ναι δινεις κανονικα. κ εγω δινω ειδικο μαθημα τα αγγλικα κ εδωσα κ στο σχολειο. εξαλλου τα αγγλικα του σχολειου χρειαζονται για το απολυτηριο, ενω στο ειδικο, αν στη δωσει κ δεν πας στα αγγλικα, τι βαθμο θ σου βαλουν?? Το ειδικο μετραει ΜΟΝΟ για τις συγκεκριμενες σχολες που το απαιτουν.
  4. εσυ που το ξερεις? δεν αμφιβαλλω, αλλα πως μπορεις να εισαι τοσο σιγουρος οτι θα βγουν 22?
  5. γιατι να μη βγουν 15? αφου ετσι ελεγε μια εφημεριδα κ καπου διαβασα οτι δορθωνουν με γρηγορο ρυθμο φετος. αυτο μας το ειπε κ ο διευθυντης. εξαλλου περισυ βγηκαν 20 που ειχαν ξεκινησει και αργοτερα... κ τι σχεση εχει το ειδικο μαθημα? αφου αλλη μερα βγαινον αυτα τα αποτελεσματα
  6. παιδια, εγω δεν πιστευω οτι θα ανεβουν πολυ οι σχολες του 5ου γιατι εκτος απο τους υψηλους βαθμους, για να ανεβει η βαση πρεπει να υπαρχει κ μια καποια ζητηση κ απ οσο ξερω τα παιδια που πηραν μαθ.γενικης (ποσο μαλλον αοθ-γιατι μαθηματικα μονα τους μπορεις να επιλεξεις,αοθ οχι) μειωθηκαν στο μισο σε σχεση με περισυ. απο αυτους παλι δεν ειναι απαραιτητο οτι ολοι θα δηλωσουν 5ο. συνεπως κατα πασα πιθανοτητα αφου η ζητηση σε σχεση με περισυ ειναι μειωμενη και οι μαθητες κ περισυ ειχαν γραψει εξισου καλα με φετος, οι βασεις λογικα θα μεινουν σταθερες +-50μορια . η αποψη μου. Παντως τι λετε για ευκολα στα μαθηματικα γεν. κ στο αοθ δεν ξερω... πειτε μου μια χρονια που να ειχαν βαλει δυσκολα? παντα ευκολα βαζουν. αφου δεν ενδεικνυται το μαθημα για δυσκολες ασκησεις...
  7. απο το 2ο κεφαλαιο ακομα μπορει να πεσεουν προσδιοριστικοι παραγοντες της ζητησης (αν κ ειχαν πεσει υποκαταστατα-συμπληρωματικα το 2002, οποτε τα αλλα ειναι ψιλοπανευκολα) κατα τα αλλα δε νομιζω να εχει κατι αλλο σημαντικο για θεωρια το 2ο κεφαλαιο
  8. Οχι για αοθ μιλουσα. Παντως 100% τεταρτο θεμα δεν εχει πεσει ΠΟΤΕ στις ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ αεπ. Παντα επεφτε κατι που κατεληγε στο 5ο. Αεπ εχει πεσει πολλες φορες αλλα μονο ως τριτο θεμα.
  9. εννοουσα πριν οτι αποκλειω να πεσει 7ο ως τεταρτο θεμα οχι γενικα. για τριτο μια χαρα ειναι...
  10. Παιδια Αοθ απο το 2000 μεχρι και περισυ επεσε 4ο θεμα 5 κεφαλαιο, ειτε ξεκιναγε απο 3ο (παραγωγη κλπ κλπ) ειτε ειχε μονο 5ο (ανωτατες - κατωτατες κλπ) οποτε ειναι λογικο οτι θα βαλουν 5ο κεφαλαιο στο 4ο θεμα. επιπλεον ειναι λογικο οτι θα βαλουν 5ο γιατι ειναι το μονο που μπορει να εχει πολλα ερωτηματα διοτι συνδεεται με αλλα κεφαλαια. εγω το αποκλειω να πεσει 7ο αεπ γιατι ειναι 2-3 συγκεκριμενα ερωτηματα που μπορουν να πεσουν (ενα, σε σχεση με τον τυπο, και δευτερον πραγμ.μεταβολη, πραγματικη ποσοστ. μεταβολη και αντε κ ρυθμο πληθωρισμου, ετσι για να πανε καπου οι μοναδες). τωρα θα ηθελα να ρωτησω, πιστευετε μπορει να πεσει αυριο αναπ.εφαρμογων κανενα μεγαλο κομματι θεωριας? γιατι περα απο 1-2 χρονιες ολες τις υπολοιπες κατι αναφορικα κ ονομαστικα ειδα. Κ ακομα, ερωτ.αναπτυξης, συνηθως βαζουν 1-2 με λιγες (σχετικα) μοναδες, ετσι δεν ειναι??
  11. εγω το περιμενα οτι θα πεσει πρωτο κεφαλαιο ... και καλα κανανε κ βαλανε πρωτο κεφαλαιο γιατι απο αυτο ειχαν βαλει κ ειχαν ξαναβαλει τις επιχ.λειτουργιες κ μονο, οποτε ηταν αναμενομενο οτι κατι θα βαζανε... (στοχοι, ευθυνη της επιχ, επιχ. ως κοινωνικος θεσμος, οι δυο πρωτες σελιδες κ ολα αυτα δεν ειχαν πεσει ποτε) αντιθετα με το 2ο και το 3ο που τα ξεσκιζουν καθε χρονο!
  12. εγω αοδε εγραψα τελεια, αν και ξεχασα δυο παραδειγματα στους λειτουργικους στοχους, τα κοστη στην παραγωγη και τα νεα διοικητικα συστηματα στις καινοτομιες... ολη η ερωτηση επιανε 15 , λετε να μου κοψουν πανω απο 1 μοριο για το καθενα??
  13. ΑΑΑΑ!! Υ.Γ. Αοδε εγω πιστευω τη λειτουργια της Οργάνωσης, πολιτικη αμοιβων...... Δεν ξερω τι αλλο!!!:)
  14. κι εγω το φοβαμαι το ΑΟΔΕ.... Παω τωρα να κανω 2ο κεφαλαιο!! Οσο για τα μαθηματικα... ελυσα το τεταρτο α,β,γ ερωτημα και με κατι λαθακια το δ γιατι δεν εγραψα στο ολογκληρωμα με το ημ κ εγω το (χ^2)' και ενω ειχα χωρισει το οριο στο πρωτο κομματι που ηταν τα ολοκληρωματα που σου δινε απο την υποθεση δε σκεφτηκα να κανω L'Hospital γιατι νομιζα για καποιο αγνωστο λογο οτι δεν μπορουσα. τωρα δεν ξερω ποσο θα μου κοψουν. Αλλα εκει που εκανα μεγαλη βλακεια ηταν στο 3ο θεμα που δεν συμειδητοποιησα οτι το ημιτονο ηταν ημθ κ οχι ημχ και το παραγωγισα σαν ημιτονο κ οχι σαν αριθμο!! και δεν μπορουσα με καμια δυναμη να βρω ακροτατα κ σ.καμπης κλπ κλπ κ τα υπολοιπα ερωτηματα τα περιεγραψα με λογια τις διαδικασιες στα ερωτ. β,γ κ το δ με το εμβαδο το βρηκα αλλα επειδη δεν ειχα βρει καθολου αριθμους, το υπολογισα με υποτιθεμενα ακρα α,β.... Ελπιζω να μη μου κοψουν ΟΟΟΟΛΟΟΟ το τριτο εεεε???
  15. καλη επιτυχια κ απο μενα.... ειμαι νεα εδω αλλα δινω κ εγω αυριο εκθεση!!! καλη δυναμη παιδια και ολα θα πανε τελεια!!!;) ;) ;) ;) ;)
×
×
  • Create New...