aoratos Δημ. October 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2006 Μπορει καποιο φιλος σου να σκευτηκε τη να τα κανω τα New Day και λεει κατσε να βαλω τα στοιχεια της valeria μηπως την ενδιαφερει.:p Παράθεση Fiat Coupe:Διαχρονικός έρωτας Η αλλιώς Ferrari του λαού,ετσι χαρακτηριστικε απο τους Ιταλους...:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. October 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2006 Μπορει καποιο φιλος σου να σκευτηκε τη να τα κανω τα New Day και λεει κατσε να βαλω τα στοιχεια της valeria μηπως την ενδιαφερει.:pLol :p Πέρα από την πλάκα,ειλικρινά δεν το νομίζω.Δεν ξέρω και τι άλλο να υποθέσω βέβαια.Τι να πω :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep800 Δημ. October 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2006 Μπορεί να το έβαλε ο φίλος σου, όχι για πλάκα, αλλα για το αποτέλεσμα...:shifty: :D Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mona-liza Δημ. October 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2006 και τι να κανουν οι υπαλληλοι της εταιρειας να πουν στο αφεντικο τους ααα ειναι μεσημερι και εγω δεν θα δουλεψω??? Παράθεση «Έφυγα,ψάχνοντας το σήμερα...και χάθηκα.... » Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. October 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2006 Μπορεί να το έβαλε ο φίλος σου, όχι για πλάκα, αλλα για το αποτέλεσμα...:shifty: :DΝα παχύνω χρειάζεται,όχι να αδυνατίσω :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miranta Δημ. November 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2006 εμενα οταν μου λενε για πιστωτικη...απανταω ΕΧΩ! για εκπτωση στο τηλεφωνο ...απανταω ΕΧΩ! για οτιδηποτε...απανταω ΕΧΩ! και με ρωταει μια ειρωνικα μια μερα... ''ε,και τι δεν εχετε κυρια μου...?'' ''λεφτα τις λεω...θα μου βρείς?'' και τις το εκλεισα...:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. November 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2006 ego pantos tous to kleino !! exo varethei mexri peru me epernan sxedon kathe mera !!:) eleossssss!! Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lowbap96 Δημ. November 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2006 Θυμάμαι μια φορά που ένας τύπος με πήρε τηλ. και μου είπε θυμωμένα: -Τι 'ναι εκεί; -Νεκροταφείο του λέω και το κλείνω. Παράθεση Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι άλλοι άνθρωποι. Γνώμες κάποιου άλλου είναι οι σκέψεις τους, μίμηση οι ζωές τους, αντιγραφή τα πάθη τους. http://matiapouklaine.blogspot.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. November 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2006 Θυμάμαι μια φορά που ένας τύπος με πήρε τηλ. και μου είπε θυμωμένα: -Τι 'ναι εκεί; -Νεκροταφείο του λέω και το κλείνω. Έτσι το είπα εγώ σε κάποιον που με πήρε για... δεν θυμάμαι τι.Του είπα ότι πήρε σε νεκροταφείο και ξανακοιμήθηκα! Τί τα θέλει τα τηλέφωνα 8 το πρωί μου λες? Παράθεση no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. November 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2006 πηρε ενας νεαρος την παρασκευη απο την ιντεραμερικαν...ο διαλογος ηταν ο εξης -παρακαλω -γεια σας.απο την ιντεραμερικαν σας τηλεφωνω.(σιγη) -και τι ακριβως θελετε? -τπτ συγκεκριμενο(!?!?!?!) -μαλιστα -εχετε ασφαλεια ζωης σε εμας? -κοιταξτε αν ειμαστε ασφαλισμενοι σε εασας,σημαινει πως ξερουμε τι προσφερετε..αν οχι,σημαινει πως δε μας ενδιαφερει -ααααααα.σωστο κι αυτο!δε το ειχα σκεφτει!γεια σου! Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. November 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2006 σπιρτο ο τυπος. αν τον ακουσει το αφεντικο θα παρει ποδι...:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miranta Δημ. November 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2006 καμια φορα ομως λεω και τι φταιει αυτος που καλει μεσημεριατικα μωρε? την δουλεια του κάνει... και ξερουμε ολοι πολυ καλα ποσο δυσκολο ειναιο να εχεις μια καλη και σωστη δουλεια...:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. November 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2006 αυτο που λες μιραντα ειναι αληθεια...αλλα απο την αλλη υπαρχουν ωρες κοινης ησυχιας,υπαρχει ευγενικος τροπος ομιλιας και υπαρχει και κατανοηση...αν δε θελω το προιον που μου διαφημιζει κλεινει το τηλεφωνο ευγενικα.δε προσπαθει να με πεισει,ουτε ξαναπερνει την επομενη μερα σημερα στην δουλεια μας πηραν τηλεφωνο να μας ανακοινωσουν με περηφανεια πως κερδισαμε ενα σερβιτσιο!!μοναδικη προυποθεση για να παραλαβουμε το δωρο μας ειναι να μαζεψουμε τις φιλες μας για επιδειξη κατσαρολων... τους ειπε η κοπελα απο το τηλεφωνικο κεντρο να ερθουν ανα πασα ωρα και στιγμη και θα ειναι εκει πολυυυυυυυυς κοσμος... ο δε αδερφος μου σχεδον καθε πρωι που παει στο γραφειο του βρισκει στον τηλεφωνητη μυνημα πως κερδισε ενα τσελεμεντε!!! Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miranta Δημ. November 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2006 ευτυχως στηην επαρχια ειναι πιο λιγα τα προιοντα και οι υπηρεσιες οποτε σπανια μας περνουνε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coolajami Δημ. November 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2006 Συζήτηση απο τηλεφώνημα απο τράπεζα -Καλημέρα -Είναι όντως.... -Σας παίρνουμε απο την τάδε τράπεζα... -Σοβαρά,υπάρχει τέτοια τράπεζα; -Ναι,μάλιστα,είμαστε ένα απο τα μεγαλύτερα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα της χώρας. -Σοβαρά,με αυτό το όνομα; -Ναι,μάλιστα,είμαστε... -Συγγνώμη,τι σημαίνει χρηματοπιστωτικό ίδρυμα;... -εεεεε... -έχει σχέση με άλλα ιδρύματα; -χίλια συγγνώμη είστε ο κύριος τάδε; -εξαρτάται... -απο τι εξαρτάται... -ο μπαμπάς μου μου είπε να μη λέω το όνομα μου στο τηλέφωνο σε αγνώστους.... -με συγχωρείτε,αλλά υπάρχουν ενήλικα άτομα στην οικογένεια; -τι σημαίνει ενήλικα; -πάνω απο 18 ετών... -σοβαρά;και εσείς πόσο χρονών είστε; εδώ έκλεισε η γραμμή.... Γιατί άραγε; Παράθεση Fasten Your Seatbelt Dorothy Because Cansas is going Bye Bye Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. November 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2006 Πολύ νευριάζω που δεν παίρνουν κ σε μας τόσο συχνά:mad: Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. November 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2006 coolajami αν εκανες το 1/10 απο αυτα :respect: Εσυ papathvas εισαι πλουσιος σε αλογα ( :lol: ) και δεν σε παιρνουν τηλεφωνο :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coolajami Δημ. November 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2006 coolajami αν εκανες το 1/10 απο αυτα :respect: Εσυ papathvas εισαι πλουσιος σε αλογα ( :lol: ) και δεν σε παιρνουν τηλεφωνο :p Καλά ο συγχρονισμός είναι το παν... Περίμενα τηλέφωνο απο φίλο στο σταθερό,μόλις είχαμε κλείσει το κινητό("έλα σε παίρνω αμέσως") και χτυπάει αμέσως και ήταν απο τήν τράπεζα.Το "είναι όντως" ήταν προσχεδιασμένο γιατί λέγαμε με τον φίλο μου να πάμε για καφε λόγω ημέρας.... Μετα που μου είπε οτι είναι απο την τράπεζα ηρθε η συνέχεια!!! Παράθεση Fasten Your Seatbelt Dorothy Because Cansas is going Bye Bye Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
libido Δημ. November 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2006 είτε θα ξεκινήσω με το μάλιστα. είτε θα πω, ευχαριστώ δεν ενδειαφέρομαι, γειά σας. αν επιμένει τότε θα τον αφήσω να πει την παράγραφο του και στο τέλος θα οτυ πω. ευχαριστώ αλλά δεν ενδειαφέρομαι.γειά σας.και μου λέει εντάξει ευχαριστούμε. και το κλείνουμε μαζί! Παράθεση Κακοποίηση,Γενική γραμματεία ισότητας,Εμπορία ανθρώπων - trafficking παιδιά SOS 1056, 11012 cyberkid Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orfanidisd Δημ. December 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2006 Εγώ πάντως τους λέω ένα μόνο. Εσύ που κάθεσαι στον υπολογιστή αυτή την στιγμή και έχεις τα στοιχεία μου κάνε κλίκ στο πεδίο "Τηλέφωνο" και πάτα το πλήκτρο delete. Μου το κλείνουν αμέσως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liogr Δημ. December 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2006 Συζήτηση απο τηλεφώνημα απο τράπεζα -Καλημέρα -Είναι όντως.... -Σας παίρνουμε απο την τάδε τράπεζα... -Σοβαρά,υπάρχει τέτοια τράπεζα; -Ναι,μάλιστα,είμαστε ένα απο τα μεγαλύτερα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα της χώρας. -Σοβαρά,με αυτό το όνομα; -Ναι,μάλιστα,είμαστε... -Συγγνώμη,τι σημαίνει χρηματοπιστωτικό ίδρυμα;... -εεεεε... -έχει σχέση με άλλα ιδρύματα; -χίλια συγγνώμη είστε ο κύριος τάδε; -εξαρτάται... -απο τι εξαρτάται... -ο μπαμπάς μου μου είπε να μη λέω το όνομα μου στο τηλέφωνο σε αγνώστους.... -με συγχωρείτε,αλλά υπάρχουν ενήλικα άτομα στην οικογένεια; -τι σημαίνει ενήλικα; -πάνω απο 18 ετών... -σοβαρά;και εσείς πόσο χρονών είστε; εδώ έκλεισε η γραμμή.... Γιατί άραγε; :lol: :lol: :lol: :lol: ΈΛΙΩΣΑ! ΩΡΑΙΟΣ ΜΕΓΑΛΕ!!!! Κι εμάς μας πήρανε πριν 2 βδομάδες. 2 πιστωτικές απο κάποια τράπεζα, για την καλή μας συνεργασία (έχει η μάνα μου δάνειο εκει πέρα), χωρίς συνδρομή... :rolleyes: Παράθεση Ericsson PH388, Ericsson T29, Panasonic GD35, Panasonic GD87, Nokia 8210, Nokia 3210, Nokia 3310, Nokia 3410, Nokia 7250i, Nokia 6100, Nokia 6510, Nokia N-Gage, Mitsubishi M341i, Sharp GX-17, Nokia 6020, Nokia E50, Nokia 6120 Classic, Nokia 5800XM, Nokia N900, Huawei Ideos X5 Pro, Acer Liquid E2, Lenovo K3 Note, Xiaomi Mi A1, Nokia 7.2, Poco F3 and counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. December 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2006 τελικα δεν εχουν ορια ορισμενοι...κυριακη μεσημερακι μας πηραν-απο μια τραπεζα που πρωτη φορα την ακουγα- δεν ηταν live να μας μιλανε,απο κασετα!! Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. December 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2006 Τη βγαζω αμεσως. Και σταματαω μια αλλη που εχω... Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valerios Δημ. December 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2006 τελικα δεν εχουν ορια ορισμενοι...κυριακη μεσημερακι μας πηραν-απο μια τραπεζα που πρωτη φορα την ακουγα- δεν ηταν live να μας μιλανε,απο κασετα!! Ε, δεν έχουν όριο!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bianca76 Δημ. December 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2006 Εγω λεω κατα κανονα οτι δεν με ενδιαφερει και τους ευχαριστω(συνηθως-εκτος αν παιρνουν τηλεφωνο μεσημεριατικα!-), αλλα τι να πω για τον αντρα μου που οοοοοοοοοοοοοοοχι μονο δεχτηκε να του βγαλουν πιστωτικη, αλλα "επεσε" και χρεωσε την visa με 1500 ευρω και αγορασε μαλακιες?Να πεσω να πεθανω ομως!!! Παράθεση http://img403.imageshack.us/img403/8225/cae7gdirjo3.jpg http://www.hdgr.eu http://photoxstation.googlepages.com Ο Χρόνος είναι πολύ αργός για όσους περιμένουν, πολύ γρήγορος για όσους φοβούνται, πολύ μακρύς για όσους υποφέρουν, πολύ σύντομος για όσους χαίρονται και αιώνιος για όσους αγαπούν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts