Jump to content

Αγορά μεταχειρισμένου αυτοκινήτου

xpuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δηλαδή το συμπέρασμα ότι βγάζουν προβλήματα πως το έβγαλες;

Έχεις ανοίξει ιταλικό αυτοκίνητο να δεις τι μάρκα είναι τα ηλεκτρικά του;

Βαριομουν α απαντησω και με καλυψες πληρως.;)

Ειπα πριν 30 χρονια πιθανον να βγαζανε.:)

Παντως φετος πηγαινοντας καθημερινα μπανιο κινετα απο Αθηνα ειναι απιστευτο τι αμαξια εχω δει στην ακρη του δρομου ξαναμενα.Και μιλαω για καινουργια αμαξια.:lol:

Προσωπικα σε 2 ουνο τουρμπο και 1 πουντο gt δεν εχω αλλαξει ουτε λαμπα.:)

Και ξαναλεω το πουντο δουλευει σχεδον με 2πλασια αλογα,και αλλαξα 1 καπακι(που πιθανον ειχε βασανισει και ο προηγουμενος ιδιοκτητης).

Τωρα με ποια λογικη βγαινει ο καθε ενας και λεει αυτο που εχει....ακουσει,ειναι αλλο θεμα.Προκαταληψη μαλλον.:wacko:

Για τα γιαπωνεζικα πρεπει να εχεις κολητο μηχανικο και εισαγωγεα ανταλακτικων.:mad:

Ειχα το daihatsu το charade και οταν πηγαινα συνεργειο,εκανα τον σταυρο μου.:dizzy:

Μου ζητησαν ΜΟΝΟ για κορμο (ετος 2005) 1500 ευρω.:dash:

Τουλαχιτον μιλαω εκ προσωπικης πειρας.....

huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64

[sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ!

• 4 weeks later...
  • Απαντήσεις 759
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Στηρίζω Fiat δαγκωτό προσωπικά...

Τέσσερα χρόνια οδηγός Seicento, δεν μου έβγαλε τίποταααααα, κι ας του είχα κάνει το βίο αβίωτο (τρεις στούκες ήταν αυτές, νέος οδηγός γαρ...:rolleyes::rolleyes: )

Αφού το πούλησα όμως κι έμεινα σχεδόν ένα χρόνο με αυτοκίνητα της οικογενείας και των συγγενών (βλ. astra, corolla, punto...), αποφάσισα να αγοράσω το επόμενο μου ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ αυτοκινητάκι

μέσα στους επόμενους μήνες... Θα παραμείνω στην πρώτη αγάπη μου και μοναδική (fiat), καθώς ήταν τα μόνα αυτοκίνητα που με έκαναν να νιώθω τόσο ωραία, κατά την οδήγηση...

Μέγιστο διαθέσιμο ποσό είναι τα 5.500-6000€. ΔΥΟ μοντέλα ΜΟΝΟ έχω στο μυαλό μου... Κι εδώ θέλω την βοήθεια σας παίδες...

Το πρὠτο είναι το Fiat Stilo (τρίθυρο, 1.2(;) ή 1.4, μοντέλο 5ετίας) και το δεύτερο είναι το Fiat punto sporting (μοντέλο 4-5ετίας). Και τα δύο μου αρέσουν πολύ...

Για το πρώτο δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα λόγια, πολλά προβλήματα κλπ κλπ... :blink: Ισχύουν???? Το punto Sp...σταθερή αξία !!! Εσείς τι λέτε ;;;;

Να σημειώσω ότι το θέλω για μικρες εξορμήσεις και για πόλη...

Σας ευχάριστω εκ των προτέρων για τη βοήθειά σας... :)

Και τα βρίσκω τόσο χαρούμενα, μα και τόσο θλιμμένα... Τα όνειρα, στα οποία πεθαίνω, είναι τα καλύτερα που είχα ποτέ...

• 4 weeks later...
συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.θεωρώ οτι οι μαντράδες είναι κλέφτες.Αγοράζουν παμφθηνα και τα πουλάνε χρυσά.Η απόλυτη κλεψιά.

Απο προσωπική συναλλαγή με μάντρα,Ήθελα να πουλήσω το αμάξι μου, έμεινα απόλυτα δυσαρεστημένος.

ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΠΑ για περιμενε.το ηξερες οτι και για να πουλησεις το αμαξι πρεπει να κανεις ερευνα αγορας?μην κατηγορεις αν δεν ξερεις πρωτα πως δουλευουν.

[sIGPIC][/sIGPIC]

• 4 weeks later...

Καλησπέρα παιδιά θας σας παρακαλέσω να μου δώσετε την βοήθεια σας για αγορά μεταχειρισμένου αυτοκινήτου.

Τελείωσα με το δίπλωμα εδώ και λίγο καιρό και ενδιαφέρομαι να αγοράσω μεταχειρισμένο αυτοκίνητο με τα εξής χαρακτηριστικά:

τιμή έως 7000 €

χμ ~ 60000

έτος ~ 2005

πεντάθυρο

ατρακάριστο

κυβικά ~ 1400

Έψαξα λίγο στο Car.gr αλλά θα ήθελα , αν είναι δυνατόν, κάποια γνώμη απο άτομα που να γνωρίζουν κάτι παραπάνω γύρω απο τα αυτοκίνητα, π.χ. κάποιο πρόβλημα που να εμφάνισε κάποιο μοντέλο , οδηγική συμπεριφορά, ακριβά ανταλλακτικά , προσιτό service , άνεση κτλ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ!!!

Yπαρχει θεμα εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=148077

αλλα επειδη θα μεταφερθει απανταω εδω.

VW Polo

Fiat Punto

Skoda Fabia

Tvρα γι αυτο που λες ατρακαριστο υποθετω πως λες μικροσημαδακια,γιατι και μουρη να εχει αλλαξει αν δεν το δεις απο κοντα δεν μπορεις να ξερεις,

:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

http://www.car.gr/classifieds/cars/view/363717/

φιλε μου μονο αυτο η καποιο αλλο ιδιο ψαξε!!

γιατι ειναι 14αρι με ******α και ιαπονας!!!

και τουοτα καλυτερη εξηπηρετηση απο ολες!

και μεχρι 8000ευρω θα σου το δωσει

Ριξε μια ματια και σε εκθεσεις skoda.

Πουλουσαν μεχρι προσφατα μεταχειρισμενα fabia του 2007 που τα ειχαν εκπροσωποι της Βιανμαρ και ειναι μολις ετους και περιπου 30000 χιλ. σε πολυ καλες τιμες.

Δεν ξερω αν τους εχουν μεινει αλλα ριξε μια ματια.

Καλησπερα,

Μια και βγαζω διπλωμα τωρα θελω για πρωτο αμαξι ενα καλο μεταχηρισμενο..

Να ειναι 1.4 εως 1.6 και να εχει ασφαλεια και οικονομικο..

Για λεφτα ας πουμε καμια 6000 - 7000

Καλησπερα,

Μια και βγαζω διπλωμα τωρα θελω για πρωτο αμαξι ενα καλο μεταχηρισμενο..

Να ειναι 1.4 εως 1.6 και να εχει ασφαλεια και οικονομικο..

Για λεφτα ας πουμε καμια 6000 - 7000

Μέγεθος;

Έχεις κάποια προτίμηση σε μάρκες;

Proud owner of: Master System III , SNES , Mega Drive , Saturn , PSone , N64 , Dreamcast , PS2 , GameCube , XBox , XBox 360 , Wii , PS3 , PSP , DS .....

PC: CPU Phenom II 955 - MB MSI 790FX-GD70 - Corsair Vengeance 1x4GB - Sapphire 5850 Xtreme - WD800ADFD - COOLERMASTER RS-1000 SILENT PRO M 1000W

Μέγεθος;

Έχεις κάποια προτίμηση σε μάρκες;

Κοφτο να ειναι πισω..η 3Π η 5Π

Οχι καμοια προτιμηση :p

Υπάρχουν αρκετά σε αυτά τα λεφτά.

Προτείνω να δεις για:

206(μοντέλα από το 2004 και μετά)

Punto Sporting

Fiesta(1600cc)

Με τα λεφτά που δίνεις μπορείς να πάρεις μοντέλα μετά το 2005 και να είσαι καλλυμένος και για τα καινούρια τέλη αν περάσουν.

Επίσης με λίγο ψάξιμο και παζάρι μπορείς να βρεις και Grande Punto, 207 και Clio III.

Φυσικά πριν πάρεις το ο,τιδήποτε θα το οδηγήσεις να δεις αν σου κάνει. Ο έλεγχος σε μηχανικό είναι αυτονόητος.

Αν ανέβεις στη μεγαλύτερη κατηγορία(megane, focus κλπ) θα σου πρότεινα να κοιτάξεις μόνο τα 1600αρια.

Εκτός αν πας για Corolla που πάει αρκετά καλά και σαν 1400.

Proud owner of: Master System III , SNES , Mega Drive , Saturn , PSone , N64 , Dreamcast , PS2 , GameCube , XBox , XBox 360 , Wii , PS3 , PSP , DS .....

PC: CPU Phenom II 955 - MB MSI 790FX-GD70 - Corsair Vengeance 1x4GB - Sapphire 5850 Xtreme - WD800ADFD - COOLERMASTER RS-1000 SILENT PRO M 1000W

Υπάρχουν αρκετά σε αυτά τα λεφτά.

Προτείνω να δεις για:

206(μοντέλα από το 2004 και μετά)

Punto Sporting

Fiesta(1600cc)

Με τα λεφτά που δίνεις μπορείς να πάρεις μοντέλα μετά το 2005 και να είσαι καλλυμένος και για τα καινούρια τέλη αν περάσουν.

Επίσης με λίγο ψάξιμο και παζάρι μπορείς να βρεις και Grande Punto, 207 και Clio III.

Φυσικά πριν πάρεις το ο,τιδήποτε θα το οδηγήσεις να δεις αν σου κάνει. Ο έλεγχος σε μηχανικό είναι αυτονόητος.

Αν ανέβεις στη μεγαλύτερη κατηγορία(megane, focus κλπ) θα σου πρότεινα να κοιτάξεις μόνο τα 1600αρια.

Εκτός αν πας για Corolla που πάει αρκετά καλά και σαν 1400.

ευχαριστω φιλε..

αμα πανε καλα βλεπω και κανενα golf του 2005 fsi 1.6 καλο ειναι αυτο??

Γιατι ειδα πανε στα 10000

Σχεδον καθε μερα θελω να κανω δρομολογιο Βεροια-Θεσσαλονικη...

ευχαριστω φιλε..

αμα πανε καλα βλεπω και κανενα golf του 2005 fsi 1.6 καλο ειναι αυτο??

Γιατι ειδα πανε στα 10000

Σχεδον καθε μερα θελω να κανω δρομολογιο Βεροια-Θεσσαλονικη...

Έχουν ακουστεί διάφορα παράπονα για τους ατμοσφαιρικούς fsi με τα περισσότερα να είναι για το λάδι που καίνε.

Επίσης ο κινητήρας θέλει μόνο κατοστάρα και τα σέρβις του είναι λίγο ακριβά στις αντιπροσωπείες.

Γενικά είναι πολύ καλό αμάξι.

Σε αυτή την κατηγορία θα σου έλεγα να δεις για focus 1600 με τα 115 άλογα.

Το βρίσκεις σε καλύτερες τιμές.

π.χ.

http://www.car.gr/classifieds/cars/view/266038/

thomas32 μιας και θα κανεις καθε μερα οπως λες το δρομολογιο Βεροια-Θεσσαλονικη, πιστευω θα ηταν καλυτερα να κοιταξεις και την καταναλωση του αυτοκινητου που θα επιλεξεις.

Έχουν ακουστεί διάφορα παράπονα για τους ατμοσφαιρικούς fsi με τα περισσότερα να είναι για το λάδι που καίνε.

Επίσης ο κινητήρας θέλει μόνο κατοστάρα και τα σέρβις του είναι λίγο ακριβά στις αντιπροσωπείες.

Γενικά είναι πολύ καλό αμάξι.

Σε αυτή την κατηγορία θα σου έλεγα να δεις για focus 1600 με τα 115 άλογα.

Το βρίσκεις σε καλύτερες τιμές.

π.χ.

http://www.car.gr/classifieds/cars/view/266038/

Και εγω εβλεπα το focus καλο ειναι σε γενικες γραμμες??

Φιλε mol η βενζινες πληρομενες θα ειναι για αυτη τη διαδρομη... :)

Εγω σε αυτα τα λεφτά σου προτείνω την alfa romeo 147 ,με τα 120 αλογακια.Φυσαει ,παει ,στριβει ,και εχει και φουλ εξολισμο ,6 αεροσακους και ειναι και τζαμπα σα μεταχειρισμενο.*moderated*
pocophone X3 NFC // huawei watch gt :!:

Εγω σε αυτα τα λεφτά σου προτείνω την alfa romeo 147 ,με τα 120 αλογακια.Φυσαει ,παει ,στριβει ,και εχει και φουλ εξολισμο ,6 αεροσακους και ειναι και τζαμπα σα μεταχειρισμενο.*moderated*

Ιταλικό και τσάμπα σαν μεταχειρισμένο, χλωμό το κόβω.

Επιπλέον δε φημίζονται τα Ιταλικά και για την χαμηλή κατανάλωσή τους..

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

οταν λες χλωμο το κοβεις,τι ακριβώς εννοεις?δηλαδη ποσο πωλειται ενα 1600 ιταλικο με φουλ εξοπλισμο? οταν τα καινουργια της κατηγοριας κοστιζουν 18000ευρω και το μτχ κοστιζει 7500 ευρω δεν ειναι τσαμπα?δηλαδη ποσο να πωληθει? 3000 ευρω???!!

:) φιλικα παντα κουβεντουλα κανουμε ε?

pocophone X3 NFC // huawei watch gt :!:

οταν λες χλωμο το κοβεις,τι ακριβώς εννοεις?δηλαδη ποσο πωλειται ενα 1600 ιταλικο με φουλ εξοπλισμο? οταν τα καινουργια της κατηγοριας κοστιζουν 18000ευρω και το μτχ κοστιζει 7500 ευρω δεν ειναι τσαμπα?δηλαδη ποσο να πωληθει? 3000 ευρω???!!

:) φιλικα παντα κουβεντουλα κανουμε ε?

συμφωνω&εγω αλλα η καταναλωση τσιμπαει...

[sIGPIC][/sIGPIC]TOYOTA COROLLA AE86..&τα μυαλα στα καγκελα!!!

"Λεει" bmw σειρα 1 μεταχειρισμενη και για πρωτο αμαξι?εχει ακριβα ανταλλακτηκα η bmw γενικα?
:w00t:

"Λεει" bmw σειρα 1 μεταχειρισμενη και για πρωτο αμαξι?εχει ακριβα ανταλλακτηκα η bmw γενικα?

ακριβα ανταλακτικα στανταρ..bmw ειναι εξαλλου!!!&για πρωτο αμαξι δεν νομιζω να εχεις προβλημα,εννοειτε για τις μικρες εκδοσεις..απλα να προσεχεις σε βρεγμενο ή γλιστερο οδοστρωμα(πχ παγος,λαδια) την πισω κινηση γιατι μπορει να σου γυρισει απο το πουθενα!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]TOYOTA COROLLA AE86..&τα μυαλα στα καγκελα!!!