Jump to content

bezgeo85

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by bezgeo85

  1. Φίλε σε ευχαριστώ για την βοήθεια σου, επειδή δεν έχω ξαναφλασάρει το κινητό και δεν θέλω να το ρισκάρω να κάνω καμιά βλακεία ,προς το παρόν θα δω πώς πάει το 2 και βλέπουμε. Και πάλι ευχαριστώ για τον χρόνο που διέθεσες. Καλή συνέχεια
  2. Παίδες βοήθεια, έβαλα το bada 2 και με έχει βγάλει απο τα ρούχα μου. Κολλάει συνέχεια, μου έφαγε την μπαταρία και δεν τρέχει τα παιχνίδια. Έχουν κόψει πολύ καλές λειτουργίες. Θα το εκτιμούσα πολύ αν κάποιος φίλος με βοηθήσει στο να γυρίσω στο bada 1.2. Χρειάζομαι την βοήθεια σας:cry:
  3. Καλησπέρα παιδιά θας σας παρακαλέσω να μου δώσετε την βοήθεια σας για αγορά μεταχειρισμένου αυτοκινήτου. Τελείωσα με το δίπλωμα εδώ και λίγο καιρό και ενδιαφέρομαι να αγοράσω μεταχειρισμένο αυτοκίνητο με τα εξής χαρακτηριστικά: τιμή έως 7000 € χμ ~ 60000 έτος ~ 2005 πεντάθυρο ατρακάριστο κυβικά ~ 1400 Έψαξα λίγο στο Car.gr αλλά θα ήθελα , αν είναι δυνατόν, κάποια γνώμη απο άτομα που να γνωρίζουν κάτι παραπάνω γύρω απο τα αυτοκίνητα, π.χ. κάποιο πρόβλημα που να εμφάνισε κάποιο μοντέλο , οδηγική συμπεριφορά, ακριβά ανταλλακτικά , προσιτό service , άνεση κτλ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ!!!
×
×
  • Create New...