costasmarkoglou Δημ. September 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2006 παιδια και στην κω που ειμαι εγω εχoυν αναβαθμιστει ολες οι συνδεσεις απο πλευρας οτε αλλα απο μεριας providers εχουν αναβαθμιστει μονο οι 384 σε 768! εγω εχω 1mbit συνδεση κ περιμενω να γινει η αναβαθμιση. Μια ερωτηση. Εχω το Alcatel Speed Touch 530i που μεχρι τωρα δεν μου παρουσιασε κανενα απολυτως προβλημα. Τωρα που η ταχυτητα μου θα γινει 2mbit θα πρεπει να παρω καινουργιο μοντεμ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gypsadoros Δημ. September 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2006 Καλλιθέα Αττικής πριν από 20 λεπτά έγινε η αναβάθμηση της γραμμής από 384/128 σε 768/192 και οχι μόνο η γραμμή από ΟΤΕ αλλά και αλλαγη ταχύτητας απο ΟΤΕΝΕΤ!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaTaMaN Δημ. September 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2006 Peiraia akoma tpt :( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seventh_heaven Δημ. September 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2006 Στους Αγίους Αναργύρους από 576/160 --> 1088/288 (εκεί συγχρονίζεται το modem). H Otenet ακόμα τίποτα. :) Κομπλέ και η Οτενέτ! :up: seventh_heaven http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halvas69 Δημ. September 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2006 Παίδες.............OLE !!!!!!!!!!!! Πάτρα Τ/Κ Κωνσταντινουπόλεως. Μόλις έφαγα disconnect και με το που ξαναμπήκα από 512 πήγα στο 1024. Ευχαριστώ τους γονείς μου, τον ΟΤΕ (Λέμε και καμμία μ@λ#$@) κλπ Youpiiiiii !!! :) :) :) Edit Ξέχασαν να αναφέρω : Forthnet 1 bill Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. September 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2006 κανεις για dslam αγιας Βαρβαρας / Αιγαλεω ξερει ? :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. September 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2006 Ειμαι στους 6 μηνες και τo συμβολαιο ειναι 12μηνο. Το πλεον κουφο... Απο σημερα το πρωι παιρνω IP και συνδεομαι κανονικα στα 2048/256 αλλα δυστυχως υπαρχει και ο κοφτης της Otenet ;) http://img90.imageshack.us/img90/7315/ote2048256ll6.th.gif Πριν καμια ωρα με πηραν και απο το cc της Οtenet να μου πουν πως ο ΟΤΕ εφτιαξε τη γραμμη :p :p Υπολογισα κι εγω πως θα με γυρισανε στα 768/192 αλλα η γραμμη ειναι ακομα 2048/256! Μαλλον για την ταλαιπωρια μου που δεν ειχα aDSL για 2 μερες με αποζημιωσανε με μεγαλυτερη αναβαθμιση :p :p ...κατι τετοια κανουν και αρχιζω να τους συμπαθω τους Οτετζηδες :p facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gypsadoros Δημ. September 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2006 Καλλιθέα Αττικής πριν από 20 λεπτά έγινε η αναβάθμηση της γραμμής από 384/128 σε 768/192 και οχι μόνο η γραμμή από ΟΤΕ αλλά και αλλαγη ταχύτητας απο ΟΤΕΝΕΤ!! Τελικά άδικα χάρηκα τόσο πολύ,το μεσημέρι που είδα οτι έγινε το update της γραμμής δοκίμασα να κατεβάσω ένα αρχείο και διαπίστωσα ότι κατέβαζα με 80kbs ,μετά απο αυτό έκανα αρκετές δοκιμές και με άλλα αρχεία και κοίταζα στο du meter να δω τι λέει και αυτό έδειχνε να κατεβάζει με 75-82kbs. Το απόγευμα που το ξανακοίταξα είδα οτι έχει πέσει στα 50kbs :mad: Τι μπορεί να φταίει? (πάντα τα downloads είναι τα ίδια αρχεία απο τους ίδιους server) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocu Δημ. September 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2006 Κέντρο Κατερίνης σήμερα έγινε η αναβάθμιση! Ψηφίστε όλοι τον Όλυμπο μας για τα 7 νέα θαύματα του κόσμου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LNinio Δημ. September 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2006 Τελικά άδικα χάρηκα τόσο πολύ,το μεσημέρι που είδα οτι έγινε το update της γραμμής δοκίμασα να κατεβάσω ένα αρχείο και διαπίστωσα ότι κατέβαζα με 80kbs ,μετά απο αυτό έκανα αρκετές δοκιμές και με άλλα αρχεία και κοίταζα στο du meter να δω τι λέει και αυτό έδειχνε να κατεβάζει με 75-82kbs. Το απόγευμα που το ξανακοίταξα είδα οτι έχει πέσει στα 50kbs :mad: Τι μπορεί να φταίει? (πάντα τα downloads είναι τα ίδια αρχεία απο τους ίδιους server) Την πρώτη μέρα, έτσι ήταν και σε εμένα! Αλλά την δεύτερη έστρωσε και κατεβάζει κανονικά με 1024. Κάνε λίγη υπομονή, θα φτιάξει :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Megalos Δημ. September 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2006 Καλλιθέα Αττικής πριν από 20 λεπτά έγινε η αναβάθμηση της γραμμής από 384/128 σε 768/192 και οχι μόνο η γραμμή από ΟΤΕ αλλά και αλλαγη ταχύτητας απο ΟΤΕΝΕΤ!! εγω φιλε Καλλιθεα παραμενω στα ιδιδ :worry: μηπως ειναι κατα περιοχες της Καλλιθεας επειδη ειναι μεγαλος δημος :cry: http://www.watchfunclub.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gypsadoros Δημ. September 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2006 εγω φιλε Καλλιθεα παραμενω στα ιδιδ :worry: μηπως ειναι κατα περιοχες της Καλλιθεας επειδη ειναι μεγαλος δημος :cry: Εγώ φίλε Megalos είμαι στην Αθηνάς και Ξενοφώντος ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. September 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2006 Άμα λέω εγώ ότι θα μείνω τελευταίος στο λεκανοπέδιο.. :worry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. September 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2006 Άμα λέω εγώ ότι θα μείνω τελευταίος στο λεκανοπέδιο.. :worry: nonono... εγω θα ειμαι ο τελευταιος ετσι που παει...:cool: Ακομα περιμενουμε εμεις στη Γλυφαδα...:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonispap40 Δημ. September 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2006 παιδια και στην κω που ειμαι εγω εχoυν αναβαθμιστει ολες οι συνδεσεις απο πλευρας οτε αλλα απο μεριας providers εχουν αναβαθμιστει μονο οι 384 σε 768! εγω εχω 1mbit συνδεση κ περιμενω να γινει η αναβαθμιση. Μια ερωτηση. Εχω το Alcatel Speed Touch 530i που μεχρι τωρα δεν μου παρουσιασε κανενα απολυτως προβλημα. Τωρα που η ταχυτητα μου θα γινει 2mbit θα πρεπει να παρω καινουργιο μοντεμ? Και εγώ από την κω(καρδάμαινα) είμαι και δεν έχει γίνει ακόμα καμιά αναβάθμιση... http://www.oksolar.com/images-store/icon_twitter_small.jpg @antonispap40 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meraklis56 Δημ. September 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2006 και με αρέσει που με είπαν οτι η αναβάθμιση στην Αθήνα έχει ολοκληρωθει και τώρα έχει σειρά η υπόλοιπη Ελλάδα :p εδώ πάντως,Καλαμαριά,Θεσσαλονική το modem μου δεν μύρισε κανέναν διπλασιασμό :( ενώ στην Κιφησιά έγινε :( ένα καλό έκανε ο οτε θα μας το βγάλει απτην μύτη :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TLG Δημ. September 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2006 Η Πετρουπολη αναβαθμιστηκε αλλα οι εχοντες vivodi εχουμε την τυχη του axidous...:( Και εγω Πετρουπολη ειμαι , αλλα ΔΕΝ εχω αναβαθμιστει ακομη :( :( Current mobile devices : iPhone 6s Plus,iPad Air 2,Nexus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TLG Δημ. September 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2006 Μια ερωτηση. Εχω το Alcatel Speed Touch 530i που μεχρι τωρα δεν μου παρουσιασε κανενα απολυτως προβλημα. Τωρα που η ταχυτητα μου θα γινει 2mbit θα πρεπει να παρω καινουργιο μοντεμ? Oχι δεν χρειαζεται .....απ'οτι γνωριζω μεχρι 8mbit εισαι καλυμενος... Current mobile devices : iPhone 6s Plus,iPad Air 2,Nexus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Megalos Δημ. September 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2006 Εγώ φίλε Megalos είμαι στην Αθηνάς και Ξενοφώντος ! Εγω φιλε ειμαι Ιφιγενειας κοντα ΕΛΤΑ αλλα τιποτα ουτε σημερα :wacko: http://www.watchfunclub.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovol Δημ. September 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2006 edw k liges meres k o volos!!!!!!!!!!!!! http://www.austrian-boys.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. September 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2006 περιστερι κανεις....Απο τους μεγαλυτερους δημους στην Ελλαδα....οχι πετρουπολη.. Tιποτα και στο Περιστερι... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panikos83 Δημ. September 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2006 παιδιά κι εγώ Καλλιθέα(ύψος Αγ.Ελεούσας) τίποτα ακόμη...έχω forthnet.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosa Δημ. September 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2006 παιδιά κι εγώ Καλλιθέα(ύψος Αγ.Ελεούσας) τίποτα ακόμη...έχω forthnet..[/QUOte] παρομιοως, ανω κυψελη Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aijivl Δημ. September 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2006 Φίλος από Ανάληψη κοντά δελφών διπλασιάστηκε. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xamilos Δημ. September 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2006 Για μαρούσι κάνα νέο???? ALFA ROMEO rulezzzzz Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts