Jump to content

gypsadoros

Members
  • Δημοσιεύσεις

    16
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by gypsadoros

  1. Και εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω αλλά εχθες έβαλα την PV_4.0.0.0.5a_Cross και την βλέπω αρκετά σταθερή,θα σας πω εντυπώσεις σε καμιά βδομάδα!
  2. Δεν νομίζω οτί θα τα καταφέρω μιας και δεν έχω ξανακάνει πειράματα με την registry αλλά μιας και το έψαξα σας δίνω τους κωδικούς των δικτύων στην Ελλάδα 202 01 Cosmote Greece Operational 900 / 1800 / 2100 202 05 Vodafone Greece Operational 900 / 2100 202 09 Q-telecom Greece Operational 1800 202 10 WIND GR Greece Operational 900 / 2100
  3. Να ρωτήσω και κάτι ακόμα?????Πως μπορούμε να το κάνουμε να λεεί WIND και όχι TELESTET που λεέι τωρα???
  4. Καλημέρα και ευχαριστώ για την άμεση απάντηση,δεν έκανα restore κανένα backup από παλιά rom ,μου το παρουσίαζε με το που τελείωνα το update απο wm5 σε wm6 και χωρίς να έχω καν επαφές μέσα στο pda δεν μου άνοιγε για να προσθέσω καινούργιες .Τελικά μετα από καμιά δεκαριά φλασαρίσματα με το που έριξα το 4.0.0.4 και άνοιξα την συσκευή έκανα Clear Storage και έφτιαξαν όλα δια μαγείας !
  5. Έκανα update απο το γνωστό site σε ένα qtek s200 που έχω και τελικά και απο τις 2 rom που δοκίμασα 4.0.0.3 PV και 4.0.0.4 PV μου δούλεψαν και οι 2 αλλά δεν δούλευαν οι επαφές μου ,γενικά απο όπυ και να πήγα να τις ανοίξω εκάνε πως πήγαινε να ανοίξει αλλα τίποτα και όταν δοκίμασα να κάνω activsync δεν μου έκανε και μου έλεγε ότι δεν υπαρχει αρκετη μνημη στην συσκευή. Ξέρει κανένας τι δεν έχω κάνει καλά????
  6. zepelin για ρίξε μια ματιά σε αυτές τις συντεταγμένες (Σημείο λάθους λ: 23.7865 φ: 37.8031) και όποιος άλλος φίλος θέλει και θυμάται αλλά έχω την εντύπωση ότι υπάρχει μια μπαριέρα και δεν έχεις πρόσβαση στον συγκεκριμένο χωματόδρομο! Το αναφέρω εδώ γιατί δεν είμαι 100% σίγουρος για το αν έχεις πρόσβαση η όχι σε αυτόν τον χωματόδρομο. Όσο για το τζουτζούκα δεν το λέω εγώ αλλά ο συνοδηγός μου (ο πατέρας μου):lol:
  7. Πλάκα στην πλάκα το Σάββατο το πρωί στην πρώτη στροφή στα λιμανάκια πηγαίνοντας προς Βάρκιζα μου είπε η ¨τζουτζούκα" το θεικό ....."στρίψτε δεξιά" και κοιτάω τον χάρτη και βλέπω έναν δρόμο μέσα στο βουνό που αν θυμάμαι καλά είναι και πίσω απο τις μπαριέρες ! :X
  8. Φίλε johner σπάστικα απλά και μόνο για την παραπληροφόρηση που κάνουν στον κόσμο ,αύριο το πρωί θα πάει κάποιος σε ένα κατάστημα κινητής και θα ζητάει το νέο gps κινητό ,αν είναι τυχερός και πάει σε μεγάλο κατάστημα (ΠΛΑΙΣΙΟ-ΓΕΡΜΑΝΟΣ) θα είναι τυχερός και θα εξυπηρετηθεί ,αν όμως πάει σε κανένα μη γνωστο κατάστημα θα του πούνε να μην βλέπει πολλά x-files .Και άντε και το πήρε αν κάτι δεν δουλεύει καλά σε ποιόν θα απευθυνθεί? στην εταιρία του κινητού? στην εταιρία του προγράμματος ?εδώ εμείς και κολλάμε σε κάτι και αμέσως τρέχουμε σε forums να βρούμε την άκρη που είμαστε και λιγάκι ψαγμένοι.Ίσος δεν διατύπωσα σωστά την αρχική σκέψη μου και σας μπέρδεψα , αυτο που με χάλασε ήταν το ότι στο ρεπορτάζ δεν ξεχώρισαν ότι το ένα κομμάτι αποτελείτε απο hardware και το άλλο απο software!
  9. Το είδαμε και αυτό ! Σήμερα το βράδυ στις ειδήσεις του star (αυτές που μόνο ειδήσεις δεν είναι) σε ένα ρεπορτάζ έδειχνε το καινούργιο κινητό τηλέφωνο gps που μας βοηθάει να βρίσκουμε τον δρόμο μέσα στην πόλη για να μην χαθόυμε.Το ρεπορτάζ ήταν πολύ αναλυτικό με συσκευές με παρουσίαση αλλά και με υπάλληλο απο τα καταστήματα γερμανός να δίνει πληροφορίες για το τι κάνει αυτο το κινητό gps αλλά και για την τιμή του που είναι γύρο στα 700 €.Θα μου πείτε "ε και τι μας το λες αυτό τώρα ρε gypsadore"? Το αναφέρω λοιπόν γιατί κατά την γνώμη μου όλο αυτό που είδα με "χάλασε" γιατί μιλήσανε γενικά για ένα κινητό gps και έδειχναν το destinator 6 και το PN σαν software και 2 συσκευές που μου διαφεύγουν τώρα ,δηλαδή δεν αναφέρθηκε καθόλου ούτε το όνομα destinator ουτε το όνομα NGI ούτε καν το ότι όλο αυτό γίνετε με software και όχι με ενα κινητό που του βάλαμε το pin και μας δείχνει που είμαστε .Το δεύτερο και σημαντικό είναι η τιμή 700€ και αν θυμάμαι καλά είπαν ότι ξεκινάει απο 700€ κάτι που νομίζω ότι είναι λιγάκι τραβηγμένο.Δεν ξέρω αν οι άνθρωποι της NGI θα πρέπει να το προσέξουν αυτό ή αν θα πρέπει να ψάξουν λιγάκι αλλά είναι σπαστικό να σου παρουσιάζουν τα φύκια για μεταξωτές κορδέλες ! Συγνώμη αν σας ζάλισα αλλά ένιωσα τον ίδιο θυμό που ένιωσα και αυτό το βράδυ με το Ευαγγελάτο που παρουσίαζε το nokia 6600 σαν εργαλείο του 007!
  10. Δοκίμασε το Remote2PC 1.205 είναι πολύ καλό και κάνει παπάδες!Το έχω wifi στο pocket pc μου και "πειράζω" το pc παντού μέσα στο σπίτι! Ένα καλό site με εφαρμογές είναι το http://www.ipmart-forum.com άν ψάξεις εκέι μέσα θα βρείς το Remote2PC 1.205.:)
  11. Εγώ φίλε Megalos είμαι στην Αθηνάς και Ξενοφώντος !
  12. Τελικά άδικα χάρηκα τόσο πολύ,το μεσημέρι που είδα οτι έγινε το update της γραμμής δοκίμασα να κατεβάσω ένα αρχείο και διαπίστωσα ότι κατέβαζα με 80kbs ,μετά απο αυτό έκανα αρκετές δοκιμές και με άλλα αρχεία και κοίταζα στο du meter να δω τι λέει και αυτό έδειχνε να κατεβάζει με 75-82kbs. Το απόγευμα που το ξανακοίταξα είδα οτι έχει πέσει στα 50kbs :mad: Τι μπορεί να φταίει? (πάντα τα downloads είναι τα ίδια αρχεία απο τους ίδιους server)
  13. Καλλιθέα Αττικής πριν από 20 λεπτά έγινε η αναβάθμηση της γραμμής από 384/128 σε 768/192 και οχι μόνο η γραμμή από ΟΤΕ αλλά και αλλαγη ταχύτητας απο ΟΤΕΝΕΤ!!
  14. Κανένα νέο απο την περιοχή της Καλλιθέας (Αττικής) μπας και υπάρχει??????;)
  15. Kalhspera! Exw ti idio thlefwnaki kai egw kai kanw sychronismo me to Motorola Phone Tools !(an den kanw lathos einai h 4 ekdosh giati mia poio palia poy vrhka sto net den doyleve)! To Motorola Phone Tools yparxei san CD mesa sthn syskevasia toy V3!
×
×
  • Create New...