P900 Δημ. September 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2006 Όταν λέτε ότι ήρθε στα παραπάνω καταστήματα στην Κύπρο, εννοείτε ότι μπήκε στα ράφια των καταστημάτων ή ότι απλά το έφεραν(αυτό δηλαδή που αναφέρθηκε για τον Κωστόβολο); στα Αηλιώτης και Στεφανής που ανέφερα είναι στα ραφια και πωλείται. Αν προλάβω Δευτέρα απόγευμα θα παω μια βόλτα απλα για να το δω απο κοντά. (αν απομείνει κανένα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P900 Δημ. September 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2006 pedia filaraki apo ton germano me pire simera ke mou ipe oti irthe ke oti ine sta rafia ke se timi 429 lires...745 euro Το επιβεβαιώνω κι εγώ. τηλεφώνησα τώρα σε γερμανό στη Λευκωσία που είναι ανοικτός μεχρι τις 9 το βράδυ. Είναι κι εδώ στα ράφια 745 ευρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. September 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2006 Βάσιμη η υποψία σου γιατί αποτελεί βεβαιότητα,τουλάχιστον για εμένα.;) Έβαλα φίλο μου κολλητό που είναι μέσα και το έψαξε. Το μόνο που έχει ανοιχτεί είναι ο κωδικός προιόντος και απο εκει και πέρα δέχονται προπαραγγελίες δίνοντας 50 μπροστά ας πούμε.:whistle: ;) Απο εκεί και πέρα,στον κωδικό αυτό και μέσα απο την αποθήκη δεν καταγράφηκε ΠΟΤΕ σαν εισαγωγή ούτε ενα Ρ990 και φυσικά δεν διατέθηκε απο κανένα κατάστημα,τουλάχιστον μέχρι την περασμένη Δευτέρα που είχα και την ενημέρωση. το ιδιο μου ειπε κι εμενα καποιος γνωστος μου,οτι ποτε δεν εχει ερθει τουλαχιστον ακομα;) παιδια ο γερμανος κυπρου στελνει και ελλαδα?και κατι αλλο.ελληνικα θα χει το 990 που εχει βγει στην κυπρο?αν ναι pm me απο καποιον που μενει κυπρο. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias74 Δημ. September 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2006 Για να γλυκάνουμε την αναμονή... ένα σχετικά πρόσφατα review από το My-Symbian http://my-symbian.com/uiq3/review_p990i.php Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalhs Δημ. September 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2006 Γιατί έχω την υποψία οτι ο Κουτσοβολος δεν το έφερε ποτέ;:D Μα και φυσικά δεν έφερε τίποτα!!! Δεν βλέπεις την έξω, από κάθε συνήθεια και παράδοση, μουγκαμάρα του Sealover; Λογικό! Άλλωστε η περιβόητη απόδειξη του, από το εν λόγω κατάστημα όπως και ένας φίλος προείπε, ήταν Δελτίο Παραγγελίας και όχι Απόδειξη Αγοράς!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CtR Δημ. September 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2006 Για όσους διαβάσουν το review και μη: Έχει η Ε.Ε κανονισμό για μέγιστη ένταση στα κινητά; Πρώτη φορά διαβάζω για αυτό...:O Επίσης είναι τόσο χαμηλή η ένταση του μεγαφώνου και η αναγνωσιμότητα της οθόνης; Ας επιβεβαιώσουν τα άτομα που το έχουν για αυτό. Όσο αφορά το ποσό της ελεύθευρης ram πως συγκρίνεται το P990 με άλλες συσκευές;(s60,wm5) Άντε και review στο Myphone σύντομα :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noone Δημ. September 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2006 Για όσους διαβάσουν το review και μη: Έχει η Ε.Ε κανονισμό για μέγιστη ένταση στα κινητά; Πρώτη φορά διαβάζω για αυτό...:O Επίσης είναι τόσο χαμηλή η ένταση του μεγαφώνου και η αναγνωσιμότητα της οθόνης; Ας επιβεβαιώσουν τα άτομα που το έχουν για αυτό. Όσο αφορά το ποσό της ελεύθευρης ram πως συγκρίνεται το P990 με άλλες συσκευές;(s60,wm5) Άντε και review στο Myphone σύντομα :D Από πάντα τα Pxxx series είχαν μεγαλύτερη RAM από τα S60 αλλά μικρότερη από τα wm.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harris31 Δημ. September 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2006 το ιδιο μου ειπε κι εμενα καποιος γνωστος μου,οτι ποτε δεν εχει ερθει τουλαχιστον ακομα;) παιδια ο γερμανος κυπρου στελνει και ελλαδα?και κατι αλλο.ελληνικα θα χει το 990 που εχει βγει στην κυπρο?αν ναι pm me απο καποιον που μενει κυπρο. file mou apoti ksero exi ellinika .. alla abrio (tin deftera diladi) tha ime sigouros giati tha to exo ke tha sou apantiso sta sigoura gia na ise 100% sigouros Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpx Δημ. September 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2006 file mou apoti ksero exi ellinika .. alla abrio (tin deftera diladi) tha ime sigouros giati tha to exo ke tha sou apantiso sta sigoura gia na ise 100% sigouros Επιβεβαιώνω ότι αυτά που έχει η εταιρία Στεφανής στην Κύπρο τα οποία έχουν εισαχθεί από την αντιπροσωπεία Πετρίδης (αντιπροσωποία της SE στην Κύπρο)έχουν 100% ελληνικά:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
millis Δημ. September 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2006 kai e3 oswn 3erw o antiproswpos tis SE stin kipro eine ipoantiproswpos tis SE elladas. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpx Δημ. September 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2006 kai e3 oswn 3erw o antiproswpos tis SE stin kipro eine ipoantiproswpos tis SE elladas. O Εταιρία ΣΑ Πετρίδης τα φέρνει στην Κύπρο. 22453000 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StefMac Δημ. September 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2006 Δύστυχος για μας που μένουμε στην Κύπρο η συσκευασία του Γερμανού (αυτή είδα μόνο) έχει την Batt με τα 950mA, και την έχει £435,00 x 1,68 ? 731 Euro. :mad: Ελπίζω στις άλλες αλυσίδες να είναι η "κανονική" BST-34 Li-Polymer 1120 mA.:confused: Παράθεση AppleIIc 65C02 1MHz, MacPlus Motorola68000 8MHz, Performa630CD Motorola68040 33MHz PowerBook190cs Motorola68LC040 33MHz,MHz, PowerMac7600 PowerPC604 120MHz, PowerMacG3 PowerPC750 300MHz, PowerBookTi G4 PowerPC7450 550MHz iMacG5 PowerPC 9702GHz, MacBook 2.0GHz Unibody IntelCore2 Duo, MacBook 2.4GHz Unibody IntelCore2 Duo, iPad, MacBook Pro 2.7GHz i7, iPad 2, MacPro 3,2GHz 2012. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StefMac Δημ. September 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2006 Όταν λέτε ότι ήρθε στα παραπάνω καταστήματα στην Κύπρο, εννοείτε ότι μπήκε στα ράφια των καταστημάτων ή ότι απλά το έφεραν(αυτό δηλαδή που αναφέρθηκε για τον Κωστόβολο); Στον Γερμανό το είδα και το έπιασα ήταν κανονικό (Made in France) και όχι ψεύτικο και με το ασημένιο κουτή του. Αλλά είπαμε προς το παρών με χαλάει η μπαταρία του στα 950mA. :mad: Παράθεση AppleIIc 65C02 1MHz, MacPlus Motorola68000 8MHz, Performa630CD Motorola68040 33MHz PowerBook190cs Motorola68LC040 33MHz,MHz, PowerMac7600 PowerPC604 120MHz, PowerMacG3 PowerPC750 300MHz, PowerBookTi G4 PowerPC7450 550MHz iMacG5 PowerPC 9702GHz, MacBook 2.0GHz Unibody IntelCore2 Duo, MacBook 2.4GHz Unibody IntelCore2 Duo, iPad, MacBook Pro 2.7GHz i7, iPad 2, MacPro 3,2GHz 2012. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costasp Δημ. September 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2006 Σάββατο πρωί, βολτάρω στο The Mall... Ανηφορίζοντας τις κυλιόμενες, παρατηρώ ένα παληκάρι να κρατάει στα χέρια του ένα Ρ990! Χωρίς να το πολυσκεφτώ, τον πλησιάζω και τον ρωτάω αν κυκλοφόρησε. Η απάντηση ήταν ότι είναι μία πλήρως λειτουργική "testing" συσκευή. Μου έδωσε να το περιεργαστώ και πραγματικά οι πρώτες εντυπώσεις μου (όντας στο παρελθόν κάτοχος Ρ900 και Ρ910 και νυν Κ800) είναι θετικότατες. Η ποιότητα κατασκευής ξεπερνά κατά πολύ την αντίστοιχη του Ν80 (που επίσης είχα πριν 1 μήνα), δεν τρίζει, δείχνει στιβαρό και κάπως...πολυτελές. Το πορτάκι ανοικο-κλείνει χωρίς τον παραμικρό τζόγο, πιάνει καλά επάνω στο σώμα του κινητού και δείχνει ανθεκτικό στη συνεχή χρήση. Σύμφωνα με τον κάτοχό του, η λειτουργία push-mail και το wi-fi λειτουργούν άψογα, ενώ και η κάμερα κυμαίνεται στα γνωστά υψηλά επίπεδα των Κ750/W800, αν και μου φάνηκε ότι είχε περισσότερα setting options διαθέσιμα στην εφαρμογή φωτογράφησης/βιντεοσκόπησης. Εκεί που πραγματικά εντυπωσιάστηκα ήταν όταν μου έδειξε το Golf (παιχνίδι) που υπάρχει προεγκατετημένο στο Ρ990. Η απόδοσή του στα 3D γραφικά ήταν απίστευτη, ενώ η οθόνη του σε είπεδο γραφικών είναι τουλάχιστον "χορταστική". Πέραν των δικών μου εντυπώσεων πάντως, ιδιαίτερη βαρύτητα έχει και η άποψη του tester, ο οποίος αν μη τι άλλο έχει δοκιμάσει/χειριστεί πολλές συσκευές και έχει εικόνα του πόσο καλό ή όχι είναι ένα κινητό. Μου είπε λοιπόν ότι πρόκειται για ένα "πάρα πολύ καλό τηλέφωνο". Αν η πρώτη εικόνα είναι και η πιο αντικειμενική, ε, δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω μαζί του. Εις αναμονή της επίσημης κυκλοφορίας του λοιπόν. Παράθεση CostasP | Proud AlfaHolic | Alfas: Giulietta, Alfetta, 75, 146, 156, 147, (Abarth 500 time-out) πάλι 156, πάλι 147 και πλέον... Jeep Renegade :yawn: ! Current Toys: Apple MacBook Air 11 ('15), Asus Transformer Book T100, Samsung Galaxy Tab3 7.0", Apple TV2, iPad2 32GB WiFi, iPad Mini Retina 16GB WiFi, iPhone 6S 64GB, iPhone 7 Plus 128GB, iPhone XS 256 GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lepourman Δημ. September 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2006 £ 355 στον Stephani σήμερα το πρωί στη Λεμεσό δηλαδή € 616,777 προσφορά. Ετοιμοπαράδοτο αρχίσανε τα όργανα, θα περιμένω να έρθει και στην Ελλάδα να ρίξουν και εκεί τις τιμές ψάξτε αν έχετε γνωστούς ή φοιτητές ( Ουγγαρία, Τσεχία, Σλοβακία ) κτλ σε ένα μήνα ή το πολύ δύο αν μπορείτε να κάνετε υπομονή πιστεύω να πέσει η τιμή του περισσότερο αν όχι Stephanis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xios21 Δημ. September 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2006 Σήμερα μου είπαν απο VODA μεχρι 15/09 στα καταστήματα τους με τιμή 645 ευρο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovol Δημ. September 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2006 kati pire to autaki mou oti to plaisio paralamvanei 07/09/06 Παράθεση http://www.austrian-boys.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTV Δημ. September 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2006 δεν ξερω αν εχει απαντηθει, αλλα εχω μια απορια! ηχογραφηση ραδιοφωνου εχει? Παράθεση only Apple Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StefMac Δημ. September 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2006 δεν ξερω αν εχει απαντηθει, αλλα εχω μια απορια! ηχογραφηση ραδιοφωνου εχει? Kai ego an thimame kala 'h to diavasa se review 'h to eixan anaferei sto "palaio" threat ;) exei HXOGRAFISI sto RDS FM RADIO. :rolleyes: Παράθεση AppleIIc 65C02 1MHz, MacPlus Motorola68000 8MHz, Performa630CD Motorola68040 33MHz PowerBook190cs Motorola68LC040 33MHz,MHz, PowerMac7600 PowerPC604 120MHz, PowerMacG3 PowerPC750 300MHz, PowerBookTi G4 PowerPC7450 550MHz iMacG5 PowerPC 9702GHz, MacBook 2.0GHz Unibody IntelCore2 Duo, MacBook 2.4GHz Unibody IntelCore2 Duo, iPad, MacBook Pro 2.7GHz i7, iPad 2, MacPro 3,2GHz 2012. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nixx Δημ. September 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2006 Kai ego an thimame kala 'h to diavasa se review 'h to eixan anaferei sto "palaio" threat ;) exei HXOGRAFISI sto RDS FM RADIO. :rolleyes: Σε παλιότερα reviews είχε αναφερθεί ότι έχει, αλλά στην τελική έκδοση που κυκλοφόρησε, δυστυχώς δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα (το αναφέρουν καθαρά οι τελευταίες παρουσιάσεις). Ας ελπίσουμε, αφού η δυνατότητα υπήρχε αλλά "κόπηκε", ότι θα επιστρέψει σε κάποιο μελλοντικό update... nixx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P900 Δημ. September 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2006 Λοιπόν κι εγω σήμερα το πήρα στα χέρια μου στο κατάστημα του Γερμανού στην Κύπρο. Υπήρχε διαθέσιμο αλλά ο υπάλληλος μου έδωσε το δικό του για να το δω. Οφείλω να ομολογήσω ότι εαν στην αρχή ελεγα ότι θα το πάρω με το που θα βγεί, αργότερα είπα θα το παρω αργότερα όταν πέσει η τιμή, τώρα που το είδα λέω ότι δεν πρόκειται να το πάρω. Μια χαρα με βολεύει το Ρ900. Το μόνο που μου άρεσε ήτανε το ότι η οθόνη είναι άψογη και είναι παρα πολυ ελαφρύ σε σχεση με τα προηγούμενα μοντέλα. Με χάλασε πολύ το ότι το jog dial δεν εχει μπρος-πισω, επίσης μπροστά απ'το jog-dial εχει ενα πλαστικό εξόγκωμα το οποίο δεν διευκολύνει καθόλου το δάκτυλο για να στριφογυρίσει το ροδάκι. Επίσης με χάλασε ιδιαίτερα η αίσθηση της πλαστικούρας. Στο Ρ900 αισθάνομαι να κρατάω κάτι στιβαρό στο χέρι μου. Αντιθέτως στο Ρ990 αισθάνομαι ότι με την πρώτη πτώση το κινητό θα παψει πια να ειναι κινητό αλλά οτιδήποτε άλλο. Και το απίστευτο είναι το ότι ρώτησα τον υπάλληλο αν το αγόρασε γρατζουνισμένο και μου είπε ότι αυτό έγινε χθες γιατί είχε αφήσει ενα κερμα στην τσεπη του. Δηλαδή σε ενα μήνα θα εχει γίνει σαν ξυστό. Αυριο βάζω παραγγελία στο ebay για καινούρια πρόσωψη για το Ρ900 μου και είμαι φίνα. Τα πιο πάνω είναι προσωπικές μου παρατηρήσεις και αποφάσεις και δεν εχουν σκοπό να επιρεάσουν κανενα από την αγορά του κινητού. Κατα τα άλλα πιστεύω ότι θα είναι ένα αξιόλογο κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep800 Δημ. September 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2006 Και η τιμή του είναι 745 ευρώ, όπως αναφαίρεις σε προϊγούμενο μήνυμα; Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P900 Δημ. September 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2006 Και η τιμή του είναι 745 ευρώ, όπως αναφαίρεις σε προϊγούμενο μήνυμα; Στο Γερμανό ναι. αλλά μιλάω για Κύπρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. September 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2006 @P900 να σου πω ως κάτοχος Μ600 και πρωην Ρ900 για την ποιότητα και τα 2 είναι στο μέγιστο επίπεδο αλλά για το Ρ990 δεν ξέρω. Το ρολάκι πραγματικά δεν έχει την τρελή ευχρηστία που έχει το ρ900 αλλά παρόλα αυτά είναι μια χαρά.και εγώ δυσκολεύτηκα πολύ στην αρχή για να το συνηθισω:) το εξόγκωμα που λες είναι για να προστατεύεται το jog dial απο πτώσεις;) Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. September 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2006 @P900 να σου πω ως κάτοχος Μ600 και πρωην Ρ900 για την ποιότητα και τα 2 είναι στο μέγιστο επίπεδο αλλά για το Ρ990 δεν ξέρω. Το ρολάκι πραγματικά δεν έχει την τρελή ευχρηστία που έχει το ρ900 αλλά παρόλα αυτά είναι μια χαρά.και εγώ δυσκολεύτηκα πολύ στην αρχή για να το συνηθισω:) το εξόγκωμα που λες είναι για να προστατεύεται το jog dial απο πτώσεις;) Το Μ600 προσωπικά μου φαίνεται πολύ δύσχρηστο από κάθε άποψη. Ίσως είναι θέμα συνήθειας βέβαια. Το P990 έχει Dpad οπότε θα είναι ένα σκαλί παραπάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts