Jump to content

lepourman

Members
  • Δημοσιεύσεις

    23
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About lepourman

  • Ημ. Γέννησης 19/03/1975

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

lepourman's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Πίνακας ελέγχου Άλλα Οδηγός ρύθμισης, ξεκινάς πατάς επόμενο ή ρυθμίζεις ότι θες μέχρι που φτάνεις στην βαθμονόμιση οθόνης, πατάς πάνω στους τέσσερις κύκλους διαδοχικά, στο τέλος αποθήκευση και είσαι οκ το χρειάζεται κάποια στιγμή http://troktiko.blogspot.com/2009/07/lg-lg-lh5000.html
  2. Βγάλε το Τ9 ( αυτόματη γραφή )
  3. Ακριβώς όπως τα λες είναι
  4. .Με το backup το ξαναφέρνεις όπως το είχες πριν την αναβάθμιση .Η 8 giga είναι ανεξάρτητη κατά κάποια τρόπο σαν να είναι κάρτα εξωτερική και την βγάζεις .Μερικά προγράμματα και παιχνίδια δεν σβήνουν σε ρωτάει να τα εγκαταστήσει πατάς ναι και τρέχουν πάλι ( εννοείται να είναι στην 8άρα ) ;)
  5. Holox BT-321, όποιο receiver και να βάλεις θα το δει αν του κάνεις σύζευξη και η πλοήγηση είναι εντάξει αλλά όπως έχω αναφέρει μόνο για μεγάλες πολιτείες. Κατά τα άλλα είναι πολύ καλό. Ψάξε και στο γνωστό μαγαζάκι θα βρεις πολλά καλούδια και για το W960i και για το P1!
  6. Ναί το έχω βάλει εγώ ( Mobile XT και με Garmin City Navigator Europe NT 2008 ) αφού δεν έχω πρόβλημα με την μνήμη, αλλά παρόλο που είναι πολύ καλό ο χάρτης δεν έχει καθόλου κρήτη και γενικά έχει μόνο μεγάλες πολιτείες και στην Ελλάδα αλλα και στο εξωτερικό. Τελικά μάπα όπως και το Τοm Τοm, μόνο αν βγει το Destinator για smartphones αλλά δεν το βλέπω!
  7. Πατάς Εργαλεία > Πίνακα ελέγχου > Άλλα > Απεγκατάσταση. Διαλέγεις από πάνω μνήμη τηλ ή από την Οχτάρα ( εξαρτάτε που έκανες την εγκατάσταση ) πατάς επάνω σε αυτό που θέλεις να Απεγκαταστήσεις και πατάς κάτω στη μέση το πλήκτρο Απεγκατ.
  8. Συνδέεσαι κανονικά με Wifi και πολύ εύκολα Δεν έχει explorer ή Firefox, έχει Opera 8.65 for Symbian os και πρέπει να Εξοικειωθείς λίγο στην αρχή, μπορείς να σερφάρεις να δεις τα mail's σου,φωτογραφίες, να ποστάρεις στο myphone αλλά σε καμία περίπτωση ούτε το w960i ούτε το iphone δεν αντικαθιστούν το laptop. Θα σουν βγούν τα μάτια με αυτές τις μικρές οθόνες. Αν θες να το χρησιμοποιείς για ώρα ανάγκης ή για λίγο χρονικό διάστημα, είναι αξιοπρεπέστατο
  9. Ρε παιδιά έχω πρόβλημα με το Pc suite δεν αναγνωρίζει το τηλ.το έβγαλα το έκανα εγκατάσταση πάλι τίποτα, καμιά ηδέα ; Για xp μιλάμε.
  10. Τι να πω ρε παιδιά και εμένα μου στείλανε email από την Sonyericsson πριν από δύο ημέρες για να μου πουν ότι κικλοφόρισε και είναι διαθέσιμο :ninja::ninja::ninja:
  11. http://www.sonyericsson.com/cws/products/mobilephones/overview/w960i?cc=gr&lc=el υπάρχει και στα ελληνικά και σε όλες τις γλώσσες γενικά. Το κινητό να έρθει να το δούμε ζωντανά, στο διαδίκτυο το έχουμε δει όλοι προ πολλού! :lol::lol::lol:
×
×
  • Create New...