sealover Δημ. September 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2006 Ρε παιδια εγω κ αλλα 1-2 ατομα μεσα ξεσκιζόμαστε να απαντάμε... ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΡΩΤΑΜΕ.... ΠΟΣΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ ΣΑΣ ΒΓΑΖΕΙ ΣΤΟ SMS?? Σε λιγο ανεβαζω φωτογραφιες.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Skipper000 Δημ. September 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2006 kleisto portaki= 160 xaraktires= 1 minima anoixto portaki= 70 xarakt. = 1 minima:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StefMac Δημ. September 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2006 Προσωπικά στη πρώτη φόρτιση χωρίς τη βάση ήταν κλειστό Exw tin entiposi oti otan to fortizeis katefthian apo to fortisti h othoni svinei, kai otan to exeis stin vasei h othonei paramenei misoanikti ... :rolleyes: O filos o XXX as mas pei kalitera ??? Παράθεση AppleIIc 65C02 1MHz, MacPlus Motorola68000 8MHz, Performa630CD Motorola68040 33MHz PowerBook190cs Motorola68LC040 33MHz,MHz, PowerMac7600 PowerPC604 120MHz, PowerMacG3 PowerPC750 300MHz, PowerBookTi G4 PowerPC7450 550MHz iMacG5 PowerPC 9702GHz, MacBook 2.0GHz Unibody IntelCore2 Duo, MacBook 2.4GHz Unibody IntelCore2 Duo, iPad, MacBook Pro 2.7GHz i7, iPad 2, MacPro 3,2GHz 2012. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. September 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2006 Ρε παιδια εγω κ αλλα 1-2 ατομα μεσα ξεσκιζόμαστε να απαντάμε... ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΡΩΤΑΜΕ.... ΠΟΣΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ ΣΑΣ ΒΓΑΖΕΙ ΣΤΟ SMS?? Σε λιγο ανεβαζω φωτογραφιες.. Οταν γράφω με Τ9 ή με Αβγ ή αβγ γράφει μέχρι 70 χαρακτήρες οταν επιλέξεις ABC γράφει μέχρι 160. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ivan2000 Δημ. September 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2006 IMOUN KAI EGO STO ASANSER.... OOOOXXXX LATHOS... AYTO INE APO ALLO ERGO... EXO KAI EGO P990... TO PIRA SIMERA TO PROI APO TO PLAISIO KALAMARIAS (THESSALONIKI) ENO XTES MOU IPAN SE KANENA DYO MERES THA ERTHOUN XANA.... SIMERA MOU IPE GIA TA MESA TIS ALLIS EVDOMADAS. PROTES ENTIPOSIS 1)POLI OREO DESIGN 2)POLI KALI FOTO 3)ME XENIZI LIGO TO LITOURGIKO (ELPIZO NA TO SINITHISO) 4)THIMIZI PIO POLI NOKIA PARA P900 5)POLI EFXRISTO TO ESOTERIKO PLIKTROLOGIO, MPORIS POLI ANETA NA PATAS TA PLIKTRA ENA ENA Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΦΙΛΟΣ ΠΟΥ ΕΧΑΣΑ.... Ο IVAN! ΕΦΥΓΕ ΣΤΙΣ 8-8-2006 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CtR Δημ. September 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2006 Παιδιά, να ρωτήσω κι εγώ μερικά πραγματάκια: 1) Έχει κάποιου είδους docking station ή πώς σθνδέεται με τον Η/Υ για αναβαθμίσεις, συγχρονισμό, κλπ; 2) Υπάρχει, ή πρόκειται να βγει, κάποιο πρόγραμμα πλοήγησης; 3) Σε χρήση του opera (με DSL όπως αναφέρεις SEALOVER παραπάνω) υπάρχει κάποια χρέωση για τη σύνδεση στο διαδίκτυο ή όχι; 4) Τ - 9 Ελληνικό υποστηρίζεται από όλα τα πληκτρολόγια, εξωτερικό, εσωτερικό qwerty και εσωτερικό software; 5) Η φωτεινότητα της οθόνης την ημέρα με ήλιο πώς είναι; Είναι εύχρηστο ή δυσδιάκριτο; 6) Υπάρχει η δυνατότητα να βάζεις υπενθυμίσεις για γενέθλια, γιορτές οι οποίες θέλεις για να επαναλαμβάνονται κάθε έτος; 7) Μέχρι πόσα GB κάρτα μνήμης αναγνωρίζει και είναι γρήγορη η σύνδεσή του με τον Η/Υ στη μεταφορά δεδομένων (τύπου USB 2.0); 8) Θα υπάρξουν κάποια στοιχειώδη προγράμματα τύπου Office, έστω και στο κοντινό μέλλον; Ευχαριστώ και συγνώμη αν κούρασα.... 1) Ναι έχει βάση συχρονισμού. Η σύνδεση πραγματοποιείται μέσω θύρας USB. 2)Πρόγραμμα πλοήγησης υπάρχει ήδη στο κινητό ο Οπερα. Επίσης υπάρχει και οπερα μινι που είναι πιο ελαφρύ απο τον οπερα και δωρεάν. 3) Όταν έχεις ασυρματο ρουτερ σπίτι σου ή και στο γραφείο και ενώσεις το κινητό σ'αυτό δεν χρεώνεσαι τπτ. Αυτό δεν ισχύει σε μέρη με χρέωση όπως καφετέριες κτλ. 4) Για το Τ9 αν δεν κάνω λάθος υποστηρίζεται απ'ολα τα πληκτρολόγια... Ας επιβεβαιώσουν οι κατόχοι. 5) Επίσης ας μας πουν οι κατόχοι. Σίγουρα δεν θα είναι τόσο φωτεινή η οθόνη όπως σε κινητά που δεν έχουν οθόνη αφής. 6)Ναι 7) Σε ξένα φορουμ γράφτηκε μέχρι 4Gb. 8) Ήδη το κινητό έρχεται με quickword,quicksheet,quickpoint και pdf viewer. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cicilianos Δημ. September 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2006 to gnosto problhma loipon me tous ellhn ikous xarakthres antimetopizoume kai pali apo thn SE:( Παράθεση ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ivan2000 Δημ. September 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2006 Οταν γράφω με Τ9 ή με Αβγ ή αβγ γράφει μέχρι 70 χαρακτήρες οταν επιλέξεις ABC γράφει μέχρι 160. AYTO TO PROVLIMA ME TOUS 70 XARAKTIRES TO IXAN KAI ARKETA NOKIA... ALLA ME TIN PROTI ANABATHMISI LITHIKE.... ELPIZO KAI I SE NA ANTIDRASI GRIGORA.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΦΙΛΟΣ ΠΟΥ ΕΧΑΣΑ.... Ο IVAN! ΕΦΥΓΕ ΣΤΙΣ 8-8-2006 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Skipper000 Δημ. September 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2006 Paragmati an grafeis me to eswteriko pliktrologio me ABC i abc i Abc tote grafeis 160 xaraktires.An to giriseis omws sta ellinika amesws anevazei +1 minima:( Den einai kati to anisixitiko kai to p900 to ekane alla me mia anavathmisi aposo thimame lithike.......opote perimenoume!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
energetic Δημ. September 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2006 Λοιπον καταφερα την αναβαθμιση και τωρα ειναι ως εξης το P990i... Phone: CXC162037 R7A001 Bluetooth: CXC162058 R4F01 Organizer: CXC162036 R3B01 CDA: CDA1612007/1 R3B01 Τωρα θα πρεπει να κανω restore στο κινητο ωστε να μπουν ξανα τα contacts κτλ... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] On Line... Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με moderation actions, μπορείτε να αποστείλετε PM. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sealover Δημ. September 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2006 Energetic...παρατηρησες κατι διαφορετικο?? Π.χ.: Σβηνει η οθονη κατα τη φορτιση Εχει 160 χαρακτηρες Για το Τ9 ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΩ!!Σε όλους τους τυπους υποστηρίζεται! Η οθονη ειναι πολυ καλη και κατω απο τον ήλιο ;) Στο ενχειριδιο γραφει για 8GB ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
energetic Δημ. September 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2006 File energetic mou thimizeis se parakalw apo pou agorases to screen protector, poso kostise kai poso kairo ekane na erthei?! Thanx mate:happy: Το πηρα απο http://www.martinfields.com και πιο συγκεκριμενα πηρα το Twin Pack σε αυτο το link... http://www.martinfields.com/GR/dis_product.asp?model=SE_P990&modeln=P990 Συμφωνα με πολλους που ρωτησα στο esato και οχι μονο, ειναι το πιο κορυφαιο screen protector. Εκανε μια εβδομαδα να ερθει και μπορω να πω οτι βολευει πολυ στη χρηση του. ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] On Line... Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με moderation actions, μπορείτε να αποστείλετε PM. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
energetic Δημ. September 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2006 Energetic...παρατηρησες κατι διαφορετικο?? Π.χ.: Σβηνει η οθονη κατα τη φορτιση Εχει 160 χαρακτηρες Για το Τ9 ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΩ!!Σε όλους τους τυπους υποστηρίζεται! Η οθονη ειναι πολυ καλη και κατω απο τον ήλιο ;) Στο ενχειριδιο γραφει για 8GB ;) Για την οθονη δε το δοκιμασα διοτι εχω το φορτιστη στο σπιτι μου, αλλα το ελληνικο Τ9 με flip closed ειναι ακομα 70 χαρακτηρες. ;) Παντως ειναι λιγο πιο γρηγορο νομιζω... Θα δειξει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] On Line... Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με moderation actions, μπορείτε να αποστείλετε PM. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkalimer Δημ. September 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2006 Ουτε το δικο μου ειχε ζελατινα και ηθελα να το αναφερω σε προηγουμενο ποστ αλλα το ξεχασα. Ειχε και κατι σαν δαχτυλιά (μικρολεκές) και το καθαρισα με βαμβακι παρακαλω για να μη το χαραξω. Τελικα εβαλα και το screen protector το οποιο ειναι αψογο! Σας το συνιστω ανεπιφυλακτα! :) Ακριβώς το ίδιο και με εμένα... Παράθεση Samsung Galaxy Note 5 SM-N920C Black Sapphire Samsung GEAR S Samsung Galaxy Tab S2 9.7 T813 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
embrime78 Δημ. September 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2006 Τελικά πού μπορούμε να το βρούμε ΧΩΡΙΣ προπαραγγελία; Κωτσόβολο από αύριο; Πλαίσιο από βδομάδα;;; Παιδιά καλημέρα.Επιτέλους το πήρα κ γώ απο Χανιά (Κωτσόβολο).Ειχε φέρει μόνο 1 κομμάτι.Το κινητό ειναι φανταστικό με μια πρώτη ματιά.Για την ποιότητα κατασκ.δεν ξέρω :worry: μου φένεται λιγο <<ευαίσθητο>>!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostaKosta Δημ. September 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2006 1) Ναι έχει βάση συχρονισμού. Η σύνδεση πραγματοποιείται μέσω θύρας USB. 2)Πρόγραμμα πλοήγησης υπάρχει ήδη στο κινητό ο Οπερα. Επίσης υπάρχει και οπερα μινι που είναι πιο ελαφρύ απο τον οπερα και δωρεάν. 3) Όταν έχεις ασυρματο ρουτερ σπίτι σου ή και στο γραφείο και ενώσεις το κινητό σ'αυτό δεν χρεώνεσαι τπτ. Αυτό δεν ισχύει σε μέρη με χρέωση όπως καφετέριες κτλ. 4) Για το Τ9 αν δεν κάνω λάθος υποστηρίζεται απ'ολα τα πληκτρολόγια... Ας επιβεβαιώσουν οι κατόχοι. 5) Επίσης ας μας πουν οι κατόχοι. Σίγουρα δεν θα είναι τόσο φωτεινή η οθόνη όπως σε κινητά που δεν έχουν οθόνη αφής. 6)Ναι 7) Σε ξένα φορουμ γράφτηκε μέχρι 4Gb. 8) Ήδη το κινητό έρχεται με quickword,quicksheet,quickpoint και pdf viewer. Ευχαριστώ πολύ για τις άμεσες και κατατοπιστικότατες απαντήσεις. Μια διευκρίνηση: Όταν ρώτησα για σύστημα πλοήγησης εννοούσα κάποιο σαν το Destinator. Υπάρχει ή πρόκειται να βγει κάτι τέτοιο; Και απ' ότι διαβάζω από τους συν-φορουμίτες υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το πληκτρολόγιο κλειστό και το Τ9 ενεργοποιημένο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovol Δημ. September 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2006 akouste to eksis pou sinantisa... mou steilan mms, paw pataw to pliktro lipsi... kai mou leei oti einai programmatismeni stin tade wra... den to kanei lipsi re paidia.. Παράθεση http://www.austrian-boys.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zzzzz Δημ. September 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2006 στειλε τις ρυθμισεις για MMS απο το site της sonyericsson και ακολουθα ΠΙΣΤΑ τις οδηγιες που εχει εκει δεν θα εχεις κανενα προβλημα μετα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
energetic Δημ. September 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2006 akouste to eksis pou sinantisa... mou steilan mms, paw pataw to pliktro lipsi... kai mou leei oti einai programmatismeni stin tade wra... den to kanei lipsi re paidia.. Πηγαινε στα apps ---> control panel ---> connections ---> Internet wizard και μετα κανε accept. Θα σου στειλει η SE αυτοματα τα settings για Internet και MMS. Ενημερωσε μας μετα... :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] On Line... Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με moderation actions, μπορείτε να αποστείλετε PM. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cascanteur_79 Δημ. September 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2006 Ctr,s'eycharistw gia to link gia to elliniko user guide!!! Energetic,schetika me to screen protector,ksereis an gia tin plirwmi chriazetai gia tin eksoflisi toy pistotiki karta,i antkatavoli? Eycharistw ek'twn prwterwn!!!! Παράθεση THE LEGENT OF ROCK MUSIK IN THE OLL WORLD IS ONE:M E T A L I C A Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Skipper000 Δημ. September 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2006 Energetic αυτη η λειτουργια χρεώνεται??γιατι μου εβγαλε ενα μηνυμα οτι ισχυουν οι αντιστοιχεσ χρεωσεις κλπ. τι εννοει?Οτι για να σταλουν στο κινητο μου οι απαραιτητες και σωστες ρυθμησεις πρεπει να χρεωθω?Χειροκινιτα γινεται?:confused: Πηγαινε στα apps ---> control panel ---> connections ---> Internet wizard και μετα κανε accept. Θα σου στειλει η SE αυτοματα τα settings για Internet και MMS. Ενημερωσε μας μετα... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
outblaze Δημ. September 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2006 geovol- skipper καλύτερα να πας στο site της SE που είναι σίγουρα (μέχρι να έρθει ο λογαριασμός να δω) δωρεάν, http://www.sonyericsson.com/support. Το έκανα, το έχω ξανακάνει δεν έχω χρεωθεί. Μην ξεχάσεις αφού σου έρθει το μήνυμα από την SE να πας πίνακα ελέγχου- μηνύματα- λογαριασμός MMS- και στην θέση λογαριασμός Internet να βάλεις το ...όνομα δικτύου MMS (πχ. TIM MMS). Κατά τα άλλα το κινητό είναι πολύ ωραίο, αλλά αρκετά αργό.... βεβαίως η αναβάθμιση που αναφέρει ο energetic (μέσα σε 30 λεπτά είχε γίνει), διορθώνει αρκετά την ταχύτητα. Το WiFi φοβερό. Άντε περιμένω τα προγράμματα και την διόρθωση για τους ελληνικούς χαρακτήρες SMS (αχ με γύρισε σε εποχές R380s όπου είχε πάλι τέτοιο πρόβλημα). Υ.Σ. Μου κάηκε αμέσως ο φορτιστής. Δηλαδή με το που τον έβαλα στην πρίζα από την συσκευασία.. πφφφφφ.......... και πάει. Σήμερα βέβαια η SE μου έδωσε άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
energetic Δημ. September 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2006 Energetic αυτη η λειτουργια χρεώνεται??γιατι μου εβγαλε ενα μηνυμα οτι ισχυουν οι αντιστοιχεσ χρεωσεις κλπ. τι εννοει?Οτι για να σταλουν στο κινητο μου οι απαραιτητες και σωστες ρυθμησεις πρεπει να χρεωθω?Χειροκινιτα γινεται?:confused: Χτες το εκανα ετσι με καποια χρεωση (SMS) υποθετω, επειδη το ηθελα εκεινη τη στιγμη. Τα μονα σχετικα links που βρισκω στο site της SE ειναι τα εξης... 1) Εικονομηνύματα (MMS): http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=gr&lc=el&ver=4000&template=ps1_1_1_3&zone=ps&lm=ps1_1&pid=10336 2) Mobile Internet (WAP): http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=gr&lc=el&ver=4000&template=ps1_1_1_1&zone=ps&lm=ps1_1&pid=10336 3) Email: http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=gr&lc=el&ver=4000&template=ps1_1_1_2&zone=ps&lm=ps1_1&pid=10336 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] On Line... Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με moderation actions, μπορείτε να αποστείλετε PM. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
energetic Δημ. September 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2006 Energetic,schetika me to screen protector,ksereis an gia tin plirwmi chriazetai gia tin eksoflisi toy pistotiki karta,i antkatavoli? Eycharistw ek'twn prwterwn!!!! Εγω το παραγγειλα με πιστωτικη καρτα λογω αγορας απο Internet. Τωρα για αντικαταβολη δε γνωριζω αν δεχονται... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] On Line... Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με moderation actions, μπορείτε να αποστείλετε PM. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_pom Δημ. September 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2006 Εγω το παραγγειλα με πιστωτικη καρτα λογω αγορας απο Internet. Τωρα για αντικαταβολη δε γνωριζω αν δεχονται... Μονο πιστωτικη δεχονται το παραγγειλα και εγω πριν δυο μερες... Παράθεση Live Streaming από Ζάκυνθο και Stigma FM 97.6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts