Jump to content

Πώς περάσατε στις διακοπές σας;

billakosss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σημερα 15/8 και αρκετός κόσμος θα επιστρέψει απο τις καλοκαιρινες διακοπες!

Λοιπον,πειτε μας που πηγατε τελικα,αν θα ξαναπατε κατα την διαρκεια του καλοκαιριου αλλα πειτε μας και πως περασατε ετσι ωστε να ξερουμε κι εμεις να προτιμησουμε τα μερη αυτα!:)

Πειτε μας επισης αν ειδατε φιλους-γνωστους σας τυχαια,οπως επισης και για τα καλοκαιρινα φλερτ!:happy:

Never Give Up:!:

Join friend!

• Απαντήσεις 142
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

mipos (leo mipos) eisai kapos periergos? siga mi sou poume kai poses fores to kaname to vradi me ta kalokairina mas flert :P

ego pantos..ekana 12 meres diakopes stin ellada, katafernontas na kano 6 mpania se autes tis meres. flert den ipirksan nea, apla anazopiroseis me proin sxeseis :p perasa poli oraia, to sistino to meros (ellada), kai exo skopo na ksanapao sintoma (stis 16 septemvri) gia monima pia! :D

Ericsson GA 628, Ericsson GH 688, Samsung SGH 600, Panasonic GD30, Nokia 8210, Panasonic GD87, Sony Ericsson P800, Siemens CX 65, Sony Ericsson K750i, Motorola V360v, Qtek S110, Samsung ZV30, Nokia N73, LG KS20, Vodafone 541, Samsung Omnia 16GB, HTC Desire, SE Xperia Neo V, HTC Sensation, LG 4X HD, Coolpad F1, Ecoo E04 Plus, Samsung Note 4, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Note 9 (512/8)

Εγώ δεν πήγα διακοπές επειδή ο πατέρας δεν πήρε άδεια αλλά κάτι εξορμήσεις στις παραλίες τις κάναμε. Εντάξει, καλά ήταν

Καλα ηταν.2 μερες Σπετσες,5 μερες Κεφαλλονια,και 4 μερες Ναυπλιο.

Πολλες ωρες μπανιο,πολυ περπατημα,και καλη διαθεση γενικα.

Καλα ηταν.

Ω ξειν' αγγελλειν Λακεδαιμονιοις οτι τηδε κειμεθα τοις κεινων ρημασι πειθομενοι.

Τέλεια! 3 μέρεs Ζάκυνθο και 3 Κεφαλλονιά! Από το πρωί εώs το μεσημέρι παραλία!

Τέλεια! 3 μέρεs Ζάκυνθο και 3 Κεφαλλονιά! Από το πρωί εώs το μεσημέρι παραλία!

Moνο?

Απο το πρωι μεχρι της 6-7 το απογευμα παραλια ημουν.

Που εμενες Κεφαλλονια?

Ω ξειν' αγγελλειν Λακεδαιμονιοις οτι τηδε κειμεθα τοις κεινων ρημασι πειθομενοι.

Πέρασα τέλεια! Το πρωί δουλειά, το μεσημέρι σπίτι με αφόρητη ζέστη, και το απόγευμα/βράδυ σπίτι γιατί λείπουν όλοι!

billakosss θα εισηγηθώ να banαριστείς εξ ονόματος όλων όσων δεν πήγαν διακοπές!

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

18 meres xalkidikh,6 meres eis eksotikous nhsous (zhleia zhleia) kai 12 meres kerkura(to agaphmeno mou nhsiii) ante kai tou xronou

kalo xeimona...

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

αυτοι που πηγαν ας μη βλεπουν! :ρ

εγω παντως ξεκινησα απο το χωριο μου να ξυπναω με τις κοτες!μετα καβαλα,(θεσσαλονικη),χαλκιδικη και μετα πρεβεζα-παργα και λευκαδα.

μπορω να πω οτι περασα πολυ καλα ηρεμησα,ξεκουραστικα,επιτελους δεν ειχαμε αγχος για την επομενη μερα να παμε στην δουλεια.

απο τις 15 μερες της αδειας μου οι 2 δυστηχως ηταν βροχερες και δεν πηγα στην παραλια. :(

κατα τ'αλλα ολα καλα αντε να μαστε καλα να παμε ολοι διακοπες!

Join friend!

oi διακοπες παντα ωραιες ειναι,,μετα που αρχιζει η δουλεια υπαρχει το προβλημα

oi διακοπες παντα ωραιες ειναι,,μετα που αρχιζει η δουλεια υπαρχει το προβλημα

αυτο ξανα πες το!

Join friend!

5 μέρες Σαντορίνη, 7 μέρες Πάρο, 10 μέρες Παρίσι και μεθαύριο πάω Κεφαλλονιά (πολύς κόσμος φέτος Κεφαλλονιά, τί γίνεται?):) Πάντα με το laptop και τη Vodafone mobile connect card μαζί και στη παραλία, τι να κάνουμε, δουλειές! Και σε 20 μ'ερες πάω Νέα Υόρκη πάλι για δόυλειά όμως...:mad: Πάντως μέχρι τώρα παρά τη πίεση της εργασίας έκλεψα λίγο χρόνο, ψιλοχαλάρωσα και πέρασα ωραία!!! Παρ'όλα αυτά από τώρα σκέφτομαι τα Χριστούγεννα!!!:rolleyes: Τη βαρέθηκα τη ζέστη...:heat:

Το σημαντικό είναι να έχεις καλή παρέα!;)

bored και freak,κανατε φοβερς διακοπες!ειδικα εσυ bored,εκανες διακοπες 3 καλοκαιριων!:) παντα τετοια!

πηγα 5 μερες στην παρο,7 στην ευβοια,3 στις σπετσες!πιο ομορφα ηταν στην παρο και στις σπετσες!περασα τελεια!στην ευβοια ξεκουραστηκα:yawn:

απο τωρα παντως σκεφτομαι τις διακοπες του χρονου:cool:

απο τα πιο δύσκολα καλοκαίρια.. άφησα την ζωούλα μου στη Μυτιλήνη και κατέβηκα κρήτη να δω την οικογένεια μου για καλοκαίρι, με αποτέλεσμα: 8ώρα να είμαι στο πόδι για δουλειά, μεσιμέρι να φεύγω κατα τις 3 και να πηγαίνω 5παρα μέχρι τις 10 το βράδυ.. :(

αλλα 7μέρες Σπέτσες έδωσαν αρκετή ξεκούραση :D

άντε επιστροφή στη Μυτιλήνη την Κυριακλη και επιστροφή στην ζωούλα μας :)

bored και freak,κανατε φοβερς διακοπες!ειδικα εσυ bored,εκανες διακοπες 3 καλοκαιριων!:) παντα τετοια!

Δίκιο έχεις, αν σκεφτείς ότι λόγω δουλειάς πέρισυ δεν πήγα σχεδόν καθόλου!:( Το άξιζα φέτος...:O

3 βδομάδες στην Λήμνο στο χωριό μου... Πολύ ωραία ήταν! Άντε και από Δευτέρα σχολή...

μια βδομαδα στην χαλκιδικη και κανα δυο σαββατοκυριακα εξορμησεις σε διαφορες παραλιες και πολυ ηταν για φετος.Τουλαχιστον φορτωσαν οι μπαταριες λιγακι....

Σημερα 15/8 και αρκετός κόσμος θα επιστρέψει απο τις καλοκαιρινες διακοπες!

Λοιπον,πειτε μας που πηγατε τελικα,αν θα ξαναπατε κατα την διαρκεια του καλοκαιριου αλλα πειτε μας και πως περασατε ετσι ωστε να ξερουμε κι εμεις να προτιμησουμε τα μερη αυτα!:)

Πειτε μας επισης αν ειδατε φιλους-γνωστους σας τυχαια,οπως επισης και για τα καλοκαιρινα φλερτ!:happy:

Διακοπές... μια αγνωστη έννοια προς εμένα :p

Φανταστικά! Δύο ημέρες στη μαγευτική και κοσμοπολίτικη Αγία Μαρίνα της Αιγίνης:rolleyes: . Ήμουν με όλους τους διάσημους στη βίλα του Κακαουνάκη και ταράζαμε τα φυστίκα:lol: . Μετά στη Κατερίνη, στην υπέροχη και πεντακάθαρη παραλία της:X .

Πρίν και μετά, δουλειά, δουλειά, δουλειά και πάλι δουλέιά. Τώρα ειδικά που οι φίλοι μου θα βρεθούν στη Μύκονο, τη Σαντορίνη κι εγώ στο Μαρούσι, θα είναι απλώς μαγευτικά:p !

Όταν θα γυρίσω από τις διακοπές μου θα σας πώ!!!! Στις 30 του αυγούστου:p .

Μέχρι τώρα πάντως έχω περάσει φανταστικά!!!Μπάνιο στο ποτάμι, νυχτερινο ράφτινγκ, πανηγύρια...

--------------------

Σκούπα-Άρτα, δίπλα στο ποτάμι!!!

καταπληκτικά.....

Πρέβεζα,Ιωάννινα,Κέρκυρα..... Sex,Girls,Rock & Roll :p

"Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul,

ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul."

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μέχρι τώρα πέρασα απλά υπέροχα.Πήγα για ένα 4ήμερο στην Πάρο,απ'όπου γύρισα εξουθενωμένη και την επόμενη ακριβώς πήγα για δουλειά.:( :X

Δεν τελειώσαμε όμως εδώ έχω και άλλη άδεια τον Σεπτέμβρη όπου θα πάω στην Κέρκυρα (άντε να πλησιάσει ο καιρός..) :happy:

http://www.eppforum.org/gkr41/eye2.pngΤα μάτια καθρέφτες και φως της ψυχής..