billakosss Δημοσιεύτηκε August 15, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 15, 2006 Σημερα 15/8 και αρκετός κόσμος θα επιστρέψει απο τις καλοκαιρινες διακοπες! Λοιπον,πειτε μας που πηγατε τελικα,αν θα ξαναπατε κατα την διαρκεια του καλοκαιριου αλλα πειτε μας και πως περασατε ετσι ωστε να ξερουμε κι εμεις να προτιμησουμε τα μερη αυτα!:) Πειτε μας επισης αν ειδατε φιλους-γνωστους σας τυχαια,οπως επισης και για τα καλοκαιρινα φλερτ!:happy: Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ergaleios Δημ. August 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2006 mipos (leo mipos) eisai kapos periergos? siga mi sou poume kai poses fores to kaname to vradi me ta kalokairina mas flert :P ego pantos..ekana 12 meres diakopes stin ellada, katafernontas na kano 6 mpania se autes tis meres. flert den ipirksan nea, apla anazopiroseis me proin sxeseis :p perasa poli oraia, to sistino to meros (ellada), kai exo skopo na ksanapao sintoma (stis 16 septemvri) gia monima pia! :D Παράθεση Ericsson GA 628, Ericsson GH 688, Samsung SGH 600, Panasonic GD30, Nokia 8210, Panasonic GD87, Sony Ericsson P800, Siemens CX 65, Sony Ericsson K750i, Motorola V360v, Qtek S110, Samsung ZV30, Nokia N73, LG KS20, Vodafone 541, Samsung Omnia 16GB, HTC Desire, SE Xperia Neo V, HTC Sensation, LG 4X HD, Coolpad F1, Ecoo E04 Plus, Samsung Note 4, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Note 9 (512/8) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Angel Δημ. August 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2006 Εγώ δεν πήγα διακοπές επειδή ο πατέρας δεν πήρε άδεια αλλά κάτι εξορμήσεις στις παραλίες τις κάναμε. Εντάξει, καλά ήταν Παράθεση My Blog | Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. August 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2006 Tις ποιεεεεεεες;;; :lol: χαχαχα να σαι καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achileas Δημ. August 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2006 Καλα ηταν.2 μερες Σπετσες,5 μερες Κεφαλλονια,και 4 μερες Ναυπλιο. Πολλες ωρες μπανιο,πολυ περπατημα,και καλη διαθεση γενικα. Καλα ηταν. Παράθεση Ω ξειν' αγγελλειν Λακεδαιμονιοις οτι τηδε κειμεθα τοις κεινων ρημασι πειθομενοι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. August 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2006 Τέλεια! 3 μέρεs Ζάκυνθο και 3 Κεφαλλονιά! Από το πρωί εώs το μεσημέρι παραλία! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achileas Δημ. August 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2006 Τέλεια! 3 μέρεs Ζάκυνθο και 3 Κεφαλλονιά! Από το πρωί εώs το μεσημέρι παραλία! Moνο? Απο το πρωι μεχρι της 6-7 το απογευμα παραλια ημουν. Που εμενες Κεφαλλονια? Παράθεση Ω ξειν' αγγελλειν Λακεδαιμονιοις οτι τηδε κειμεθα τοις κεινων ρημασι πειθομενοι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. August 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2006 Πέρασα τέλεια! Το πρωί δουλειά, το μεσημέρι σπίτι με αφόρητη ζέστη, και το απόγευμα/βράδυ σπίτι γιατί λείπουν όλοι! billakosss θα εισηγηθώ να banαριστείς εξ ονόματος όλων όσων δεν πήγαν διακοπές! :ρ Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. August 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2006 18 meres xalkidikh,6 meres eis eksotikous nhsous (zhleia zhleia) kai 12 meres kerkura(to agaphmeno mou nhsiii) ante kai tou xronou kalo xeimona... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. August 15, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2006 αυτοι που πηγαν ας μη βλεπουν! :ρ εγω παντως ξεκινησα απο το χωριο μου να ξυπναω με τις κοτες!μετα καβαλα,(θεσσαλονικη),χαλκιδικη και μετα πρεβεζα-παργα και λευκαδα. μπορω να πω οτι περασα πολυ καλα ηρεμησα,ξεκουραστικα,επιτελους δεν ειχαμε αγχος για την επομενη μερα να παμε στην δουλεια. απο τις 15 μερες της αδειας μου οι 2 δυστηχως ηταν βροχερες και δεν πηγα στην παραλια. :( κατα τ'αλλα ολα καλα αντε να μαστε καλα να παμε ολοι διακοπες! Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trancer13 Δημ. August 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2006 oi διακοπες παντα ωραιες ειναι,,μετα που αρχιζει η δουλεια υπαρχει το προβλημα Παράθεση http://xs.to/thumb-21E1_4B98EEC6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. August 15, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2006 oi διακοπες παντα ωραιες ειναι,,μετα που αρχιζει η δουλεια υπαρχει το προβλημα αυτο ξανα πες το! Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. August 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2006 5 μέρες Σαντορίνη, 7 μέρες Πάρο, 10 μέρες Παρίσι και μεθαύριο πάω Κεφαλλονιά (πολύς κόσμος φέτος Κεφαλλονιά, τί γίνεται?):) Πάντα με το laptop και τη Vodafone mobile connect card μαζί και στη παραλία, τι να κάνουμε, δουλειές! Και σε 20 μ'ερες πάω Νέα Υόρκη πάλι για δόυλειά όμως...:mad: Πάντως μέχρι τώρα παρά τη πίεση της εργασίας έκλεψα λίγο χρόνο, ψιλοχαλάρωσα και πέρασα ωραία!!! Παρ'όλα αυτά από τώρα σκέφτομαι τα Χριστούγεννα!!!:rolleyes: Τη βαρέθηκα τη ζέστη...:heat: Το σημαντικό είναι να έχεις καλή παρέα!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
electra87 Δημ. August 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2006 bored και freak,κανατε φοβερς διακοπες!ειδικα εσυ bored,εκανες διακοπες 3 καλοκαιριων!:) παντα τετοια! πηγα 5 μερες στην παρο,7 στην ευβοια,3 στις σπετσες!πιο ομορφα ηταν στην παρο και στις σπετσες!περασα τελεια!στην ευβοια ξεκουραστηκα:yawn: απο τωρα παντως σκεφτομαι τις διακοπες του χρονου:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JuNiOr Δημ. August 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2006 απο τα πιο δύσκολα καλοκαίρια.. άφησα την ζωούλα μου στη Μυτιλήνη και κατέβηκα κρήτη να δω την οικογένεια μου για καλοκαίρι, με αποτέλεσμα: 8ώρα να είμαι στο πόδι για δουλειά, μεσιμέρι να φεύγω κατα τις 3 και να πηγαίνω 5παρα μέχρι τις 10 το βράδυ.. :( αλλα 7μέρες Σπέτσες έδωσαν αρκετή ξεκούραση :D άντε επιστροφή στη Μυτιλήνη την Κυριακλη και επιστροφή στην ζωούλα μας :) Παράθεση Προϊόντα υγείας - Ιατρικός Εξοπλισμός | Medi-Shop.gr oLaLaLa# Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. August 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2006 bored και freak,κανατε φοβερς διακοπες!ειδικα εσυ bored,εκανες διακοπες 3 καλοκαιριων!:) παντα τετοια! Δίκιο έχεις, αν σκεφτείς ότι λόγω δουλειάς πέρισυ δεν πήγα σχεδόν καθόλου!:( Το άξιζα φέτος...:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anniw Δημ. August 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2006 10 μερες Κρήτη - Σητεία:) ...Ηταν τέλεια!! και είχε πολύ νέο κόσμο και κυρίως Έλληνες. Να' μαστε καλά να ξαναπάμε και του χρόνου!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. August 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2006 3 βδομάδες στην Λήμνο στο χωριό μου... Πολύ ωραία ήταν! Άντε και από Δευτέρα σχολή... Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pinkpanther Δημ. August 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2006 μια βδομαδα στην χαλκιδικη και κανα δυο σαββατοκυριακα εξορμησεις σε διαφορες παραλιες και πολυ ηταν για φετος.Τουλαχιστον φορτωσαν οι μπαταριες λιγακι.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billyavl Δημ. August 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2006 Σημερα 15/8 και αρκετός κόσμος θα επιστρέψει απο τις καλοκαιρινες διακοπες! Λοιπον,πειτε μας που πηγατε τελικα,αν θα ξαναπατε κατα την διαρκεια του καλοκαιριου αλλα πειτε μας και πως περασατε ετσι ωστε να ξερουμε κι εμεις να προτιμησουμε τα μερη αυτα!:) Πειτε μας επισης αν ειδατε φιλους-γνωστους σας τυχαια,οπως επισης και για τα καλοκαιρινα φλερτ!:happy: Διακοπές... μια αγνωστη έννοια προς εμένα :p Παράθεση http://img141.imageshack.us/img141/6228/myphonefgjc4.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellenicsun Δημ. August 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2006 Φανταστικά! Δύο ημέρες στη μαγευτική και κοσμοπολίτικη Αγία Μαρίνα της Αιγίνης:rolleyes: . Ήμουν με όλους τους διάσημους στη βίλα του Κακαουνάκη και ταράζαμε τα φυστίκα:lol: . Μετά στη Κατερίνη, στην υπέροχη και πεντακάθαρη παραλία της:X . Πρίν και μετά, δουλειά, δουλειά, δουλειά και πάλι δουλέιά. Τώρα ειδικά που οι φίλοι μου θα βρεθούν στη Μύκονο, τη Σαντορίνη κι εγώ στο Μαρούσι, θα είναι απλώς μαγευτικά:p ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonispap40 Δημ. August 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2006 Όταν θα γυρίσω από τις διακοπές μου θα σας πώ!!!! Στις 30 του αυγούστου:p . Μέχρι τώρα πάντως έχω περάσει φανταστικά!!!Μπάνιο στο ποτάμι, νυχτερινο ράφτινγκ, πανηγύρια... -------------------- Σκούπα-Άρτα, δίπλα στο ποτάμι!!! Παράθεση http://www.oksolar.com/images-store/icon_twitter_small.jpg @antonispap40 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teorizo Δημ. August 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2006 Τι πως περάσαμε; Ακόμα δεν πήγαμε :p Παράθεση only crossfit... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porcupine Δημ. August 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2006 καταπληκτικά..... Πρέβεζα,Ιωάννινα,Κέρκυρα..... Sex,Girls,Rock & Roll :p Παράθεση "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
titinaki_1 Δημ. August 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2006 Μέχρι τώρα πέρασα απλά υπέροχα.Πήγα για ένα 4ήμερο στην Πάρο,απ'όπου γύρισα εξουθενωμένη και την επόμενη ακριβώς πήγα για δουλειά.:( :X Δεν τελειώσαμε όμως εδώ έχω και άλλη άδεια τον Σεπτέμβρη όπου θα πάω στην Κέρκυρα (άντε να πλησιάσει ο καιρός..) :happy: Παράθεση http://www.eppforum.org/gkr41/eye2.pngΤα μάτια καθρέφτες και φως της ψυχής.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts