gianpithio Δημ. November 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2006 Eιχα δει ενα αυτοκολητο σε ενα φαρμακιο παλιοτερα που το εβαζες στο κινητο σου και μαλον ελατονε το sar του κινητου ξερει κανεις αν κανει δουλια κατι τετιο? :) http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tupac Δημ. November 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2006 Epeidi logo doyleias milao sxedon oloi mera kseri kaneis poso krataei i mpataria se foyl xrisi???? 2pac forever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. November 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2006 παντως ρε παιδια με ολα αυτα που διαβαζω για το sar εχω αρχισει να προβληματιζομαι παρα πολυ ασχημα...... και εγω μιλαω παρα πολλες ωρες στο τηλ...και δεν με βολευουν τα hands free καθολου...... σε αυτο που ρωταει ο φιλος πιο πανω στο αν δηλαδη απενεργοποιηθει το 3G, υπαρχει περιπτωση να μειωθει το sar γνωριζει κανεις την απαντηση......??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
N73_VaTspirit Δημ. November 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2006 Πρώτα απ΄ όλα θέλω να σας ευχαριστήσω για τις προτάσεις και τις λύσεις που δίνεται σε διάφορες απορίες που αφορούν το Ν73.:) Αν και το έχω μόνο δέκα μέρες, διαπιστώνω καθημερινά το πόσο «δυνατό» είναι. Αλήθεια που μπορώ να βρω δωρεάν εφαρμογές και παιχνίδια για το Ν73.?? Το πρόγραμμα δημιουργίας θεμάτων Carbide.ui S60 Theme Edition 3.1 είναι καταπληκτικό http://forum.nokia.com/info/sw.nokia.com/id/ca7e9833-5806-4517-91cf-a842cb74d0d6/Carbide_ui_S60_Theme_3_1.html ΥΓ: η μπαταρία με μέτρια χρήση κρατάει περίπου 3 ημέρες. CU Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. November 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2006 παντως ρε παιδια με ολα αυτα που διαβαζω για το sar εχω αρχισει να προβληματιζομαι παρα πολυ ασχημα...... και εγω μιλαω παρα πολλες ωρες στο τηλ...και δεν με βολευουν τα hands free καθολου...... σε αυτο που ρωταει ο φιλος πιο πανω στο αν δηλαδη απενεργοποιηθει το 3G, υπαρχει περιπτωση να μειωθει το sar γνωριζει κανεις την απαντηση......??? Φίλε μου, μεγάλο ή μικρό sar δεν έχει και πολύ σημασία, αφού το αποτέλεσμα είναι αθροιστικό. Χρησιμοποιείς κινητό και θα χρησιμοποιείς για τα επόμενα χρόνια της ζωής σου.Η ακτινοβολία επιδρά σιγά σιγά.Αθροιστικά.Το να έχεις χρησιμοποιήσει για ένα χρονικό διάστημα ένα κινητό με λίγο παραπάνω sar δεν λέει και τίποτα. Είναι σαν όλη σου τη ζωή να καπνίζεις καθημερινά 10 τσιγάρα, αλλά για ένα 6μηνο να κάπνιζες 20 την ημέρα. Πόση επίδραση μπορεί να έχει κάτι τέτοιο στο τελικό αποτέλεσμα?? Γι αυτό, το καλύτερο είναι να αρχίσεις να βολεύεσαι τα hands free. Θα σου πρότεινα ένα ασύρματο(bluetooth) που ούτε καλώδια έχει να σε παιδεύουν, και είναι και πιο ασφαλές, αφού μπορείς να είσαι σε απόσταση μέτρων από το κινητό. MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matrix Δημ. November 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2006 Σωστά.... και στο τέλος αυτος που δεν κάπνισε ποτέ στην ζωή του θα πεθάνει απλά υγιής:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eddy_Gordo Δημ. November 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2006 Καλησπερα, ειμαι υπο την σκεψη να αγορασω το κινητο αυτο η το Ν80. Πρεπει να προσεξω κατι με την αγορα του; Τι Αρνητικα σας εχει βγαλει μεχρι στιγμης; Εχουν βγει προγραμματα και Emulators και διαφορα τετοια για τα κινητα αυτα; ευχαριστω για το χρονο σας και τις απαντησεις σας Αυτο που θελουν οι γυναικες ΔΕΝ το ξερουν ουτε οι Ιδιες οτι κι αν κανεις καντο ΣΩΣΤΑ και με ΤΡΟΠΟ Εχεις PSP ;;; Θελεις CF;;; τοτε στειλε πμ ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount25012014 Δημ. November 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2006 Εddy το Ν73 αναμεσα στα 2 που λες...Απο κει και περα αυτοι που εχουν το κινητο ασ πουνε τα υπολοιπα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. November 19, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2006 PROVLIMA:Όταν έχω κάποια κλήση (όχι πάντα) η ποιότητα του ήχου χαλάει, παραμορφώνεται (μπουκώνει) LYSEI:kleise to 3G kai telos Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. November 19, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2006 [quote=N73_VaTspirit; Αλήθεια που μπορώ να βρω δωρεάν εφαρμογές και παιχνίδια για το Ν73.?? des tin ypografi moy Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftezi Δημ. November 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2006 Φίλε μου, μεγάλο ή μικρό sar δεν έχει και πολύ σημασία, αφού το αποτέλεσμα είναι αθροιστικό. Χρησιμοποιείς κινητό και θα χρησιμοποιείς για τα επόμενα χρόνια της ζωής σου.Η ακτινοβολία επιδρά σιγά σιγά.Αθροιστικά.Το να έχεις χρησιμοποιήσει για ένα χρονικό διάστημα ένα κινητό με λίγο παραπάνω sar δεν λέει και τίποτα. Είναι σαν όλη σου τη ζωή να καπνίζεις καθημερινά 10 τσιγάρα, αλλά για ένα 6μηνο να κάπνιζες 20 την ημέρα. Πόση επίδραση μπορεί να έχει κάτι τέτοιο στο τελικό αποτέλεσμα?? Γι αυτό, το καλύτερο είναι να αρχίσεις να βολεύεσαι τα hands free. Θα σου πρότεινα ένα ασύρματο(bluetooth) που ούτε καλώδια έχει να σε παιδεύουν, και είναι και πιο ασφαλές, αφού μπορείς να είσαι σε απόσταση μέτρων από το κινητό. Το αθροιστικό αποτέλεσμα ήξερα ότι ισχύει για τη ραδιενέργεια, δεν είχα υπ' όψιν μου ότι αφορά και στα μικροκύματα. Είσαι σίγουρος; Πού το διάβασες; Για το άτμισμα: http://vaping.gr Samsung S5 (no root) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
N73_VaTspirit Δημ. November 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2006 john74P ROVLIMA:Όταν έχω κάποια κλήση (όχι πάντα) η ποιότητα του ήχου χαλάει, παραμορφώνεται (μπουκώνει) LYSEI:kleise to 3G kai telos Ευχαριστώ john74 για τη λύση που προτείνεις στην κακή ποιότητα ήχο κλήσης (γνωστά ως μπουκώματα) που παρατηρείται στα Ν73 και όχι μόνο. Να κλείσω το 3G... αλλά πως γίνεται?? sorry but I' m newbie!!!:confused: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys_541 Δημ. November 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2006 Πας Ρυθμίσεις/Δίκτυο/Ρυθμίσεις Δικτύου και το βάζεις στο GSM. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. November 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2006 Το αθροιστικό αποτέλεσμα ήξερα ότι ισχύει για τη ραδιενέργεια, δεν είχα υπ' όψιν μου ότι αφορά και στα μικροκύματα. Είσαι σίγουρος; Πού το διάβασες; Δεν έχω κάποιο link πρόχειρο, αλλά ισχύει γενικά για οτιδήποτε προκαλεί καρκινους. Το κάπνισμα, τα "Ε" στις διάφορες τροφές και αναψυκτικά, η μόλυνση της ατμόσφαιρας, οι υπεριώδεις ακτίνες του ήλιου κλπ κλπ προκαλούν βέβαια καρκίνο, αλλά όχι με το που θα τα δοκιμάσεις.;) Λειτουργούν αθροιστικά. Και γενικά όλοι οι καρκινογενείς παράγοντες λειτουργούν κατά τον ίδιο τρόπο. Το ίδιο λογικά ισχύει και για τα κινητά. Αλλιώς, ύστερα από κάθε συνομιλία θα έπρεπε όλοι μας κάθε φορά να τρέχουμε για αξονικές.:p MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
N73_VaTspirit Δημ. November 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2006 Πας Ρυθμίσεις/Δίκτυο/Ρυθμίσεις Δικτύου και το βάζεις στο GSM. Ευχαριστώ για τη βοήθεια!:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eudel Δημ. November 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2006 Πρώτα απ΄ όλα θέλω να σας ευχαριστήσω για τις προτάσεις και τις λύσεις που δίνεται σε διάφορες απορίες που αφορούν το Ν73.:) Αν και το έχω μόνο δέκα μέρες, διαπιστώνω καθημερινά το πόσο «δυνατό» είναι. Αλήθεια που μπορώ να βρω δωρεάν εφαρμογές και παιχνίδια για το Ν73.?? Το πρόγραμμα δημιουργίας θεμάτων Carbide.ui S60 Theme Edition 3.1 είναι καταπληκτικό http://forum.nokia.com/info/sw.nokia.com/id/ca7e9833-5806-4517-91cf-a842cb74d0d6/Carbide_ui_S60_Theme_3_1.html ΥΓ: η μπαταρία με μέτρια χρήση κρατάει περίπου 3 ημέρες. CU xxxxxxxxxxxxxxxxx για πολλές εφαρμογές και παιχνίδια! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. November 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2006 Καλησπερα, ειμαι υπο την σκεψη να αγορασω το κινητο αυτο η το Ν80. Πρεπει να προσεξω κατι με την αγορα του; Τι Αρνητικα σας εχει βγαλει μεχρι στιγμης; Εχουν βγει προγραμματα και Emulators και διαφορα τετοια για τα κινητα αυτα; ευχαριστω για το χρονο σας και τις απαντησεις σας 1) Για εμενα το Ν73 :) Υπαρχει αναλογη ενοτητα για επιλογη συσκευης ,συγκρισεις κλπ http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=34 2)Να μην ειναι παραεισαγογη 3)τιποτα αλλα να ξερεις οτι εχει μεγαλο δεικτη sar 4)Εχουν βγει αλλα οχι αρκετες ακομη αλλα οσο περναει ο καιρος βγενουν περισοτερες εφαρμογες!!:O http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
N73_VaTspirit Δημ. November 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2006 Ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Με ποιό πρόγραμμα το είδες? Νομίζω το SAR είναι 1,12W/Kg. Specific Absortion Rate (Ειδικός Δείκτης Απορρόφησης) Δείκτης που αφορά τον ρυθμό απορρόφησης από το ανθρώπινο σώμα της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας που εκπέμπεται από μια ηλεκτρονική συσκευή. Το SAR χρησιμοποιείται κυρίως για τη μέτρηση της έκθεσης του σώματος στην ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία που εκπέμπεται από κινητά τηλέφωνα. Ένα κινητό τηλέφωνο δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα όρια ασφαλείας που έχουν καθοριστεί για το SAR, προκειμένου να επιτραπεί η διάθεσή του στην αγορά. Τα καθορισμένα όρια ασφαλείας για το SAR είναι τα 2 W/kg ενώ τα περισσότερα κινητά τηλέφωνα που διατίθενται αυτή τη στιγμή στην αγορά δεν ξεπερνούν το 1 W/kg. Nokia N70 0.380 Nokia N71 0.950 Nokia N72 0.760 Nokia N73 0.870 W/Kg Nokia N80 0.480 Nokia N93 0.540 Πηγή: Techteam.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agxman Δημ. November 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2006 Παίδες καλημέρα...υπάρχει πιθανότητα να μπορώ να αλλάξω το λογότυπο φορέα στο N73...?? Αν ναι σας παρακαλώ δώστε μου τα φώτα σας... Κατέβασα τον Sexplorer αν αυτό λέει κάτι... Ευχαριστώ εκ τωμν προτέρων.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eudel Δημ. November 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2006 Specific Absortion Rate (Ειδικός Δείκτης Απορρόφησης) Δείκτης που αφορά τον ρυθμό απορρόφησης από το ανθρώπινο σώμα της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας που εκπέμπεται από μια ηλεκτρονική συσκευή. Το SAR χρησιμοποιείται κυρίως για τη μέτρηση της έκθεσης του σώματος στην ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία που εκπέμπεται από κινητά τηλέφωνα. Ένα κινητό τηλέφωνο δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα όρια ασφαλείας που έχουν καθοριστεί για το SAR, προκειμένου να επιτραπεί η διάθεσή του στην αγορά. Τα καθορισμένα όρια ασφαλείας για το SAR είναι τα 2 W/kg ενώ τα περισσότερα κινητά τηλέφωνα που διατίθενται αυτή τη στιγμή στην αγορά δεν ξεπερνούν το 1 W/kg. Nokia N70 0.380 Nokia N71 0.950 Nokia N72 0.760 Nokia N73 0.870 W/Kg Nokia N80 0.480 Nokia N93 0.540 Πηγή: Techteam.gr Στο techteam.gr κάνουν λάθος με την έννοια ότι κυκλοφορούν δύο Ν73 και αυτό που διατίθεται στην Ευρώπη και κατά συνέπεια στην Ελλάδα έχει τον υψηλότερο δείκτη SAR, περίπου 1,13 W/Kg (τύπος RM-133). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superpanos Δημ. November 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2006 Γεια σας παιδια σας χαιρετω ολους ειμαι παλιος χρηστης στο myphone αλλα γραφω πρωτη φορα θελω να ρωτησω τα εξης τα οποια αφορουν πολυ κοσμο και ειναι εξισου σημαντικα ευχαριστω προκαταβολικα για περαιτερω βοηθειες. και ξεκιναμε: 1)το Music edition N73 ποτε θα ερθει επιτελους στην ελλάδα? καθε μερα ειμαι με την μάγκνα στο χέρι και είμαι έτοιμος να αγοράσω την απλή εκδοση αλλα στο τέλος το μετανιώνω και λέω στον εαυτό μου κάνε λίγο ακόμα υπομονή γιατί θα το μετανιώσεις πολυ.(κυριολεκτικα έχω χάσει τον ύπνο μου κάθε μέρα το σκέφτομαι) 2)μεσα στο πακετο υπαρχει μέσω των ακουστικων υποδοχή για στερεοφωνικά ακουστικά? (τι ενοείτε στερεοφωνικά ακουστικά? τα μεγάλα που βάζουμε και παίζουμε στο στερεοφωνικό μας ηχοσύστημα?) γιατί αύτα θέλω να περάσω στο Ν73 και αν υποστηρίζετε κάτι τέτοιο σε ποιά έκδοση την απλή η την Μusic? :hypno: :hypno: :music: :whistle: :stupid: 3) TO MUSIC PLAYER TO PRASINO POY VLEPOUME STIN FOTO TOU MUSIC EDITION IPARHEI KAI STIN APLI EKDOSI? Αυτά πρός το παρόν και μια παράκληση απο σας βοηθείστε με όσο μπορείτε και δώστε τις οδηγίες όσο πιο αναλυτικότερα μπορείτε. ευχαριστώ περιμένω σύντομα απαντήσεις.μην αργείσετε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dedcat Δημ. November 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2006 Παίδες καλημέρα...υπάρχει πιθανότητα να μπορώ να αλλάξω το λογότυπο φορέα στο N73...?? Αν ναι σας παρακαλώ δώστε μου τα φώτα σας... Κατέβασα τον Sexplorer αν αυτό λέει κάτι... Ευχαριστώ εκ τωμν προτέρων.... Προς το παρόν οχι, το μονο που μπορεις ειναι να βαλεις ενα blank logo απο ενα site που υπάρχει αλλα δεν ειναι και τόσο ευκολο... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny1 Δημ. November 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2006 john74P ROVLIMA:Όταν έχω κάποια κλήση (όχι πάντα) η ποιότητα του ήχου χαλάει, παραμορφώνεται (μπουκώνει) LYSEI:kleise to 3G kai telos Ευχαριστώ john74 για τη λύση που προτείνεις στην κακή ποιότητα ήχο κλήσης (γνωστά ως μπουκώματα) που παρατηρείται στα Ν73 και όχι μόνο. Να κλείσω το 3G... αλλά πως γίνεται?? sorry but I' m newbie!!!:confused: Ρε παιδια συνεχιζει και μετα την αναβαθμηση να σας κανει τα γνωστα μπουκωματα ???? Γιατι σ εμενα αυτα εχουν σταματηση τελειως !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ion83 Δημ. November 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2006 Γεια σας παιδια σας χαιρετω ολους ειμαι παλιος χρηστης στο myphone αλλα γραφω πρωτη φορα θελω να ρωτησω τα εξης τα οποια αφορουν πολυ κοσμο και ειναι εξισου σημαντικα ευχαριστω προκαταβολικα για περαιτερω βοηθειες. και ξεκιναμε: 1)το Music edition N73 ποτε θα ερθει επιτελους στην ελλάδα? καθε μερα ειμαι με την μάγκνα στο χέρι και είμαι έτοιμος να αγοράσω την απλή εκδοση αλλα στο τέλος το μετανιώνω και λέω στον εαυτό μου κάνε λίγο ακόμα υπομονή γιατί θα το μετανιώσεις πολυ.(κυριολεκτικα έχω χάσει τον ύπνο μου κάθε μέρα το σκέφτομαι) ANAMENETAI,υπομονή....:rolleyes: 2)μεσα στο πακετο υπαρχει μέσω των ακουστικων υποδοχή για στερεοφωνικά ακουστικά? (τι ενοείτε στερεοφωνικά ακουστικά? τα μεγάλα που βάζουμε και παίζουμε στο στερεοφωνικό μας ηχοσύστημα?) γιατί αύτα θέλω να περάσω στο Ν73 και αν υποστηρίζετε κάτι τέτοιο σε ποιά έκδοση την απλή η την Μusic?Ακριβώς όπως τα λες....;) 3) TO MUSIC PLAYER TO PRASINO POY VLEPOUME STIN FOTO TOU MUSIC EDITION IPARHEI KAI STIN APLI EKDOSI?Μάλλον εδώ τα έχεις μπερδέψει, ξεκαθάρισε τί θέλεις να πεις....:blink: http://banners.wunderground.com/banner/gizmotemp/global/stations/16716.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superpanos Δημ. November 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2006 Ελα φιλε μου john83 σχετικα με την παραθεση 3 εννουσα οτι αν εχει playlist η απλη εκδοση του Ν73 οπως του Μusic edtion που έχει πράσινο μενού και δεν ξέρω αν αυτο οφείλεται K σε κάποιο themes του ΜΕ. Δηλαδη θα ανοιγω τα τραγουδια σαν αρχεία σε κάποιο φάκελο η θα παίζουν και θα εμφανίζεται μεσω του μενου πχ.οι καλιτεχνες μου, τα αλμπουμ μου ανα έτος ανα συνθέτη κτλ. κατάλαβες τι εννοώ? δεσ τις φωτο του μαυρου ME και θα καταλάβεις τι εννοω το μενου που έχει στην οθόνη θα έχει μουσικό μενού η απλή έκδοση η μόνο το μαύρο ΜΕ? αυτό εννούσα. ο λόγος που θέλω το ΜΕ είναι αυτός λογω του μουσικού μενού δηλ δε θέλω στην χειρότερη περίπτωση να πάρω το απλό Ν73 αν δε βρώ το ΜΕ και να βλέπω τα mp3 μέσω φακέλου εκθεσης σαν αρχεία αλλά σαν μουσικό μενού με΄playlists θέλω να καταλάίνω ότι έχω ένα πραγματικό mp3 player συσκευή και κινητό μαζί ελπιζω να με καταλαβες και να μη στα μπέρδεψα πάλι.:hypno: :baby: και ξεχασα κάτι για το τέλος μια ακόμα ερώτηση: 4)όταν πάρω το κινητό πρέπει να έχει και ελληνικούς χαρακτήρες στο πληκτρολόγιο? αν δεν θα έχει αυτό τι σημαίνει?σε προηγούμενες σελίδες του φόρουμ έλεγε ένας οτι είναι παραεισαγωγής ισχύει κάτι τέτοιο?και αν ναι τι σημαίνει αυτό δεν είναι το αυθεντικό ΜΕ Ν73?πρέπει να πω στο γερμανό να μου φέρουν άλλο? κανονικά τι κατασκευής πρέπει να είναι?MADE IN FILANDY?πως θα ξεχωρίσω ποιό έχει την πιό πρόσφατη έκδοση?(*#0000#)αυτο που είναι της φιλανδίας η δε παίζει ρόλο κάτι τέτοιο? ευχαριστώ και πάλι για κάθε βοήθεια περιμένω νέα σας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts