Tol7 Δημ. October 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2007 Θα μπεις μεσα στο μυνημα και θα κανεις κατω το joystick. Οταν μαυρισει ο αριθμος που σου πηρε τηλ πατα το πρασινο.. Μα αφού πατάω κάτω το joystick και δεν κουνιέται Xiaomi Mi9 Lite Samsung A5 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sercreep Δημ. October 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2007 Μάλλον εννοεί να πατήσεις επεξεργασία μυνήματος ή προώθηση ώστε να μπορείς να τροποποιήσεις το μύνημα άρα να επιλέξεις και τους αριθμούς. The greatest risk of all is to take no risk at all... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. October 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2007 Μα αφού πατάω κάτω το joystick και δεν κουνιέται Μάλλον έχει απενεργοποιηθεί η αυτόματη αναζήτηση… Άνοιξε το μήνυμα που θες και πάτα Επιλογές > Με αυτόματη αναζήτηση. Έτσι θα μπορεί να μαρκάρει τους αριθμούς κάνοντας το joystick κάτω. [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tol7 Δημ. October 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2007 Μάλλον εννοεί να πατήσεις επεξεργασία μυνήματος ή προώθηση ώστε να μπορείς να τροποποιήσεις το μύνημα άρα να επιλέξεις και τους αριθμούς. Επιλογη "επεξεργασία μηνύματος" δεν υπάρχει. Επίσης εάν κάνεις προώθηση ώστε να μπορείς να το επεξεργαστείς δεν οφελεί σε τίποτα αφού πάλι εαν πάς πάνω στον αριθμό και πατήσεις το πράσινο για κλήση θα σου ανοίξει τις επαφές και δεν θα κάνει κλήση τον αριθμό. Xiaomi Mi9 Lite Samsung A5 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. October 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2007 Δεν πατας επανω στο joystick απλα ανοιγεις το μηνυμα και το κανεις κατω, εαν δεν μπορεις να το βρεις ψαξτο αργοτερα.. Να και μια φωτο απο το κινητο μου για το πως φενετε ο επιλεγμενος αριθμος http://img138.imageshack.us/img138/7599/test3333ne7.th.gif Δεν γνωριζω κατι περισοτερο επανω σε αυτο το θεμα. http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. October 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2007 Επιλογη "επεξεργασία μηνύματος" δεν υπάρχει. Επίσης εάν κάνεις προώθηση ώστε να μπορείς να το επεξεργαστείς δεν οφελεί σε τίποτα αφού πάλι εαν πάς πάνω στον αριθμό και πατήσεις το πράσινο για κλήση θα σου ανοίξει τις επαφές και δεν θα κάνει κλήση τον αριθμό. ειναι πολυ απλο και το κανουμε περιπλοκο :p μολις ανοιξεις το μηνυμα πατα το πρασινο πληκτρο κλησης και θα σε ρωτησει το κινητο ποιο νουμερο θες να καλεσεις ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tol7 Δημ. October 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2007 Και τα δύο που μου είπατε τα δοκίμασα σε τηλέφωνο φίλου μου και γίνεται. Στο δικό μου όμως όχι. Είναι σαν να μην καταλαβαίνει ότι στο περιεχόμενο του μηνύματος υπάρχουν αριθμοί:( Xiaomi Mi9 Lite Samsung A5 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. October 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2007 Και τα δύο που μου είπατε τα δοκίμασα σε τηλέφωνο φίλου μου και γίνεται. Στο δικό μου όμως όχι. Είναι σαν να μην καταλαβαίνει ότι στο περιεχόμενο του μηνύματος υπάρχουν αριθμοί:( Αυτό το δοκίμασες;:O Άνοιξε το μήνυμα που θες και πάτα Επιλογές > Με αυτόματη αναζήτηση. Έτσι θα μπορεί να μαρκάρει τους αριθμούς κάνοντας το joystick κάτω. [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dipetro Δημ. October 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2007 Παιδια μολις εγινα κατοχος ενος Ν73 (Vodafone) και εχω αποριες.... 1. Γινεται αυτοματο κλειδωμα πληκτρολογιου? 2. Μπορω να εχω στο τηλ εικονες ή βιντεο που να μην εμφανιζονται στο κεντρικο μενου της εκθεσης (οπου μπαινουν ολα χυμα) αλλα σε ενα κρυφο folder στην καρτα πχ..? 3. Ο κωδικος προσβασης στην καρτα τι νοημα εχει.. τον ενεργοποιησα αλλα δεν καταλαβαινω που χρησιμοποιειται. Αν μπορειτε να με βοηθησετε γιατι λογω δουλειας δεν εχω χρονο να ψαξω στις προηγουμενες σελιδες.. Ευχαριστω πολυ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nektaria Δημ. October 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2007 Παιδια μολις εγινα κατοχος ενος Ν73 (Vodafone) και εχω αποριες.... 1. Γινεται αυτοματο κλειδωμα πληκτρολογιου? 2. Μπορω να εχω στο τηλ εικονες ή βιντεο που να μην εμφανιζονται στο κεντρικο μενου της εκθεσης (οπου μπαινουν ολα χυμα) αλλα σε ενα κρυφο folder στην καρτα πχ..? 3. Ο κωδικος προσβασης στην καρτα τι νοημα εχει.. τον ενεργοποιησα αλλα δεν καταλαβαινω που χρησιμοποιειται. Αν μπορειτε να με βοηθησετε γιατι λογω δουλειας δεν εχω χρονο να ψαξω στις προηγουμενες σελιδες.. Ευχαριστω πολυ! πρωτα κανε μια εγγραφη στο xxxxxxxxxxxxx κια μετα α. κατεβασε το mr.lock πολυ καλο και με αρκετες επιλογες β. κατεβασε τον x-plore. θα κανεις εναν νεο φακελο στην μνημη της καρτας και θα τον ονομασεις temp.θα πας πανω του με τον x-plore και θα τον κανεις κρυφο. ετσι ουτε στην εκθεση θα φαινονται οσα εχεις στο φακελο αυτο αλλα ουτε στην διαχειριση αρχειων του κινητου θα μπορει να τα δει καποιος. και το κaλυτερο... ο x-plore εχει και επιλογη να βαλεις κωδικο για να ανοιξει... γ. δεν ξερω..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. October 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2007 3. Ο κωδικος προσβασης στην καρτα τι νοημα εχει.. τον ενεργοποιησα αλλα δεν καταλαβαινω που χρησιμοποιειται. Καλορίζικο!:) Όταν τη βάλεις σε άλλο κινητό θα τον ζητήσει για να μπορέσεις να έχεις πρόσβαση σ’ αυτή. [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panjos Δημ. October 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2007 Παιδια απο που μπορω να κατεβασω τους οδηγους για το ν73...Αν μπορειτε link.....PLEASE!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeChios Δημ. October 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2007 Παιδια απο που μπορω να κατεβασω τους οδηγους για το ν73...Αν μπορειτε link.....PLEASE!!!!!! Κατέβασε το Nokia Pc Suite από εδώ. Έχει τα πάντα μέσα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. October 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2007 3. Ο κωδικος προσβασης στην καρτα τι νοημα εχει.. τον ενεργοποιησα αλλα δεν καταλαβαινω που χρησιμοποιειται. Σημειωση: Μπορεις να αλλαξεις τον default ,αρκει μετα να θυμασαι τι εχεις βαλει .... [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ion83 Δημ. October 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2007 Πάντως καλό είναι να αποφύγεις την χρήση κωδικού κλειδώματος στη κάρτα μνήμης γιατί πολλές φορές έχει αναφερθεί ότι κάρτες μνήμης κλειδώνουν μόνιμα, χωρίς να ξεκλειδώνουν με οποιοδήποτε κωδικό και χάνονται έτσι πολύτιμα αρχεία....;) http://banners.wunderground.com/banner/gizmotemp/global/stations/16716.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_pol Δημ. October 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2007 Πάντως καλό είναι να αποφύγεις την χρήση κωδικού κλειδώματος στη κάρτα μνήμης γιατί πολλές φορές έχει αναφερθεί ότι κάρτες μνήμης κλειδώνουν μόνιμα, χωρίς να ξεκλειδώνουν με οποιοδήποτε κωδικό και χάνονται έτσι πολύτιμα αρχεία....;) Οντως κλειδωνουν μονιμα μερικες φορες αλλα αντι για να την φορμαρεις κ φυσικα αν μπορεσεις την πηγαινεις απλα σε ενα service nokia κ στην ξεκλειδωνουν χωρις να χασεις δεδομενα..εμενα μου ετυχε...αλλα ΜΗΝ βαζεται κωδικο..Ευχαριστω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tol7 Δημ. October 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2007 Τελικά το έλυσα το πρόβλημα μου μετά από χτεσινή ολονυχτία με το κινητό. Είναι πολύ απλό. Έπρεπε να πάω στις ρυθμίσεις μηνυμάτων, σύντομο μήνυμα και να επιλέξω στην κωδικοποίηση χαρακτήρων πλήρης υποστήριξη. :) Xiaomi Mi9 Lite Samsung A5 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ion83 Δημ. October 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2007 Τελικά το έλυσα το πρόβλημα μου μετά από χτεσινή ολονυχτία με το κινητό. Είναι πολύ απλό. Έπρεπε να πάω στις ρυθμίσεις μηνυμάτων, σύντομο μήνυμα και να επιλέξω στην κωδικοποίηση χαρακτήρων πλήρης υποστήριξη. :) Mάλλον δεν το έλυσες, αλλά τώρα το δημιούργησες!!! Πλέον θα χρεώνεσαι ένα μήνυμα ανα 70 χαρακτήρες και όχι ανα 160...Πρέπει να το βάλεις στην "περιορισμένη υποστήριξη" χαρακτήρων....;) http://banners.wunderground.com/banner/gizmotemp/global/stations/16716.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanassis33 Δημ. October 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2007 Δεν γνωρίζω αν έχει αναφερθεί πάλι αυτό: Αγόρασα από το πλαίσιο ένα USB Bluetooth και έκανα επικοινωνία με το N73 μου (δηλαδή έστειλα και έλαβα κάτι), αλλά το PC SUITE δεν το αναγνωρίζει για συγχρονισμό κλπ. Γνωρίζει κανείς πως λύνεται το πρόβλημα? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tol7 Δημ. October 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2007 Mάλλον δεν το έλυσες, αλλά τώρα το δημιούργησες!!! Πλέον θα χρεώνεσαι ένα μήνυμα ανα 70 χαρακτήρες και όχι ανα 160...Πρέπει να το βάλεις στην "περιορισμένη υποστήριξη" χαρακτήρων....;) Ουφφφ δεν γίνεται με κανέναν άλλο τρόπο; Μόλις το ξαναέβαλα σε περιοσμένη υποστήριξη και μπορώ ακόμα να μπαίνω στο μήνυμα και να κάνω κλήση αριθμό:D Xiaomi Mi9 Lite Samsung A5 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jetskii Δημ. October 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2007 Gia sas egw exw provlima me to acrobat reader den anigei. stin arxi anige dil exei kapoios paromio provlima i kapoios pu na 3erei pws 8a lisw auto to provlima? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. October 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2007 Αποκατάστησε αυτό που έχεις και βάλε αυτό. Προσοχή θα πρέπει να το υπογράψεις πρώτα. [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jetskii Δημ. October 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2007 k pws mborw na ti ipogra4w 8a valw prwta to Quickoffice.Adobe.Reader.LE.v2.5.S60v3.SymbianOS9.1.Unsigned.*****ed-BiNPDA k meta to AdobeReader.*****? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. October 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2007 Δεν γνωρίζω αν έχει αναφερθεί πάλι αυτό: Αγόρασα από το πλαίσιο ένα USB Bluetooth και έκανα επικοινωνία με το N73 μου (δηλαδή έστειλα και έλαβα κάτι), αλλά το PC SUITE δεν το αναγνωρίζει για συγχρονισμό κλπ. Γνωρίζει κανείς πως λύνεται το πρόβλημα? Τι είδους drivers έχει το USB BT που αγόρασες; Πιθανόν να μην υποστηρίζει τους drivers το PC Suite. Σχετικά με την εν λόγω συμβατότητα, το PC Suite υποστηρίζει USB dongles που τρέχουν με τους ακόλουθους drivers: - Microsoft Bluetooth (Windows XP with Service Pack 2) - WIDCOMM Bluetooth driver 1.4, 3.0, 4.0 and 5.0 - Toshiba Bluetooth stack for Windows 2000/XP 4.0 or later - IVT BlueSoleil Bluetooth stack 1.6.1.4 Aν το δικό σου USB dongle δεν χρησιμοποιεί κανέναν από τους παραπάνω drivers, τότε μάλλον δεν είναι εφικτή η σύνδεση μέσω ΒΤ :( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanassis33 Δημ. October 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2007 το δικό μου USB είναι: IVT Corporation, Blue Soleil 5.0.5, stack 06.03.29.20061212 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts