Jump to content

[Επίσημο] Nokia N73 - Μέρος Ι

john74
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Kαλησπερα σε ολους ,εχω το Ν73 και χτες μεσω της σουιτας της ΝΟΚΙΑ εκανα αναβαθμιση σε νεοτερη εκδοση.Το αποτελεσμα ειναι ναι μεν να γινει η αναβαθμιση αλλα το τηλεφωνο εχασε την Ελληνικη γλωσσα,το πηγα σε ενα ΝΟΚΙΑ CLUB προσπαθησε να το γυρισει στα Ελληνικα αλλα τιποτα!!!!!!!Μου ειπε οτι αυτο εγινε γιατι το τηλεφωνο δεν προοριζοταν για την Ελληνικη αγορα.καπου ειχα δει οτι ειχε παθει και αλλος το ιδιο και του γυρισανε το τηλεφωνο αλλα με καποιο αλλο προγγραμα.

Μπορει κανεις να με βοηθησει;

Ευχαριστω προκαταβολικα

Το κινητό σου είναι παραεισαγωγή, δηλαδή δεν προοριζόταν για την Ελληνική αγορά.

Κατεβάζεις και ακολουθείς αυτή τη διαδικασία!

http://rapidshare.com/files/4555828/N73_to_N73_Music_Edition.zip.html

Edit: Με πρόλαβε ο φίλος madcorny.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παίδες χαίρεται!

Μια ερωτησούλα έχω! Γίνεται να αλλάξουμε τη λειτουργία του κουμπιού με τη νότα στο Ν73 ΜΕ (αυτό που ανοίγει τη μουσική εννοώ) και να βάλουμε να ανοίγει κάποιο άλλο πρόγραμμα πατώντας το...;

Παίδες χαίρεται!

Μια ερωτησούλα έχω! Γίνεται να αλλάξουμε τη λειτουργία του κουμπιού με τη νότα στο Ν73 ΜΕ (αυτό που ανοίγει τη μουσική εννοώ) και να βάλουμε να ανοίγει κάποιο άλλο πρόγραμμα πατώντας το...;

Oχι στο music edition δεν μπορεις να βαλεις καποια αλλη συντομευση να ανοιγει αλλο προγραμμα!!Ενω στο απλο μπορεις να βαλεις μεχρι 4.

Ericsson 388 -> Nokia 6110 -> Nokia 6150 -> Ericsson T29 ->Nokia 8210 -> Nokia 6510 Nokia -> 8850 Nokia -> Nokia 3650 -> Nokia 6630 Ericsson K750i->Nokia N70 -> Nokia N73 ->Nokia N82 ->N79->N97 Mini

Oχι στο music edition δεν μπορεις να βαλεις καποια αλλη συντομευση να ανοιγει αλλο προγραμμα!!Ενω στο απλο μπορεις να βαλεις μεχρι 4.

Οπότε, αν έχεις το Ν73ΜΕ, με τη γνωστή διαδικασία, μπορείς να το μετατρέψεις σε απλό Ν73. Πλέον ο Music Player είναι ο ίδιος και στις δύο εκδόσεις, οπότε δεν χάνεις κάτι από τις λειτουργίες του Μ.Ε. Ίσα-ίσα που κερδίζεις 4 συντομεύσεις στο πολυπλήκτρο ;)

παιδιά καλησπέρα!! :)

έχω πρόβλημα με το joystick του Ν73 έχει χαλαρώσει τόσο πολύ που πατιέται μόνο του συνεχόμενα στο κέντρο, είναι υπερβολικά σπαστικό!!

περιλαμβάνεται στην εγγυηση?? θα πάρει καιρό να το αλλάξουν??

nervοus πριν λιγο καιρό είχες δώσει ένα link με ανταλλακτικά για Ν73, θα μπορούσα όμως να κάνω αλλαγή του joystick μονος μου??

The "unwired" revolution began...

_http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407

παιδιά καλησπέρα!! :)

έχω πρόβλημα με το joystick του Ν73 έχει χαλαρώσει τόσο πολύ που πατιέται μόνο του συνεχόμενα στο κέντρο, είναι υπερβολικά σπαστικό!!

περιλαμβάνεται στην εγγυηση?? θα πάρει καιρό να το αλλάξουν??

nervοus πριν λιγο καιρό είχες δώσει ένα link με ανταλλακτικά για Ν73, θα μπορούσα όμως να κάνω αλλαγή του joystick μονος μου??

ΕΙΝΑΙ μέσα στην εγγύηση ...(2 χρόνια) και στο αλλάζουν μέσα σε μια ωρίτσα το πολύ ~ ανάλογα την δουλειά που έχουν!

Το άλλαξα και γω με παρόμοιο πρόβλημα... απλά μην σου πουν μπαρούφες ότι δεν το καλύπτει η εγγύηση και τέτοια - σε μένα δεν μου είπαν τίποτα και σε κάτι φιλαράκια που το άλλαξαν και αυτοί - αλλά έχω ακούσει και λίγες περιπτώσεις που πέσαν σε Νόκια center "μπουμπούκι" και τους λέγαν τα δικά τους!

Δεν υπάρχει λόγος να το αλλάξεις μόνος...

Όταν μου έρχεται ένα μήνυμα με ένα νούμερο τηλεφώνου ή από μήνυμα που να λέει ότι κάποιο νούμερο με πήρε τηλέφωνο εγώ να μπορώ να κάνω "χρήση στοιχείου" όπως γίνεται σε άλλο ΝΟΚΙΑ και να καλέσω απευθείας τον αριθμό;

Xiaomi Mi9 Lite

Samsung A5 2016

Aνοιγεις το μηνυμα κανεις κατω μεχρι να μαρκαριστει το νουμερο και πατας το πληκτρο της κλησης :)
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Aνοιγεις το μηνυμα κανεις κατω μεχρι να μαρκαριστει το νουμερο και πατας το πληκτρο της κλησης :)

Πως κάνω κάτω; Δεν πάει με το πλήκτρο πλοηγήσης :(

Xiaomi Mi9 Lite

Samsung A5 2016

Tωρα ειναι που μπερδευτηκα :O

Για πιο πραγμα μηλαμε? :)

Για παράδειγμα όταν μου έρχεται μήνυμα απο το 1212 και μου λεει ότι τα κάτοθι νούμερα με πήραν τηλέφωνο όταν είχα το κινητό μου κλειστό.

Εγώ θέλω να κάνω κλήση αυτά τα νούμερα. Παλιότερα σε άλλα ΝΟΚΙΑ υπήρχε η επιλογή "χρήση στοιχείου" και σου έβγαζε τα νούμερα που έχει μέσα το μήνυμα για να τα κάνεις κλήση.

Xiaomi Mi9 Lite

Samsung A5 2016

Θα μπεις μεσα στο μυνημα και θα κανεις κατω το joystick. Οταν μαυρισει ο αριθμος που σου πηρε τηλ πατα το πρασινο..

Θα μπεις μεσα στο μυνημα και θα κανεις κατω το joystick. Οταν μαυρισει ο αριθμος που σου πηρε τηλ πατα το πρασινο..

Μα αφού πατάω κάτω το joystick και δεν κουνιέται

Xiaomi Mi9 Lite

Samsung A5 2016

Μάλλον εννοεί να πατήσεις επεξεργασία μυνήματος ή προώθηση ώστε να μπορείς να τροποποιήσεις το μύνημα άρα να επιλέξεις και τους αριθμούς.
The greatest risk of all is to take no risk at all...

Μα αφού πατάω κάτω το joystick και δεν κουνιέται

Μάλλον έχει απενεργοποιηθεί η αυτόματη αναζήτηση…

Άνοιξε το μήνυμα που θες και πάτα Επιλογές > Με αυτόματη αναζήτηση.

Έτσι θα μπορεί να μαρκάρει τους αριθμούς κάνοντας το joystick κάτω.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

Μάλλον εννοεί να πατήσεις επεξεργασία μυνήματος ή προώθηση ώστε να μπορείς να τροποποιήσεις το μύνημα άρα να επιλέξεις και τους αριθμούς.

Επιλογη "επεξεργασία μηνύματος" δεν υπάρχει. Επίσης εάν κάνεις προώθηση ώστε να μπορείς να το επεξεργαστείς δεν οφελεί σε τίποτα αφού πάλι εαν πάς πάνω στον αριθμό και πατήσεις το πράσινο για κλήση θα σου ανοίξει τις επαφές και δεν θα κάνει κλήση τον αριθμό.

Xiaomi Mi9 Lite

Samsung A5 2016

Δεν πατας επανω στο joystick απλα ανοιγεις το μηνυμα και το κανεις κατω, εαν δεν μπορεις να το βρεις ψαξτο αργοτερα..

Να και μια φωτο απο το κινητο μου για το πως φενετε ο επιλεγμενος αριθμος

http://img138.imageshack.us/img138/7599/test3333ne7.th.gif

Δεν γνωριζω κατι περισοτερο επανω σε αυτο το θεμα.

Επιλογη "επεξεργασία μηνύματος" δεν υπάρχει. Επίσης εάν κάνεις προώθηση ώστε να μπορείς να το επεξεργαστείς δεν οφελεί σε τίποτα αφού πάλι εαν πάς πάνω στον αριθμό και πατήσεις το πράσινο για κλήση θα σου ανοίξει τις επαφές και δεν θα κάνει κλήση τον αριθμό.

ειναι πολυ απλο και το κανουμε περιπλοκο :p

μολις ανοιξεις το μηνυμα πατα το πρασινο πληκτρο κλησης και θα σε ρωτησει το κινητο ποιο νουμερο θες να καλεσεις ;)

Και τα δύο που μου είπατε τα δοκίμασα σε τηλέφωνο φίλου μου και γίνεται. Στο δικό μου όμως όχι. Είναι σαν να μην καταλαβαίνει ότι στο περιεχόμενο του μηνύματος υπάρχουν αριθμοί:(

Xiaomi Mi9 Lite

Samsung A5 2016

Και τα δύο που μου είπατε τα δοκίμασα σε τηλέφωνο φίλου μου και γίνεται. Στο δικό μου όμως όχι. Είναι σαν να μην καταλαβαίνει ότι στο περιεχόμενο του μηνύματος υπάρχουν αριθμοί:(

Αυτό το δοκίμασες;:O

Άνοιξε το μήνυμα που θες και πάτα Επιλογές > Με αυτόματη αναζήτηση.

Έτσι θα μπορεί να μαρκάρει τους αριθμούς κάνοντας το joystick κάτω.

Παιδια μολις εγινα κατοχος ενος Ν73 (Vodafone) και εχω αποριες....

1. Γινεται αυτοματο κλειδωμα πληκτρολογιου?

2. Μπορω να εχω στο τηλ εικονες ή βιντεο που να μην εμφανιζονται στο κεντρικο μενου της εκθεσης (οπου μπαινουν ολα χυμα) αλλα σε ενα κρυφο folder στην καρτα πχ..?

3. Ο κωδικος προσβασης στην καρτα τι νοημα εχει.. τον ενεργοποιησα αλλα δεν καταλαβαινω που χρησιμοποιειται.

Αν μπορειτε να με βοηθησετε γιατι λογω δουλειας δεν εχω χρονο να ψαξω στις προηγουμενες σελιδες.. Ευχαριστω πολυ!

Παιδια μολις εγινα κατοχος ενος Ν73 (Vodafone) και εχω αποριες....

1. Γινεται αυτοματο κλειδωμα πληκτρολογιου?

2. Μπορω να εχω στο τηλ εικονες ή βιντεο που να μην εμφανιζονται στο κεντρικο μενου της εκθεσης (οπου μπαινουν ολα χυμα) αλλα σε ενα κρυφο folder στην καρτα πχ..?

3. Ο κωδικος προσβασης στην καρτα τι νοημα εχει.. τον ενεργοποιησα αλλα δεν καταλαβαινω που χρησιμοποιειται.

Αν μπορειτε να με βοηθησετε γιατι λογω δουλειας δεν εχω χρονο να ψαξω στις προηγουμενες σελιδες.. Ευχαριστω πολυ!

πρωτα κανε μια εγγραφη στο xxxxxxxxxxxxx κια μετα

α. κατεβασε το mr.lock πολυ καλο και με αρκετες επιλογες

β. κατεβασε τον x-plore. θα κανεις εναν νεο φακελο στην

μνημη της καρτας και θα τον ονομασεις temp.θα πας πανω

του με τον x-plore και θα τον κανεις κρυφο. ετσι ουτε

στην εκθεση θα φαινονται οσα εχεις στο φακελο αυτο αλλα

ουτε στην διαχειριση αρχειων του κινητου θα μπορει να τα δει

καποιος. και το κaλυτερο... ο x-plore εχει και επιλογη να

βαλεις κωδικο για να ανοιξει...

γ. δεν ξερω.....

Καλορίζικο!:)

Όταν τη βάλεις σε άλλο κινητό θα τον ζητήσει για να μπορέσεις να έχεις πρόσβαση σ’ αυτή.

Παιδια απο που μπορω να κατεβασω τους οδηγους για το ν73...Αν μπορειτε link.....PLEASE!!!!!!

Κατέβασε το Nokia Pc Suite από εδώ.

Έχει τα πάντα μέσα.

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...