Jump to content

dipetro

Members
  • Δημοσιεύσεις

    9
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

dipetro's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Όποιος έχει δει από κοντά τα εξής χρώματα: 1. chrome (ασημί γυαλιστερό σαν καθρέπτης) 2. matt steel (γκρι-ασημί) μπορεί να μου πει τη γνώμη του πιο είναι το ομορφότερο? Το chrome είναι το χρώμα που χρησιμοποιείται στις περισσότερες φωτο προβολής του κινητού, φαίνεται πολύ καλό, αλλά μήπως στην πραγματικότητα είναι υπερβολικά γυαλιστερό (γεμίζει δαχτυλιές κλπ)?? Για το μαύρο δεν ενδιαφέρομαι, μου φαίνεται σκοτεινό, ότι δεν αναδεικνύει τη όμορφη σιλουέτα της συσκευής.
  2. Παιδια μολις εγινα κατοχος ενος Ν73 (Vodafone) και εχω αποριες.... 1. Γινεται αυτοματο κλειδωμα πληκτρολογιου? 2. Μπορω να εχω στο τηλ εικονες ή βιντεο που να μην εμφανιζονται στο κεντρικο μενου της εκθεσης (οπου μπαινουν ολα χυμα) αλλα σε ενα κρυφο folder στην καρτα πχ..? 3. Ο κωδικος προσβασης στην καρτα τι νοημα εχει.. τον ενεργοποιησα αλλα δεν καταλαβαινω που χρησιμοποιειται. Αν μπορειτε να με βοηθησετε γιατι λογω δουλειας δεν εχω χρονο να ψαξω στις προηγουμενες σελιδες.. Ευχαριστω πολυ!
  3. Σε σύγκριση με το 6233/6234 έχει χειρότερη, ίδια, ή καλύτερη κάμερα (ποιότητα φωτογραφιών, δεν με ενδιαφέρει το βίντεο)?
  4. Έχει κανείς καμιά πρόσφατη πληροφόρηση για το πότε αναμένεται στα καταστήματα. Πήγα σήμερα σε μαγαζί ΝΟΚΙΑ και δεν το είχαν ούτε στους καταλόγους των κινητών που αναμένονται το επόμενο τρίμηνο. Πότε περιμένουν να το βγάλουν.. facelift είναι δεν είναι και κανα μοντέλο απ' την αρχή κατασκευασμένο! Για να καταλάβετε το 6680 υπήρχε σαν βιτρίνα 'ψεύτικο'...!
  5. Παιδιά τι να επιλέξω; 8020 ή Panasonic Χ700;;;; αύριο πάω πλαίσιο.. αξίζει να το ρισκάρω με την Qtek; μια σχετικά νέα εταιρεία στο χώρο με Windows και ...μάλλον υψηλές τιμές! φαίνεται φοβερό κινητό βέβαια.. Σκέφτομαι να προτιμήσω τη σιγουριά του αναδιπλούμενου Χ700+Symbian! Όποιος είχε τις ίδιες ..ανησυχίες - έστω και 'φιλολογικά' - με μένα και πήρε τελικά κάποια απόφαση ας με βοηθήσει! :D
  6. Ερώτηση: Αν από κινητό νόκια που έχεις αποθηκευμένες τις επαφές στη SIM στα ελληνικά, τοποθετήσεις τη SIM στο καινούριο Ε700, διαβάζει τα ελληνικά κανονικά, βγάζει αλαμπουρνέζικα ή τα κόβει στους 5 χαρακτήρες....? Τι γίνεται? Πρέπει μετά να αλλάξεις manual κάθε όνομα σε greeklish ή να τα περάσεις στη μνήμη του τηλεφώνου και πάλι σε greeklish ή τα αναγνωρίζει η συσκευή και δεν έχεις πρόβλημα?...χλωμό :( Έχω μπερδευτεί :eek: Ευχαριστώ :)
  7. Παιδιά έχει κανείς το arcanoid για νοκια? ...στυλ blockbreaker από sl45i αν θυμάστε! Θα του ήμουν ευγνώμων... :)
×
×
  • Create New...