rishi Δημ. September 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2007 @rishi το N73 ειναι ενα παρα πολη καλο τηλ που εαν τελικα το αγορασεις δεν θα το μετανιωσεις Οσο για το υψηλο sar του ειναι ενα προβλημα αλλα πιστευω πως για εσενα δεν ειναι και τοσο μεγαλο απο την στηγμη που μηλας τοσο λιγο. Διαβασε και ενα link που μου πειρε αρκετη ωρα για να το βρω :) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1801089#post1801089 Σ' ευχαριστώ πολύ, μιλάω και με bluetooth hands free, οπότε μάλλον δε θα με επηρεάσει. Τι γίνεται όμως ακούγοντας μουσική; Δεν λαμβάνεις μέσω των ενσύρματων ακουστικών επικίνδυνη ηλεκτρομαγνητική ενέργεια από το κινητό; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. September 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2007 Λαμβανεις αλλα ειναι πολη μικρη. Εαν φοβασε τοσο μπορεις να αγορασεις ενα mp3 player για αυτη την δουλια :) http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rishi Δημ. September 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2007 @rishi το N73 ειναι ενα παρα πολη καλο τηλ που εαν τελικα το αγορασεις δεν θα το μετανιωσεις Οσο για το υψηλο sar του ειναι ενα προβλημα αλλα πιστευω πως για εσενα δεν ειναι και τοσο μεγαλο απο την στηγμη που μηλας τοσο λιγο. Διαβασε και ενα link που μου πειρε αρκετη ωρα για να το βρω :) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1801089#post1801089 Αν και νομίζω πως ο φίλος είναι λίγο υπερβολικός, δε χρειάζονται δα και 7-8 μέτρα απόσταση για να είσαι ασφαλής από το κινητό! Από 40 εκατοστά απόσταση και πάνω είσαι ασφαλής. Έτσι τουλάχιστον υποστηρίζει η πλειοψηφεία των επιστημόνων. Εμένα με "καίει" αν ακούγοντας μέσω ενσύρματων ακουστικών περνάει στο κεφάλι επικίνδυνη ηλεκτρομαγνητική ενέργεια. Το ξέρω πως και μόνο που θα το κουβαλάω πάνω μου το κινητό εκπέμπει (αν και το έχω σε μια σχετική απόσταση από το σώμα μου, καθώς χρησιμοποιώ τσαντάκι και το βάζω σε ειδική θέση, η οποία βρίσκεται σε απόσταση από το σώμα μου), αλλά με ενδιαφέρει να μην πηγαίνει η ενέργεια κατευθείαν στον εγκέφαλο μέσω αυτιών και ακουστικών. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rishi Δημ. September 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2007 Σ' ευχαριστώ για τις απαντήσεις σου. Μάλλον θα πάρω το Ν73. Εξάλλου δεν μιλάω πολύ, ούτε στέλνω μηνύματα ιδιαίτερα. Από τη στιγμή που μου είπες ότι περνάει ελάχιστη ενέργεια όταν ακούς μουσική μέσω ενσύρματων, με ηρέμησες. Δεν μπορώ να κουβαλάω όλη την προίκα μαζί μου, mp3 player, κινητό, πορτοφόλι, τσιγάρα κτλ! Ήδη το τσαντάκι μου είναι υπερφορτωμένο! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rishi Δημ. September 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2007 @rishi το N73 ειναι ενα παρα πολη καλο τηλ που εαν τελικα το αγορασεις δεν θα το μετανιωσεις Οσο για το υψηλο sar του ειναι ενα προβλημα αλλα πιστευω πως για εσενα δεν ειναι και τοσο μεγαλο απο την στηγμη που μηλας τοσο λιγο. Διαβασε και ενα link που μου πειρε αρκετη ωρα για να το βρω :) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1801089#post1801089 Α, άλλη μία ερώτηση, τελίκά υπάρχει μικρότερος κίνδυνος από κινητά που έχουν μικρότερο SAR, ή όλα αυτά είναι μπαρούφες; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JohnFree Δημ. September 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2007 Δεν μπορω να καταλαβω για ποιο λογο περναω εφαρμογες και μου λεει συνεχεια ''το πιστοποιητικο εχει ληξη'' (και παω την ημερομηνια ενα χρονο πισω)!!! Μπορει να μου πει που ειναι καποιος το FExplorer αλλα να δουλευει σιγουρα σε αυτων?? Για μενα ειναι το καλυτερο προγραμμα για task manager. το βρηκα εδω και δεν μου δουλευει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftezi Δημ. September 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2007 Δεν μπορω να καταλαβω για ποιο λογο περναω εφαρμογες και μου λεει συνεχεια ''το πιστοποιητικο εχει ληξη'' (και παω την ημερομηνια ενα χρονο πισω)!!! Μπορει να μου πει που ειναι καποιος το FExplorer αλλα να δουλευει σιγουρα σε αυτων?? Για μενα ειναι το καλυτερο προγραμμα για task manager. το βρηκα εδω και δεν μου δουλευει Μάλλον το "ένα χρόνο πίσω"΄είναι πολύ μερικές φορές. Μου έχει συμβεί και εμένα. Δοκίμασέ το ανά δίμηνο, τρίμηνο αρχίζοντας από το σήμερα (προς τα πίσω) και θα το πετύχεις. Για το άτμισμα: http://vaping.gr Samsung S5 (no root) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JohnFree Δημ. September 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2007 καλημερα.. Σε ευχαριστω θα το δοκιμασω και θα σου πω.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. September 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2007 Α, άλλη μία ερώτηση, τελίκά υπάρχει μικρότερος κίνδυνος από κινητά που έχουν μικρότερο SAR, ή όλα αυτά είναι μπαρούφες; Οσο πιο μικρο sar εχει ενα κινητο τοσο το καλητερο, αλλα στη δικη σου περιπτοση που δεν μηλας πολη ωρα δεν σε πειραζει, εγω θα σου προτεινα να το παρεις αλλα εαν ειναι να σκεφτεσε συνεχια το sar του και να σου γινει εμονη μην το περνεις γιατι ουτε το τηλ θα μπορεσεις να χαρεις και θα το εχεις συνεχια στο μυαλο σου, ειναι καθαρα δικη σου επιλογη :) http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. September 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2007 ...Και γενικως διαβαζω εδω για προβληματακια με το joystick,ειναι καλο το κινητο ή βγαζει διαφορα προβληματα τελικα?.. Και μένα έτυχε και τα έπαιξε το joystick ~ όχι τελείως, δούλευε κανονικά , αλλά με λίγη δυσκολία ~ το πήγα στην ΝΟΚΙΑ και σε ένα μισαωράκι το πήρα ολοκαίνουργιο ... τσαμπέ φυσικά , μιας και ήταν στην εγγύηση !!! Οπότε μην σας χαλάει αν τύχετε στην προβληματική φουρνιά... Κατα τ' άλλα το κινητάκι είναι τέλειο , ιδίως με το τελευταίο firmware ΔΕΝ έχω δει τίποτα αρνητικό... (...ως τώρα φυσικά:happy:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rishi Δημ. September 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2007 Οσο πιο μικρο sar εχει ενα κινητο τοσο το καλητερο, αλλα στη δικη σου περιπτοση που δεν μηλας πολη ωρα δεν σε πειραζει, εγω θα σου προτεινα να το παρεις αλλα εαν ειναι να σκεφτεσε συνεχια το sar του και να σου γινει εμονη μην το περνεις γιατι ουτε το τηλ θα μπορεσεις να χαρεις και θα το εχεις συνεχια στο μυαλο σου, ειναι καθαρα δικη σου επιλογη :) Έχεις απόλυτο δίκιο, συγγνώμη για το πρήξιμο, απ' ό,τι είχα πει πιο πάνω με έπιασε έμμονη ιδέα, οπότε καλύτερα να μην προτιμήσω το εν λόγω μοντέλο, καθώς θα φοβάμαι και να το ακουμπήσω, οπότε δεν πρόκειται να το χαρώ. Κρίμα. Καλά ρε γαμ...το, από τη στιγμή που μια εταιρεία μπορεί και παράγει κινητά με πολύ χαμηλό ΣΑΡ, γιατί δεν το κάνει σε όλα; Γιατί κάποια μοντέλα της έχουν χαμηλό ΣΑΡ, άλλα έχουν υπερβολικά μεγάλο; Από τι εξαρτάται; Δε θα τους συνέφερε να παράγουν όλα τους τα κινητά με πολύ χαμηλό ΣΑΡ; Ο κόσμος θα τα αγόραζε πιο εύκολα! Τέλος πάντων... σ' ευχαριστώ και πάλι φίλε μου! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavregos Δημ. September 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2007 Καλησπέρα!!!Επείδη σήμερα πήρα το Ν73 μπορεί να μου πει κάποιος που μπορώ να βρω παιχνίδια και εφαρμογές για το κινητό??? Και κάτι ακόμα με την αναβάθμιση σε ΜΕ τι ακριβώς χάνεται??? SE K800i --- Nokia N73 --- Nokia 6600--- Nokia 5140 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. September 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2007 Έχεις απόλυτο δίκιο, συγγνώμη για το πρήξιμο, απ' ό,τι είχα πει πιο πάνω με έπιασε έμμονη ιδέα, οπότε καλύτερα να μην προτιμήσω το εν λόγω μοντέλο, καθώς θα φοβάμαι και να το ακουμπήσω, οπότε δεν πρόκειται να το χαρώ. Κρίμα. Καλά ρε γαμ...το, από τη στιγμή που μια εταιρεία μπορεί και παράγει κινητά με πολύ χαμηλό ΣΑΡ, γιατί δεν το κάνει σε όλα; Γιατί κάποια μοντέλα της έχουν χαμηλό ΣΑΡ, άλλα έχουν υπερβολικά μεγάλο; Από τι εξαρτάται; Δε θα τους συνέφερε να παράγουν όλα τους τα κινητά με πολύ χαμηλό ΣΑΡ; Ο κόσμος θα τα αγόραζε πιο εύκολα! Τέλος πάντων... σ' ευχαριστώ και πάλι φίλε μου! @rishi ανηξε ενα νεο θεμα εδω και γραψε τη ακριβως ψαχνεις και ειμαι σηγουρος οτι θα το βρεις :) Καλησπέρα!!!Επείδη σήμερα πήρα το Ν73 μπορεί να μου πει κάποιος που μπορώ να βρω παιχνίδια και εφαρμογές για το κινητό??? Διαβασε το 1 ποστ στης εφαρμογες εκει που λεει: Που μπορω να βρω εφαρμογες για το κινητο μου Και κάτι ακόμα με την αναβάθμιση σε ΜΕ τι ακριβώς χάνεται??? Tι θελεις να πεις δεν καταλαβα http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavregos Δημ. September 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2007 Εννοώ οτι αν κάνω μετατροπη του απλού Ν73 σε Ν73 Music Edition θα χαθούν όλα τα δεδομένα του κινητού??? SE K800i --- Nokia N73 --- Nokia 6600--- Nokia 5140 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. September 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2007 Ναι θα πρεπει να κρατισεις καπου οτο χρειαζεσε π.χ. επαφες και μετα ξανα πισο Τα δεδομενα απο την καρτα μνημης δεν θα χαθουν, μηλαμε για τα δεδομενα που εχεις στο τηλ. http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xagios Δημ. September 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2007 Ναι θα πρεπει να κρατισεις καπου οτο χρειαζεσε π.χ. επαφες και μετα ξανα πισο Τα δεδομενα απο την καρτα μνημης δεν θα χαθουν, μηλαμε για τα δεδομενα που εχεις στο τηλ.Aφου το πηρε σημερα τι προλαβε να περασει ?????:confused::blink: Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. September 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2007 Δεν το προσεξα :O http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fi98ddv Δημ. September 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2007 Και μένα έτυχε και τα έπαιξε το joystick ~ όχι τελείως, δούλευε κανονικά , αλλά με λίγη δυσκολία ~ το πήγα στην ΝΟΚΙΑ και σε ένα μισαωράκι το πήρα ολοκαίνουργιο ... τσαμπέ φυσικά , μιας και ήταν στην εγγύηση !!! Οπότε μην σας χαλάει αν τύχετε στην προβληματική φουρνιά... Κατα τ' άλλα το κινητάκι είναι τέλειο , ιδίως με το τελευταίο firmware ΔΕΝ έχω δει τίποτα αρνητικό... (...ως τώρα φυσικά:happy:) Φίλε μου σε ποιό Nokia Shop το πήγες? Εγώ που ρώτησα μου είπαν ότι πρέπει να το πληρώσω γιατί δεν καλύπτεται από την εγγύηση. Δύο χρόνια δεν κρατάει η εγγύηση?? Τους πήγες την απόδειξη αγοράς? Ενημέρωσε με σε παρακαλώ γιατί 47 ευρώ δε θέλω να τα δώσω έτσι!!! Nokia 8210 -> Nokia 7210 -> Nokia 7610 -> Nokia N73 -> HTC Touch Diamond -> Apple iPhone 3GS + Nokia 5310 Xpress Music -> Apple iPhone 4 + Nokia E71 -> Apple iPhone 4 + Samsung Galaxy S2 -> Apple iPhone 4 + Samsung Galaxy S3 -> Apple iPhone 4 + LG Nexus 5 -> Samsung Galaxy S5 -> Samsung Galaxy S8 --> Samsung Note 10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismasgr Δημ. September 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2007 Δεν μπορώ να το καταλάβω αυτό. Γιατί η συγκεκριμένη βλάβη δεν καλλίπτεται από την εγγύηση εφόσον το joustick αντιστιχεί σε φθηνό και μη αξιόπιστο υλικό που είναι λάθος που το επέλεξε η nokia.Πιέστε τους παιδιά αλλιώς καταγγελία. London for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. September 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2007 Παιδιά έχω εγκαταστήσει την τελευταία έκδοση του PC Suite (6.84.10.3) αλλά όταν προσπαθώ να κάνω backup και η διαδικασία βρεθεί στο τελευταίο στάδιο (phone model-specific backup), σταματάει (δείχνει ότι συνεχίζει αλλά δεν υπάρχει εξέλιξη). Τι μπορεί να συμβαίνει;:worry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. September 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2007 Φίλε μου σε ποιό Nokia Shop το πήγες? Εγώ που ρώτησα μου είπαν ότι πρέπει να το πληρώσω γιατί δεν καλύπτεται από την εγγύηση. Δύο χρόνια δεν κρατάει η εγγύηση?? Τους πήγες την απόδειξη αγοράς? Ενημέρωσε με σε παρακαλώ γιατί 47 ευρώ δε θέλω να τα δώσω έτσι!!! Στα Χανιά , ένα έχουμε :p (και άλλο ένα μικρότερο παράρτημα) ... Π@Π@ΡΙΕΣ σου είπαν φίλε .. ΦΥΣΙΚΑ και είναι στην εγγύηση ~ ναι 2 χρόνια έχει ~ και ναι του έδειξα την απόδειξη , την έβγαλε φωτοτυπία , μου πήρε την συσκευή (μου έδωσε φυσικά μπαταρία-sim-μνήμη) και μου είπε να ξαναπεράσω σε λίγο ... γύρισα , το πήρα , με ευχαρίστησαν , το ίδιο και εγώ και την έκανα :) ... Με λίγα λόγια , έλα εδώ (Χανιά) να το φτιάξεις , να κάνεις και κανά τελευταίο μπανάκι... έχει τρελή ζέστη ακόμα!:happy: Δοκίμασε σε κάποιο άλλο Νόκια shop , μπας και έπεσες σε κάνα στόκο... Αλλά μπες με αέρα και άνεση και πες ψιλονευριασμένος ότι στα καλά καθούμενα τα έπαιξε το joystick ( αν και το έχεις σε θήκη πάντα και δεν έχει χτυπηθεί ποτέ και τέτοιες άλλες σάλτσες...) good luck! Πάντως έχω ακούσει τριγύρω και από άλλους που είχαν το ίδιο πρόβλημα και τους το έφτιαξαν τσαμπέ φυσικά! Προφανώς έπεσες σε περίπτωση... στην θέση σου θα έκανα καταγγελία , έτσι μόνο για το σπάσιμο! Δεν μπορώ να το καταλάβω αυτό. Γιατί η συγκεκριμένη βλάβη δεν καλλίπτεται από την εγγύηση εφόσον το joustick αντιστιχεί σε φθηνό και μη αξιόπιστο υλικό που είναι λάθος που το επέλεξε η nokia.Πιέστε τους παιδιά αλλιώς καταγγελία. Δεν είναι καθόλου φτηνό το joystick ... μου το έδειξαν στο service και πίστεψέ με από κάτω έχει μια πλακέτα ίσα με το μισό κινητό και φυσικά το αλλάζουν όλο! Δες ΕΔΩ..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aijivl Δημ. September 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2007 Δεν μπορώ να το καταλάβω αυτό. Γιατί η συγκεκριμένη βλάβη δεν καλλίπτεται από την εγγύηση εφόσον το joustick αντιστιχεί σε φθηνό και μη αξιόπιστο υλικό που είναι λάθος που το επέλεξε η nokia.Πιέστε τους παιδιά αλλιώς καταγγελία. Καταγγελία που? Εγώ πήγα στη vodafone απ'όπου και τ'αγόρασα και μου είπαν οτί δούλευε τέλεια (καθότι έκανε τις βασικές λειτουργίες) πίεσα να το στείλουν αλλά για κάποιο παράδοξο λόγο ο κωδικός ασφαλείας δεν ταίριαζε με αυτό που έβαλα και θα μου το χρέωναν και θα το κρατούσαν και τουλάχιστον 10μέρες ++++. Tελικά το μετάνοιωσα δεν το έστειλα. Και από το vodafone service τα ίδια θα έλεγαν πιστέτυω και αν δεν το πειράζαν θα χρεώναν κανα 30 euro. δηλαδή εμ γίνεται ζημιά εμ δεν την καλύπτει η εγγύηση εμ θα μπεις και μέσα 50€. Με τεράστια κ βαρυά καρδιά αποφάσισα να αφήσω ένα από τα καλύτερα κινητά που έχω πάρει έτσι με πρόβλημα, χωρίς να έχει πέσει 1 φορά, και μέσα στην εγγύηση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragons Δημ. September 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2007 Όταν κλείνω και ανοίγω ξανα το Ν73, ψαχνει συνέχεια την καρτα για να δει εάν υπαρχουν νεες εφαρμογες κλπκλπ. Πώς το ακυρώνω αυτο ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. September 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2007 Όταν κλείνω και ανοίγω ξανα το Ν73, ψαχνει συνέχεια την καρτα για να δει εάν υπαρχουν νεες εφαρμογες κλπκλπ. Πώς το ακυρώνω αυτο ? Μετα απο αναβαθμιση στο παρουσιαζει ? Αρκετες εφαρμογες θελουν εγκατασταση απο την αρχη.. Βρισκεις ποιες εφαρμογες ειναι απο την διαχειριση εφαρμογων και τις διαγραφεις "χειροκινητα" ,εφοσων τις ειχες εγκαταστησει στην καρτα μνημης ,κανοντας συνδεση μεσω καλωδιου ως μεσο αποθηκευσης. 1. Θυμασαι ποιες εφαρμογες ειχες περασει και τις περνας απο την αρχη. [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanosk2006 Δημ. September 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2007 ρε παιδιμου εσπασε η οθονη.Πειτε καποιο καταστημα καλο και φτηνο σε αυτα.Εχω βρει στο ebay με 40ε αλλα δεν ξερω κατα ποσο ειναι η ιδια καλη οθονη.Δινω μεχρι 60ε. Πως λεγεται το καταστημα που κανει και ξεκλειδωματα κτλ...δεν μπορω να το θυμιθω ενα πολυ καλο καταστημα αθηνα iphone happy owner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts