Jump to content

[Επίσημο] Nokia N73 - Μέρος Ι

john74
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Mε το Resco Photo Viewer και το PhotoRite αλλα μονο για της φοτογραφιες, τα βηντεο μπορεις να τα οργανοσεις αν με ενα fileman κανεις φακελους μεσα στην καρτα :)
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Μήπως βρήκε κανένας λύση στο πρόβλημα που κολλάει το Nokia Software Updater στην διαδικασία εκκίνησης της εφαρμογής?

Αν είναι φορτισμένο το τηλ., έχεις και το καλώδιο τροφοδοσίας σταθερό και το usb, τότε δεν κολλάει.:blink:
“Είσαι ό,τι διαβάζεις.” Έρασμος

Ασχετο με οσα συζητατε: Για να αλλαξω ολο το περιβλημα του Ν73 ΜΕ ποσα θα μου παρουν? Θελω να αλλαχτει ολη η θηκη. Μπρος, πισω, πλαι... Ολο.
s21 ultra 256

Όλα στη θέση τους τα έχω,κινητό,φορτιστή,υπολογιστή,το καλώδιο.Ανοίγει η εφαρμογή,γράφει εκκίνηση της εφαρμογής,από κάτω βγάζει μια μπλέ μπάρα που κινείται,αλλά μένει εκεί.Που σκαλώνει?Κ το firewall απενεργοποίησα,το καλώδιο κάνει επαφή με το κινητό,όλα εντάξει φαίνονται.Έχω τρελαθεί στα restart.Καμιά άλλη ιδέα?

Το μαγαζι Nokia Shops στην Λιβαδεια που ρωτησα την τιμη για το N73 μου ειπε οτι ο καταλογος της Nokia δεν το εχει γιατι καταργήθηκε. Εχει μονο το N73 Music Edition. Ειναι αληθεια ?
abacab

Όλα στη θέση τους τα έχω,κινητό,φορτιστή,υπολογιστή,το καλώδιο.Ανοίγει η εφαρμογή,γράφει εκκίνηση της εφαρμογής,από κάτω βγάζει μια μπλέ μπάρα που κινείται,αλλά μένει εκεί.Που σκαλώνει?Κ το firewall απενεργοποίησα,το καλώδιο κάνει επαφή με το κινητό,όλα εντάξει φαίνονται.Έχω τρελαθεί στα restart.Καμιά άλλη ιδέα?

Ένα μέλος πιο πάνω που είχε το ίδιο πρόβλημα, έκανε την αναβάθμιση σε άλλο PC από το δικό του. Ξέρω δεν είναι η καλύτερη λύση, αλλά στην ανάγκη...

Το μαγαζι Nokia Shops στην Λιβαδεια που ρωτησα την τιμη για το N73 μου ειπε οτι ο καταλογος της Nokia δεν το εχει γιατι καταργήθηκε. Εχει μονο το N73 Music Edition. Ειναι αληθεια ?

λογικο ειναι φιλε μου.

οπως και με το ν93 που πηρε την θεση του

το ν93i

αμα βρεις θα βρεις πολυ δυσκολα.:O

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ασχετο με οσα συζητατε: Για να αλλαξω ολο το περιβλημα του Ν73 ΜΕ ποσα θα μου παρουν? Θελω να αλλαχτει ολη η θηκη. Μπρος, πισω, πλαι... Ολο.

Ξερει κανεις?

s21 ultra 256

Ξερει κανεις?

Αν γνωριζεις κανεις ,θα σου απαντησει ....................................

Πριν κανα 5-μηνο ειχε ολη η αλλαγη (κασα κλπ ,τα παντα!) 70€

Γιατι δεν ρωτας σε νοκια σοπ ? ?? :confused:

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

εγω το πηρα πριν δυο ημερες απο τον ΟΤΕ
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία

γεια σας παιδια.λοιπον εχει περασει 1+μηνας που εστειλα μεσω wind το n73me ,παιρνω τηλεφωνα στη wind αθηνα και μου λεν δεν εχουν απαντηση απτη νοκια.επισης το μαγαζι εδω στη καλαματα μεβαλε και υπεγραψα(******* εκανα το ξερω,αλλα μετα το ειδα)οτι μου δινουν τηλεφωνο αντικαταστασης μεχρι να ερθει το τηλεφωνο μου κατι που δεν εκαναν!μπορειτε να μου πειτε καποιο τηλεφωνο της νοκια για να ερθω κατευθειαν σεπαφη εγω μαυτους?καμια αναλογη περιπτωση εχει καποιος?καποια συμβουλη?φοβαμαι οτι 8α χασω το τηλεφωνο στο τελος:(σας ευχαριστω για τη κατανοηση:help:
makiaveli27:ninja:

Τι εννοεις downgrade ? :confused:

Μονο αλλαγη product code μπορουμε να κανουμε ...

Κατέβασα κάποια assemblies από προηγούμενες εκδώσεις που με το Nemesis μπορείς να κάνεις Flash από την ανάλογη επιλογή.

Η αλήθεια είναι ότι ενώ υπάρχουν πολλοί που έχουν κάνει upgrade με αυτό τον τρόπο δεν βρήκα κανένα που να έχει κάνει downgrade.

Θεωρητικά γίνετε για το λόγο ότι πρόκειται για πλήρες flashing του firmware και δεν μεσολαβούν conversions.

Πρακτικά δεν ξέρω γιατί δεν κατάφερα να κάνω τίποτα, ίσως τελικά περιμένω μέχρι να βγάλει νέα έκδοση firmware η Nokia

[sIGPIC][/sIGPIC]

Healthy disregard for the impossible.

Εγκατάσταση παλιότερης έκδοσης λογισμικού δεν γίνεται να βάλεις!

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

γεια σας παιδια.λοιπον εχει περασει 1+μηνας που εστειλα μεσω wind το n73me ,παιρνω τηλεφωνα στη wind αθηνα και μου λεν δεν εχουν απαντηση απτη νοκια.επισης το μαγαζι εδω στη καλαματα μεβαλε και υπεγραψα(******* εκανα το ξερω,αλλα μετα το ειδα)οτι μου δινουν τηλεφωνο αντικαταστασης μεχρι να ερθει το τηλεφωνο μου κατι που δεν εκαναν!μπορειτε να μου πειτε καποιο τηλεφωνο της νοκια για να ερθω κατευθειαν σεπαφη εγω μαυτους?καμια αναλογη περιπτωση εχει καποιος?καποια συμβουλη?φοβαμαι οτι 8α χασω το τηλεφωνο στο τελος:(σας ευχαριστω για τη κατανοηση:help:

Υπέγραψες και δεν σου δώσαν αντικατάστατη? 500€ κινητό και μένεις έτσι για 1+ μήνα? Να το απαιτήσεις, και αν τίποτα απευθύνσου άμεσα στην προστασία καταναλωτών(κάνουν καλή δουλειά). Το κινητό δεν πρόκειται να το χάσεις αλλά μπορεί να τραβήξει πολύ η ιστορία. τι είχε η συσκευή? αλλαγή πλακέτας φαντάζομαι..

[sIGPIC][/sIGPIC]

το προβλημα ηταν οτι εσβησε ο υπολογιστης την ωρα που εκανα αναβαθμιση και μετα το τηλεφωνο ηταν νεκρο!στο καταστημα wind της καλαματας δε μου δωσαν τηλεφωνο αντικαταστασης,υπεγραψα ενα χαρτι οταν το πηγα,μου ειπαν οτι ειναι το χαρτι οτι και καλα αφησα το τηλεφωνο,το ειχα παει κιολας την ωρα που κλειναν και δεν εκατσα να το διαβασω απο πισω!πισω ελεγε οτι μου εδωσαν τηλεφωνο αντικαταστασης!παιρνω τηλεφωνο,οτνα το ειδα,τη wind αθηνα και μου λεν οτι επρεπε να μου δωσουν αλλο τηλεφωνο και μαλιστα ιδιο μοντελο.

παω στο μαγαζι εδω στη καλαματα,το λεω αυτο και μου λενε ειναι στη διαθεση του καθε μαγαζιου αν δωσει αλλο τηλεφωνο.τα παιρνω στο κρανιο και παιρνω τηλεφωνο στα κεντρικα απο εκει,μου λενε τωρα αν δεν εχει το καταστημα διαθεσιμο τηλεφωνο δε σου δινει,τους λεω εγω για το χαρτι που υπεγραψα,το ιδιο αυτη!στο τελος μου λενε οτι η νοκια φταιει.εγω τους λεω εσας βλεπω!

ψαχνω ενα τηλεφωνο για να ερθω με επαφη με νοκια και να δωσω το imei να δω που ειναι το τηλεφωνο μου

αφου εχουν σπασει τα δικα μου νευρα,θα προσπαθησω οσο μπορω να τους τα σπασω και εγω!

σας ευχαριστω για το χρονο σας που διαβασατε το μνμ μου:)

το προβλημα ηταν οτι εσβησε ο υπολογιστης την ωρα που εκανα αναβαθμιση και μετα το τηλεφωνο ηταν νεκρο!στο καταστημα wind της καλαματας δε μου δωσαν τηλεφωνο αντικαταστασης,υπεγραψα ενα χαρτι οταν το πηγα,μου ειπαν οτι ειναι το χαρτι οτι και καλα αφησα το τηλεφωνο,το ειχα παει κιολας την ωρα που κλειναν και δεν εκατσα να το διαβασω απο πισω!πισω ελεγε οτι μου εδωσαν τηλεφωνο αντικαταστασης!παιρνω τηλεφωνο,οτνα το ειδα,τη wind αθηνα και μου λεν οτι επρεπε να μου δωσουν αλλο τηλεφωνο και μαλιστα ιδιο μοντελο.

παω στο μαγαζι εδω στη καλαματα,το λεω αυτο και μου λενε ειναι στη διαθεση του καθε μαγαζιου αν δωσει αλλο τηλεφωνο.τα παιρνω στο κρανιο και παιρνω τηλεφωνο στα κεντρικα απο εκει,μου λενε τωρα αν δεν εχει το καταστημα διαθεσιμο τηλεφωνο δε σου δινει,τους λεω εγω για το χαρτι που υπεγραψα,το ιδιο αυτη!στο τελος μου λενε οτι η νοκια φταιει.εγω τους λεω εσας βλεπω!

ψαχνω ενα τηλεφωνο για να ερθω με επαφη με νοκια και να δωσω το imei να δω που ειναι το τηλεφωνο μου

αφου εχουν σπασει τα δικα μου νευρα,θα προσπαθησω οσο μπορω να τους τα σπασω και εγω!

σας ευχαριστω για το χρονο σας που διαβασατε το μνμ μου:)

Δες εδώ.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

να παω στην alpha copy εδω στη καλαματα και να τους πω πως εχει η ιστορια?αν τους δωσω το imei μπορουν να μου πουν που ειναι το τηλεφωνο και σε τη σταδιο βρισκεται?

Λυπάμαι ειλικρικά και όχι τυπικά, αν θα θίξω τα πατριωτικά συναισθήματα κάποιων μελών, αλλά αυτό είναι η Ελλάδα: Επειδή είναι όλοι ασύδοτοι και διέπονται από ραγιαδισμό, αν δεν τους απειλήσεις, με νόμιμα μέσα πάντα, θα σε γράφουν στα παλιά τους τα παπούτσια. (Απόδειξη η καθημερινότητά μας.) ΙΝΚΑ, Ένωση Προστασίας Καταναλωτών, Υπουργείο Εμπορίου είναι αυτή τη στιγμή ένα ελάχιστο πλέγμα προστασίας, ή αλλιώς (κάτι που δεν εισηγούμαι προσωπικά) η αυτοδικία-τσαμπουκάς. Αν τους αφήσεις, να ξέρεις ότι θα χορέψεις στο δικό τους ρυθμό αυθαιρεσίας, είτε έχεις δίκιο είτε άδικο. Η επιλογή είναι δική σου. Σκέψου μόνο το εξής: όσο τους αφήνουμε παρακαλώντας τους ικετευτικά για όσα ήδη έχουμε πληρώσει, καλά μας κάνουν. Σε όλους μας!

Αναφορικά με τη wind και τη ΝΟΚΙΑ: Είναι πασίγνωστη (δες και προηγούμενα posts) η αδιαφορία τους έναντι των συμβατικών τους υποχρεώσεων. Και όποιος από αυτούς νομίζει ότι μπορεί, ας μας διαψεύσει.

παιδια καλημερα, μολις εκανα upadate firmware το Ν73 και μολις το ανοιξα μου ζητουσε κωδικο για την καρτα μνημης ! ενω δεν ειχα ενεργοποιησει ποτε κωδικο στην καρτα ! πρεπει να την ξεκλειδωσω οπωσδηποτε γιατι μεσα εχω το backup του κινητου και ολες τις επαφες μου !!! καποια βοηθειΑΑΑ ?

παιδια καλημερα, μολις εκανα upadate firmware το Ν73 και μολις το ανοιξα μου ζητουσε κωδικο για την καρτα μνημης ! ενω δεν ειχα ενεργοποιησει ποτε κωδικο στην καρτα ! πρεπει να την ξεκλειδωσω οπωσδηποτε γιατι μεσα εχω το backup του κινητου και ολες τις επαφες μου !!! καποια βοηθειΑΑΑ ?

Δοκίμασες να βάλεις 12345;

Γεια χαρά, θα βρίσκομαι Αγγλία τον επόμενο χρόνο και σκέφτομαι να κάνω σύνδεση μιας και δίνουν το n73 ME δωρεάν. Θα ήθελα να ρώτησω εαν γνωρίζει κανείς εαν οι εταιρίες εκεί τα έχουν κλειδωμένα τα κινητά και εαν ισχύει κατι τέτοιο πως μπορώ να το ξεκλειδώσω. Επίσης θα υπάρχει η δυνατότητα αλλαγής στην ελληνική γλώσσα μέσω product code και να κάνω αναβάθμιση? Ευχαριστώ.

Γεια χαρά, θα βρίσκομαι Αγγλία τον επόμενο χρόνο και σκέφτομαι να κάνω σύνδεση μιας και δίνουν το n73 ME δωρεάν. Θα ήθελα να ρώτησω εαν γνωρίζει κανείς εαν οι εταιρίες εκεί τα έχουν κλειδωμένα τα κινητά και εαν ισχύει κατι τέτοιο πως μπορώ να το ξεκλειδώσω. Επίσης θα υπάρχει η δυνατότητα αλλαγής στην ελληνική γλώσσα μέσω product code και να κάνω αναβάθμιση? Ευχαριστώ.

Θα κανεις αναβαθμιση και θα βαλεις το Ελληνικο product code, οταν παρεις τοπ κινητο εδω ειμαστε :)

twra omow kata lathos ekana format

Απο την στηγμη που εκανες format εχασες καθε ελπιδα να ανακτησεις τα δεδομενα

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...