Poseidon Δημ. December 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2006 Επιπτώσεις θα εχεις αν μιλάς πολλές ώρες. Αν σκεφτείς ότι η ακτινοβολία του κινητού είναι 2 φορες μεγαλύτερη από αλλα κινητά του είδους του δεν είναι και ότι καλύτερο. Προσωπικά έχω αρχίσει να φοβάμαι να μιλάω πάνω από 5-10 λεπτά συνεχόμενα! Από χρώματα εκτος από το κανονικό και το μαύρο υπάρχει και το άσπρο κόκκινο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dolfinpg Δημ. December 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2006 Λοιπόν ώς κάτοχος και εγώ του Ν73 εδώ και ένα μήνα έχω να παρατηρήσω: Το κινητό είναι πάρα πολύ καλό, φοβερές multimedia δυνατότητες και αυτονομία για oscar. Και επειδή τα καλά έχουν ειπωθεί πάρα πολλές φορές λέω τα παράπονά μου... 1. Μέχρι να το στρώσω με το νεο firmware με είχε τρελάνει στα restart 2. Οι βραδινές φωτογραφίες είναι χάλια μπλέ...!!! 3. Ακόμα δεν έχω βρεί τρόπο να περάσω τα μυνήματα απο το παλιό πιστό μου 7610 4. Πολλές απο τις προεγκατεστημένες εφαρμογές δεν παίζουν κανονικά ή υπολειτουργούν (πχ acrobat reader, 3d tones) Αυτά τα ολίγα... Υ.Γ. Αλήθεια, το εντοπισμός θέσης που έχουν βρεί και λένε οτι παίζει κρυμμένο στο Ν80 ισχύει και για εμάς; Εγώ πάντως δεν έχω εντοπίσει τη θέση του...:rolleyes: :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos2004dj Δημ. December 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2006 υπαρχει κανεις που να μπορει να με βοηθησει? το ν73 μου ειναι απο 6/11 στη νοκια και μαλιστα το στειλανε εκτος ελλαδας σε service του εξωτερικου.εχουν σπασει τα νευρα μου. πως μπορω να βρω το δικιο μου γιατι 2 μηνες το κινητο βρισκεται ουσιαστικα στην νοκια και οχι στα χερια μου.αυτοι μπορει να με το φερνουν και να λενε οτι ειναι ενταξει αλλα μολις διαπιστωσουμε απο κοινου με τον υπαλληλο οτι δεν δουλευει σωστα ξανα παλι πισω! My Devices:Motorola timeport,one touch 701,se t29,N 6510,Siemens s55,5100,6610,3650,se p800,6600,7610,6630,nokia n70,nokia 6101,se k310,nokia n73,nokia 5500d,se k800i,Htc p3300,Htc p3600i,SE k850i vf,samsung d880,samsung d980,Htc touch diamond white,Samsung omnia2,nokia e52,blackberry 9700,Htc hero,Htc Desire,Iphone 4 16gb,Iphone 4s 64gb,samsung x-cover,samsung galaxy s3 mini,iphone 5s,iphone 6,samsung s6,note 5,mi max , mi5s plus ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. December 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2006 Λοιπόν ώς κάτοχος και εγώ του Ν73 εδώ και ένα μήνα έχω να παρατηρήσω: Το κινητό είναι πάρα πολύ καλό, φοβερές multimedia δυνατότητες και αυτονομία για oscar. Και επειδή τα καλά έχουν ειπωθεί πάρα πολλές φορές λέω τα παράπονά μου... 1. Μέχρι να το στρώσω με το νεο firmware με είχε τρελάνει στα restart 2. Οι βραδινές φωτογραφίες είναι χάλια μπλέ...!!! 3. Ακόμα δεν έχω βρεί τρόπο να περάσω τα μυνήματα απο το παλιό πιστό μου 7610 4. Πολλές απο τις προεγκατεστημένες εφαρμογές δεν παίζουν κανονικά ή υπολειτουργούν (πχ acrobat reader, 3d tones) Αυτά τα ολίγα... Υ.Γ. Αλήθεια, το εντοπισμός θέσης που έχουν βρεί και λένε οτι παίζει κρυμμένο στο Ν80 ισχύει και για εμάς; Εγώ πάντως δεν έχω εντοπίσει τη θέση του...:rolleyes: :lol: ρε παιδια οντως οι βραδινες photos ειναι απαραδεκτες....ενταξει δεν ειπαμε να ειναι και μηχανης...αλλα δεν βλεπονται...... μπλε χρωμα και θολουρα....... οτι και αν δοκιμασα δεν τα "καταφερα" σε αυτο το θεμα....(μιλαω για ρυθμισεις κτλ κτλ κτλ....) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosh75 Δημ. December 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2006 Παιδιά καλησπέρα! εχω το Ν73 και έχω και ενα bluetooth modem 56k πέρα απο ότι βλέπει το τηλ το modem. Μπορώ να πραγματοποίησω κλήση μέσω του modem (όπως κάνω με τον υπολογιστή) δηλαδή να κάνω dual σύνδεση μέσω κινητού; Εχω ψάξει στα μενού αλλά δεν βρήκα κάτι (μπορεί να μην έψαξα καλά) ίσως να γίνεται μέσω εφαρμογής (δεν ξέρω λέω μήπως) Αν ξέρει κάποιος ας πεί (Βασικά δεν ήξερα που να γράφω αυτό το πρόβλημα που έχω) ελπίζω να είμαι στο σωστό forum. Συγνώμη αν έγινα κουραστικός Ευχαριστώ προκαταβολικά αν κάποιος ξέρει κάτι. iPhone 3GS, Xperia Arc, Nokia C5, iPad Wi-Fi + 3G ... and counting. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. December 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2006 Πανο δεν το καταλαβα πολυ καλα αυτο που λες . Θες να χρησιμοποιησεις το Ν73 ως μοντεμ ? Εαν ναι θα πας συνδεση στο ιντερνετ http://img187.imageshack.us/img187/4858/1gt2.th.jpg http://img168.imageshack.us/img168/1082/2dv3.th.jpg [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkamb Δημ. December 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2006 ρε παιδια οντως οι βραδινες photos ειναι απαραδεκτες....ενταξει δεν ειπαμε να ειναι και μηχανης...αλλα δεν βλεπονται...... μπλε χρωμα και θολουρα....... οτι και αν δοκιμασα δεν τα "καταφερα" σε αυτο το θεμα....(μιλαω για ρυθμισεις κτλ κτλ κτλ....) μπλε χρωμα και θολουρα :wacko: ??? Μιλάτε για το απλό Ν73? Έχω βγάλει πολλές νυχτερινές φωτογραφίες, είτε με αυτόματο είτε με νυχτερινή αλλά και με νυχτερινό πορτραίτο στις λειτουργίες σκηνής στο Ν73ΜΕ και σας βεβαιώ ότι είναι πολύ καλές και φωτεινές (για κινητό τηλέφωνο με κάμερα). Είμαι ευχαριστημένος από τις επιδόσεις τις κάμερας του δικού μου κινητού :D MyPhones: Nokia 2110i, Nokia 6150, Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia N70, Nokia N73ME, Nokia 5800XM, Nokia C7, Nokia L920 (Win10), Nokia L625 (Win8.1), Microsoft L640, Microsoft L640XL, Microsoft L950DS, Xiaomi Pocophone F1, Xiaomi Poco F2 Pro, Xiaomi Poco F4 MyBands: Xiaomi Mi Band 2, 3, 4, Honor Watch ES, Huawei Watch Fit Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Albus Δημ. December 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2006 Παιδιά το πήρα χθές και το βρίσκω θε'ι'κό.Το μόνο πρόβλημά μου είναι οτι δεν μπορώ να βάλω ως ήχο ειδοποίησης μηνύματος κάποιο mp3...Γιατί γίνεται αυτό? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. December 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2006 Παιδιά το πήρα χθές και το βρίσκω θε'ι'κό.Το μόνο πρόβλημά μου είναι οτι δεν μπορώ να βάλω ως ήχο ειδοποίησης μηνύματος κάποιο mp3...Γιατί γίνεται αυτό? Βαλτο στο directory sounds/ digital [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XOTiC Δημ. December 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2006 Παιδιά το πήρα χθές και το βρίσκω θε'ι'κό.Το μόνο πρόβλημά μου είναι οτι δεν μπορώ να βάλω ως ήχο ειδοποίησης μηνύματος κάποιο mp3...Γιατί γίνεται αυτό? Αυτό το «κουλό» το αντιμετώπισα κ γω. Λύθηκε αποθηκεύοντας το κομμάτι που ήθελα στην μνήμη του τηλ κ όχι στην κάρτα μνήμης. edit: ποιό σωστός ο τρόπος του nervous. thx m8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJ_TEO Δημ. December 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2006 1ο μου ποστ στο τεραστιο αυτο thread! Θα ηθελα να μου λυσετε μια απορια για το πανεμορφο αυτο τηλεφωνο. Εχει παρουσιασει σε κανεναν απο εσας προβλημα στο joystick αναλογο των προβληματων που εμφανιζουν τα sonyericsson? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xagios Δημ. December 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2006 μπλε χρωμα και θολουρα :wacko: ??? Μιλάτε για το απλό Ν73? Έχω βγάλει πολλές νυχτερινές φωτογραφίες, είτε με αυτόματο είτε με νυχτερινή αλλά και με νυχτερινό πορτραίτο στις λειτουργίες σκηνής στο Ν73ΜΕ και σας βεβαιώ ότι είναι πολύ καλές και φωτεινές (για κινητό τηλέφωνο με κάμερα). Είμαι ευχαριστημένος από τις επιδόσεις τις κάμερας του δικού μου κινητού :Dκαι εγω που εχω το απλο ειμαι πολυ ευχαριστημενος ενταξει δεν εχει το φλας του Κ800 ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΒΓΑΖΕΙ ικανοποιητικες φωτο, την ημερα δε, βγαζει αριστεσ καλυτερες απο τον ανταγωνισμο [κ800][ισως βεβαια βοηθα και η οθονη του Ν73 στο να φαινονται καλυτερες] Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. December 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2006 Καλησπερα και καλες γιορτες Θελω να παρω το Ν73 music edition απο vodafone. Το εχουν στα 530 Ευρω ενω το απλο καπου στα 470 νομιζω. Τι διαφορες υπαρχουν ξερει κανεις? Και επισης δε μπορω να βρω πουθενα ποση μνημη δεχεται το ΜΕ.... :wacko: . Εχω ακουσει απο 1GB μεγιστη μεχρι και 8GB!!! Ξερει κανενας τελικα που το εχει παρει ποση μνημη παιρνει επιτελους; Μια μονο καρτα SD μπορει να παρει ή εχει θεση και για δευτερη; Το μεγιστο δεν ειναι 2GB χωρητικοτητα σε καρτες τυπου SD; Και κατι τελευταιο. Στο πακετο του Ν73 Μusic edition της vodafone περιλαμβανεται μνημη νομιζω 2GB. Αληθευει; Και η διαφορα ειναι καπου στα 60 Ευρω. Συμφερει να παρεις το απλο η το ME; Thanks... :worry: [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosh75 Δημ. December 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2006 Πανο δεν το καταλαβα πολυ καλα αυτο που λες . Θες να χρησιμοποιησεις το Ν73 ως μοντεμ ? Εαν ναι θα πας συνδεση στο ιντερνετ Mιχάλη Δεν θέλω να χρησιμοποήσω το N73 ως modem, έχω ενα bluetooth modem και θέλω το N73 να συνδεθεί με το modem και να κάνει κλήση dual up, χωρίς την μεσολάβαση υπολογιστή. iPhone 3GS, Xperia Arc, Nokia C5, iPad Wi-Fi + 3G ... and counting. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkamb Δημ. December 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2006 Καλησπερα και καλες γιορτες Θελω να παρω το Ν73 music edition απο vodafone. Το εχουν στα 530 Ευρω ενω το απλο καπου στα 470 νομιζω. Τι διαφορες υπαρχουν ξερει κανεις? Και επισης δε μπορω να βρω πουθενα ποση μνημη δεχεται το ΜΕ.... :wacko: . Εχω ακουσει απο 1GB μεγιστη μεχρι και 8GB!!! Ξερει κανενας τελικα που το εχει παρει ποση μνημη παιρνει επιτελους; Μια μονο καρτα SD μπορει να παρει ή εχει θεση και για δευτερη; Το μεγιστο δεν ειναι 2GB χωρητικοτητα σε καρτες τυπου SD; Και κατι τελευταιο. Στο πακετο του Ν73 Μusic edition της vodafone περιλαμβανεται μνημη νομιζω 2GB. Αληθευει; Και η διαφορα ειναι καπου στα 60 Ευρω. Συμφερει να παρεις το απλο η το ME; Thanks... :worry: Στο #2470 Post (από εμένα) στην σελίδα 124 (3 σελίδες πίσω) θα βρεις τις απαντήσεις που ζητάς. Για το εαν συμφέρει το απλό ή το ΜΕ, καλύτερα να το απαντήσεις μόνος σου αφού δεις τι σου προσφέρει το καθένα MyPhones: Nokia 2110i, Nokia 6150, Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia N70, Nokia N73ME, Nokia 5800XM, Nokia C7, Nokia L920 (Win10), Nokia L625 (Win8.1), Microsoft L640, Microsoft L640XL, Microsoft L950DS, Xiaomi Pocophone F1, Xiaomi Poco F2 Pro, Xiaomi Poco F4 MyBands: Xiaomi Mi Band 2, 3, 4, Honor Watch ES, Huawei Watch Fit Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tony_ Δημ. December 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2006 ρε παιδια το τηλ κατι επαθε εδω κ λιγες μερες κ αργει υπερβολικα να στειλει sms, συγκεκριμενα θελει γυρω στα 20 δευτερολεπτα γα καθε sms. ξερει κανεις τι γινεται μηπως ???? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. December 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2006 ρε παιδια το τηλ κατι επαθε εδω κ λιγες μερες κ αργει υπερβολικα να στειλει sms, συγκεκριμενα θελει γυρω στα 20 δευτερολεπτα γα καθε sms. ξερει κανεις τι γινεται μηπως ???? Εγκατέστησε την εφαρμογή Nokia SMS Accelerator. Υπάρχει στο site της Nokia αλλά για να μην την ψάχνεις κατέβασέ την από εδώ. :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tony_ Δημ. December 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2006 ευχαριστω φιλε βρηκα στο xxxxxxxxxxxxx την εφαρμογη πριν απο λιγο, ελπιζω να μην προκαλεσει αλλα προβληματα η εγκατασταση της, παντως το προβλημα λυθηκε αμεσως επαθα πλακα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dim_dais Δημ. December 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2006 Παίδες..να ρωτήσω κάτι ??? Τελικά τι διαφορά έχει η Music edition απ'την κανονική ??? Μόνο τα visualizations ??? Είναι πιο δυνατοί οι ήχοι στο κινητό ? Στον media player στα ακουστικά ? Κάποια άλλη βελτίωση στην camera? Κάποια επιπρόσθετα προγράμματα ? Τρέχει πιο γρήγορα στα μενού κι έτσι ?? Διορθώνει τίποτα bugs ??? Έχω την 30-10 firmware ?? Να βάλω την ME ? Τι να κάνω ??? Αν δεν ενδιαφέρομαι για τα visualizations να αφήσω αυτή που έχω ??? Ας απαντήσει κάποιος please..... ???? Να μην ψάχνομαι άδικα... Ευχαριστώ !!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. December 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2006 Πέραν από τα κλασικά (εμφάνιση, κάρτα μνήμης, media player κλπ) να θυμάσαι πως θα χάσεις τις επιλογές συντομεύσεων στο media key (Πάνω από το πλήκτρο "C"). Αν κάνεις την αλλαγή, αυτό το πλήκτρο θα σου δώσει προρυθμισμένες επιλογές για media player και radio, χωρίς δυνατότητα αλλαγής. Με το απλό Ν73 έχεις 4 συντομεύσεις ελεύθερα επιλέξιμες και ως 5η τον media player (κρατώντας για λίγο πατημένο το πλήκτρο). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dim_dais Δημ. December 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2006 Να'σαι καλά φιλαράκι... Κατα τ'άλλα καμία αξιέπαινη διαφορά,ετσι ??? Να ρωτήσω κάτι άλλο ? Στον media player όταν παίζω τα κομμάτια ακούγονται πολύ δυνατά. Έχω βάλει χέρι βέβαια στον ισοσταθμιστή. Όταν τα βάζω σαν ήχους κλήσης παίζουν χαμηλότερα, γιατί αυτό ??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. December 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2006 Εγώ πάντως βρίσκω τα ηχεία του αρκετά δυνατά.Σίγουρα αν ακούς από τα ακουστικά υπάρχει διαφορά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dim_dais Δημ. December 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2006 Ποιός είναι ο κωδικός για να δούμε το ΙΜΕΙ μιας συσκευής ???? Απαντήστε κάποιος ...Please !!! THANKS A LOT !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. December 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2006 Ποιός είναι ο κωδικός για να δούμε το ΙΜΕΙ μιας συσκευής ???? Απαντήστε κάποιος ...Please !!! THANKS A LOT !!! *#06# Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dim_dais Δημ. December 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2006 THANKS PALOUKARI !!! Περίμενα πόση ώρα...! Να'σαι καλα !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts