Jump to content

panosh75

Members
  • Δημοσιεύσεις

    78
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

1 Follower

About panosh75

  • Ημ. Γέννησης 01/08/1975

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cytamobile-Vodafone - Κύπρος

panosh75's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. 5ετία; Να κρατήσεις κινητό 5 χρόνια; Σαν πολύ δεν είναι;
  2. Μια χαρά τα λες. Όταν παίρνεις WP πρέπει να ξέρεις όμως οτι είσαι καρακλειδωμένος. Και ο ΠΟΛΥΣ κόσμος δεν το θέλει αυτό. Γιαυτό δεν πρόκειται να χτυπήσουν Αντρόιντ ποτέ. Θα έχουν κίνηση, πωλήσεις κλπ όλα αυτά, αλλά best seller δύσκολα θα βγει σε παράθυρα. Ο κόσμος δεν θέλει κλειστά λειτουργικά και κυρίως ΤΟΣΟ μονοτονα όσο τα WP. Αρα πάνε για πωλήσεις όχι όμως για πρωτιές οι της ΝΟΚΙΑ.
  3. Δεν χρειάζεται να είμαστε αρνητικοί. Η Νοκια κάνει βήματα μπροστά, με καλά προιόντα και δυνατά τεχνικάα χαρακτηρριστικά. Απλά τα βήματα είναι αργά πιστεύω και παράκαιρα.
  4. Δεν έχω πρόβλημα, που δεν γίνεται μαύρο όλο θέλω να το αλλάξω όχι πίσω μόνο, ξέρουμε πόσο περίπου πάει αυτή η αλλάγη?
  5. Ξέρεις κανείς θέλω να αλλάξω τα καπάκια απο το Ν95 το αλλάζουν σε nokia shop, έχω το απλό Ν95 και θέλω να το κάνω μαύρο (σαν το Ν95 8GB) αλλά ξέρω το 8άρι έχειο 0,2 ίντσες μεγαλύτερη οθόνη, και δεν υπάρχει μαύρη, έστω κάποια άλλη. Γιατί το έχω καταγρατσουνίσει το τηλ. Παιδιά και σίγουρα θα έχει αναφερθεί το τηλ τραβάει πολύ καλά και ο ήχος στο video, είναι εκπληκτικός, δεν ξέρω τι μικρόφωνο έχουν βάλει. Πήγα σε ένα κέντρο και έγραψα video, κράτησα τον ήχο σαν να ακούς cd. Τα Ν95 8gb και Ν96 φτάνουν αυτή την ποιότητα εικόνας και ήχου, ακόμα και το παλιό Ν93. Υπάρχει κάτι καλύτερο ξέρω ξεφεύγω λίγο απο το θέμα (συγνώμη κιόλας) Αλλά επειδή είπα για τα καλύμματα.
  6. Παιδιά προσπάθησα να περάσω το garmin, ίσως έχω κάνει λάθος. Μολίς πάω να τρέξω το πρόγραμμα μου γράφει. GMobile X KERN-EXEC 3 Μήπως πρέπει να το ξαναφτιάξω.
  7. Παιδιά υπάρχει φωτογραφική μηχανή που να φτάνει το video της ποότητας μιας φτηνής βιντεοκάμερας? Kαι αν ποιά?
  8. Δεν είναι και χαμηλό. Να ρωτήσω κάτι άλλοι λένε ότι είναι καλό απο ακουστικά άλλοι λένε ότι δεν είναι τόσο δυνατό. Τι παίζει τελικά? Είναι σαν το w950 γιατί αν είναι :(
  9. :) παρακαλώ! Αλλο τρόπο προσωπικά εγώ δεν ξέρω.
  10. Δεν το είδα το post Φίλε μου! Ευχαριστώ!
×
×
  • Create New...