Jump to content

[Επίσημο] Nokia N73 - Μέρος Ι

john74
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εμένα γιατί μου λέει ότι δεν υπάρχει διαθέσιμη αναβάθμιση για το Ν73 μου δεν ξέρω...

Φταίει ο κωδικός μου??

Έχετε καμμιά ιδέα?:(

"Ever tried. Ever failed. No matter. Try Again. Fail again. Fail better." Samuel Beckett

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εμένα γιατί μου λέει ότι δεν υπάρχει διαθέσιμη αναβάθμιση για το Ν73 μου δεν ξέρω...

Φταίει ο κωδικός μου??

Έχετε καμμιά ιδέα?:(

ίσως έχεις την τελευταια.

Πάντως και εγώ μπορώ να πω οτι με την τελευταια αναβαθμιση το τηλ. ειναι πολύ σταθερο,εχω βαλει πολλες εφαρμογες,παιχνιδια,εικονες κτλ,και δεν εχει κολλησει ποτε ουτε εχει χρειαστει restart.

Εκανα την αναβαθμηση πριν τρεις μερες μολις βγηκε, (το εκανα παλι ΜΕ) λοιπον το κινητο τωρα ειναι πιο γρηγορο, εντελως σταθερο χωρις κανενα απολυτως προβλημα. Μπραβο στη Νοκια!

Στο μελλον δεν προκειτε να κανω αλλη αναβαθμηση αν εκ των προτερων δεν εχω πληροφοριες οτι αξιζει το κοπο και υπαρχει η ιδια σταθεροτητα μαζι με καινουργιες λειτουργιες, αν και το μονο που περιμενω ειναι τωρα να φτιαξουν την εκθεση ωστε να μην βγαζει ολες τις φωτογραφιες χυμα...

Ποιος ειναι ο φακελος mail στο κινητο μας? :)
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Κι εμένα μου το 'κανε αυτό με το SpotOn (εδώ) μετά την αναβάθμιση, φαίνεται θα υπάρχει κάποια ασυμβατότητα με τη νέα αναβάθμιση. Αλλά δε μου 'κανε τα υπόλοιπα κόλπα!! Δοκίμασες από τα Εργαλεία > Διαχείριση εφαρμογών μήπως υπάρχει εκεί για να το σβήσεις;

.

φιλε μου εμενα το προβλημα μου ειναι οτι δεν εχω κανει αναβαθμιση....(βασικα εχω την προ-τελευταια οποτε δεν μπορω να καταλαβω γιατι μου βγαζει αυτο το μην...)..

ενα απλο φορματ εκανα.....(θα με τρελανει αυτο το κινητο μιλαμε...)...

ουτε απο την διαχειρηση εφαρμογων δεν βγαινει...

βγαζει το ιδιο ακριβως μηνημα....:blink: :blink:

Βαλε την γλωσσα του τηλεφωνου σου στα Αγγλικα και ξαναδοκιμασε μηπος και στο βρει! :)
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Ρε παιδια, το οτι το Ν73 ΜΕ κραταει τη μουσικη στο backround μπορει να δημιουργει προβλημα στις εισερχομενες κλησεις? Δηλαδη οταν σε καλεσει καποιος ενω πατας το πληκτρο για να απαντησεις δεν ακους τιποτα. Και πρεπει να κανεις επαννεκινηση το κινητο για να ερθει στα ισα.

Ρε παιδια, το οτι το Ν73 ΜΕ κραταει τη μουσικη στο backround μπορει να δημιουργει προβλημα στις εισερχομενες κλησεις? Δηλαδη οταν σε καλεσει καποιος ενω πατας το πληκτρο για να απαντησεις δεν ακους τιποτα. Και πρεπει να κανεις επαννεκινηση το κινητο για να ερθει στα ισα.

τι εννοείτε ρε παιδια κραταει την μουσικη στο backround ???

οτι αφηνει δηλαδη την εφαρμογη ανοιχτή....???

αν εννοείται αυτο πολυ απλα με ενα προγραμμα σαν το Handy Taskman το κλεινεις και τελειωσε.....

Μετά την αναβάθμιση σε ΜΕ , κάθε φορά που ανοίγω το τηλέφωνο προσπαθεί να κάνει από μόνο του install τις εφαρμογές που είχα από την κάρτα αλλά δεν μπορεί.Βγάζει μήνυμα για χειροκίνητη εγκατάσταση αλλά πάλι δεν γίνεται από την διαχείρηση εφαρμ.

Τι μπορώ να κάνω ; Σε κάθε επαννεκίνηση το κάνει.

http://i49.photobucket.com/albums/f289/agalmata/CaptureWiz002.jpg

paidia pws mporw na bgalw kati suntomefsis tou menu pou exei sthn arxikh othonh dld prin mpeis sto menu.. help

εργαλεια-ρυθμισεις-τηλεφωνο-κατασταση αναμονης και επιλεγεις ενεργη αναμονη-οχι:)

Μετά την αναβάθμιση σε ΜΕ , κάθε φορά που ανοίγω το τηλέφωνο προσπαθεί να κάνει από μόνο του install τις εφαρμογές που είχα από την κάρτα αλλά δεν μπορεί.Βγάζει μήνυμα για χειροκίνητη εγκατάσταση αλλά πάλι δεν γίνεται από την διαχείρηση εφαρμ.

Τι μπορώ να κάνω ; Σε κάθε επαννεκίνηση το κάνει.

αυτο κανω εγω τωρα....

πολυ απλα ξαναβαζεις ΟΛΕΣ τις εφαρμογες απο την αρχη.....

με την μονη που εχω προβλημα ειναι το S60SpotOn........

δεν μπορω ουτε να το βαλω μα ουτε να το βγαλω....

(δεν δοκιμασα ακομη την λυση της αγγλικης γλωσσας...που ειπαν τα παιδια πιο πανω....)

αυτο κανω εγω τωρα....

πολυ απλα ξαναβαζεις ΟΛΕΣ τις εφαρμογες απο την αρχη.....

με την μονη που εχω προβλημα ειναι το S60SpotOn........

δεν μπορω ουτε να το βαλω μα ουτε να το βγαλω....

(δεν δοκιμασα ακομη την λυση της αγγλικης γλωσσας...που ειπαν τα παιδια πιο πανω....)

Εμένα κολάει σε όλες τις εφαρμογές . Δεν μπορώ να κάνω εγκατάσταση καμιά .Ούτε από τον υπολογιστή.Δεν υπάρχει τρόπος να τις σβήσουμε από το μητρώο χειροκίνητα;Από ποιό φάκελο διαβάζει για να κάνει εγκατάσταση;

Εμένα κολάει σε όλες τις εφαρμογές . Δεν μπορώ να κάνω εγκατάσταση καμιά .Ούτε από τον υπολογιστή.Δεν υπάρχει τρόπος να τις σβήσουμε από το μητρώο χειροκίνητα;Από ποιό φάκελο διαβάζει για να κάνει εγκατάσταση;

Ακου τι κανω εγω….

Πηγαινε στην διαχείριση εφαρμογών…..

Λογικα εκει ολες τις προηγούμενες εφαρμογες σου στις βγαζει "αλαμπουρνέζικα"…:lol:

(κατι περιεργα γραμματα κτλ…)…

Πατα πανω σε μια "αλαμπουρνεζικη" εφαρμογη και επελεξε εγκατάσταση….δες τι μπορεις να βάλεις από εκει…(μερικες σε μενα (πχ το full screen caller) τις επιασε….)…

Οσες σου βγαζει σφαλμα ξαναβρες το αρχειο sis στο pc σου και με Bluetooth η καλωδιο ξαναβαλε την εφαρμογη ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ…..(προσεξε μονο να είναι αυτή που ειχες βαλει τοτε και όχι καμια άλλη εκδοση…..)…

Εγω αυτό κανω και πιανει κανονικα…

Εδώ είναι παντως που μου λειπει παρα πολύ το n70…

Εκει με ένα προγραμματακι σαν το backup καθαριζες σε δευτερολεπτα…..:)

τελικα ρε παιδια αυτο το ρημαδι το spot on πως μπορω να το βγαλω....????

υπαρχει κανενας αλλος τροπος....???

Από την διαχείριση εφαρμογών (τα αλαμπουρνέζικα που λες ) δεν γίνεται τίποτα.Σε όλα βγάζει σφάλμα.Με το καλώδιο μόνο μια εφαρμογή μπόρεσα να βάλω , divx player.Σε όλα τα άλλα κολάει για τα καλά.Δηλαδή wLive messenger,themediv και η τρίτη που κολάει είναι ένα θέμα που είχα δημιουργήσει με το themdiv.Οπότε βάσει αυτών που λέμε θεωριτικά είναι αδύνατο να ξεπεράσω το πρόβλημα αυτό.Γιατί και να μπορέσω να να εγκαταστήσω τα .sis, το #1.sis που είναι δημιουργημένο θέμα , πώς θα το βρώ; Δεν υπάρχει άλλος τρόπος;

φιλε εγω με την μονη εφαρμογη που εχω προβλημα ειναι το spot on....(ακομη παιδευομαι....)

ολα τα αλλα μπηκαν κανονικα...

τι να σου πω...δεν εχω να σου προτεινω κατι αλλο...

ΕDIT το προβλημα του spot on το ελυσα....

υπαρχει Upate στην εφαρμογη που το λυνει...

οποτε ολα καλα τωρα.......!!!!!!!!:)

Ποιος ειναι ο φακελος mail στο κινητο μας? :)

Γιαννη, ειχα βρει την απαντηση στο xxxxxxxxxxxxx αλλα δε μπορω να την ξαναβρω με τιποτα. ειχα ψαξει και την αλλη φορα που ρωτησες αλλα δε τη βρηκα, λες και καταπιανε το μηνυμα :) :O

paidia pws mporw na bgalw kati suntomefsis tou menu pou exei sthn arxikh othonh dld prin mpeis sto menu.. help

στο manual :ninja:

εκτος απο την απαντηση του freddaras.

Ρε παιδιά δεν γίνεται αυτό.Τις βάζεις τις βγάζεις τις εφαρμογές , σε κάθε επανεκίνηση τις ζητάει.

Ρε παιδιά δεν γίνεται αυτό.Τις βάζεις τις βγάζεις τις εφαρμογές , σε κάθε επανεκίνηση τις ζητάει.

..μάλλον στο root-directory της κάρτας κρατάει τα .sis αρχεία που σου ζητάει κάθε φορά να επαναεγκαταστήσεις ...

..εάν υπάρχουν .sis αρχεία εκεί (μπορείς να τα δεις από την "Διαχείρηση Αρχείων".. ή με κάποιον άλλο file-explorer), απλά διέγραψέτα..

..ελπίζω κάτι τέτοιο να συμβάινει...

Προσπάθησα κι έτσι αλλά έβγαζε σφάλμα κατά την διαγραφή και δεν μπορούσα να τα σβήσω.Τελικά έκανα φορμάτ την κάρτα και τώρα είναι εντάξει.

απο χτες ειμαι κι εγω ενας ευτυχης κατοχος του Ν73..αφου μελετησα ολα τα ποστ για το συγκεκριμενο κινητο πριν το αγορασω,μια ερωτηση μονο..εμενα εχει την εκδοση 2 την πρωτη που κθκλοφορησε στο λογισμικο λογικα,αλλα απο χτες με ατελειωτες ωρες ψαχουλεμετος και πειραματισμων δεν μου εμφανισε κανενα προαναφερθεν προβλημα,ουτε στο ξυπνητηρι,ουτε mem full,ουτε καν ενα restart..μονο οτι οταν το κλεινω και το ξαναανοιγω,μου βγαζει το αρχικο θεμα το μπλε του ν73 και οχι αυτο που του ειχα περασει εγω..τι με συμβουλευετε,αξιζει τον κοπο να του κανω αναβαθμιση,μονο και μονο γι αυτο,η να μην το πειραξω??ευχαριστω

Προσπάθησα κι έτσι αλλά έβγαζε σφάλμα κατά την διαγραφή και δεν μπορούσα να τα σβήσω.Τελικά έκανα φορμάτ την κάρτα και τώρα είναι εντάξει.

Ναι παιδια δεν γινεται τιποτα εγω που εκανα αναβαθμιση το ιδιο εκανε με τις εφαρμογες!!!!Θελει και η καρτα μνημης φορματ και μετα ολα παλι απο την αρχη τα προγραμματα!!!Δηλαδη ουτε και Backup να ειχες κανει τα ιδια θα εκανε καθε φορα που ανοιγεις το κινητο!!!

Οποτε τα περασα ολα και δουλευουν μια χαρα,πολυ γρηγορο το μενου,μονο που αλλαξανε παλι την γραματοσειρα στην τελευταια αναβαθμιση!!!Στην προηγουμενη ηταν πιο εντονη!!Στην καμερα δεν ειδα και πολλες διαφορες!!!

Δεν ξερω εσεις.

Ericsson 388 -> Nokia 6110 -> Nokia 6150 -> Ericsson T29 ->Nokia 8210 -> Nokia 6510 Nokia -> 8850 Nokia -> Nokia 3650 -> Nokia 6630 Ericsson K750i->Nokia N70 -> Nokia N73 ->Nokia N82 ->N79->N97 Mini

Δεν υπάρχει πλέον και η επιλογή "έξοδος" στον ισοσταθμιστή , στο μενού μουσική.Οπότε τρέχει συνέχεια στο backround.

Παιδιά, το 'χω ξαναπεί αλλά και το 'χουν αναφέρει και άλλοι. Το Backup δε σε σώζει μετά από αναβάθμιση. Κρατήστε μόνο επαφές, φωτογραφίες ή τι άλλο χρειάζεστε και κάντε φορμάτ την κάρτα, είναι ο μόνος τρόπος να λειτουργήσει απροβλημάτιστα το κινητό μετά από αναβάθμιση.

Αν σε μερικούς λειτούργησε με το Backup, ή είχαν λίγες εφαρμογές ή ήταν τυχεροί που οι εφαρμογές τους ήταν από αυτές που συνεχίζουν να λειτουργούν και μετά την αναβάθμιση.

Αν δε γίνει φορμάτ, τα πιο συνηθισμένα προβλήματα είναι να ζητάει εγκαταστάσεις στην εκκίνηση, να υπάρχουν προγράμματα-φαντάσματα ή άλλα που υπολειτουργούν και να δημιουργούνται και κολλήματα και επανεκκινήσεις. Λοιπόν:

αναβάθμιση = φορμάτ στην κάρτα

αλλιώς θα υπάρχουν προβλήματα.

Για το άτμισμα: http://vaping.gr

Samsung S5 (no root)

ρε παιδια εχω κανει το Ν73ΜΕ μου αναβαθμιση πριν απο λιγο και αφου έκανα και format την minisd προσπαθω να βαλω εφαρμογές(οπως Handy taskman κτλ κτλ) και κατι λέει για πιστοποιητικά και ημερομηνίες και δεν τα δεχεται.Ακομα και της Νοκια το sms acelarator.Καμμια βοήθεια?

ακυρο παιδια εκανα λάθος εγω ολα καλα.Ειχα βαλει λάθος ημερομηνία(ετος 2006 ακομα εκει εχω κολησει!!!)

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...