Jump to content

georgehnv

Members
  • Δημοσιεύσεις

    74
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by georgehnv

  1. Καλημέρα και καλή επιτυχία σε όλους!
  2. Ευχαριστούμε! Καλή επιτυχία σε όλους και καλή χρονιά!
  3. Καλησπέρα σε όλους και καλή επιτυχία!
  4. Καλή εβδομάδα και καλή τύχη σε όλους!
  5. Καλημέρα σε όλους.. και καλή επιτυχία!!
  6. Push email settings (stock email app) για το hotmail: -Add new account και δίνεις το email σου και password -Επιλέγεις Manual setup -Επιλέγεις Microsoft Exchange ActiveSync -Στο πεδίο Domain\user name βάζεις το email σου με backslash ( \ ) μπροστά -Στο επόμενο πεδίο το passwords σου -Στο πεδίο Exchange server γράφεις m.hotmail.com -Επιλέγεις τα δύο πρώτα check-boxes (Use secure connection, Accept all SSL certificates) -Next -Ρυθμίζεις τις παραμέτρους που θέλεις για push email ...και είσαι έτοιμος!
  7. Φίλε, λυπάμαι πολύ για ότι σου συνέβη.. ..μήπως τυχόν είχες δημιουργήσει "Samsung account" .. και ενεργοποιήσει τις "Remote services" του κινητού? .. Εάν κατά τύχη το είχες κάνει, χωρίς να ξέρεις λεπτομέριες γύρω από τις Remote υπηρεσίες, μέσα από τη σελίδα SamsungDIVE μπορείς να κάνεις αρκετά πράγματα.. (από το να κλειδώσεις το κινητό από τον υπολογιστή σου, να διαγράψεις τις επαφές σου, μέχρι και να εντοπίσεις τη θέση του αν έχεις το GPS ενεργοποιημένο..) Edit: ..με πρόλαβες και ήδη ανέφερες για το Dive .. ..να χαρείς το καινούργιο σου Note .. και μακριά από αντίστοιχους τύπους..
  8. Καλημέρα και καλή χρονιά σε όλους. Μια βοήθεια από όποιον γνωρίζει.. Είμουν με official rom KL7 (έχω γερμανική συσκευή - DBT) και για να κάνω root έκανα downgrade στη ΚΚ9 (με odin και την official από sammobile). Έκανα root με CF-root και μετά πέρασα και τον kernel της KL7, αλλά η rom παραμένει της ΚΚ9. Γνωρίζει κάποιος που μπορώ να βρώ την official KL7 rom;.. και αν ναι, σε περίπτωση που τη περάσω μέσω CWM (install new firmware), θα χαθεί το root? ..Δεν θέλω να περάσω άλλη rom, kernel πέραν της official. Σας ευχαριστώ
  9. ..από ότι καταλαβαίνω, η συσκευή δεν δίνει real-time στοιχεία "mA", γι'αυτό το CurrentWidget δεν δουλεύει και το BMW την αναφέρει τη τιμή ως "Estimated" (αν παρακολουθήσεις το γράφημα των mA στο BMW, θα καταλάβεις ότι είναι "estimated" τιμές και όχι "real-time").
  10. Σ'ευχαριστώ, Είχα την εντύπωση ότι ήσουν root και απεγκατέστησες κάποια/κάποιες από τις stock εφαρμογές και είδες βελτίωση στη κατανάλωση. Εάν εντοπίσεις τη "ζημιάρα" εφαρμογή, πες το μας να το έχομε υπόψη. Αν κάποιος άλλος με root συσκευή έχει απεγκαταστήσει (ή έχει κάνει "freeze") κάποια/ες από τις stock εφαρμογές/processes και διαπίστωσε ιδιαίτερη βελτίωση στη κατανάλωση (χωρίς να εμφανιστεί πρόβλημα αλλού), θα παρακαλούσα να κάνει μια αναφορά. Thanks
×
×
  • Create New...