Jump to content

[Επίσημο] HTC P3300 (Artemis)

SIRHC
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

To gnwrizw afto. To parakseno bebaia einai to poso diaforetika apodidei se panomoiotypes syskeves. To exw paratirisei akoma kai se syskeves me egkatestimena akribws ta idia pragmata!

Πιθανοτατα εχει να κανει με συγκεκριμενες παρτιδες παραγωγης.

Οπως και οι επεξεργαστες για PC εχουν στο ιδιο μοντελο διαφορετικα χαρακτηριστικα, γιατι η καθε εταιρια μπορει να εντοπισει κατι και στην επομενη παρτιδα να κανει καποιες μικρες αλλαγες. ;)

• Απαντήσεις 11,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Πολυ καλα πας. :D

Εμενα δε σηκωνει πανω απο 260 και εχω ακουσει πολλα ατομα εδω μεσα να φωναζουν "οχι πανω απο 247" :wacko:

ego to exo sta 273 kai ola meli gala kanena problima

:spider: thanks

Guest lagoudakis
Πολυ καλα πας. :D

Εμενα δε σηκωνει πανω απο 260 και εχω ακουσει πολλα ατομα εδω μεσα να φωναζουν "οχι πανω απο 247" :wacko:

αν θυμαμε καλα το 247 το ελεγαν γιατι παραπανω ειχε προβλημα το destinator

Κανένα MAME emulator για το ppcάκι μας, υπάρχει; Η έστω κάποιος emulator που να λειτουργεί χωρίς πρόβλημα σε windows mobile 5.0 (αυτό έχω, δεν θέλω προς το παρόν να κάνω αναβάθμιση). Βρήκα έναν MAME emulator αλλά για windows CE μόνο... Υπάρχει κάποια άλλη επιλογή;

Όλα δικά σου μάτια μου κι ο πόνος σου δικός μου

είδαν πολλά τα μάτια μου στις γειτονιές του κόσμου...

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Administrators

Ευχαριστώ πολύ athanaso77! :)

Πάω να δω τι μπορώ να κάνω! :D

[sIGPIC][/sIGPIC]

athanaso77 pou mporo na bro to resco explorer kai ola ta alla resco programmata?????

sto xda uparxoun i se kapoio allo forum

Απο προγραμματα οτι ψαχνεις ΕΔΩ ;)

• Administrators

Den exw prosbasi afti ti stigmi sto link alla ean se endiaferei tha to psaksw.

Rikse pantws mia matia edw mipws deis kati pou se endiaferei:

http://www.pocketpcdn.com/tools/index.html

Pare kai ena paradeigma gia bluetooth epikoinwnia:

http://www.ruf.rice.edu/~mobile/elec424/BTprogram-2.htm

Modpic.gif

Τρεις ερωτήσεις αυτή τη φορά:

1. Τελικά έβαλα το MAMECE3, αλλά ότι ρομ κι αν βάλω στον φάκελο που πρέπει, δεν βλέπει κανένα. Τι κάνω λάθος;

2. Δεν με αφήνει να επεξεργαστώ τις επαφές μου (κάποιες τις βγάζει με τετράγωνα γι' αυτό θέλω να τις διορθώσω) κι όταν προσπαθήσω να το κάνω, μου λέει ότι συνέβει ένα απροσδόκητο λάθος στο πρόγραμμα.

3. Η ερώτηση που έκανα μια σελίδα πίσω: Πως γίνεται να μη φαίνεται μόνο του το κείμενο ενός εισερχόμενου μηνύματος στην οθόνη αναμονής;

Όποιος γνωρίζει ας μου πει :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

1. Τελικά έβαλα το MAMECE3, αλλά ότι ρομ κι αν βάλω στον φάκελο που πρέπει, δεν βλέπει κανένα. Τι κάνω λάθος;

2. Δεν με αφήνει να επεξεργαστώ τις επαφές μου (κάποιες τις βγάζει με τετράγωνα γι' αυτό θέλω να τις διορθώσω) κι όταν προσπαθήσω να το κάνω, μου λέει ότι συνέβει ένα απροσδόκητο λάθος στο πρόγραμμα.

3. Η ερώτηση που έκανα μια σελίδα πίσω: Πως γίνεται να μη φαίνεται μόνο του το κείμενο ενός εισερχόμενου μηνύματος στην οθόνη αναμονής;

1.pos pairnas tis rom????? opos einai zip prepei, alla eixa kai ego kapoies rom pou den epaizan.

2.eixa kai ego to idio problima me ta tetragona, itan oses itan apothikebmenes stin sim kai tis antegrapsa sto ppc kai itan mono me ellinika grammenes, apo oti thimame molis tis antegrapsa stin mnimi tou ppc mporousa na tis epeksergasto kanonika

3.apo oso to exo psaksei den ginetai

3. Ηχοι και ειδοποιησεις, ειδοποιησεις και θα το βρεις.

s100-Artemis-Cruise-Diamond

HTC-Touch-Diamond.jpg.bc5fa35baa0b6f97517a6b8f6b247b68.jpg

1.pos pairnas tis rom????? opos einai zip prepei, alla eixa kai ego kapoies rom pou den epaizan.

2.eixa kai ego to idio problima me ta tetragona, itan oses itan apothikebmenes stin sim kai tis antegrapsa sto ppc kai itan mono me ellinika grammenes, apo oti thimame molis tis antegrapsa stin mnimi tou ppc mporousa na tis epeksergasto kanonika

3.apo oso to exo psaksei den ginetai

Τις ρομ τις περνάω κανονικά, σαν zip, στον προεπιλεγμένο φάκελο roms του προγράμματος. Θα κάνω δοκιμές μήπως παίζει κάποιες συγκεκριμένες λοιπόν. Παίζει ακριβώς τα ίδια αρχεία που έχω στο MAME32 του υπολογιστή, ή υπάρχουν άλλα αρχεία ρομ ειδικά για το MAMECE3;

Όσον αφορά τις επαφές, θα το δοκιμάσω αυτό που λες :)

Σ'ευχαριστώ για τις απαντήσεις σου!

3. Ηχοι και ειδοποιησεις, ειδοποιησεις και θα το βρεις.

Ευχαριστώ πολύ! Ακριβώς αυτό ήθελα :D Τώρα πλέον όταν έρχεται μήνυμα, δείχνει μόνο ένα διακριτικό φακελάκι στο πάνω μέρος της οθόνης :happy:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τις ρομ τις περνάω κανονικά, σαν zip, στον προεπιλεγμένο φάκελο roms του προγράμματος. Θα κάνω δοκιμές μήπως παίζει κάποιες συγκεκριμένες λοιπόν. Παίζει ακριβώς τα ίδια αρχεία που έχω στο MAME32 του υπολογιστή, ή υπάρχουν άλλα αρχεία ρομ ειδικά για το MAMECE3;

Όσον αφορά τις επαφές, θα το δοκιμάσω αυτό που λες :)

Σ'ευχαριστώ για τις απαντήσεις σου!

Ευχαριστώ πολύ! Ακριβώς αυτό ήθελα :D Τώρα πλέον όταν έρχεται μήνυμα, δείχνει μόνο ένα διακριτικό φακελάκι στο πάνω μέρος της οθόνης :happy:

tpt

ego to exo dokimasei me tis rom apo ta mame tou pc apla malon ,apo oti exo katalabei, den tis trabaei merikes logo megethous. autes pou eixe o athanaso77 tis eides? ego den prolaba na tis katebaso.

oso gia auto pou eipes na emfanizete mono to onoma den ginetai apo oso to epsaksa

tpt

ego to exo dokimasei me tis rom apo ta mame tou pc apla malon ,apo oti exo katalabei, den tis trabaei merikes logo megethous. autes pou eixe o athanaso77 tis eides? ego den prolaba na tis katebaso.

oso gia auto pou eipes na emfanizete mono to onoma den ginetai apo oso to epsaksa

Ναι κατέβασα κι ένα αρχείο από αυτά που είπε ο athanaso77 πιο πριν, για να δοκιμάσω τις roms, αλλά δεν άλλαξε κάτι. Η αλήθεια είναι ότι έβαλα λίγα αρχεία roms για να τσεκάρω (είτε από αυτά που κατέβασα είτε από το pc), για να μη γεμίσω τη μνήμη χωρίς λόγο. Θα κάνω λίγες δοκιμές ακόμα κάποια άλλη στιγμή που θα έχω περισσότερο χρόνο :)

[sIGPIC][/sIGPIC]