Jump to content

[Επίσημο] HTC P3300 (Artemis)

SIRHC
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδευτικα με το desinator αλλα θα καταληξω στο garmin,βαζω τα αρχεια copy/paste στην καρτα αλλα για να το τρεξω πρεπει να μπω διαχ.αρχειων και να τρεχω το exe.πως θα βγει εικονακι στα προγραμματα.εβαλα το SPB Pocket Plus που μου ειπες athanaso77 πως γινεται ομως?

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

• Απαντήσεις 11,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

• Administrators
To Destinator einai poly anwtero apo to Garmin gia Ellada. To SPB Pocket Plus den to exw ekgatestimeno afti ti stigmi sti syskevi mou, einai poly efkolo na kaneis afto me to shortcut. Paikse ligo mazi tou kai tha to breis. Oson afora to Destinator, aksizei mia prospatheia akoma alliws den prokeitai na katalabeis ousiastiki ploigisi me to Garmin.

Modpic.gif

δικιο εχεις φιλε athanaso77 αλλα οτι χαρτη και να βαλω ζηταει register...τελος παντων τωρα παω δουλεια και το βραδυ ξαναδοκιμαζω.ευχαριστω πολυ!

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

otan pigeno rithmisis bluetooth bgazei to minima "There is no Bluetooth hardware installed on this device" . Na anafero oti tin 4.02 tin perasa xthes bradi kai to bluetooth litorgoyse kanonika.

καλημέρα σε όλους!έχω μια ερωτηση, βλέποντας την "κυρια" μνημη μου, βλέπω 3.01 ΜΒ ελευθερα (στην αποθηκευση), είναι οκ? :Oκαι επίσης, ότι εφαρμογές χρειαστω, εγκτάσταση στην Καρτα μνήμης, σωστά?

ευχαριστώ, καλό ΣΚ!

Καλησπέρα,

δυστυχώς πολύ λίγη την βλέπω την μνήμη σου:(.

Τις εφαρμογές σου (αλήθεια τι έχεις βάλει;:rolleyes:) τις έχεις όντως εγκαταστήσει στην storage card;

Μήπως έχεις τραβήξει πολλές φωτογραφίες και δεν έχεις επιλέξει να αποθηκεύονται στην storage card - αλλά στην συσκευή σου;

Μήπως έχεις πολλά αποθηκευμένα mms: εισερχόμενα - απεσταλμένα; (αν θυμάμαι καλά και αυτά τρώνε μνήμη αποθήκευσης).

Αν έχεις βάλει τους ήχους κλήσης σου στην συσκευή, διέγραψέ τους από εκεί και πεταξέ τους στην Storage card - My Documents.

Πήγαινε: ΕΝΑΡΞΗ - ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ - ΣΥΣΤΗΜΑ - ΜΝΗΜΗ - ΚΥΡΙΑ και επίλεξε κάτω αριστερά Εύρεση μεγάλων αρχείων που χρησιμοποιούν βασική μνήμη. Ίσως σε βοηθήσει κι αυτό ;).

Ελπίζω να βοήθησα:)

Dive Now Work Later

καλημέρα σε όλους!έχω μια ερωτηση, βλέποντας την "κυρια" μνημη μου, βλέπω 3.01 ΜΒ ελευθερα (στην αποθηκευση), είναι οκ? :Oκαι επίσης, ότι εφαρμογές χρειαστω, εγκτάσταση στην Καρτα μνήμης, σωστά?

ευχαριστώ, καλό ΣΚ!

Και κάτι ακόμα σημαντικό: μήπως η ελεύθερη βασική σου μνήμη αποθήκευσης δεν είναι 3.01 ΜΒ αλλά 30.01 ΜΒ ή κάτι παραπλήσιο?:p Γιατί αν ναι, τότε, όλα είναι καλά με την συσκευή.:lol:.

Sorry για την τελευταία παρατήρηση, αλλά θυμάμαι καλά πως έχεις δηλώσει ξανθιά , οπότε ....... :lol::lol::lol:.

Καλό Σαββατοκύριακο

Dive Now Work Later

μετα απο 3μερες με το Ρ3300 ανακαλυπτω συνεχως τα πλεονεκτηματα του και των w/m,οπως και τα αρνητικα του οπως.Απαραδεκτη μνημη στο c:,αργη οθονη,ο internet explorer σε σχεση με το Ν95 μοιαζει adsl vs dial up(!!)και καμερα που μου θυμιζει το 6600 μου πριν4χρονια.ολα αυτα(εκτος καμερας) οι δυνατοτητες παραμετροποιησης ειναι ατελειωτες..1προβλημα υπαρχει δεν υπαρχει χωρος γιαυτες!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

Παιδια καλημερα.

Περασα την 4.02 του Μeschle.

Εχω μια ερωτησουλα.

Στο κατω μερος εχει μια μπαρα γρηγορης εκκινησης στην οποια υπαρχει σαν default το btIO (προγραμματακι ελεγχου του bluetooth).

Mπορω με καποιο τροπο να βαλω σε αυτη τη μπαρα και αλλα προγραμματα ή δημιουργειται αποκλειστικα για αυτο το προγραμματακι?

Ευχαριστω.

Mporeis na baleis kai alla programata, me to BatteryStatus exei mia epilogi TrayLaunch, ekei epilegeis ta programmata. Ver 1.04.203

Elega na mh balw allh ekdosh BatteryStatus afou exei hdh mia h ROM egatesthmenh.

An de vrw akrh omws mallon ekei 8a katalhksw.

Opws kai na exei eyxaristw. :)

ειχες δικιο για το destinator athanaso77!!ομως στην κυρια μνημη του πινει το αιμα αν κανω μεταφορα στην καρτα θα παιζει κανονικα?

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

ειχες δικιο για το destinator athanaso77!!ομως στην κυρια μνημη του πινει το αιμα αν κανω μεταφορα στην καρτα θα παιζει κανονικα?

Καλησπέρα,

εγώ το destinator 7 το έχω μεταφέρει στην storage card και δεν αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα. Οδηγίες μεταφοράς στο link:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2108199#post2108199

από τον χρήστη minotavrs, φυσικά:respect:.

Ακολούθησέ τις και δεν νομίζω ότι θα έχεις κάποιο πρόβλημα;).

Να πρόσθέσω απλά ότι:

οι οδηγίες αφορούν το destinator 7 (δεν ξέρω αν έχεις αυτό;),

τρέχω την original rom της ACE (νομίζω ότι έχω διαβάσει σε παλιότερες σελίδες του θέματος προβληματάκια με κάποιες cooked roms)

και η απροβλημάτιστη χρήση που αναφέρω έχει να κάνει κυρίως με πλοήγηση εντός Αθηνών.

Νομίζω πάντως ότι ούτως ή άλλως πρέπει να το μεταφέρεις στην storage card γιατί λογικά και με καμμιά δύο εφαρμογές ακόμα στην συσκευή η βασική σου μνήμη πρέπει να έχει πατώσει.

Καλή επιτυχία στην μεταφορά του dest

;)

Dive Now Work Later

πολυ ωραια ευχαριστω,ηδη εχω κατω απο 10 free...

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

Συναδελφοι, μηπως ξερει κανεις αν υπαρχει καποιος τροπος να εμφανιζεται (μεσω προφανως καποιου εικονιδιου) στην αρχικη μας οθονη το αν καθε στιγμη ειναι συνδεδεμενο το bluetooth handsfree ή οχι; Πχ οταν παμε στην οθονη κλησεων, αν ειναι συνδεδεμενο το bluetooth εμφανιζει ενα εικονιδιο καπου στα δεξια. Ε κατι αντιστοιχο ψαχνω αλλα που να βγαινει στη home screen μας.

Καμια ιδεα;

Thanks εκ των προτερων

dpanop

που υπαρχει αυτο το skin??και κατι αλλο βλεπω στο battery status η θερμοκρασια να παιζει απο 30 μεχρι 38 βαθμους ασχετα αν δουλευει στα 201 η στα 260 και η μπαταρια ζεσταινεται επισης ποσο ειναι το νορμαλ?

edit:σημερα εστειλα 2-3 μηνυματα και σε ολους εβγαζε ολλα τα γραμματα ερωτηματικα(?).εχω το pcm τι μπορει να φταιει με τις ρυθμισεις?

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

• Administrators
Mporeis na baleis kai alla programata, me to BatteryStatus exei mia epilogi TrayLaunch, ekei epilegeis ta programmata. Ver 1.04.203

Den yparxei kanena problima sto na peraseis tin kainourgia ekdosi tou BatteryStatus panw apo tin proegkatestimeni. Apenantias... endeiknytai kiolas. Kata protimisi bale tin Extended ekdosi pou einai poly anwteri kai me perissoteres dynatotites. Kalo einai to BatteryStatus na to exeis updated sxetika.

Modpic.gif

• Administrators
Συναδελφοι, μηπως ξερει κανεις αν υπαρχει καποιος τροπος να εμφανιζεται (μεσω προφανως καποιου εικονιδιου) στην αρχικη μας οθονη το αν καθε στιγμη ειναι συνδεδεμενο το bluetooth handsfree ή οχι;

Den to exw dei kapou afto. Eksallou i sygkekrimeni syskevi den xanei sxedon pote to bluetooth hands-free.

Modpic.gif

• Administrators
που υπαρχει αυτο το skin??

Prepei na exeis egkatestimena sti syskevi sou to HTC Home & HTC Home Customizer.

και κατι αλλο βλεπω στο battery status η θερμοκρασια να παιζει απο 30 μεχρι 38 βαθμους ασχετα αν δουλευει στα 201 η στα 260 και η μπαταρια ζεσταινεται επισης ποσο ειναι το νορμαλ?

Nomizw oti i thermokrasia einai ligo panw apo to kanoniko. Exeis tin teleftaia ekdosi tou BatteryStatus? Bale tin Extended ekdosi.

edit:σημερα εστειλα 2-3 μηνυματα και σε ολους εβγαζε ολλα τα γραμματα ερωτηματικα(?).εχω το pcm τι μπορει να φταιει με τις ρυθμισεις?

Tsekare na deis ean exeis energopoiisei tin epilogi Unicode stis rythmiseis twn minimatwn.

Modpic.gif

Kαλημερα.

ρε παιδια εχω καιρο ενα προβλημα με το προγραμματακι : Vito recorder

Αυτο εχει 2 φακελους incoming kai outgoing

Στο outgoing εχει αντι τις κλησεις που θα πρεπε καμια 100 φακελους ασχετους με κινεζικα μεσα και μαλιστα αν πατησω ιδιοτητες, λεει:

300++ gigabyte:blink::blink::lol: λες και χω κανα server στα χερια μου..

Τι παιζει ρε παιδια? Ξερει κανεις? Ειχε κανεις παρομοιο προβλημα?

Den yparxei kanena problima sto na peraseis tin kainourgia ekdosi tou BatteryStatus panw apo tin proegkatestimeni. Apenantias... endeiknytai kiolas. Kata protimisi bale tin Extended ekdosi pou einai poly anwteri kai me perissoteres dynatotites. Kalo einai to BatteryStatus na to exeis updated sxetika.

Φυσικα δεν την εχω ψαξει τη δουλεια οσο εσυ, απλα με βαση αυτα που εχω δει θελω να τονισω κατι που μου φαινεται περιεργο. :confused:

Σε οποια νεα ROM βγαζουν περνανε μεσα ολο και νεοτερες εκδοσεις σε ολα τα προγραμματα, ενω στο Battery Status, εχουν κολλησει και περνανε την "απλη" εκδοση.

Μηπως στις επομενες παρουσιαζονται πολλα bugs? :cry:

• Administrators
Μηπως στις επομενες παρουσιαζονται πολλα bugs? :cry:

Oxi oxi, den yparxei kanena problima kai doulevei apsoga to Extended! Balto kai tha me thymitheis. ;)

(Ean den sou kanei... to bgazeis!)

Modpic.gif

Oxi oxi, den yparxei kanena problima kai doulevei apsoga to Extended! Balto kai tha me thymitheis. ;)

(Ean den sou kanei... to bgazeis!)

Nα΄σαι καλα φιλε.

Ας σου κανω αλλη μια (πιθανοτατα αστεια :rolleyes:) ερωτηση.

Ενω κοιτουσα στο xda επεσε το ματι μου στο avatar ενος παιδιου, και μου αρεσαν τα γαλαζια γραμματα με τα οποια δειχνει την ωρα το τηλεφωνακι του.

Εχω περασμενη την Black & Blue 4.3 και μια γαλαζια πινελια νομιζω θα ηταν ενδιαφερουσα γιατι πολυ ασπρομαυρο ειναι το τοπιο.

Υπαρχει τροπος να αλλαξω το χρωμα του ρολογιου, χωρις να πειραξω το υπολοιπο skin που με καλυπτει απολυτα? :worry: