john1975 Δημ. December 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2006 kalimera eimai katoxos enos htc p3300 edo kai 10 hmeres kai mporo na po oti eimai arketa eyxaristimenos apo tin xrisi kai tin apodosi sena ppc kai thlefono. apo prtogramata exo ro rescoexplorer, destinator 6 oxi ori@@nal, batterystatus, mexri edo ola kala otan egkatestisa omos to HTC X-Button arxisa na exo problima kai sigekrimena sto thlefona den aklouse arithmous, meta apo hard reset kai bazonta ola ta programata xoris to x-button ola apsoga. Ena arnitiko gia to htc proton giati den exouna ellinikoys xaraktires sta pliktra otan anigoume to tilefono... nomizo oti to s200 eixai, kai exei dokimasi kapios to Jabra BT800 an litoyrgi kanonika kai me tin anagnorisi ton arithmon. Signomi giata pola pou egrapsa kai pistebo na boithisa merikous. Eyxaristo. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. December 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2006 Υπάρχει περίπτωση παιδιά με αναβάθμιση software να "πέσει" η τιμή του sar γιατί θεωρώ ότι ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να "φορτώνουμε" την καθημερινή μας ζωη περισσότερο από ότι είναι! Αν παραμείνει έτσι μήπως ξέρετε κανένα άλλο pda με λιγότερο sar? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. December 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2006 μιλαμε μεσω bt για καλυτερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tas1020 Δημ. December 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2006 επισης εγκαταστηστε το resco explorer που εχει και reg editor και Speed Up your Pocket PC This tweak might help improving visual performance of your pocket pc: 1. Open your registry editor o�n your Pocket PC 2. Navigate to HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\GDI\GLYPHCACHE\ 3. Change the value of 'limit' from 8192 to 32768 4. Close registry editor and soft reset. το Αρτεμις Πεταει Επισης 1. Disable Windows menu animation Switching off eye candies like animation keeps your handheld zippy. To do so, you'll need a registry editor like PHM RegEdit to modify the registry. Navigate to HKEY_LOCAL_MACHINE \SYSTEM\GWE\Menu, then change the value of "AniType" from 6 (default) to 0. This disables the menu animation. Καλημερα και χρονια πολλα το Resco Explorer ειναι καλυτερα να το βαλω στην καρτα ή στην μνημη του τηλεφωνου; Παράθεση Προσπαθώ Να Προσαρμοστώ Παράλληλα Στα Δεδομένα Των Εδώ Αγοραπωλησιών ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. December 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2006 θα συμφωνησω απολυτα,αν και το 6 αυτη την στιγμη δεν δπυλευει καλα αυτην την στιγμη,εχει ενα προβλημα με το gps,χανει τους δορυφορους,μιλαμε για το γνησιο,το pn για την ωρα δουλευει καλυτερα στο 3300 Εγώ χρησιμοποιώ το IGO2006. Μακράν το καλύτερο πρόγραμμα με όχι και τόσο καλούς χάρτες όμως όπως του destinator. Για χρήση στην Αθήνα τουλάχιστον είναι πολύ καλό. Αν και βγήκε νέα έκδοση χαρτών για την Ελλάδα αλλά δεν τους έχω δοκιμάσει ακόμα. Δοκίμασέ το και θα δείς πως πρέπει να είναι τα προγράμματα πλοήγησης. Βαρέθηκα τα προβλήματα με τα κολλήματα του PN, και το λάθος στίγμα του 6 και 6.1. Στο κάτω κάτω και σε αυτά οι χάρτες έχουν αρκετά προβλήματα. PS 'Αποψη μου βέβαια και περί ορέξεως... Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pill72 Δημ. December 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2006 το ξερω φιλε μου αλλα το baterrery εχει και τον μετρητη κλησεων-μηνυματων που βολευει;) κι αυτό έχει μετρητή...για το ίδιο πρόγραμμα δεν μιλάμε ή κάνω λάθος;Δείχνει επίσης κατανάλωση ρεύματος θερμοκρασία μπαταρίας(;) κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domal Δημ. December 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2006 Καλημερα και χρονια πολλα το Resco Explorer ειναι καλυτερα να το βαλω στην καρτα ή στην μνημη του τηλεφωνου; εγω φιλε μου το εβαλα στην storage και μια χαρα ειναι Παράθεση http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg MacUse.net For Apple Fun's we Just think Different Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
undertow Δημ. December 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2006 Υπάρχει περίπτωση παιδιά με αναβάθμιση software να "πέσει" η τιμή του sar γιατί θεωρώ ότι ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να "φορτώνουμε" την καθημερινή μας ζωη περισσότερο από ότι είναι! Αν παραμείνει έτσι μήπως ξέρετε κανένα άλλο pda με λιγότερο sar? μη πανικοβάλλεσαι. Το σημαντικό δεν ειναι το sar ή το mar , αλλα το πώς (αν πχ κολλας πανω σου το ακουστικο μιση ή μια ωρα τη μερα) και το κάθε πόσο μιλάς. Τώρα διαφορές στο sar κινητων που κυμαινονται στο 0.1 και 0.2 δεν νομίζω οτι ειναι τοσο σημαντικες! Εξαλλου το οριο ειναι 2 , οποτε δεν τιθεται θεμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
np91 Δημ. December 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2006 Εγώ χρησιμοποιώ το IGO2006. Μακράν το καλύτερο πρόγραμμα με όχι και τόσο καλούς χάρτες όμως όπως του destinator. Για χρήση στην Αθήνα τουλάχιστον είναι πολύ καλό. Αν και βγήκε νέα έκδοση χαρτών για την Ελλάδα αλλά δεν τους έχω δοκιμάσει ακόμα. Δοκίμασέ το και θα δείς πως πρέπει να είναι τα προγράμματα πλοήγησης. Βαρέθηκα τα προβλήματα με τα κολλήματα του PN, και το λάθος στίγμα του 6 και 6.1. Στο κάτω κάτω και σε αυτά οι χάρτες έχουν αρκετά προβλήματα. PS 'Αποψη μου βέβαια και περί ορέξεως... Που μπορουμε να το βρουμε το IGO2006? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vazelos13 Δημ. December 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2006 Παιδια μια ερωτηση...To Navimate εχει επιλογη ''αποφγη δρομων'' σαν του destinator. Η υπαρχει τροπος να επιλεξεις να πας καπου αποφευγοντας την Αττικη οδο πχ???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
np91 Δημ. December 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2006 Πως μπορουμε να ρυθμισουμε την μνημη ουτως ωστε στην αποθηκευση να μας δινει περισσοτερο χωρο γιατι ενω στην Αποθηκευση εχω 2,3 ΜΒ στα Προγραμματα εχω 26.4ΜΒ με αποτελεσμα οταν θελω να αποθηκευσω καποιο προγραμμα στην μνημη να μην επαρκει .Ενω στα WM2003 ειχε την μπαρα που μπορουσαμε να ρυθμισουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domal Δημ. December 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2006 Πως μπορουμε να ρυθμισουμε την μνημη ουτως ωστε στην αποθηκευση να μας δινει περισσοτερο χωρο γιατι ενω στην Αποθηκευση εχω 2,3 ΜΒ στα Προγραμματα εχω 26.4ΜΒ με αποτελεσμα οταν θελω να αποθηκευσω καποιο προγραμμα στην μνημη να μην επαρκει .Ενω στα WM2003 ειχε την μπαρα που μπορουσαμε να ρυθμισουμε πραγματι με τα WM2003 μπορουσαμε ενω με τα WM5 oxi κριμα (αν και καποιες αρχικες εκδοσεις των WM5 ειχαν αυτην την δυνατοτητα :O Παράθεση http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg MacUse.net For Apple Fun's we Just think Different Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. December 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2006 Που μπορουμε να το βρουμε το IGO2006? Έχεις PM.:) Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. December 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2006 κι αυτό έχει μετρητή...για το ίδιο πρόγραμμα δεν μιλάμε ή κάνω λάθος;Δείχνει επίσης κατανάλωση ρεύματος θερμοκρασία μπαταρίας(;) κλπ.εχεις δικιο για το ιδιο λεμε:O νομιζα οτι ελεγες για το xscalar:D πρωι βλεπεις και ο εγκεφαλος δεν λειτουργει 100%:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris_od Δημ. December 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2006 Παιδια χρονια πολλα Ας κανει καποιος τον κοπο να μου απαντησει, γιατι ολοι με ξεχνανε και ποτε δε μου απανταει κανενας 1. Τι διαφορα εχει το hard reset με το soft reset και ποτε κανουμε το ενα και ποτε το αλλο? 2. παιδια το ΗTC αν χαλασει, υπαρχει αντιπροσωπεια που επισκευαζει HTC ?? γιατι ακουσα οτι αμα χαλασει που θα βρεις ανταλλακτικα και δεν επισκευαζονται και τετοια . Αν ξερει καποιος και για θεσσαλονικη service ακομη καλυτερα Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ongas Δημ. December 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2006 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ..ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΟΣ ΑΝ ΚΑΙ.....ΣΗΜΕΡΑ ΒΓΗΚΕ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ ΤΗΣ ΕΝΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΗΧΟΥ ΑΠΟ ΠΛΑΓΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ...ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ..ΔΕΝ ΚΟΥΜΠΩΝΕΙ ΚΑΠΟΥ..ΕΤΣΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑ ΝΑ ΤΟ ΚΟΛΛΗΣΩ..ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ ΣΤΑΘΕΡΟ...ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΙΔΕΑ ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastelos Δημ. December 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2006 Παιδια χρονια πολλα Ας κανει καποιος τον κοπο να μου απαντησει, γιατι ολοι με ξεχνανε και ποτε δε μου απανταει κανενας 1. Τι διαφορα εχει το hard reset με το soft reset και ποτε κανουμε το ενα και ποτε το αλλο? 2. παιδια το ΗTC αν χαλασει, υπαρχει αντιπροσωπεια που επισκευαζει HTC ?? γιατι ακουσα οτι αμα χαλασει που θα βρεις ανταλλακτικα και δεν επισκευαζονται και τετοια . Αν ξερει καποιος και για θεσσαλονικη service ακομη καλυτερα me to hard reset xaneiw ta dedomena soy kai jekinaei to ppc mono me ta ergostasiaka programata http://www.qtek.gr/ ayth einai h antiprosopeia den yparxei problima an soy xalasei υπαρχει και στη θεσσαλονικη service Παράθεση Samsung Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALOY8020 Δημ. December 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2006 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ..ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΟΣ ΑΝ ΚΑΙ.....ΣΗΜΕΡΑ ΒΓΗΚΕ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ ΤΗΣ ΕΝΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΗΧΟΥ ΑΠΟ ΠΛΑΓΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ...ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ..ΔΕΝ ΚΟΥΜΠΩΝΕΙ ΚΑΠΟΥ..ΕΤΣΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑ ΝΑ ΤΟ ΚΟΛΛΗΣΩ..ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ ΣΤΑΘΕΡΟ...ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΙΔΕΑ ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ? Βγηκε το κουμπι?????:X στειλτο πισω.. εκτοσ και αν του εδωσεσ εσυ καμια:!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charger Δημ. December 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2006 καλησπέρα, κάποιο λινκ για προγραμματάκια όπως το igo2006 και battery status?και οτιδηποτε άλλο φυσικα...για το fullscrennkeyboard κάπου βρήκα ελληνικό πληκτρολόγιο αλλα το λινκ ήταν σπασμένο..κανείς που γνωρίζει κάτι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john1975 Δημ. December 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2006 Καλησπέρα έχει δοκιμάσει κάποιος το jabra bt800 αν λειτουργεί κανονικά στην αναγνώριση τον αριθμών Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kawaz750 Δημ. December 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2006 Υπαρχει κάποιος τροπος να ΜΗΝ γίνετε φόρτιση με το usb ωστε να μην επιβαρύνω την μπαταρία,αλλα να την φορτίζω μόνο όταν αυτή τελειώσει πλήρως Με τί ειναι καλό να καθαρίζουμε την οθονίτσα μας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis Δημ. December 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2006 Καλησπέρα έχει δοκιμάσει κάποιος το jabra bt800 αν λειτουργεί κανονικά στην αναγνώριση τον αριθμών Μια χαρα λειτουργει ;) Παράθεση Αφου ο Αγγλος δεν γραφει : “ Χάου αρ γιου” ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ “ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;; ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john1975 Δημ. December 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2006 ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. December 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2006 Υπαρχει κάποιος τροπος να ΜΗΝ γίνετε φόρτιση με το usb ωστε να μην επιβαρύνω την μπαταρία,αλλα να την φορτίζω μόνο όταν αυτή τελειώσει πλήρως Με τί ειναι καλό να καθαρίζουμε την οθονίτσα μας?κανε τον συνχρονισμο μεσω bt,βασικα εγω την καθαριζω με σπραυ για οθονες;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran64 Δημ. December 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2006 exei dokimasei kanenas na kanei install to gps tuner 5 ? giati se emana kolaei molis paei na kanei automata ton entopismo tou gps sto artemis...fusika meta thn egkatastash.. kai afou ola ta alla sto programma leitourgoun kanonika ektos apo to kalutero :) to gps! ps. osoi exete doulepsei to paliotero gpstuner 8a gnwrizete pia h xrishmothta tou :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts