Jump to content

[Επίσημο] HTC P3300 (Artemis)

SIRHC
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

- κάνει reset (τουλάχιστον από ότι φαίνεται στο today screen) το CPU speed που το κάνω set στα 260 και μου το γυρίζει στα 201 όταν σβήσει η οθόνη

To rythmises otan kanei soft reset na epanaferei thn taxythta pou to orises ?

Gia rythmiseto opws edw...

http://i12.tinypic.com/4cljoud.jpg

• Απαντήσεις 11,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

βαλτε αυτο και αφηστε τους να αναρωτιουνται ...........

http://www.molski.biz/downloads/cabs...ing_Tweaks.cab

σαν να εχετε 400 και βαλε.......

Παρε και αυτα Μαριε και οι αλλοι

http://www.teksoftco.com/index.php?section=speedbooster (καλο ε;...)

http://www.shozu.com/portal/index.do (αυτο για πλακα...)

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

ας δώσω και εγώ τα σχόλιά μου έπειτα από χρήση μίας εβδομάδας με το πρώτο μου ppc-phone:

- η μπαταρία μου με βγάζει μόνο μία ημέρα, χωρίς να κάνω ιδιαίτερα βαριά χρήση. Μου θυμίζει εποχές Nokia.

mono mia imera ???:blink: :blink: :blink:

se emena giati krataei toylaxiston treis...min po kai parapano:) ;)

Guest lagoudakis
ας δώσω και εγώ τα σχόλιά μου έπειτα από χρήση μίας εβδομάδας με το πρώτο μου ppc-phone:

pros:

- εξαιρετική λήψη τηλεφώνου, ακόμα και στο τεστ του ασανσέρ (!) που είχε αναφέρει κάποιος νωρίτερα

- το destinator δουλεύει πολύ καλά, έχω ήδη απεγκαταστήσει το tomtom

- η χρήση του trackball συνηθίζεται εύκολα και όταν το μάθεις γίνεται πολύ εύχρηστο

(minor) cons:

- δεν αναφέρονται κάπου οι συσκευές BT που είναι συνδεδεμένες. Αναφέρονται μόνο αυτές που είναι paired. Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό αφού το hands free μου τείνει να χάνει τη συνδεσή του σε ανύποπτο χρόνο

- η μπαταρία μου με βγάζει μόνο μία ημέρα, χωρίς να κάνω ιδιαίτερα βαριά χρήση. Μου θυμίζει εποχές Nokia.

- κάνει reset (τουλάχιστον από ότι φαίνεται στο today screen) το CPU speed που το κάνω set στα 260 και μου το γυρίζει στα 201 όταν σβήσει η οθόνη

σε γενικές γραμμές το θεωρώ ως εξαιρετική επιλογή για τους ιδιαίτερα απαιτητικούς χρήστες που τα θέλουν όλα σε ένα.

μηπως εχεις ανοιχτα προγραμματα;εμενα κραταει 2 μερες με ξεσκισμα ομως,το bt hands free μπορεις να το βλεπεις αν ειναι συνδεδεμενο αμα πατησεις το πρασινο πληκτρο της απαντησης,θα δεις πανω δεξια το εικονιδιο;)

μηπως εχεις ανοιχτα προγραμματα;εμενα κραταει 2 μερες με ξεσκισμα ομως,το bt hands free μπορεις να το βλεπεις αν ειναι συνδεδεμενο αμα πατησεις το πρασινο πληκτρο της απαντησης,θα δεις πανω δεξια το εικονιδιο;)

Τα προγράμματα όντως μένουν ανοιχτά στο program memory γιατί τα κλείνω με το ok αλλά λες να επηρεάζουν αυτά τόσο πολύ? τι να πω, και εγώ εκπλήσσομαι γιατί όπως φαίνεται ο κανόνας είναι ότι κρατάει δύο ημέρες (τουλάχιστον) και εγώ μάλλον αποτελώ την εξαίρεση. Χρήση με χρήση βέβαια διαφέρει αλλά φοβάμαι πως τις μέρες που θα πρέπει να μιλήσω πολύ μάλλον θα πρέπει να κουβαλάω μαζί και φορτιστή (ή δεύτερη μπαταρία.

Βάλε αυτό γιά να σου κλείνουν τα προγράματα από το ok η το σταυρό και να μην τρέχουν στο Background, θα δείς μεγάλη διαφορά.:)

http://www.trancreative.com/mb.aspx

Τα προγράμματα όντως μένουν ανοιχτά στο program memory γιατί τα κλείνω με το ok αλλά λες να επηρεάζουν αυτά τόσο πολύ? τι να πω, και εγώ εκπλήσσομαι γιατί όπως φαίνεται ο κανόνας είναι ότι κρατάει δύο ημέρες (τουλάχιστον) και εγώ μάλλον αποτελώ την εξαίρεση. Χρήση με χρήση βέβαια διαφέρει αλλά φοβάμαι πως τις μέρες που θα πρέπει να μιλήσω πολύ μάλλον θα πρέπει να κουβαλάω μαζί και φορτιστή (ή δεύτερη μπαταρία.

Steise to ergaleio pou exei dwsei h HTC gia afto ton skopo.. :cool:

οσοι εχουν εγκαταστησει το ilauncher εχουν την δυνατοτητα να κλεινουν τα προγραματα παντα με πατημα του χ με ειδικη ρυθμιση που εχει το ilauncher χωρις να βαλουν καποιο αλλο
Samsung Note II

καλημέρα στο forum..την Πέμπτη παρηγγειλα και εγώ (χωρίς να το ψαξω και να το σκεφτώ πολυ) το HTC P3300.

Αφου το παρηγγειλα αρχισα να το ψάχνω.εχτές διάβασα τισ 60 τοσες σελίδες απο το forum και ευτυχώς φαίνεται πως έκανα καλά.

Τώρα το περιμένω με μεγαλη ανυπομονυσία.το πήρα μέσω της αδερφης μου εταιρικά απο VODAFONE.Πότε λέτε να το έχω στα χέρια μου?

Για χαρά στην παρέα...

Βλέπω πως γινόμαστε καθε μέρα κ πιο πολλοί και χαιρομαι μάγκες.Αν κ με την Άρτεμις ειχα κι εγώ την...πρωτη μου επαφή (με ppc), εχω να πω πως ειναι πολύ καλή επιλογή και οι αναποφασιστοι να μην επηρεάζονται από τπτ!!!

Ομορφο, χρηστικό και "ολα σε ένα" μηχανάκι!!!

Να ρωτήσω όμως κι εγω βρε παιδια:

1.Γίνεται στην today screen να μην μου εμφανίζει τα επόμενα ραντεβού μου;;Θα θελα να τα σημειωνω στο ημερολογιο, αλλα να μην τα βλέπουν ολοι φορα παρτιδα στην οθόνη.Τι αλλάζεις; σκάλισα αλλά δεν εκανα κατι..

2.Εχω ενα εγγραφο του Word που ειτε το βαζω την συσκευή είτε στην κάρτα δεν ανοίγει με τπτ!!Αλλα εγγραφα Word κ΄ Excel τα δουλευω κανονικά.Καμια ιδέα τι μπορει να φταιει στο (πρωτότυπο πιθανόν) έγγραφο;;Δεν ειναι προστατευμενο ή κατι τετοιο πάντως...

3. Τελος έχω περασει 1 mp3 με 20 τραγουδια για παραδειγμα.Οταν κανω αναπαραγωγή πως γινεται να μου τα παιζει όλα (με τη σειρά ή και οχι), και να μην πηγαινω εγω να του "δινω" τραγουδι-τραγουδι;;Πρεπει να κανω λιστα αναπαραγωγής ή κατι τετοιο;;

Ευχαριστώ...

Guest lagoudakis
πηγαινε εναρξη-ρυθμισεις-σημερα και στα στοιχεια τσεκαρε τι θελεις να εχεις στην today,για το 2 δεν ξερω,για τα mp3 ανοιγεις τον media player-μενου-βιβλιοθηκη-μουσικη μου-και απο το μενου κανεις ενημερωση βιβλιοθηκης

Για πες μας που το βρήκες σε αυτή την τιμή να το αγοράσουμε και εμείς;

Τα παντα υπαρχουν στο ebay, προσωπικα εχω παρει 4 καρτες SanDisk 2gb με 50ευρω, για μενα και τους φιλους μου,βαση αυτοκινητου, θηκη και τωρα αγορασα μια microsd 2gb για το ETEN X500.Οσο για το προγραμμα στο δινω οποτε θελεις.

Προσπαθώ Να Προσαρμοστώ Παράλληλα Στα Δεδομένα Των Εδώ Αγοραπωλησιών ;)

Τα παντα υπαρχουν στο ebay, προσωπικα εχω παρει 4 καρτες SanDisk 2gb με 50ευρω, για μενα και τους φιλους μου,βαση αυτοκινητου, θηκη και τωρα αγορασα μια microsd 2gb για το ETEN X500.Οσο για το προγραμμα στο δινω οποτε θελεις.

Για γνήσιο Destinator λέμε...

re pedia giati eno stin fotinotita exo valei otan einai sindedemeno me to reyma na min svinei ... ayto meta apo merika lepta svinei? ti mporei na symvenei?

Tsekare mesa apo thn diaxeirhsh enefrgeias an oi rythmiseis einai swstes

diaforetika psaxe mhpws kanena plugin sou exei energopoihsh thn exikonomisi energeias..

Έκανε κανείς την αναβάθμιση του Navimate? Είναι 15,1 ΜΒ. Μήπως επειδή στην συσκευή έχω μόνο 9 ΜΒ ελεύθερα κολύεται? Πάω να το περάσω στην κάρτα.

Δούλεψε σε κάνέναν?

ΥΓ. Αυτή τη στιγμή η Άρτεμη τρέχει στα 260 και πετάει με τα εξής:

Navimate

TomTom

Destinator 6

IGO2006

RescoKeybord

PsShutXp

CoolCamera

RescoPictureViewer

RescoExplorer

BateryStatus

SPBWeather

Ewallet

ListPro

Slovoed Dictionary

Conversions In hand

Egress

SpbPocketPlus

PhotoContactsPro

SKTools

CoreCodecPlayer

PocketController

NoniGpsPlot

Όποιος σας πει ότι είναι αργό, αργό είναι το μάτι του. Μόνο όταν φτιάχνει καφέ αργεί και αυτό γιατί τελειώνει το γκαζάκι :-)

Κωνσταντίνος

Αν θελεις γνησιο τοτε πληρωσε το, εγω παντως με το παραγνησιο δεν εχω κανενα προβλημα οπως και πολλοι αλλοι...;)

Έκανε κανείς την αναβάθμιση του Navimate? Είναι 15,1 ΜΒ. Μήπως επειδή στην συσκευή έχω μόνο 9 ΜΒ ελεύθερα κολύεται? Πάω να το περάσω στην κάρτα.

Δούλεψε σε κάνέναν?

ΥΓ. Αυτή τη στιγμή η Άρτεμη τρέχει στα 260 και πετάει με τα εξής:

Navimate

TomTom

Destinator 6

IGO2006

RescoKeybord

PsShutXp

CoolCamera

RescoPictureViewer

RescoExplorer

BateryStatus

SPBWeather

Ewallet

ListPro

Slovoed Dictionary

Conversions In hand

Egress

SpbPocketPlus

PhotoContactsPro

SKTools

CoreCodecPlayer

PocketController

NoniGpsPlot

Όποιος σας πει ότι είναι αργό, αργό είναι το μάτι του. Μόνο όταν φτιάχνει καφέ αργεί και αυτό γιατί τελειώνει το γκαζάκι :-)

Παντως εγω ειχα το S200 και τωρα το ETEN X500.......ο OMAP αργειιιιιιιι!!!!!!!

Αν θελεις γνησιο τοτε πληρωσε το, εγω παντως με το παραγνησιο δεν εχω κανενα προβλημα οπως και πολλοι αλλοι...;)

Συγχώρησε για αυτά που λες γιατί δεν ξέρεις και δεν γνωρίζεις ..

Kαλο είναι όμως να σεβόμαστε λίγο τα παλαιότερα μέλη και προτού γραφουμε κατι να κοιταμε και λιγο το profil τους ..

Δεν στην πέφτω απλώς αυτό που έγραψες για τον "johner" για τους γνωρίζοντες προκαλεί γέλια και σε εκθέτει μιας και ειναι ενας απο τους moderators του μεγαλυτερου war3z forum για mobile & ppc devices (και οχι μόνο)..

Επίσης το να μην πληρώνεις δεν είναι μαγκια και ειδικά για ένα προϊόν το οποιο έχει γινει από μια εταιρια (ΝGI) που σέβεται 1000% τους πελάτες της και υποστηρίζει ακομα και αυτους που το εχουν σπασμενο... :cool:

Παντως εγω ειχα το S200 και τωρα το ETEN X500.......ο OMAP αργειιιιιιιι!!!!!!!

tssssss...ti mas eipes.....alithia e ???:p :p

katse na to valoume sta nea....:blink: :p

tssssss...ti mas eipes.....alithia e ???:p :p

katse na to valoume sta nea....:blink: :p

Coolareeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee .. :cool:

Φτανουν τα VS me to eten μην δίνετε σημασία ..

:mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

Coolareeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee .. :cool:

Φτανουν τα VS me to eten μην δίνετε σημασία ..

:mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

re Minotavrs mia erotisi....poso xronon einai orismenoi ???:wacko:

re Minotavrs mia erotisi....poso xronon einai orismenoi ???:wacko:

H Hλικια δεν παιζει ΚΑΝΕΝΑΝ ρόλο εδω 45χρονοι και φέρονται σαν 10χρονα.. :cool: :ninja: