xikou Δημ. December 11, 2006 Δημ. December 11, 2006 Καλησπέρα, είμαι νέος κάτοχος ενός P3300 και είναι το πρώτο μου PPC. Προσπαθώ απεγνωσμένα να καταφέρω το Navimate να δουλέψει αλλά όλο ασθενές σήμα μου λέει. Πήγα στην TIM να με βοηθήσουν, αλλά δυστυχώς δεν είχαν ιδέα. Το βιβλιαράκι δεν με βοήθησε πολύ. Μιας και έχω δοκιμάσει πολλά, μήπως μπορεί να με βοηθήσει κανείς πως μπορώ να ενεργοποιήσω το GSM και να δουλέψει το navimate? Ευχαριστώ. Παράθεση
g_maximos Δημ. December 11, 2006 Δημ. December 11, 2006 Den kanei tipota .. Aplos na thimase aftous pou se bohthisan otan den hxeres kai na kaneis kai esy to idio me aftous pou den xeroun kai rwtane.. :cool: Σ'ευχαριστω κι εγω Minotavrs.Να ξερεις υπαρχουν ανθρωποι που δεν ξεχνανε και πως το φιλοτιμο του Ελληνα δεν πεθανε ακομα... Παράθεση
bertelemy Δημ. December 11, 2006 Δημ. December 11, 2006 ξέρετε εάν μπορώ να περάσω cd συλλογής νομοθεσίας στο htc..? ευχαριστώ.. Παράθεση
nikoleon Δημ. December 11, 2006 Δημ. December 11, 2006 καλα αυτο το weather panel einai tromero !!!!!!με animated εικονιδια !!! Animated εικονίδια; Τα θέλω! (δώσε κανένα link να τα κατεβάσουμε) Παράθεση Currently using: Samsung Galaxy S23 Ultra, Galaxy Buds 2 Pro, Galaxy Watch Νίκος
nikoleon Δημ. December 11, 2006 Δημ. December 11, 2006 ξέρετε εάν μπορώ να περάσω cd συλλογής νομοθεσίας στο htc..? ευχαριστώ.. Δώσε μας παραπάνω πληροφορίες. Τι είδους αρχεία είναι (σε τι format) και τι όγκο έχει το καθένα. Γενικά η συσκευή αναγνωρίζει αρχεία word, excel, powerpoint, pdf, αλλά αν είναι πολύ μεγάλα σε όγκο είτε θα αργήσει πολύ να τα ανοίξει είτε δεν θα τα ανοίξει καθόλου. Παράθεση Currently using: Samsung Galaxy S23 Ultra, Galaxy Buds 2 Pro, Galaxy Watch Νίκος
DCH Δημ. December 11, 2006 Δημ. December 11, 2006 Σε ευχαριστώ για την παρατήρηση εάν και δεν είναι το προσωπικό μου. Παράθεση
DCH Δημ. December 11, 2006 Δημ. December 11, 2006 Νομιζω οτι ειναι λαθος να δινεις το κινητο σου σε κοινη θεα ,.,.. :confused: :confused: Σε ευχαριστώ για την παρατήρηση εάν και δεν είναι το πρωσοπικό μου. Παράθεση
Guest lagoudakis Δημ. December 11, 2006 Δημ. December 11, 2006 Animated εικονίδια; Τα θέλω! (δώσε κανένα link να τα κατεβάσουμε)http://www.marsware.net ;) Παράθεση
Guest lagoudakis Δημ. December 11, 2006 Δημ. December 11, 2006 θηκη αλουμινιου για το π3300 που μπορω να βρω?υπαρχει?ειναι νωρις ακομα,σε λιγο θα βγουν σιγουρα;) Παράθεση
DCH Δημ. December 11, 2006 Δημ. December 11, 2006 Καλησπέρα, απο πού θα μπορούσα να προμηθευτώ την βάση brondit? Παράθεση
Guest lagoudakis Δημ. December 11, 2006 Δημ. December 11, 2006 Καλησπέρα, απο πού θα μπορούσα να προμηθευτώ την βάση brondit?ρωτα τον μινοταυρο που την πηρε;) Παράθεση
nikoleon Δημ. December 11, 2006 Δημ. December 11, 2006 Μια από τα ίδια, δηλαδή, κ σε σένα το destinator 6. To PN δεν έχει αυτό το πρόβλημα πάντως. Δεν ενοχλεί πολύ πάντως, γιατί η φωνητική πλοήγηση λειτουργεί κανονικά, δεν έχει την αντίστοιχη καθυστέρηση. Το ΡΝ δεν το έχω δοκιμάσει, μπορεί κάποια στιγμή να του ρίξω μια ματιά. Παράθεση Currently using: Samsung Galaxy S23 Ultra, Galaxy Buds 2 Pro, Galaxy Watch Νίκος
Minotavrs Δημ. December 11, 2006 Δημ. December 11, 2006 Λοιπον παιδια επειδη ειμαι ετοιμος να αγορασω το ρ3300 αλλα διαβασα τις πρωτες 23 σελιδες και δεν εβγαλα ακρη θελω να ρωτησω τα παρακατω για να παρω την τελικη μου αποφαση. Αξιζει να παρει καποιος το ρ3300 με την καρτα 512 και το navimate ή οχι ? (επειδη απ'οτι καταλαβα το navimate ειναι μαπα :cry: ) Ερωτηση: Μπορω να βρω καπου το destinator ( αυτο απ'οτι καταλαβα ειναι ενταξει ) ΣΠΑΣΜΕΝΟ ? ΤΖΑΜΠΑ ? Μη δινω τζαμπα λεφτα για το navimate :happy: Σε γενικες γραμμες ειδα οτι ο επεργαστης ειναι αρκετος, η ποιτητα κατασκευης λετε οτι ειναι καλη ( Σας πιστευω , αν και η αποψη μου μολις το επιασα ηταν οτι μετα απο λιγο καιρο τα κουμπια θα αρχισουν να χαλανε :cry: ) και η τιμη χωρις καρτα και navimate ( αν μπορω να βρω το destinator free ) ειναι καλη Ας μου απαντησει καποιος που τα ξερει ολα αυτα για να το αγορασω αμα ειναι και ας μου πει αν τυχον συναντησε κανενα προβλημα οσο το ειχε και το δουλευε Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων. περιμενω απαντησεις Pare thn syskevh me to destinator apo thn dynax ... Apo ekei kai pera an exei enstaseis aftes tha einai gia ton omap kai oxi gia thn poiothta kataskevhs Παράθεση
Minotavrs Δημ. December 11, 2006 Δημ. December 11, 2006 Καλησπέρα, είμαι νέος κάτοχος ενός P3300 και είναι το πρώτο μου PPC. Προσπαθώ απεγνωσμένα να καταφέρω το Navimate να δουλέψει αλλά όλο ασθενές σήμα μου λέει. Πήγα στην TIM να με βοηθήσουν, αλλά δυστυχώς δεν είχαν ιδέα. Το βιβλιαράκι δεν με βοήθησε πολύ. Μιας και έχω δοκιμάσει πολλά, μήπως μπορεί να με βοηθήσει κανείς πως μπορώ να ενεργοποιήσω το GSM και να δουλέψει το navimate? Ευχαριστώ. dokimases na allaxeis com ports? Παράθεση
Minotavrs Δημ. December 11, 2006 Δημ. December 11, 2006 Καλησπέρα, απο πού θα μπορούσα να προμηθευτώ την βάση brondit? 60 euro peripou kostise apo agglia gia perisotera koita edw Παράθεση
kirileman Δημ. December 11, 2006 Δημ. December 11, 2006 Δεν ενοχλεί πολύ πάντως, γιατί η φωνητική πλοήγηση λειτουργεί κανονικά, δεν έχει την αντίστοιχη καθυστέρηση. Το ΡΝ δεν το έχω δοκιμάσει, μπορεί κάποια στιγμή να του ρίξω μια ματιά. Τι να σου πω; Εμένα με ενοχλούσε αφάνταστα. Το δοκίμασα μία, δυο δεν την πάλευα και έφαγε σουτ. Το θεωρώ απαράδεκτο να με δείχνει πιο πίσω όταν ξέρω πως το προηγούμενο δουλεύει τέλεια. Παιδεύομαι λίγο κάθε φορά να ρυθμίζω την οθόνη ώστε να μην κλείνει και σκοτεινιάζει, αλλά κατά τα άλλα το pn είναι άψογο. Παράθεση
alexandro Δημ. December 12, 2006 Δημ. December 12, 2006 Καλημερα σας κυριοι. Περιμένω σε λιγω να παραλαβω το P3300 με destinator PN (αλλά κάρτα 256ΜΒ!!!) απο Πλαίσιο. Τελικά μετά από πολύ ψάξιμο ήταν η μόνη λύση γιά να γλυτώσω πολλά προβλήματα. Τιμή 750 τελική. Θα σας πώ νέα αυριο το πρωί αφού έχω φάει τα μάτια μου όλο το βράδυ να το σκαλίζω. Την γνωμη σας πλιζ για το πακέτο, και για το τί θα χρειαζόταν εξτρα από τα καλούδια που κυκλοφορούν στο φορουμ εδω. Θανκς απο πρίν για την βοήθεια. Παράθεση Ατιμη Κοινωνία που μας έχεις εξαρτήσει απο τα κινητά!!:lol:
freco Δημ. December 12, 2006 Δημ. December 12, 2006 Και με την 6.1 πάλι καθυστερεί? To δοκίμασε κανείς? Παράθεση Κωνσταντίνος
domal Δημ. December 12, 2006 Δημ. December 12, 2006 το [εριεργο ειναι οτι με το ΜΙΟ701 είχα το ιδιο destinator 6 και αργουσε ελαχιστα (καθυστερουσε στο στιγμα μολις 2 μετρα) , στο Αρτεμις μπορει και 6-10 μετρα . περιεργο .. Παράθεση http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg MacUse.net For Apple Fun's we Just think Different
kirileman Δημ. December 12, 2006 Δημ. December 12, 2006 Στο m600 5-6 μέτρα πίσω και βάλε. Τι να πει κανεις;... (οφ τοπικ) Παράθεση
domal Δημ. December 12, 2006 Δημ. December 12, 2006 αλλα και στο χ500 ειχε 5-6 μετρα πισω αν θυμαμαι καλα , το δοκιμασα 1 φορά μονο ... Παράθεση http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg MacUse.net For Apple Fun's we Just think Different
domal Δημ. December 12, 2006 Δημ. December 12, 2006 υπάρχει κανενας τρόπος να αλλάξουμε το dialer skin το πρασινο της htc ??? δοκιμασε κανενας ? Παράθεση http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg MacUse.net For Apple Fun's we Just think Different
johnmak Δημ. December 12, 2006 Δημ. December 12, 2006 Pare thn syskevh me to destinator apo thn dynax ... Apo ekei kai pera an exei enstaseis aftes tha einai gia ton omap kai oxi gia thn poiothta kataskevhs Ξερεις τιμη,ιστιοσελιδα,τηλεφωνο της dynax? Παράθεση
panaros Δημ. December 12, 2006 Δημ. December 12, 2006 υπάρχει κανενας τρόπος να αλλάξουμε το dialer skin το πρασινο της htc ??? δοκιμασε κανενας ? http://www.paulya.com/dialerskins.htm:) εδω χανεις το smartdial http://zombienexus.net/portal/GL_SubDirectory.asp?SEC=3&CatID=82 http://hk.geocities.com/s3bl6/qvgaindex.htm Παράθεση
dionysg Δημ. December 12, 2006 Δημ. December 12, 2006 Καταρχην καλοσορισα :P.Εχω 5 μερες στα χερια μου την Artemi και ομολογω ειναι κολημα απο το πολυ ψαξιμο που της εχω ρηξει δεν εχω κανει ακομα ουτε μια κληση(η καρτα ειναι ακομα στο Νοκια).Τωρα στο ψητο ,εχω καποιες ερωτησεις μιας και ειναι το 1ο μου ppc. 1)Να μου προτεινει καποιος ενα full screen keybord γιατι ουτε ακινητος δεν μπορω να πετυχω γραμμα για sms 2)Ποιο ειναι ποιο καλο προγραμμα για O'c το Battery status η το xcpuscalar 3)Γενικα για να μην σας πρηζω να μου πειτε μια συλλογη progs που πρεπει να εχω 4)Μετα απο ψαξιμο(skroutz it) ηδα οτι δεν υπαρχει silicon case μηπως γνωριζει κανεις αν υπαρχει που8ενα αλλου? P.s Εχω το Destinator 6.1 και παρατηρησα και εγω οτι η καλη κυριουλα σου λεει να στρηψω αφου εχω περασει την στροφη κατα 2-3 μετρα -_-.Διαβασα και μερικα psotss και αποτι καταλαβα ειναι προβλημα για αρκετους Artemistes καμια λυση?Μηπως χρειαζεται και εξωτερικη κεραια?(Γραψε ακυρο) Τεσπα αυτα προς το παρον Παράθεση
Recommended Posts