Jump to content

[Επίσημο] HTC P3300 (Artemis)

SIRHC

Recommended Posts

Δημ.
μπααα, το έκανα, αλλά μένει το εικονίδιο στα Programs. Πήρα τηλ. και στο pda4u (από εκεί το πήρα), μου είπαν ότι στα φόρουμ συζητάνε για update στα windows ώστε να μην εγκαθίσταται αμέσως (είναι μέσα στη ROM...)
Assumption is the mother of all f@ck-ups...
  • Απαντήσεις 11,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Guest lagoudakis
Δημ.
μπααα, το έκανα, αλλά μένει το εικονίδιο στα Programs. Πήρα τηλ. και στο pda4u (από εκεί το πήρα), μου είπαν ότι στα φόρουμ συζητάνε για update στα windows ώστε να μην εγκαθίσταται αμέσως (είναι μέσα στη ROM...)
δηλαδη σου εχει μεινει μονο το εικονιδιο;αν το διαγραψεις απο τα windows;καπου ειχα διαβασει πως ακριβως,ας μας πει καποιος τον τροπο ακριβως γιατι δεν μπορω να το βρω που το ειδα:(
Δημ.

Phgaine apenergopoihse apo to today plugin to tom tom kai meta kane apegatastash opws poli swsta eipe o lagoudakis..

Meta phgaine me ton file explorer kai petaxeto xeirokinhta kanontas to delete..

Psaxe ligo pios pisw (5 selides kai tha to vreis)

Δημ.
βρήκα και ένα φάκελο navigator και τον έστειλα κι αυτόν.. Μόνο το εικονίδιο μάλλον, + όλα τα αρχεία που το εγκαθιστούν κάθε φορά που κάνεις hard reset...
Guest lagoudakis
Δημ.
ναι ρε παιδια,καντε το απο 24 και μετα,θα λειπω αυτο το σκ ρε γαμωτο
Δημ.
Παιδια καλημερα σε ολους... το παραγγειλα απο βοντα απο παρασκευη και ακομα περιμενω...(ποσο να περιμενω ακομα..)?? εκανα βλακεια??? επρεπε να παω απο πλαισιο γ@μ.....τελειωσ αχρηστοι τελικα..

ego apo vodafone apo tin pempti. exo frikarei..

kai to kako einai oti to pira meso tis aderfis mou eteriko kai den tis eipan kan pote upologizoun na to feroun.. gam*** ta

Δημ.
αν και κανείς δεν μου μιλάει εμένα....:cry: με την άδεια του Minotavroy να ανεβάσω στο ftp ένα αρχειάκι με χρήσιμα sites που έχει προτείνει αυτός ο υπεράνθρωπος των ιστοσελίδων καθώς κι άλλα παιδιά με πράγματα που αφορούν το Artemis ...Mino περιμένω το ΟΚ:!:
Δημ.
Phgaine apenergopoihse apo to today plugin to tom tom kai meta kane apegatastash opws poli swsta eipe o lagoudakis..

Meta phgaine me ton file explorer kai petaxeto xeirokinhta kanontas to delete..

Psaxe ligo pios pisw (5 selides kai tha to vreis)

Δεν έχει τίποτα στο today που να έχει σχέση με το ΤΟΜΤΟΜ, μόνο τα items που θέλω να φαίνονται στο start screen.

Guest lagoudakis
Δημ.
το μερος καλο ειναι,μεσημερακι η απογευματακι;να κοιμηθουμε λιγο:D
Δημ.
φυσικα και πρεπει να ερθουν ολοι οι χρηστες ppc,για να δουν οτι εχουμε καλυτερο μηχανακι απο το δικο τους:p :D :lol:

σκεπτομαι να ελθω και εγω αλλα μην σαν φερω σε δυσκολη θεση turbo 2020i :lol:

24/12 στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ θα γινετε ο χαμος λογω χριστουγγενων

Πολυ αργότερα βλέπεις οσα είδες
Δημ.
Το weather μόνο αν το εγκαταστήσουμε στην κύρια μνήμη του κινητού δουλεύει?? Προσπαθώ στην κάρτα μνήμης και μου βγάζει σφάλμα!
Δημ.
Tote kane to exis phgaine syndeseis ->gia proxwrhmenous-> epexergasia ---> epilexte diktya kai allaxe to analoga gia thn Voda opws sto snapshot ..

http://img218.imageshack.us/img218/4887/pccapture1in4.jpg

To dokimasa alla tsifos. Mipos na kano reset apo to koumpi?

Gia pes????

Ατιμη Κοινωνία που μας έχεις εξαρτήσει απο τα κινητά!!:lol:
Δημ.

Αγαπητοί,

Πρώτο μου ποστ.

Μόλις πήρα το P3330 σκέτο από navigation sw.

Μπορώ άραγε να βρώ κάπου το destinator δωρεάν?

(PM δεκτά)

Ευχ.

Γιάννης

GV
Δημ.
και εγω το ανεβασα στο 286 , τωρα πεταει :lol:

Γεια χαρά,

Εγκατέστησα το προγραμματάκι για το overclocking αλλά δεν το βρίσκω πουθενά για να το ενεργοποιήσω! (Το έτρεξα από την storage card και εγκαταστάθηκε μια χαρά)

Καμιά ιδέα?

Δημ.
Γεια χαρά,

Εγκατέστησα το προγραμματάκι για το overclocking αλλά δεν το βρίσκω πουθενά για να το ενεργοποιήσω! (Το έτρεξα από την storage card και εγκαταστάθηκε μια χαρά)

Καμιά ιδέα?

Που ειναι το προγραμματακι ρε παιδιά? και εγώ! και εγώ!!!:shifty:

Δημ.
Tote kane to exis phgaine syndeseis ->gia proxwrhmenous-> epexergasia ---> epilexte diktya kai allaxe to analoga gia thn Voda opws sto snapshot ..

http://img218.imageshack.us/img218/4887/pccapture1in4.jpg

εμενα με vodafone συνδεση μπυ δειχνει και στα δυο vodafone web

ειανι σωστα η οχι???

Δημ.

Νεα ερώτηση (μεχρι να σας σπασω τα νευρα...).

Μηπως κανείς ξέρει γιατί αφου του κανω όλες τις ρυθμίσεις συζευξης με το Bluetooth (motorola H300) και το βρίσκει και παίρνει και τον κωδικό, δεν βγάζει "ΟΚ" για προχωρήσω και αντι αυτου δίνει μόνο "τερματισμός"????

Δημ.
Αγαπητοί,

Πρώτο μου ποστ.

Μόλις πήρα το P3330 σκέτο από navigation sw.

Μπορώ άραγε να βρώ κάπου το destinator δωρεάν?

(PM δεκτά)

Ευχ.

Γιάννης

Δυστυχως το έχω (PN) μονο σε κανονική original εκδοση με codes κλπ. πωλείται κοψοχρονιά. ;)

Δημ.

Αντιμετωπίζω ένα κουφό πρόβλημα

Έχω το activesync 4.2 περασμένο και στο γραφείο και στο σπίτι.

Ενώ στο γραφείο όταβ συνδέω το PPC έχω πρόσβαση μέσω του PC στο Internet στο σπίτι δεν έχω με αποτέλεσμα να χρειάζεται να κάνω upgrade προγραμμάτων από το wifi..

Καμιά ιδέα;

myphone.gr Legal Advisor

Phones: iPhone XsMax 64GB Silver, iPhone X 64GB Silver, Pocophone F1 64GB

Tablets: iPad Pro 12,9 128GB WiFi, iPad mini 4 64GB WiFi & 4G

Δημ.
Αντιμετωπίζω ένα κουφό πρόβλημα

Έχω το activesync 4.2 περασμένο και στο γραφείο και στο σπίτι.

Ενώ στο γραφείο όταβ συνδέω το PPC έχω πρόσβαση μέσω του PC στο Internet στο σπίτι δεν έχω με αποτέλεσμα να χρειάζεται να κάνω upgrade προγραμμάτων από το wifi..

Καμιά ιδέα;

Mpes sto activesync tou spitiou sou kai des an sta connection settings einai energopoihmeno to internet ..

Episis tsekare an kapoio firewall sou kobei thn porta tou activesync ;)

Δημ.
Mpes sto activesync tou spitiou sou kai des an sta connection settings einai energopoihmeno to internet ..

Episis tsekare an kapoio firewall sou kobei thn porta tou activesync ;)

To Internet είναι ενεργοποιημένο, firewall πέραν των Windows δεν υπάρχει, άρα;

myphone.gr Legal Advisor

Phones: iPhone XsMax 64GB Silver, iPhone X 64GB Silver, Pocophone F1 64GB

Tablets: iPad Pro 12,9 128GB WiFi, iPad mini 4 64GB WiFi & 4G

Δημ.
To Internet είναι ενεργοποιημένο, firewall πέραν των Windows δεν υπάρχει, άρα;

...Άρα activesync 4.1 , για δοκίμασέ το και πες μας.

Currently using:

Samsung Galaxy S23 Ultra, Galaxy Buds 2 Pro, Galaxy Watch

Νίκος