tonyjp Δημ. December 13, 2006 Δημ. December 13, 2006 μπααα, το έκανα, αλλά μένει το εικονίδιο στα Programs. Πήρα τηλ. και στο pda4u (από εκεί το πήρα), μου είπαν ότι στα φόρουμ συζητάνε για update στα windows ώστε να μην εγκαθίσταται αμέσως (είναι μέσα στη ROM...) Παράθεση Assumption is the mother of all f@ck-ups...
Guest lagoudakis Δημ. December 13, 2006 Δημ. December 13, 2006 μπααα, το έκανα, αλλά μένει το εικονίδιο στα Programs. Πήρα τηλ. και στο pda4u (από εκεί το πήρα), μου είπαν ότι στα φόρουμ συζητάνε για update στα windows ώστε να μην εγκαθίσταται αμέσως (είναι μέσα στη ROM...)δηλαδη σου εχει μεινει μονο το εικονιδιο;αν το διαγραψεις απο τα windows;καπου ειχα διαβασει πως ακριβως,ας μας πει καποιος τον τροπο ακριβως γιατι δεν μπορω να το βρω που το ειδα:( Παράθεση
Minotavrs Δημ. December 13, 2006 Δημ. December 13, 2006 μπααα, το έκανα, αλλά μένει το εικονίδιο στα Programs. Πήρα τηλ. και στο pda4u (από εκεί το πήρα), μου είπαν ότι στα φόρουμ συζητάνε για update στα windows ώστε να μην εγκαθίσταται αμέσως (είναι μέσα στη ROM...) Phgaine apenergopoihse apo to today plugin to tom tom kai meta kane apegatastash opws poli swsta eipe o lagoudakis.. Meta phgaine me ton file explorer kai petaxeto xeirokinhta kanontas to delete.. Psaxe ligo pios pisw (5 selides kai tha to vreis) Παράθεση
tonyjp Δημ. December 13, 2006 Δημ. December 13, 2006 βρήκα και ένα φάκελο navigator και τον έστειλα κι αυτόν.. Μόνο το εικονίδιο μάλλον, + όλα τα αρχεία που το εγκαθιστούν κάθε φορά που κάνεις hard reset... Παράθεση Assumption is the mother of all f@ck-ups...
Guest lagoudakis Δημ. December 13, 2006 Δημ. December 13, 2006 ναι ρε παιδια,καντε το απο 24 και μετα,θα λειπω αυτο το σκ ρε γαμωτο Παράθεση
mastelos Δημ. December 13, 2006 Δημ. December 13, 2006 οντως:p ολα τα ''πουρα'' 3300 εχουν:D :p μονο με ταυτοτητα θα μπαινεται μεσα:lol: 24/12 πρωι στο συνταγμα ειναι καλα? Παράθεση Samsung Note II
kawaz750 Δημ. December 13, 2006 Δημ. December 13, 2006 Παιδια καλημερα σε ολους... το παραγγειλα απο βοντα απο παρασκευη και ακομα περιμενω...(ποσο να περιμενω ακομα..)?? εκανα βλακεια??? επρεπε να παω απο πλαισιο γ@μ.....τελειωσ αχρηστοι τελικα.. ego apo vodafone apo tin pempti. exo frikarei.. kai to kako einai oti to pira meso tis aderfis mou eteriko kai den tis eipan kan pote upologizoun na to feroun.. gam*** ta Παράθεση
pill72 Δημ. December 13, 2006 Δημ. December 13, 2006 αν και κανείς δεν μου μιλάει εμένα....:cry: με την άδεια του Minotavroy να ανεβάσω στο ftp ένα αρχειάκι με χρήσιμα sites που έχει προτείνει αυτός ο υπεράνθρωπος των ιστοσελίδων καθώς κι άλλα παιδιά με πράγματα που αφορούν το Artemis ...Mino περιμένω το ΟΚ:!: Παράθεση
tonyjp Δημ. December 13, 2006 Δημ. December 13, 2006 Phgaine apenergopoihse apo to today plugin to tom tom kai meta kane apegatastash opws poli swsta eipe o lagoudakis.. Meta phgaine me ton file explorer kai petaxeto xeirokinhta kanontas to delete.. Psaxe ligo pios pisw (5 selides kai tha to vreis) Δεν έχει τίποτα στο today που να έχει σχέση με το ΤΟΜΤΟΜ, μόνο τα items που θέλω να φαίνονται στο start screen. Παράθεση Assumption is the mother of all f@ck-ups...
katerini Δημ. December 13, 2006 Δημ. December 13, 2006 Bghke kai skype gia Low CPU modela. Exei kai to P3300 mesa. Opoios to thelei as mpei edw: http://www.skype.com/download/skype/mobile/brand_htc_beta.html Παράθεση Κωστας - Κατερινη
Guest lagoudakis Δημ. December 13, 2006 Δημ. December 13, 2006 το μερος καλο ειναι,μεσημερακι η απογευματακι;να κοιμηθουμε λιγο:D Παράθεση
exoristos Δημ. December 13, 2006 Δημ. December 13, 2006 φυσικα και πρεπει να ερθουν ολοι οι χρηστες ppc,για να δουν οτι εχουμε καλυτερο μηχανακι απο το δικο τους:p :D :lol: σκεπτομαι να ελθω και εγω αλλα μην σαν φερω σε δυσκολη θεση turbo 2020i :lol: 24/12 στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ θα γινετε ο χαμος λογω χριστουγγενων Παράθεση Πολυ αργότερα βλέπεις οσα είδες
ardassa Δημ. December 13, 2006 Δημ. December 13, 2006 Το weather μόνο αν το εγκαταστήσουμε στην κύρια μνήμη του κινητού δουλεύει?? Προσπαθώ στην κάρτα μνήμης και μου βγάζει σφάλμα! Παράθεση
alexandro Δημ. December 13, 2006 Δημ. December 13, 2006 Tote kane to exis phgaine syndeseis ->gia proxwrhmenous-> epexergasia ---> epilexte diktya kai allaxe to analoga gia thn Voda opws sto snapshot .. http://img218.imageshack.us/img218/4887/pccapture1in4.jpg To dokimasa alla tsifos. Mipos na kano reset apo to koumpi? Gia pes???? Παράθεση Ατιμη Κοινωνία που μας έχεις εξαρτήσει απο τα κινητά!!:lol:
gveloce Δημ. December 13, 2006 Δημ. December 13, 2006 Αγαπητοί, Πρώτο μου ποστ. Μόλις πήρα το P3330 σκέτο από navigation sw. Μπορώ άραγε να βρώ κάπου το destinator δωρεάν? (PM δεκτά) Ευχ. Γιάννης Παράθεση GV
costas_21 Δημ. December 13, 2006 Δημ. December 13, 2006 και εγω το ανεβασα στο 286 , τωρα πεταει :lol: Γεια χαρά, Εγκατέστησα το προγραμματάκι για το overclocking αλλά δεν το βρίσκω πουθενά για να το ενεργοποιήσω! (Το έτρεξα από την storage card και εγκαταστάθηκε μια χαρά) Καμιά ιδέα? Παράθεση
alexandro Δημ. December 13, 2006 Δημ. December 13, 2006 Γεια χαρά, Εγκατέστησα το προγραμματάκι για το overclocking αλλά δεν το βρίσκω πουθενά για να το ενεργοποιήσω! (Το έτρεξα από την storage card και εγκαταστάθηκε μια χαρά) Καμιά ιδέα? Που ειναι το προγραμματακι ρε παιδιά? και εγώ! και εγώ!!!:shifty: Παράθεση Ατιμη Κοινωνία που μας έχεις εξαρτήσει απο τα κινητά!!:lol:
p90176 Δημ. December 13, 2006 Δημ. December 13, 2006 Tote kane to exis phgaine syndeseis ->gia proxwrhmenous-> epexergasia ---> epilexte diktya kai allaxe to analoga gia thn Voda opws sto snapshot .. http://img218.imageshack.us/img218/4887/pccapture1in4.jpg εμενα με vodafone συνδεση μπυ δειχνει και στα δυο vodafone web ειανι σωστα η οχι??? Παράθεση
alexandro Δημ. December 13, 2006 Δημ. December 13, 2006 Νεα ερώτηση (μεχρι να σας σπασω τα νευρα...). Μηπως κανείς ξέρει γιατί αφου του κανω όλες τις ρυθμίσεις συζευξης με το Bluetooth (motorola H300) και το βρίσκει και παίρνει και τον κωδικό, δεν βγάζει "ΟΚ" για προχωρήσω και αντι αυτου δίνει μόνο "τερματισμός"???? Παράθεση Ατιμη Κοινωνία που μας έχεις εξαρτήσει απο τα κινητά!!:lol:
alexandro Δημ. December 13, 2006 Δημ. December 13, 2006 Αγαπητοί, Πρώτο μου ποστ. Μόλις πήρα το P3330 σκέτο από navigation sw. Μπορώ άραγε να βρώ κάπου το destinator δωρεάν? (PM δεκτά) Ευχ. Γιάννης Δυστυχως το έχω (PN) μονο σε κανονική original εκδοση με codes κλπ. πωλείται κοψοχρονιά. ;) Παράθεση Ατιμη Κοινωνία που μας έχεις εξαρτήσει απο τα κινητά!!:lol:
domal Δημ. December 13, 2006 Δημ. December 13, 2006 το weather βαλτε το στην κεντρικη μνημη , για το προγραμματακι batterystatus δειτε στα today plungins και οριστε settings Παράθεση http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg MacUse.net For Apple Fun's we Just think Different
iceman Δημ. December 13, 2006 Δημ. December 13, 2006 Αντιμετωπίζω ένα κουφό πρόβλημα Έχω το activesync 4.2 περασμένο και στο γραφείο και στο σπίτι. Ενώ στο γραφείο όταβ συνδέω το PPC έχω πρόσβαση μέσω του PC στο Internet στο σπίτι δεν έχω με αποτέλεσμα να χρειάζεται να κάνω upgrade προγραμμάτων από το wifi.. Καμιά ιδέα; Παράθεση myphone.gr Legal Advisor Phones: iPhone XsMax 64GB Silver, iPhone X 64GB Silver, Pocophone F1 64GB Tablets: iPad Pro 12,9 128GB WiFi, iPad mini 4 64GB WiFi & 4G
Minotavrs Δημ. December 13, 2006 Δημ. December 13, 2006 Αντιμετωπίζω ένα κουφό πρόβλημα Έχω το activesync 4.2 περασμένο και στο γραφείο και στο σπίτι. Ενώ στο γραφείο όταβ συνδέω το PPC έχω πρόσβαση μέσω του PC στο Internet στο σπίτι δεν έχω με αποτέλεσμα να χρειάζεται να κάνω upgrade προγραμμάτων από το wifi.. Καμιά ιδέα; Mpes sto activesync tou spitiou sou kai des an sta connection settings einai energopoihmeno to internet .. Episis tsekare an kapoio firewall sou kobei thn porta tou activesync ;) Παράθεση
iceman Δημ. December 13, 2006 Δημ. December 13, 2006 Mpes sto activesync tou spitiou sou kai des an sta connection settings einai energopoihmeno to internet .. Episis tsekare an kapoio firewall sou kobei thn porta tou activesync ;) To Internet είναι ενεργοποιημένο, firewall πέραν των Windows δεν υπάρχει, άρα; Παράθεση myphone.gr Legal Advisor Phones: iPhone XsMax 64GB Silver, iPhone X 64GB Silver, Pocophone F1 64GB Tablets: iPad Pro 12,9 128GB WiFi, iPad mini 4 64GB WiFi & 4G
nikoleon Δημ. December 13, 2006 Δημ. December 13, 2006 To Internet είναι ενεργοποιημένο, firewall πέραν των Windows δεν υπάρχει, άρα; ...Άρα activesync 4.1 , για δοκίμασέ το και πες μας. Παράθεση Currently using: Samsung Galaxy S23 Ultra, Galaxy Buds 2 Pro, Galaxy Watch Νίκος
Recommended Posts