freco Δημ. December 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2006 Στο program file στην καρτα μνημης οτι και να αποθηκευω εκει δεν φενεται τιποτα. Ασπριλα...Ζητω τη βοηθεια σας τι μπορει να συμβαινει... Είσαι σίγουρος ότι τα βάζεις στo program files της κάρτας??? Δοκίμασε με ένα card reader. Τα βλέπεις? Μήπως τα πας στο program files της συσκευής? Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. December 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2006 Μια ερώτηση Mino. Με ενσωματωμένο το φορτιστή κάθε φορά που θα το βάζεις στη βάση θα ξεκινάει φόρτιση. Μήπως μαμίσει την μπαταρία όταν δεν προλαβαίνει να φορτίσει εντελώς. Αυτό το φόρτιση για 15 λεπτά τη μία 30 την άλλη νομίζω ότι θα στείλει την μπαταρία πρίν την ώρα της. Εγώ τουλάχιστον, φροντίζω (όσο γίνεται) οι φορτίσεις να μην διακόπτονται πρίν φτάσουν το 100%. Έτσι το SX1 μου μετά από 3 χρόνια κρατάει μία - μιάμιση μέρα που το maximum από την αρχή ήταν 2 μέρες. Όσο για το W900i 4,5 μέρες τουλάχιστον. Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_maximos Δημ. December 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2006 Είσαι σίγουρος ότι τα βάζεις στo program files της κάρτας??? Δοκίμασε με ένα card reader. Τα βλέπεις? Μήπως τα πας στο program files της συσκευής? Freco σιγουρα στη καρτα τα εβαζα.Την επομενη μερα και μετα απο πολλα soft ξαφνικα εφτιαξε μονο του.Thanks παντως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotis_g Δημ. December 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2006 katerini,se eyxaristw poly.Moy elyse to provlima poy eixa me to phoneplus.Doyleyei teleia twra.Ante makari na vgalei kai kati ayti i Ace,an kai den to vlepw.Exei idi argisei poly! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotis_g Δημ. December 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2006 Kati akomi.Kserei kanei pws mporw na dw enan koinoxristo fakelo,mesw asyrmatoy diktyoy.Exw to resco explorer,alla den ta katafernw! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. December 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2006 Μια ερώτηση Mino. Με ενσωματωμένο το φορτιστή κάθε φορά που θα το βάζεις στη βάση θα ξεκινάει φόρτιση. Μήπως μαμίσει την μπαταρία όταν δεν προλαβαίνει να φορτίσει εντελώς. Αυτό το φόρτιση για 15 λεπτά τη μία 30 την άλλη νομίζω ότι θα στείλει την μπαταρία πρίν την ώρα της. Εγώ τουλάχιστον, φροντίζω (όσο γίνεται) οι φορτίσεις να μην διακόπτονται πρίν φτάσουν το 100%. Έτσι το SX1 μου μετά από 3 χρόνια κρατάει μία - μιάμιση μέρα που το maximum από την αρχή ήταν 2 μέρες. Όσο για το W900i 4,5 μέρες τουλάχιστον. Κοιτα ειδικος δεν ειμαι αλλα θα σου πω την εμπειρια μου απο 1 JAM και 1 ΜΙΟ168 τα οποια φορούσα ετσι εδώ και 2 χρονια χωρις κανενα προβλημα στην μπαταρία. Ετσι λοιπόν θα συνεχισω να κανω και με το Ρ3300 Αν τωρα εισαι τοσο τυχερός τι να πω υπαρχει και η λύση του να μην βάζεις το βύσμα επανω στον φορτιστή του αναπτήρα σου ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis Δημ. December 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2006 Κοιτα ειδικος δεν ειμαι αλλα θα σου πω την εμπειρια μου απο 1 JAM και 1 ΜΙΟ168 τα οποια φορούσα ετσι εδώ και 2 χρονια χωρις κανενα προβλημα στην μπαταρία. Ετσι λοιπόν θα συνεχισω να κανω και με το Ρ3300 Αν τωρα εισαι τοσο τυχερός τι να πω υπαρχει και η λύση του να μην βάζεις το βύσμα επανω στον φορτιστή του αναπτήρα σου ... Οι καινουργιες μπαταριες δεν εχουν τετοιο προβλημα. Τις φορτιζεις οποτε και οσο θες. Δεν δημιουργουν κενα. Παράθεση Αφου ο Αγγλος δεν γραφει : “ Χάου αρ γιου” ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ “ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;; ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. December 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2006 Babis, MAKISPYROPOULOS you have mail.... g_maximos you too... Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis Δημ. December 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2006 Babis, MAKISPYROPOULOS you have mail.... g_maximos you too... thank youuuuuu Παράθεση Αφου ο Αγγλος δεν γραφει : “ Χάου αρ γιου” ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ “ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;; ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zanzak Δημ. December 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2006 Agorasa tin Paraskevi to HTC P330 apo http://www.vnp.gr 600 Euro me Navimate, 550 exei xoris, Ellinikis antiprosopeias (Ace Hellas). Tha ta vreite sto emarket stin kataxorisi stars. pou to eides file moy 550?:wacko: 590 exei xwris..esteila mail kai moy apanthsan:blink: Παράθεση ELA MWRH AEKARAAA..:w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAKISPYROPOULOS Δημ. December 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2006 Babis, MAKISPYROPOULOS you have mail.... g_maximos you too... Αν και δεν κατάφερα να το κάνω να λειτουργήσει, Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ φίλε μου! :) :) :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. December 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2006 αν καταλαβα καλα μαλλον στο tomtom αναφερεται ο φιλος... αυτος ειναι και ο δικος μου μεγαλος καημος.:( ..να κανω το tomtom full version... αν υπαρχει καμμια ψυχη που το καταφερε ας δωσει καμμια οδηγια να ξεστραβωθουμε:worry: Τι ασχολείστε ρε παιδιά αν με το καλό καποτε ερθει στην Ελλαδα και αποφασισουν να φτιαξουν τους χαρτες σαν του Destinator τα λέμε.. Μέχρι τοτε το Destinator ειναι μονόδρομος ..;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_maximos Δημ. December 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2006 Πηγα 'ρυθμισεις' 'συνδεσεις' 'συνδεσεις' 'για προχωρημενους' 'επιλεξτε δικτυα' και αλλαξα τις αρχικες ρυθμισεις.Τωρα ομως δεν μπορει να συνδεθει το 'Quick GPS'.Μπορει καποιος να μου στειλει τις αρχικες ρυθμισεις γιατι δεν τις θυμαμαι.Τhanks... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thlakos Δημ. December 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2006 Μήπως γνωρίζει κανείς αν μπορώ να μετατρέψω ένα γερμανικο Π3300 σε αγγλικό ή και ελληνικό Μενού?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MHTSN Δημ. December 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2006 Ξαναμίλησα με Dynax. Oι συσκευές έχουν αποσταλλεί στην εταιρεία που θα βάλει μέσα το destinator. Στα καταστήματα μάλλον θα είναι σε καμιά 10ριά μέρες μου είπαν. Tο κόστος εντελώς ενδεικτικά θα είναι μάλλον περί τα 700 έουρα και χωρίς car kit. Aμάν πια δεν αντέχω άλλο... Aπό βδομάδα σε βδομάδα πάνε... Aπό την άλλη όμως δεν θέλω να το πάρω ξεχωριστά γιατί δεν θέλω να μπλέξω με εγκαταστάσεις λογισμικού κλπ... Άσε που θα μου βγεί και πολύ ακριβότερο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. December 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2006 αν καταλαβα καλα μαλλον στο tomtom αναφερεται ο φιλος... αυτος ειναι και ο δικος μου μεγαλος καημος.:( ..να κανω το tomtom full version... αν υπαρχει καμμια ψυχη που το καταφερε ας δωσει καμμια οδηγια να ξεστραβωθουμε:worry: Πάμε στο site της Qtek στο forum και κάνουμε register (θα σας ζητηθεί το imei της συσκευής). Μετά πάμε στο σχετικό thread HTC P3300 -> Τελευταία έκδοση λογισμικού και κατεβάζουμε το update 3.0.2 από το πρώτο post. To τρέχουμε από τον Η/Υ με συνδεδεμένο το κινητό (βεβαιώθείτε ότι το ActiveSync βλέπει το κινητό). Αφού κάνουμε το update στην today screen εμφανίζεται το tom tom (today plugin). Τρέχουμε το tomtom και μας λέει ότι δεν βρέθηκε χάρτης και αν θέλουμε να κατεβάσουμε από το internet τον free που δικαιούμαστε. Πατώντας ΟΚ (πρέπει το κινητό να βγαίνει στο ιντερνετ είτε από το PC ή με GPRS) ανοίγει ο internet explorer και ακολουθώντας τα βήματα κατεβάζουμε τον χάρτη που θέλουμε. Τον αποθηκεύουμε όπου θέλουμε (πχ \storage card\) και μετά τρέχει αυτόματα η εγκατάσταση. Προσοχή. Αν σε κάποιους δεν τρέξε η εγκατάσταση αυτόματα, δεν πειράζει. Πηγαίνεται αργότερα και τρέξτε το αρχείο που κατεβάσατε για να ξεκινήσει manual η εγκατάσταση. Ελπίζω να βοήθησα. Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreoug Δημ. December 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2006 Υστερα απο μια βδομαδα χρησης. ΟΚ ειναι αργο, φορτωμενο με τα γνωστα, Spb time, TCPMP, Hicalc, Phone dashboard, Worldmate, Pocket plus Spb, Spb diary, Tom tom και στην καρτα avantgo και προσεχως Destinator, αλλα Ειδα το Eten και τετοιου μεγεθους συσκευή ΔΕΝ θα επαιρνα. Κοληματα καθολου εκτος απο ενα κορυφαιο κατα την διαρκεια συνεχων install για να καταληξω σε αυτα που χρειαζομαι. Του εκανα hard reset και ολα καλα, με ταυτοχρονο χρηση των παντων συν πλοηγηση και τηλεφωνα. Navimate απαραδεκτο Interface, αγνοια μονοδρομησεων και μικρολαθη στην περιορισμενη χρηση που του εχω κανει. Κορυφαιο οταν κατεβαινα Κηφισο με 100 στην δεξια λωρίδα και μου λεει στριψτε αριστερά. Πανω στην μπαριερα, μεσα στο ποταμι μαλλον εννοουσε! Δεν ειναι ομως τελειως για πεταμα. Στο περιπου σε πάει. Προσεχως εντυπωσεις απο Destinator. Επισης οι βάσεις αυτοκινητου απο Πλαισιο δεν κανουν, ειναι μεγαλες. Θα προσπαθησω για αυτην απο το Expansys και θα επανελθω. Μεγαλο σπασιμο η ελλειψη microsd 2G για να εχω τα Mp3 μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. December 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2006 Οι πρωτες εντυπώσεις μου απο το Artemis H αγορά του παρότι ACE με εχει αφήσει ικανοποιημένο .. Ο ΟΜΑΡ είναι λίγο αργός αλλά δεν καθυστερει σε σημείο που να ενοχλεί μάλιστα τον clockara σε πρώτη φάση από τα 201 mhz στα 273mhz και πάει γρηγορότερα χωρίς κανένα κόλλημα. Η ποιότητα κατασκευής με έχει αφήσει άφωνο.. Με εχουν ενθουσιάσει το jog dial και τα ηχητικά του.. Η ακουστική του εσωτερικού ηχείου είναι ΑΨΟΓΟΤΑΤΗ σε σημείο να χαμηλώνεις την ενταση στην μέση για να μην ακουνε οι διπλα σου . Ο ηχος του εξωτερικού ηχείου με το Destinator σε λειτουργία είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟΣ και καθαρός χωρις καμια παραμόρφωση .. To GPS του κλείδωσε αμέσως και πουθενά δεν εδειξε να κολλάει ή να χανει το σήμα .. Πολύ καλή εντύπωση προκαλεί το πως διαχειρίζεται η συσκευή το Destinator σε περίπτωση κλήσης το οποίο μπορείς να επαναφέρεις με το πατημα ενός πλήκτρου και παλι στην οθονη σου μετα το τελος της κλήσης.. Το Wi-fi του επαιξε με την μία χωρις προβληματα και η εν γένει συμπεριφορά του δεν προβληματίζει.. Συμπερασματικά πιστεύω ότι είναι μια πλήρης συσκευή που θα καλύψει τον μέσω χρήστη και σε συνδυασμό με την εμφάνιση του και την ποιότητα των υλικών του μπορεί να γίνει άνετα best seller με την προσθήκη των σωστών εργαλείων - προγραμμάτων.. Τα τεστ συνεχίζονται… Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastelos Δημ. December 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2006 Οσοι εχουν προσβαση στην ace ανεβηκε νεο 2.1.0 navimate και εκδοση ελληνικων με διορθώσεις...... Παράθεση Samsung Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. December 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2006 Οσοι εχουν προσβαση στην ace ανεβηκε νεο 2.1.0 navimate και εκδοση ελληνικων με διορθώσεις...... Change log εχουμε ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FOTANAG Δημ. December 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2006 Ρε παιδια ποια ελληνική ρομ έχεται? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wagner669 Δημ. December 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2006 Το Artemis είναι η πιο ισορροπημένη συσκευή που είχα ποτέ Mino. Σταθερότατη από την 1η έκδοση ROM, μεγάλη διάρκεια μπαταρίας, ταχύτητα ικανοποιητικότατη και όλα τα καλούδια: GPS, FM, WiFi, 4band, mouse, μικρό και ελαφρύ σαν κινητό. Αρχικά πήγαινα για το Trinity αλλά δεν ξαναπαίρνω PPC χωρίς GPS. Το Trinity μπορεί να έχει, μπορεί και όχι οπότε η HTC διώχνει κόσμο με αυτή τη στάση της. Εχω το iRAQ 6515.... Παρα τα "καποια" προβληματα και την ελλειψη WiFi & 3G ειμαι απολυτα ικανοποιημενος. Νομιζω οτι με πεισατε να παρω νεα συσκευη! Παράθεση Θαυμάζω τις δυναμικές γυναίκες που δεν κοιτάνε ποτέ πίσω!!! Ακόμα κ όταν παρκάρουν.... Και τις αποφασιστικές γυναίκες, που δεν κάνουν ποτέ πίσω!! Ακόμα κ όταν έχουν μπει ανάποδα σε μονόδρομο.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastelos Δημ. December 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2006 Change log εχουμε ? apo ace hellas. Αλλαγές που περιέχει η συγκεκριμένη έκδοση: • Δυνατότητα προτίμησης/αποφυγής Αττικής Οδού • Δυνατότητα αποφυγής δακτυλίου Για την χρήση αυτής της λειτουργίας θα πρέπει στο dialog που γίνεται ο ορισμός του προορισμού να πατήσετε το πλήκτρο «Επιλογές» (ακριβώς κάτω από το OK», Στο dialog που θα εμφανιστεί επιλέγεται την αποφυγή ή προτίμηση που επιθυμήτε. Η επιλογή αυτόματο είναι ο τρόπος με τον οποίο δούλευε μέχρι τώρα.. • Προσθήκη του εργαλείου NaviToday το οποίο εμφανίζεται στην today screen και δίνει τη δυνατότητα άμεσης πρόσβασης στο Navimate καθώς και παρακολούθηση της διαθέσιμης μνήμης και μπαταρίας της συσκευής. • Διορθώθηκαν κάποια σημαντικά λάθη που επηρέαζαν σημαντικά την δρομολόγηση, στην Αττική Οδό, στην Περιφερειακή Αιγάλεω και στην Περιφερειακή Υμμητού • Διόρθωση του προβλήματος με τη μεταβολή της ώρας της συσκευής • Διόρθωση προβλημάτων που προκαλούσαν «πάγωμα» της συσκευής • Έχουν τροποποιηθεί τα χρώματα των πολυγωνικών σημείων ενδιαφέροντος έτσι ώστε να μην έχουν τόσο φωτεινά χρώματα κατά την την νύχτα και κουράζουν το μάτι. Παράθεση Samsung Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. December 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2006 apo ace hellas. Αλλαγές που περιέχει η συγκεκριμένη έκδοση: • Δυνατότητα προτίμησης/αποφυγής Αττικής Οδού • Δυνατότητα αποφυγής δακτυλίου Για την χρήση αυτής της λειτουργίας θα πρέπει στο dialog που γίνεται ο ορισμός του προορισμού να πατήσετε το πλήκτρο «Επιλογές» (ακριβώς κάτω από το OK», Στο dialog που θα εμφανιστεί επιλέγεται την αποφυγή ή προτίμηση που επιθυμήτε. Η επιλογή αυτόματο είναι ο τρόπος με τον οποίο δούλευε μέχρι τώρα.. • Προσθήκη του εργαλείου NaviToday το οποίο εμφανίζεται στην today screen και δίνει τη δυνατότητα άμεσης πρόσβασης στο Navimate καθώς και παρακολούθηση της διαθέσιμης μνήμης και μπαταρίας της συσκευής. • Διορθώθηκαν κάποια σημαντικά λάθη που επηρέαζαν σημαντικά την δρομολόγηση, στην Αττική Οδό, στην Περιφερειακή Αιγάλεω και στην Περιφερειακή Υμμητού • Διόρθωση του προβλήματος με τη μεταβολή της ώρας της συσκευής • Διόρθωση προβλημάτων που προκαλούσαν «πάγωμα» της συσκευής • Έχουν τροποποιηθεί τα χρώματα των πολυγωνικών σημείων ενδιαφέροντος έτσι ώστε να μην έχουν τόσο φωτεινά χρώματα κατά την την νύχτα και κουράζουν το μάτι. Afto den nomizw na einai gia thn rom alla gia navigation utility kai an krinw apo to tom tom , mallon einai tou navimate .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. December 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2006 Nα και ενα πρώτο snapshot απο την συσκευη μου.. (Με κλικ επάνω του κανετε μεγευθνση σε φυσικό μεγεθος) http://i11.tinypic.com/4i4wp7c.png ΥΓ: Προς domal και λοιπούς συνάρρωστους (εδώ) σας ανεβασα καποια Τhemes που εχω φτιάξει για την ΑΕΚΑΡΑ μας στο photoshop Enjoy ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts