christou Δημ. November 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2006 Όποιος το πήρε από expansys μπορεί να μου πει έκδοση ROM? ROM VERSION:1.12.405.1 WWE Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgezerlis Δημ. November 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2006 Μετά από 1 εβδομάδα με το P3300, μόνο καλά έχω να πω. Είναι το πρώτο μου PPC, αλλά είμαι power user Η/Υ, οπότε η ταχύτητα είναι πολύ σημαντική για μένα. Οπότε: 1. Ταχύτητα: μου φαίνεται μια χαρά, κάνω τα πάντα γρήγορα, εκτός και έχω ανοιχτές 10-12 εφαρμογές ταυτόχρονα, που φυσιολογικό μου φαίνεται να αρχίζει να πέφτει σε πιο αργούς ρυθμούς. 2. Χρηστικότητα: Μενού, Γραφίδα - οθόνη, χειριστήρια, Pointer, etc, μια χαρά. Με την γραφίδα το χειρίζομαι περισσότερο, αλλά και τους άλλους τρόπους τους συνηθίζω σιγά σιγα. 3. Restarts: μετά από 1 εβδομάδα εξαντλητικής χρήσης (Wi-Fi, ActiveSync, Bluetooth, GPS - Navimate), εχθές μου κόλλησε 1η φορά. Εντυπωσιακό. 4. Navimate: Δεν έχω δουλέψει το destinator, οπότε το navimate μου φαίνεται απλά normal. Ανυπομονώ και εγώ να το αλλάξω σε destinator. 5. Μπαταρία: To έχω ξεσκίσει με bluetooth, τηλέφωνα, Wi-Fi, κτλ καθημερινά, οπότε μου κρατάει 1,5 μέρα. Δεν είμαι ο μέσος χρήστης, το χρησιμοποιώ συνέχεια. 6. Συνδεσιμότητα: Bluetooth, Wi-Fi, GPRS, όλα μια χαρά. Το Wi-Fi ρε παιδιά συνδέεται πιο γρήγορα και από το laptop μου! 7. Κάμερα: Τα 2megapixels είναι just fine για μένα. Αυτό που με ενθουσιάζει είναι ότι το όταν το βάζεις σε camera mode, μοιάζει με πραγματική ψηφιακή κάμερα αφού η εικόνα γεμίζει όλη την οθόνη και είναι λεπτή η συσκευή όπως πολλές κάμερες. 8. Ραδιόφωνο: Η λήψη είναι τέλεια. 9. Ακουστική: Το ηχείο είναι το πιο δυνατό που έχω ακούσει, ο ήχος ακούγεται μια χαρά από παντού. Δεν ξέρω τι άλλο να γράψω εδώ στα γρήγορα, πέρα από ότι με έχει ενθουσιάσει κατά 99%. Άντε το 1% που του λείπει είναι το flash και το 3G, κατά τα λοιπά εμένα μου φαίνονται όλα θαυμάσια. Τέλος, και εγώ είμαι από αυτούς που θέλω να σας πω να μην επηρεάζεστε από αυτούς που θεωρούν ότι μπορεί να είναι αργό. Εμένα μου φαίνεται μια χαρά και ότι ενέργεια κάνω αντιδρά ακαριαία. Το συστήνω ανεπιφύλακτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoleon Δημ. November 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2006 Συμφωνώ σε όλα με τον φίλο παραπάνω, κι εμένα μετά από 5 μέρες χρήσης με έχει αφήσει πολύ ικανοποιημένο σε όλους τους τομείς και ειδικότερα στο θέμα ταχύτητας μιας και προέρχομαι από Qtek S100 kai 2020i που θεωρούνται και είναι γρήγορα PPC. Θα μπορούσε κάποιος να μου εξηγήσει πως γίνεται κάθε φορά μετά από soft reset να μην ανοίγει αυτόματα το Navimate; Κάποια μετατροπή ίσως στη registry ή στο startup; Παρήγγειλα από το expansys αυτό: http://www.expansys.com.gr/p.aspx?i=142224 και αυτό: http://www.expansys.com.gr/p.aspx?i=140834 Πλέον το μηχάνημα θα είναι πλήρες! Πραγματικά το θεωρώ το πιο όμορφο PPC που έχει κατασκευαστεί. Περιττό να σας πω ότι έχει κάνει θραύση στη δουλειά μου, όλοι έχουν εντυπωσιαστεί! :) Παράθεση Currently using: Samsung Galaxy S23 Ultra, Galaxy Buds 2 Pro, Galaxy Watch Νίκος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alx255 Δημ. November 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2006 (προέρχομαι από Qtek S100 kai 2020i που θεωρούνται και είναι γρήγορα PPC )κι εγω φιλε!!! και θεωρω πως μεχρι τωρα 3μερες μετα την αγορα του ειμαι ευχαριστημενος. Παράθεση History:apple iphone 1.alcatel one touch easy,motorola star tac 70,star tac 130,motorola e770m,Tel.Me. T919.panasonic gd90,nokia 3310. 3330.5210.N-Gage,6600,e71,N85. Ericsson 377,T68,W800, Xperia 10 mini.Sony Ericsson "Live with Walkman".UBiQUiO 401 . Qtek 1010,2020i,s100.HTC TANAGER SPV E100,artemis p3300,HTC X7500.touchcruise.DesireHd.SamsungS5510,i900Omnia,I8000 Omnia II.Galaxy Tab.Zte Blade.LG optimus e900. optimus 3D. etc... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HULK Δημ. November 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2006 back up battery δεν εχει?αν μεινω απο μπαταρια κανει hard reset,δεν ειδα μπαρα στο μενου ενεργεια οπως ειχε το s100.επισης πως το navigate δειχνει το σημειο που βρησκομαι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alx255 Δημ. November 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2006 navimate δειχνει το σημειο που εισαι, και για το1ο ερωτημα σου και να μηνεις απο μπαταρια δεν εχεις προβλημα δεν σβηνει τιποτα. ενω στο s100 με wm2003 ειχες προβλημα αν τελειωνε και η back up battery Παράθεση History:apple iphone 1.alcatel one touch easy,motorola star tac 70,star tac 130,motorola e770m,Tel.Me. T919.panasonic gd90,nokia 3310. 3330.5210.N-Gage,6600,e71,N85. Ericsson 377,T68,W800, Xperia 10 mini.Sony Ericsson "Live with Walkman".UBiQUiO 401 . Qtek 1010,2020i,s100.HTC TANAGER SPV E100,artemis p3300,HTC X7500.touchcruise.DesireHd.SamsungS5510,i900Omnia,I8000 Omnia II.Galaxy Tab.Zte Blade.LG optimus e900. optimus 3D. etc... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis Δημ. November 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2006 back up battery δεν εχει?αν μεινω απο μπαταρια κανει hard reset,δεν ειδα μπαρα στο μενου ενεργεια οπως ειχε το s100.επισης πως το navigate δειχνει το σημειο που βρησκομαι? Δεν χρειαζεσαι backup battery γιατι απλα στα wm5 δεν εχουν προβλημα αν μεινει χωρις μπαταρια, δεν χανεις τιποτα. Αυτο το ειχαν τα παλια λειτουργικα. Εδω απλα no problem, αφησε το να αδειασει. Παράθεση Αφου ο Αγγλος δεν γραφει : “ Χάου αρ γιου” ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ “ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;; ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HULK Δημ. November 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2006 υπαρχει post με προγραματα συμβατα με wm5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arachtos Δημ. November 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2006 Παιδιά έχετε δει να πουλάνε σε κανένα μαγαζί στην Αθήνα screen protector για το P3300; για να αποφύγουμε τα έξοδα αποστολής από expansys κλπ δηλαδή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoleon Δημ. November 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2006 Λογικά κάνουν όλα τα screen protectors για οθόνες 2,8". Κάνε μια σχετική έρευνα στα μαγαζιά (το Πλάισιο πρέπει να έχει). Παράθεση Currently using: Samsung Galaxy S23 Ultra, Galaxy Buds 2 Pro, Galaxy Watch Νίκος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Highlander Δημ. November 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2006 Παιδιά έχετε δει να πουλάνε σε κανένα μαγαζί στην Αθήνα screen protector για το P3300; για να αποφύγουμε τα έξοδα αποστολής από expansys κλπ δηλαδή. Αυτό που έχει το Play 247 δεν με ενθουσίασε. Είναι και σε συσκευασία των 6. 15€ + φπα νομίζω δεν τα αξίζει. Ήδη το 1 που έβαλα, έχει σχεδόν καταστραφεί... Παράθεση http://users.altecnet.gr/dwc/DW.jpg I am the end of time ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisa_x Δημ. November 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2006 Kalispera paidia, eimai anamesa sto Mio A701 kai sto htc 3300! exw dei kapies sygriseis...pros to parwn tinw pros 3300 giati exei WIFI kai GPS! to mono pou me psiloksenerwnei einai o epeksergastis tou..200ris? eseis pou toxete parei ti leei pos to blepete?kalo h sernete? epishs ena meionektimata tou 3300 diabasa oti to tom tom den paizei edw sthn ellada isxyei? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Shane <3 Love Them And Leave Them! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sp_prod Δημ. November 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2006 Όταν δουλεύω το destinator pn και μπαίνει σε κατάσταση stand-by η συσκευή, όταν την επαναφέρω το destinator κολλάει :blink: . Υπάρχει κάποια λύση ? Επίσης , τι μου προτείνετε για βάση στήριξης-φορτιστή αυτοκινήτου :( ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. November 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2006 Παιδιά έχετε δει να πουλάνε σε κανένα μαγαζί στην Αθήνα screen protector για το P3300; για να αποφύγουμε τα έξοδα αποστολής από expansys κλπ δηλαδή.http://www.moderntalking.gr στο τοποθετουν αν θελεις και δεν εισαι σιγουρος οτι θα το βαλεις σωστα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. November 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2006 Kalispera paidia, eimai anamesa sto Mio A701 kai sto htc 3300! exw dei kapies sygriseis...pros to parwn tinw pros 3300 giati exei WIFI kai GPS! to mono pou me psiloksenerwnei einai o epeksergastis tou..200ris? eseis pou toxete parei ti leei pos to blepete?kalo h sernete? epishs ena meionektimata tou 3300 diabasa oti to tom tom den paizei edw sthn ellada isxyei? To Tom Tom dystyxws den paizei sto ellada akoma :mad: .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioterl Δημ. November 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2006 Αυτό που έχει το Play 247 δεν με ενθουσίασε. Είναι και σε συσκευασία των 6. 15€ + φπα νομίζω δεν τα αξίζει. Ήδη το 1 που έβαλα, έχει σχεδόν καταστραφεί... Εγω πήρα από το play247 την brando η οποία έχει ένα μόνο κομμάτι στο πακέτο και έχει 17 ευρώ, αλλά είναι τέλεια (αν κάτι πάει στραβά, πλένεται και μπένει ξανά). Δεν φαίνεται καθόλου, απλός θέλει λίγο κόψιμο με την φαλτσετα. Στο προηγούμενο ppc που είχα, είχα πάρει σαν αυτές που έχεις και ήταν πολύ κακές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Highlander Δημ. November 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2006 Όταν δουλεύω το destinator pn και μπαίνει σε κατάσταση stand-by η συσκευή, όταν την επαναφέρω το destinator κολλάει :blink: . Υπάρχει κάποια λύση ? Επίσης , τι μου προτείνετε για βάση στήριξης-φορτιστή αυτοκινήτου :( ? Από την Vodafone μου έδωσαν δωρεάν αυτή Μπορείςς εδώ να δεις περισσότερες. Εγω πήρα από το play247 την brando η οποία έχει ένα μόνο κομμάτι στο πακέτο και έχει 17 ευρώ, αλλά είναι τέλεια (αν κάτι πάει στραβά, πλένεται και μπένει ξανά). Δεν φαίνεται καθόλου, απλός θέλει λίγο κόψιμο με την φαλτσετα. Στο προηγούμενο ppc που είχα, είχα πάρει σαν αυτές που έχεις και ήταν πολύ κακές. Θα ψάξω γι' αυτή ή κάποια παρόμοια. Την είχα δει αυτή αλλά επειδή δεν ταίριαζε σωστά δεν την πήρα. Παράθεση http://users.altecnet.gr/dwc/DW.jpg I am the end of time ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. November 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2006 μια βδομαδα περιπου εχω και γω το p3300 και ειμαι πολυ ευχαριστημενος μοναδικο μελανο σημειο θεωρω το οτι δεν μπορεις να βαλεις ειδοποιησεις για sms και ξυπνητηρια σε mp3(αλλα εδω δεν νομιζω να φταιει η htc αλλα τα wm) μηπως υπαρχει καποιο software ξυπνητηρι να δεχεται mp3? οι ηχοι που εχει απο το εργοστασιο ειναι ψιλοαπαραδεκτοι... μετετρεψα καποιο mp3 se wav αλλα δεν το βλεπει καποια λυση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastelos Δημ. November 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2006 μια βδομαδα περιπου εχω και γω το p3300 και ειμαι πολυ ευχαριστημενος μοναδικο μελανο σημειο θεωρω το οτι δεν μπορεις να βαλεις ειδοποιησεις για sms και ξυπνητηρια σε mp3(αλλα εδω δεν νομιζω να φταιει η htc αλλα τα wm) μηπως υπαρχει καποιο software ξυπνητηρι να δεχεται mp3? οι ηχοι που εχει απο το εργοστασιο ειναι ψιλοαπαραδεκτοι... μετετρεψα καποιο mp3 se wav αλλα δεν το βλεπει καποια λυση? pocket travel alarm πολυ καλο Παράθεση Samsung Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zceem69 Δημ. November 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2006 kalhmerizo alous tous filous molis extes peira kai egw to htc 3300 borei kapoios filos na mou pei tis rythmiseis gia Vodafone mms kai gprs Euxaristo prokatavolika Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastelos Δημ. November 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2006 kalhmerizo alous tous filous molis extes peira kai egw to htc 3300 borei kapoios filos na mou pei tis rythmiseis gia Vodafone mms kai gprs Euxaristo prokatavolika τα εχει ηδη αποθηκευμενα ...εκτος αν το πηρες απο εξωτερικο? Παράθεση Samsung Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tayros Δημ. November 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2006 kalhmerizo alous tous filous molis extes peira kai egw to htc 3300 borei kapoios filos na mou pei tis rythmiseis gia Vodafone mms kai gprs Euxaristo prokatavolika pare sti eksipiretisi pelaton tis vodafone na sta steiloun me sms!:happy: Παράθεση htc 3300 wm εδωhttp://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=154370 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. November 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2006 εδω ειναι φιλε μου. http://www.qtek.gr/9090_vodafone.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. November 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2006 το πακετο απο το expansys εχει μεσα SD ? Και εαν ναι, ποσα MB ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. November 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2006 το πακετο απο το expansys εχει μεσα SD ? Και εαν ναι, ποσα MB ? το taster δεν εχει το premium εχει 512 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts