Guest lagoudakis Δημ. May 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2007 φιλε μου χλωμο το βλεπω!!!στο φως της ημερας πασχουν τα ppc,τους αρεσει το λιγο φως:D :Dμην δινεις σημασια εχουν αλλωστε τοσα πολλα υπερ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cretaman Δημ. May 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2007 φιλε μου χλωμο το βλεπω!!!στο φως της ημερας πασχουν τα ppc,τους αρεσει το λιγο φως:D :Dμην δινεις σημασια εχουν αλλωστε τοσα πολλα υπερ Σιγουρα και σημερα κιολας με τον νοτια το ειχα πανω στην μηχανη και δεν εβλεπα τιποτα!!:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
winer Δημ. May 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2007 Σιγουρα και σημερα κιολας με τον νοτια το ειχα πανω στην μηχανη και δεν εβλεπα τιποτα!!:rolleyes: Μου αρεσει που το παιρνεις χαλαρα. Εγω επισης που το ηθελα κυριως για πεζη πλοηγηση την πατησα (τουλαχιστον για μερα). Παντως ασχετως αυτο ειναι πολυ καλο και τωρα ειδικα που του εβαλα το Destinator 6!!! Lagoudakis τι να κανουμε αφου ειναι σκοτεινοι τυποι :lol: Παράθεση Παιρνεις παντα αυτο που δινεις για να υπαρξει ισοροπια.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papajohn Δημ. May 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2007 Επιβεβαιώνω την αθλιότητα των PPCs τη μέρα, ούτε στο P4350 βλέπεις τίποτα στον καυτό μεσημεριανό ήλιο..! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_ban2001 Δημ. May 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2007 Παιδιά καλησπέρα. Μια ερώτηση: ποιο είναι το αρχείο (.exe ή ότι άλλο) που κάνει την περιστροφή της οθόνης? Θέλω να φτιάξω μια συντόμευση, αλλά όσο κι αν έψαξα (στο φάκελο Windows?), δεν κατάφερα να βρω τίποτα. Μήπως ξέρει κανείς βρε παιδιά? Ευχαριστώ.:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. May 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2007 θα το μετανοιωσεις.....αλλα μετα θα ειναι αργα κελτονα ;) φιλικα παντα :) :D :) Πιο "χαζη" ανταλλαγη δεν θα μπορουσα να φανταστω. Χωρις παρεξηγηση κελτονα :rolleyes: Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drum2004 Δημ. May 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2007 εφτασεεε :Dεισαι δυναμη! Παράθεση δεν ξεχνώ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALOY8020 Δημ. May 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2007 erwthsh!!!! telika mporoume na xrisimopiisoyme enalaktiko keyboard ???????????? giati kati kserw logw ace rom oti den ginete??? lynete to 8ema? px gia fullscreen ginete na exoyme?? thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo1973 Δημ. May 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2007 με ενα registry editor μπορειτε να προσθεσετε στον comm manager ενα ακομη button για Flight Mode το οποιο με ενα πατημα θα κανει disable το τηλ. bt.wifi και με πατημα παλι τα επαναφερει προσεξτε ωστε να μην τρεχετε τον comm manager οταν κανετε τις αλλαγες οι τιμες ειναι. Change the following key: HKLM\Software\HTC\CommManager "SupportedFunctions" change to "8" Create the following key: "HKLM\Software\HTC\CommManager\7" "default" = "FlightMode" datatype="string" οταν τα κανετε τα κουμπια στον comm manager θα γινουν 8 με το ογδοο να ειναι ενα αεροπλανακι:D *καντε το με δικια σας ευθυνη, σε μενα δουλευει http://img516.imageshack.us/img516/5036/capscr0001ux4.png Αν πιέσουμε πάνω στο σύμβολο της κεραίας του κινητού (την ένδειξη με το σήμα του κινητού) μας δίνει δυνατότητα επιλογής "χρήσης αεροπλάνου".Νομίζω είναι ευκολότερο έτσι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastelos Δημ. May 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2007 Αν πιέσουμε πάνω στο σύμβολο της κεραίας του κινητού (την ένδειξη με το σήμα του κινητού) μας δίνει δυνατότητα επιλογής "χρήσης αεροπλάνου".Νομίζω είναι ευκολότερο έτσι. ισως για τα δικα σου δακτυλα,για τα δικα μου στις 10 φορες τις 8 εχω βαλει μπρος το wifi:D Παράθεση Samsung Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keltonas Δημ. May 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2007 Tελικά μετά από πολύ σκέψη θα κρατήσω τον τιτάνα αλλά ψάχνω για ένα HTC P3300 γιά δεύτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wew Δημ. May 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2007 ..μηπως ξερει κανεις που θα το βρουμε με destinator και οχι Navimate? Η cosmote το εχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. May 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2007 Πουλαω το p3300 σε πολυ καλη κατασταση στο κουτι του.Οποιος ενδιαφερεται ας στειλει pm. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo1973 Δημ. May 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2007 Πάντως για τον φίλο που αναρωτιέται να βάλει ή όχι Destinator, σε μένα (άλλος ένας και ΄γω) δουλεύει άψογα! Η τελευταία έκδοση του 6 (αυτή με το πρόβλημα του GPS) απλά...δεν δουλευει σωστά. Και το gps gate που εβαλα ναι μεν άνοιγε την com και φαινομενικά είχε επαφη με τους δορυφόρους, παρ'ολα αυτά όμως ήταν αναξιόπιστο γιατι σε άτακτα χρονικά διαστήματα έχανε το σήμα και το ξαναέβρισκε. Η 6.1.0.31696 (by Kapitalas) λειτουργούσε σημαντικά καλύτερα.Η μόνη η οποία λειτούργησε ικανοποιητικά.Και αυτή όμως ακόμα είχε προβλήματα.Στις αλεπάλληλες συνεχείς στροφές μέσα στην πόλη έχανε τη μπάλα και μέχρι να επανυπολογίσει τη διαδρομή εγώ έχανα και την επόμενη στροφή. Τελικά προχθές τα ξήλωσα όλα, και δοκίμασα το ΡΝ, οπότε και είδα επιτέλους τι σημαίνει πλοήγηση. Συμπερασματικά: το 3300 ΔΕΝ ειναι απόλυτα συμμβατο με το destinator 6. Κάτι ξέρουν που δεν αναφερούν πουθενά συμβατότητα με το 6 απο την HTC (ενώ ας πούμε αναφέρουν ώς συμβατό το htc 3600). Για να μην παιδευτείτε λοιπόν άδικα (όπως έκανα εγώ τις τελευταίες 20 μέρες) ξεχάστε το 6 και βάλτε το ΡΝ.Δουλεύει πάρα πολύ αξιόπιστα. Μέχρι να βγεί τουλάχιστον η 7 και βλέπουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo1973 Δημ. May 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2007 ..μηπως ξερει κανεις που θα το βρουμε με destinator και οχι Navimate? Η cosmote το εχει? Όχι.Η cosmote παρέχει αποκλειστικά την έκδοση της ACE με το navimate.Μόνο στο Πλαίσιο μπορείς να πάρεις την έκδοση με destinator αντί navimate.Δεν ξέρω όμως αν στο Πλαίσιο μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου (το σύστημα που ακολουθεί η cosmote όσον αφορά τα συμβόλαια, τις επιδοτήσεις κλπ. είναι τουλάχιστον "περιέργο" όπως διαπίστωσα προόσφατα). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo1973 Δημ. May 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2007 ισως για τα δικα σου δακτυλα,για τα δικα μου στις 10 φορες τις 8 εχω βαλει μπρος το wifi:D χαχαχαχαχαχ!!!!:lol: :lol: :lol: Αυτό πργματικά με έκανε να γελάσω! Έπεσες στην περίπτωση! Βάζω και στοίχημα οτι το κάθε μου δάχτυλο είναι ίσα με 3 δικά σου!!! Απλά αναφερόμουν σε χρήση με το πενάκι ή με την άκρη του νυχιού του μικρού δαχτύλου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. May 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2007 ισως για τα δικα σου δακτυλα,για τα δικα μου στις 10 φορες τις 8 εχω βαλει μπρος το wifi:D υπονοεις κατι mastelos??:blink: :lol::lol: :p Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALOY8020 Δημ. May 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2007 Η τελευταία έκδοση του 6 (αυτή με το πρόβλημα του GPS) απλά...δεν δουλευει σωστά. Και το gps gate που εβαλα ναι μεν άνοιγε την com και φαινομενικά είχε επαφη με τους δορυφόρους, παρ'ολα αυτά όμως ήταν αναξιόπιστο γιατι σε άτακτα χρονικά διαστήματα έχανε το σήμα και το ξαναέβρισκε. Η 6.1.0.31696 (by Kapitalas) λειτουργούσε σημαντικά καλύτερα.Η μόνη η οποία λειτούργησε ικανοποιητικά.Και αυτή όμως ακόμα είχε προβλήματα.Στις αλεπάλληλες συνεχείς στροφές μέσα στην πόλη έχανε τη μπάλα και μέχρι να επανυπολογίσει τη διαδρομή εγώ έχανα και την επόμενη στροφή. Τελικά προχθές τα ξήλωσα όλα, και δοκίμασα το ΡΝ, οπότε και είδα επιτέλους τι σημαίνει πλοήγηση. Συμπερασματικά: το 3300 ΔΕΝ ειναι απόλυτα συμμβατο με το destinator 6. Κάτι ξέρουν που δεν αναφερούν πουθενά συμβατότητα με το 6 απο την HTC (ενώ ας πούμε αναφέρουν ώς συμβατό το htc 3600). Για να μην παιδευτείτε λοιπόν άδικα (όπως έκανα εγώ τις τελευταίες 20 μέρες) ξεχάστε το 6 και βάλτε το ΡΝ.Δουλεύει πάρα πολύ αξιόπιστα. Μέχρι να βγεί τουλάχιστον η 7 και βλέπουμε. φιλε μου αυτη εκδοση η 6 που χρησ/σεσ ηταν η σπασμενη σωστα??? λογικο ειναι να μην λειτουργει σωστα. εχει υποθει και παλιοτερα οτι αρκετεσ απο τισ σπασμενεσ (πχ αυτη που εχω εγω ) πανω απο τα 100χλ χανει σημα! η οριτζιναλ ειναι ενταξει οπωσ εχει πει ο μπαμπησ(μινοσ) Κατι αλλο ρωτησα και πριν μου ειχαν πει να μη προσπαθησω για spb fulolscreen keyboard γιατι ειναι κλειδωμενη απο την εισ ελλασ η συσκευη ειναι σωστο αυτο? παιζει στην αρτεμισ τετοι πληκτρολογιο? ξερει καποιοσ???????????????????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. May 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2007 Η τελευταία έκδοση του 6 (αυτή με το πρόβλημα του GPS) απλά...δεν δουλευει σωστά. Και το gps gate που εβαλα ναι μεν άνοιγε την com και φαινομενικά είχε επαφη με τους δορυφόρους, παρ'ολα αυτά όμως ήταν αναξιόπιστο γιατι σε άτακτα χρονικά διαστήματα έχανε το σήμα και το ξαναέβρισκε. Η 6.1.0.31696 (by Kapitalas) λειτουργούσε σημαντικά καλύτερα.Η μόνη η οποία λειτούργησε ικανοποιητικά.Και αυτή όμως ακόμα είχε προβλήματα.Στις αλεπάλληλες συνεχείς στροφές μέσα στην πόλη έχανε τη μπάλα και μέχρι να επανυπολογίσει τη διαδρομή εγώ έχανα και την επόμενη στροφή. Τελικά προχθές τα ξήλωσα όλα, και δοκίμασα το ΡΝ, οπότε και είδα επιτέλους τι σημαίνει πλοήγηση. Συμπερασματικά: το 3300 ΔΕΝ ειναι απόλυτα συμμβατο με το destinator 6. Κάτι ξέρουν που δεν αναφερούν πουθενά συμβατότητα με το 6 απο την HTC (ενώ ας πούμε αναφέρουν ώς συμβατό το htc 3600). Για να μην παιδευτείτε λοιπόν άδικα (όπως έκανα εγώ τις τελευταίες 20 μέρες) ξεχάστε το 6 και βάλτε το ΡΝ.Δουλεύει πάρα πολύ αξιόπιστα. Μέχρι να βγεί τουλάχιστον η 7 και βλέπουμε. An sthseis swsta to Gps gate den exeis kanena problhma to xrhsimopoioume aproskpopta tosa atoma to mono meiwn einai na mhn afhseis anoikto to gpsgate sto stand by giati meta thelei reset Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_ban2001 Δημ. May 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2007 Παιδιά καλησπέρα. Μια ερώτηση: ποιο είναι το αρχείο (.exe ή ότι άλλο) που κάνει την περιστροφή της οθόνης? Θέλω να φτιάξω μια συντόμευση, αλλά όσο κι αν έψαξα (στο φάκελο Windows?), δεν κατάφερα να βρω τίποτα. Μήπως ξέρει κανείς βρε παιδιά? Ευχαριστώ.:cool: Κανένας φίλος που να γνωρίζει κάτι για αυτό? :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. May 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2007 Καποιο καταστημα που εχει την καλυτερη τιμη για το P3300 εδω η εξω ξερετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
u5064247 Δημ. May 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2007 Καλησπέρα προσωπικά πιστεύω ότι μετά από 5 μήνες θα έπρεπε να βγάλουν ένα pats να διορθώνει το πρόβλημα του GPS και όχι η επίσημη εταιρία να στηρίζεται στις φιλότιμες προσπάθειες κάποιον φίλων , ΕΛΠΙΖΩ όταν με το καλό μας δώσουν το 7 να έχουν λύση αυτό το πρόβλημα . Πάντα καλοπροαίρετα . Παράθεση Κώστας :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. May 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2007 για ποιο 7 λες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_KOSTASKELLAS_ Δημ. May 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2007 kalispera.to apoktisa kai ego molis simera kai exo pa8ei plaka.kosmima:D :D poli grigoro kai exo fortosei ouko liga prog spb weather spb mobile shell spb pocket plus spb imageer battery status gps tuner sms backup destinator 2 apories mono.to daxtilidi einai xalaro arketa kai o kersora toso ebestitos? pos allazoume litourgias sta pliktra me tis pables??(kapou to diabasa alla den mporo na to ksanauro:blink::worry: :blink: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nexus Δημ. May 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2007 για ποιο 7 λες; Για το Destinator 7 ;) Παράθεση Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts