Jump to content

Περί... Cosmote γενικά

dreamacid
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πεφτει τον δευτερο χρονο, και απο εκει και περα, οσα χρονια και να εισαι συνδρομητης, μενει το ιδιο. Νομιζω το βασικο προγραμμα, χωρις χρονο ομιλιας, πεφτει στα 7.5 ευρω.

http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif

Τελικά είναι πολύ γύφτοι και δεν καταλαβαίνουν την διαφορά ανάμεσα σε "υπηρεσίες" και "προσφορές".

Στα νούμερα που ενεργοποιούν το "010" με μήνυμά τους στο 1310 δεν ισχύουν ταυτόχρονα:

*Για την COSMOΚΑΡΤΑ το bonus εισερχόμενων & εξερχόμενων κλήσεων

*Για το What's Up το SMS Choice

Λάθος σου .

Είρθε σήμερα κανονικά το BONUS εξερχομένων κλήσεων .....

Μόνο των εισερχομένων δεν ισχύει αλλά εισερχόμενες κλήσεις δεν έχω σε αυτόν τον αριθμό .......

mia xazi erotisi.kano sindesi 15 toy minos,giati na moy erthei o logariasmow 1 kai oxi stis 15?ta dorean lepta poy exo apo 15 mexri 30 ta dikaioymai ola?i ta misa?ayto poy lete gia enamisi pagio ti einai?signomi gia tin agnoia alla mexri tora panta eixa karta :cool:

Re paidia exw ena laptop ena bluetooth adapter kai ena nokia 6600 kai thelw na mpw sto internet xrhsimopoiwntas san ISP to TEI athinas pou ektos apo arithmo EPAK exei kai astiko arithmo prosbashs.Tha prepei na energopoihsw thn yphresia data/fax gia na mporesw na mpw h mporw na mpw kai etsi???

Όποτε και να την κάνεις, πληρώνεις τη σωστή αναλογία χρημάτων.. Εγώ ποτέ στα 3+ χρόνια που είμαι συνδρομήτρια Cosmote και έχω αλλάξει 3-4 προγράμματα, δεν είχα πρόβλημα με τις χρεώσεις.. (ούτε με τον αναλογούντα δωρεάν χρόνο ομιλίας).

μηπως γινεται για να σας ενταξουν στα προγραμματαα με τη μεταφορα του χρονου ομιλιας αυτοματα?η αληθεια ειναι οτι μια ερωτηση επρεπε να την κανουν για να δουν αν σας ενδιαφερει κατι τετοιο!

Metafora toy xronou omilias ginetai sta palia programata? Kai an nai pws ginetai?

Thanks

Παιδιά,επειδή έχω καιρό να ασχολειθώ,το sms choise ισχύει ακόμα?Μήπως έχει βγεί καμιά άλλη καλοκαιρινή προσφορά για sms?Στο 1313 στέλνουμε για ενεργοποίηση?Έχω what's up.

Παιδιά,επειδή έχω καιρό να ασχολειθώ,το sms choise ισχύει ακόμα?Μήπως έχει βγεί καμιά άλλη καλοκαιρινή προσφορά για sms?Στο 1313 στέλνουμε για ενεργοποίηση?Έχω what's up.

Ισχυει κανομικα απλα προσεξε αν εχεις ενεργοποιησει το την υπηρεσια 010 με 0,10ευρω ανα κληση για κλησεις προς κοσμοτε (καλοκαιρινη προσφορα για νεες ενεργοποιησεις του Ιουλιου ) τοτε θα πρεπει να μιλησεις με το cc της κοσμοτε στο 1313. Στην περιπτωση αυτη χανεις την καλοκαιρινη προσφορα και εχεις το sms choise.

Καλησπέρα σας, μεταφορά χρόνου ομιλίας δεν γίνεται στα παλιά, χρειάζεται να ενταχθείς στα νέα, καλείς 1212, και σου κάνουν την αλλαγή τηλεφωνικώς...
...Life Is Beautiful...

εγω ξερω πως οταν κανεις μια καινουρια συνδεση μεχρι να εκδοθει ο πρωτος λογαριασμος σου εχεις το δωρεαν χρονο ομιλιας..

επειτα μονο η κοσμοτε αν δεν κανω λαθος μετραει ο δωρεαν χρονος απο 1η του μηνα.

επειτα αν αλλαξεις πακετο..υσχιει απο την μερα που εκανες την αλλαγη.

επειτα ο φιλος μας που εξεφρασε το παραπονο του και λογικο ειναι να του ηρθε ταμπλας.

οποτε να ζηταμε να μας ενημερωνουν οι υπαλληλοι σωστα και να μας τονιζουν το προπληρωμενο παγιο και οχι να σκεφτονται την πωληση.

Never Give Up:!:

Join friend!

Ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου φίλε.Δεν έχω ενεργοποιήσει το 010.Μόνο για sms ενδιαφέρομαι.

Υπαρχούν πολλα κινητά (κυρίως smartphones) που υποστηρίζουν τεχνολογία EDGE. Υπάρχουν όμως και οι ανάλογες υπηρεσίας προσφερόμενες από τους ελληνικούς providers? Νομίζω ότι η TIM προσφέρει ήδη EDGE. Ξέρει κανείς τι γίνεται και τι πρόκειται να γίνει με τν cosmote? Εάν ναι, τιμές, ~ταχύτητες. Και εάν όντως η TIM προσφέρει ήδη EDGE, έχει κανένας εμπειρία?

ελά γειά συντοπίτη.. :)

τα μισά ή ακριβώς αναλογικά..

την πρώτη φορά θα δώσεις το μισό πάγιο για 15 ως μία και μαζί

προπληρώνεις για τον επόμενο 1 μήνα.. :)

ΜΗΝ ξεχνάτε η εξυπηρέτηση πελατών χρεώνεται.. :(

Creek A50i R | Denon TU-530 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

Υπαρχούν πολλα κινητά (κυρίως smartphones) που υποστηρίζουν τεχνολογία EDGE. Υπάρχουν όμως και οι ανάλογες υπηρεσίας προσφερόμενες από τους ελληνικούς providers? Νομίζω ότι η TIM προσφέρει ήδη EDGE. Ξέρει κανείς τι γίνεται και τι πρόκειται να γίνει με τν cosmote? Εάν ναι, τιμές, ~ταχύτητες. Και εάν όντως η TIM προσφέρει ήδη EDGE, έχει κανένας εμπειρία?

κοίτα druides τι γίνεται: η ΤΙΜ από ότι φαίνεται έχει ενεργοποιήσει μόνο σε κάποιες περιοχές το edge με χρεώσεις gprs :mad: άρα είναι δώρον άδωρο.Από ότι έχω καταλάβει όμως edge υφίσταται μόνο στην APN του mobile TV.Πράγματι,με το κινητό σου(6680) βλέπεις τηλεόραση μέσω δικτύου GPRS όπως μέσω UMTS.οπότε πιθανόν τα σενάρια να ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.Ωστόσο στο κανονικό surfing έχει υπωθεί ότι δεν έχει αλλάξει τίποτα.Πάντως στην ΤΙΜ δεν παραδέχονται καμία πλευρά και λένε ότι θα ενεργοποιηθεί το τελευταίο εξάμηνο του 2005(το οποίο διανύουμε)

UMTS power!:cool:

κοίτα druides τι γίνεται: η ΤΙΜ από ότι φαίνεται έχει ενεργοποιήσει μόνο σε κάποιες περιοχές το edge με χρεώσεις gprs :mad: άρα είναι δώρον άδωρο.Από ότι έχω καταλάβει όμως edge υφίσταται μόνο στην APN του mobile TV.Πράγματι,με το κινητό σου(6680) βλέπεις τηλεόραση μέσω δικτύου GPRS όπως μέσω UMTS.οπότε πιθανόν τα σενάρια να ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.Ωστόσο στο κανονικό surfing έχει υπωθεί ότι δεν έχει αλλάξει τίποτα.Πάντως στην ΤΙΜ δεν παραδέχονται καμία πλευρά και λένε ότι θα ενεργοποιηθεί το τελευταίο εξάμηνο του 2005(το οποίο διανύουμε)

άντε να δούμε λπν... κοίτα.. όταν λές ότι χρεώνουν το edge με τιμές grps αυτό είναι κακό? Το edge δν έχει μεγαλύτερες ταχύτητες από το gprs?

και κάτι άλλο.. ούτως η άλλος σύντομα θα τν κάνω απ τν cote, αξίζει να παώ σε ΤΙΜ αντί για voda για να έχω edge?

Στην Cosmote όχι, δε μετράει από 1η του μήνα. Εμένα ο λογαριασμός εκδίδεται στις 3 κάθε μήνα, οπότε ο χρόνος μου ισχύει μέχρι τις 2. Και ούτε είχα όλο το δωρεάν χρόνο ομιλίας όταν έβαλα και ένα δεύτερο πάγιο στο όνομά μου, αλλά την αναλογία (έκανα τη σύνδεση 12 του μήνα οπότε είχα τα 2/3, αφού και ο λογαριασμός του 2ου παγίου θα εκδιδόταν στις 3 του μήνα, μαζί με τον παλιό).

Γιατί χρησιμοποιείτε ή δεν χρησιμοποιείτε το i-mode ?

Τι σας αρέσει ? γιατί το επιλέξατε ?σε τι σας εξυπηρετεί ?

τι σας κάνει να μην το επιλέξετε ?

Υπό ποιες συνθήκες θα το χρησιμοποιούσατε?

Κυνήγα το λευκό της ζωής σου

Απ'οσα γνωρίζουμε η cosmote δεν σκοπεύει να χρησιμοποιήσει τεχνολογία EDGE, πάει απευθείας σε 3G. Μόνο η ΤΙΜ υποτίθεται ότι θα πάει σε EDGE αλλά ακόμα δεν είναι γνωστό πότε θα το ενεργοποιήσει...

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

• The title was changed to Περί... Cosmote γενικά
  • The title was changed to Πως θα ξεφορτωθώ το παρακάτω spam μήνυμα της Cosmote?
  • The topic was pinned