DENIOR Δημ. August 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2005 (edited) Skefthka oti tha htan kalytero na syzhtoysame edo ta panta gia ta symvolaia,tis syndeseis ths Cosmote. Edited January 28, 2022 by DENIOR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swiffer Δημ. August 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2005 Πεφτει τον δευτερο χρονο, και απο εκει και περα, οσα χρονια και να εισαι συνδρομητης, μενει το ιδιο. Νομιζω το βασικο προγραμμα, χωρις χρονο ομιλιας, πεφτει στα 7.5 ευρω. Παράθεση http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. August 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2005 Τελικά είναι πολύ γύφτοι και δεν καταλαβαίνουν την διαφορά ανάμεσα σε "υπηρεσίες" και "προσφορές". Στα νούμερα που ενεργοποιούν το "010" με μήνυμά τους στο 1310 δεν ισχύουν ταυτόχρονα: *Για την COSMOΚΑΡΤΑ το bonus εισερχόμενων & εξερχόμενων κλήσεων *Για το What's Up το SMS Choice Λάθος σου . Είρθε σήμερα κανονικά το BONUS εξερχομένων κλήσεων ..... Μόνο των εισερχομένων δεν ισχύει αλλά εισερχόμενες κλήσεις δεν έχω σε αυτόν τον αριθμό ....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. August 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2005 Και σε μένα ήρθε μπόνους εξερχόμενων.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papas Δημ. August 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2005 mia xazi erotisi.kano sindesi 15 toy minos,giati na moy erthei o logariasmow 1 kai oxi stis 15?ta dorean lepta poy exo apo 15 mexri 30 ta dikaioymai ola?i ta misa?ayto poy lete gia enamisi pagio ti einai?signomi gia tin agnoia alla mexri tora panta eixa karta :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papas Δημ. August 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2005 mia apli erotisisi.pote simferei na kaneis sindesi stin kosmote?enoo imerologiaka pote? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spooker Δημ. August 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2005 Re paidia exw ena laptop ena bluetooth adapter kai ena nokia 6600 kai thelw na mpw sto internet xrhsimopoiwntas san ISP to TEI athinas pou ektos apo arithmo EPAK exei kai astiko arithmo prosbashs.Tha prepei na energopoihsw thn yphresia data/fax gia na mporesw na mpw h mporw na mpw kai etsi??? Παράθεση Πως να κάνετε τις γκόμενες να τρέχουν από πίσω !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freckles Δημ. August 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2005 Όποτε και να την κάνεις, πληρώνεις τη σωστή αναλογία χρημάτων.. Εγώ ποτέ στα 3+ χρόνια που είμαι συνδρομήτρια Cosmote και έχω αλλάξει 3-4 προγράμματα, δεν είχα πρόβλημα με τις χρεώσεις.. (ούτε με τον αναλογούντα δωρεάν χρόνο ομιλίας). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsl_wifi Δημ. August 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2005 den einai parapliroforisi einai epilektiki pliroforisi h mporeis na to peis kai prow8isi allwn upiresiwn Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos74 Δημ. August 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2005 μηπως γινεται για να σας ενταξουν στα προγραμματαα με τη μεταφορα του χρονου ομιλιας αυτοματα?η αληθεια ειναι οτι μια ερωτηση επρεπε να την κανουν για να δουν αν σας ενδιαφερει κατι τετοιο! Metafora toy xronou omilias ginetai sta palia programata? Kai an nai pws ginetai? Thanks Παράθεση http://www.kalymnos.tk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys_541 Δημ. August 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2005 Παιδιά,επειδή έχω καιρό να ασχολειθώ,το sms choise ισχύει ακόμα?Μήπως έχει βγεί καμιά άλλη καλοκαιρινή προσφορά για sms?Στο 1313 στέλνουμε για ενεργοποίηση?Έχω what's up. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. August 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2005 Παιδιά,επειδή έχω καιρό να ασχολειθώ,το sms choise ισχύει ακόμα?Μήπως έχει βγεί καμιά άλλη καλοκαιρινή προσφορά για sms?Στο 1313 στέλνουμε για ενεργοποίηση?Έχω what's up. Ισχυει κανομικα απλα προσεξε αν εχεις ενεργοποιησει το την υπηρεσια 010 με 0,10ευρω ανα κληση για κλησεις προς κοσμοτε (καλοκαιρινη προσφορα για νεες ενεργοποιησεις του Ιουλιου ) τοτε θα πρεπει να μιλησεις με το cc της κοσμοτε στο 1313. Στην περιπτωση αυτη χανεις την καλοκαιρινη προσφορα και εχεις το sms choise. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LIB Δημ. August 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2005 Καλησπέρα σας, μεταφορά χρόνου ομιλίας δεν γίνεται στα παλιά, χρειάζεται να ενταχθείς στα νέα, καλείς 1212, και σου κάνουν την αλλαγή τηλεφωνικώς... Παράθεση ...Life Is Beautiful... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. August 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2005 εγω ξερω πως οταν κανεις μια καινουρια συνδεση μεχρι να εκδοθει ο πρωτος λογαριασμος σου εχεις το δωρεαν χρονο ομιλιας.. επειτα μονο η κοσμοτε αν δεν κανω λαθος μετραει ο δωρεαν χρονος απο 1η του μηνα. επειτα αν αλλαξεις πακετο..υσχιει απο την μερα που εκανες την αλλαγη. επειτα ο φιλος μας που εξεφρασε το παραπονο του και λογικο ειναι να του ηρθε ταμπλας. οποτε να ζηταμε να μας ενημερωνουν οι υπαλληλοι σωστα και να μας τονιζουν το προπληρωμενο παγιο και οχι να σκεφτονται την πωληση. Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys_541 Δημ. August 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2005 Ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου φίλε.Δεν έχω ενεργοποιήσει το 010.Μόνο για sms ενδιαφέρομαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
druides Δημ. August 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2005 Υπαρχούν πολλα κινητά (κυρίως smartphones) που υποστηρίζουν τεχνολογία EDGE. Υπάρχουν όμως και οι ανάλογες υπηρεσίας προσφερόμενες από τους ελληνικούς providers? Νομίζω ότι η TIM προσφέρει ήδη EDGE. Ξέρει κανείς τι γίνεται και τι πρόκειται να γίνει με τν cosmote? Εάν ναι, τιμές, ~ταχύτητες. Και εάν όντως η TIM προσφέρει ήδη EDGE, έχει κανένας εμπειρία? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakels Δημ. August 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2005 ap'oti kserw i cote den tha anaptiksei katholou EDGE. opos kai i voda Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
druides Δημ. August 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2005 Ka8olou ka8olou? Dld 8a meinoume mono me 3g opou pianei mono opou 8elei? :S xara... :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. August 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2005 ελά γειά συντοπίτη.. :) τα μισά ή ακριβώς αναλογικά.. την πρώτη φορά θα δώσεις το μισό πάγιο για 15 ως μία και μαζί προπληρώνεις για τον επόμενο 1 μήνα.. :) ΜΗΝ ξεχνάτε η εξυπηρέτηση πελατών χρεώνεται.. :( Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philosofosz Δημ. August 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2005 Υπαρχούν πολλα κινητά (κυρίως smartphones) που υποστηρίζουν τεχνολογία EDGE. Υπάρχουν όμως και οι ανάλογες υπηρεσίας προσφερόμενες από τους ελληνικούς providers? Νομίζω ότι η TIM προσφέρει ήδη EDGE. Ξέρει κανείς τι γίνεται και τι πρόκειται να γίνει με τν cosmote? Εάν ναι, τιμές, ~ταχύτητες. Και εάν όντως η TIM προσφέρει ήδη EDGE, έχει κανένας εμπειρία? κοίτα druides τι γίνεται: η ΤΙΜ από ότι φαίνεται έχει ενεργοποιήσει μόνο σε κάποιες περιοχές το edge με χρεώσεις gprs :mad: άρα είναι δώρον άδωρο.Από ότι έχω καταλάβει όμως edge υφίσταται μόνο στην APN του mobile TV.Πράγματι,με το κινητό σου(6680) βλέπεις τηλεόραση μέσω δικτύου GPRS όπως μέσω UMTS.οπότε πιθανόν τα σενάρια να ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.Ωστόσο στο κανονικό surfing έχει υπωθεί ότι δεν έχει αλλάξει τίποτα.Πάντως στην ΤΙΜ δεν παραδέχονται καμία πλευρά και λένε ότι θα ενεργοποιηθεί το τελευταίο εξάμηνο του 2005(το οποίο διανύουμε) Παράθεση UMTS power!:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
druides Δημ. August 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2005 κοίτα druides τι γίνεται: η ΤΙΜ από ότι φαίνεται έχει ενεργοποιήσει μόνο σε κάποιες περιοχές το edge με χρεώσεις gprs :mad: άρα είναι δώρον άδωρο.Από ότι έχω καταλάβει όμως edge υφίσταται μόνο στην APN του mobile TV.Πράγματι,με το κινητό σου(6680) βλέπεις τηλεόραση μέσω δικτύου GPRS όπως μέσω UMTS.οπότε πιθανόν τα σενάρια να ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.Ωστόσο στο κανονικό surfing έχει υπωθεί ότι δεν έχει αλλάξει τίποτα.Πάντως στην ΤΙΜ δεν παραδέχονται καμία πλευρά και λένε ότι θα ενεργοποιηθεί το τελευταίο εξάμηνο του 2005(το οποίο διανύουμε) άντε να δούμε λπν... κοίτα.. όταν λές ότι χρεώνουν το edge με τιμές grps αυτό είναι κακό? Το edge δν έχει μεγαλύτερες ταχύτητες από το gprs? και κάτι άλλο.. ούτως η άλλος σύντομα θα τν κάνω απ τν cote, αξίζει να παώ σε ΤΙΜ αντί για voda για να έχω edge? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freckles Δημ. August 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2005 Στην Cosmote όχι, δε μετράει από 1η του μήνα. Εμένα ο λογαριασμός εκδίδεται στις 3 κάθε μήνα, οπότε ο χρόνος μου ισχύει μέχρι τις 2. Και ούτε είχα όλο το δωρεάν χρόνο ομιλίας όταν έβαλα και ένα δεύτερο πάγιο στο όνομά μου, αλλά την αναλογία (έκανα τη σύνδεση 12 του μήνα οπότε είχα τα 2/3, αφού και ο λογαριασμός του 2ου παγίου θα εκδιδόταν στις 3 του μήνα, μαζί με τον παλιό). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poseidon2004 Δημ. August 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2005 Γιατί χρησιμοποιείτε ή δεν χρησιμοποιείτε το i-mode ? Τι σας αρέσει ? γιατί το επιλέξατε ?σε τι σας εξυπηρετεί ? τι σας κάνει να μην το επιλέξετε ? Υπό ποιες συνθήκες θα το χρησιμοποιούσατε? Παράθεση Κυνήγα το λευκό της ζωής σου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. August 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2005 Απ'οσα γνωρίζουμε η cosmote δεν σκοπεύει να χρησιμοποιήσει τεχνολογία EDGE, πάει απευθείας σε 3G. Μόνο η ΤΙΜ υποτίθεται ότι θα πάει σε EDGE αλλά ακόμα δεν είναι γνωστό πότε θα το ενεργοποιήσει... Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
druides Δημ. August 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2005 ah... giati? :( edw pou menw egw dn pianei 3g opote phgainoume tou skwtoumou me gprs... mou fainetai oti h tim 8a apoxtisei enan neo pelath.. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts