Jump to content

Περί... Cosmote γενικά

dreamacid
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά στην cosmote ο νέος δωρεάν χρόνος ομιλίας αρχίζει τα μεσάνυχτα (00:00:01) της ημέρας του πάγιου. Δηλαδά της ημέρας που θα γράφει πάνω στους λογαριασμούς. Ωστόσο μέχρι εκείνη την ημερομηνία για τώρα που μόλις πήρες το συμβόλαιο θα σου βάλουν αναλογικά χρόνο. Δηλαδη έστω ότι η ημερομηνία είναι 30/1. Θα πληρώσεις πάγιο μέχρι τις 30/1 και αυτοί θα σου δώσουν δωρεάν χρόνο που αντοιστοιχεί σε αυτές τις μέρες! Μετά από τις 30/1 θα πληρώνεις κανονικά πάγιο και θα έχεις και όλο το δωρεάν χρόνο.

kai egw pou ekana prosfata sindesh kai rotisa gia ta dwrean lepta omilias mou ipan oti isxioun apo thn imera ekdoshs tou logoriasmou mexri thn idia imerominia tou epomenou mina kai oxi apo kathe proth tou minos

kai egw ta idia exw me thn cosmote kai me to motorola pou exw.me arketh xrhsh kai oxi idiaiterh wra omilias kathe vrady thelei fortish,den adeiazei teleiws alla azeiazei arketa grigorotera apo filous pou exoun to idio kinito me allh atairia.eytyxws vrika mia leitourgia gia to moto pou exw pou epitrepei sto kinito na menei attached sto idio cell gia oso to perisotero dinato kai na mhn allazei sinexeia kipseles an ginetai kai apo thn imera pou to energopoihsa exw dei mia mikrh diafora alla oxi kai trela pragmata.panwk atw ta idia skata einai.

Εχω το εξής πρόβλημα, όχι σε καθημερινή βάση, αλλά να συμβαίνει μια στα τόσα. Εχω το τηλέφωνο ανοικτό και κάποιος μου στέλνει SMS. Δε λαμβάνω το SMS και μπορεί να περάσουν ακόμα και 2 ώρες. Αν κλείσω το κινητό και το ξαναανοίξω, τότε λαμβάνω όλα τα SMS που μου εστάλησαν σε αυτό το διάστημα κανονικά.

Πρόβλημα τηλεφώνου ή πρόβλημα Cosmote;

Η άλλη, κλασικότερη, περίπτωση είναι να αργούν πολύ τα SMS να έρθουν εφόσον είχαν σταλεί όσο είχα κλείσει το κινητό. Εκεί και πάλι μπορεί να έρθουν άμεσα με κλείσιμο και ξαναάνοιγμα. Αυτή την περίπτωση, βέβαια, την έχω ακούσει από αρκετούς και τη θεωρώ πιο "φυσιολογική" (με την ανώμαλη έννοια της Cosmote βέβαια!)

Κατά συνέπεια στρέφομαι κυρίως στην πρώτη περίπτωση και σας ρωτάω αν ξέρετε κάτι επί του θέματος. Να συμπληρώσω, επίσης, ότι στην πρώτη περίπτωση ο αποστολέας μπορεί να πάρει αναφορά αμέσως κι ας μην έχω λάβει εγώ το SMS (έχουν γίνει παρεξηγήσεις επ'αυτού!) το οποίο είναι απαράδεκτο. Επίσης δεν είναι θέμα διαφορετικών δικτύων διότι μου συμβαίνει κανονικότατα και από κινητά Cosmote!

Ισχυει ακομη η προσφορα της Cosmote για την μιση χρεωση sms+χρονου ομιλιας για ολα τα ΣΚ μεχρι το Πασχα?

Εκανα αλλαγη τη συνδεση (comote 60) σε καρτα (cosmocarta και την μετετρεψα σε what's up σημερα :D ) χθες και θα ηθελα να μαθω αν μπορω να επωφεληθω απο αυτη την προσφορα..Ή μηπως ''νεους'' χρηστες εννοει η cosmote μονο τους νεους αριθμους :mad: και ετσι ειναι δωρον αδωρον να απαντηθει η αρχικη ερωτηση? ;)

Ισχυει ακομη η προσφορα της Cosmote για την μιση χρεωση sms+χρονου ομιλιας για ολα τα ΣΚ μεχρι το Πασχα?

Εκανα αλλαγη τη συνδεση (comote 60) σε καρτα (cosmocarta και την μετετρεψα σε what's up σημερα :D ) χθες και θα ηθελα να μαθω αν μπορω να επωφεληθω απο αυτη την προσφορα..Ή μηπως ''νεους'' χρηστες εννοει η cosmote μονο τους νεους αριθμους :mad: και ετσι ειναι δωρον αδωρον να απαντηθει η αρχικη ερωτηση? ;)

Μονο για νεους αριθμους.

http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif

Νομιζω οτι ειναι προβλημα με Cote. Μου εχει τυχει να καλω σε εντος δικτυου κινητο της Cote, περι τις 15 φορες, και να μου λεει συνεχεια οτι ο συνδρομητης ειναι εκτος δικτυου. Αφου καταφερα να επικοινωνισω μεσω ΟΤΕ (σταθερο σε σταθερο), εκλεισε το κινητο, ανοιξε το κινητο και πηρε την αναφορα χαμενων κλησεων.

Όπως έχουμε πει κατά καιρούς, το περίφημο ίντερνετ τσέπης (ο Θεός να το κάνει) από την κοσμοτέ, είναι ΑΣΥΜΒΑΤΟ με το γνωστό σύμπαν. Έτσι, αν κάνεις το λάθος να το ενεργοποιήσεις, δεν έχεις ούτε εισερχόμενα ούτε εξερχόμενα mms! Το ωραίο είναι όμως ότι ο αποστολέας παίρνει αναφορά ότι έφτασε στη συσκευή σου το mms! Καλόόό;;;

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

Όπως έχουμε πει κατά καιρούς, το περίφημο ίντερνετ τσέπης (ο Θεός να το κάνει) από την κοσμοτέ, είναι ΑΣΥΜΒΑΤΟ με το γνωστό σύμπαν. Έτσι, αν κάνεις το λάθος να το ενεργοποιήσεις, δεν έχεις ούτε εισερχόμενα ούτε εξερχόμενα mms! Το ωραίο είναι όμως ότι ο αποστολέας παίρνει αναφορά ότι έφτασε στη συσκευή σου το mms! Καλόόό;;;

αυτό γίνεται σε όλες τις εταιρίες η μόνο στην κοτέ? και αν το απενεργοποιήσεις θα επανέρθουν όλα στα "φυσιολογικά"?

You'll remember me...//For the rest of you Life!//

<------------------------------------------>

Amanitou City

Μονο για νεους αριθμους.

και όπυ να είναι τελειώνει νομίζω.... :rolleyes:

Amanitou City

Η λυση απλη. Δοκιμασε την καρτα sim σου σε μια αλλη συσκευη. Δοκιμασε την συσκευη σου με μια αλλη καρτα sim. Τα αποτελεσματα δικα σου. Γενικα δεν τα κανει αυτα το δικτυο της κοσμοτε (και κανενα αλλο δικτυο αυτον τον καιρο). Και επειδη στα κανει μονιμα μαλλον ειτε η καρτα σου τα εχει παιξει και θελει αντικατασταση ή η συσκευη. Εκτος και αν εισαι σε περιοχη με οριακη καλυψη...

Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;"

Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;"

Η λυση απλη. Δοκιμασε την καρτα sim σου σε μια αλλη συσκευη. Δοκιμασε την συσκευη σου με μια αλλη καρτα sim. Τα αποτελεσματα δικα σου. Γενικα δεν τα κανει αυτα το δικτυο της κοσμοτε (και κανενα αλλο δικτυο αυτον τον καιρο). Και επειδη στα κανει μονιμα μαλλον ειτε η καρτα σου τα εχει παιξει και θελει αντικατασταση ή η συσκευη. Εκτος και αν εισαι σε περιοχη με οριακη καλυψη...

Αγαπητέ φίλε, επειδή όπως είπα δεν το κάνει σε καθημερινή βάση αλλά μια στα τόσα δε νομίζω ότι θα βγάλω ασφαλές συμπέρασμα αν χρησιμοποιήσω ένα άλλο κινητό για μερικές μέρες, εκτός και αν τύχει και το κάνει εκείνη τη στιγμή. Δε νομίζω να φταίει η SIM μου διότι αφενός δεν έχω κανένα πρόβλημα με κλήσεις αφετέρου δεν τη χρησιμοποιώ για SMS, μόνο στη μνήμη της συσκευής πάνε. Επίσης το σήμα μου είναι αρκετά καλό. Εχω καταλήξει στο ότι ή το κινητό μου κάνει κόλπα ή έχει πρόβλημα η Cosmote. Για να λες ότι η Cosmote δεν έχει τέτοια προβλήματα αυτόν τον καιρό τότε κάτι θα ξέρεις απλά ήθελα να βεβαιωθώ ότι δε συμβαίνει σε κανέναν...

Σε ποια περιοχή βρίσκεσε; Εγώ στον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα από τις αρχές Ιανουαρίου περίπου... τώρα τελευταία μπλοκάρει πιο σπάνια αλλα στις αρχές Ιανουαρίου ήταν απελπισία η κατάσταση..

Καλησπέρα πιστεύω ότι εάν απευθυνθείς στο 1313 ή στείλεις 1 mail για να πάρεις 1 σίγουρη απάντηση

Κυνήγα το λευκό της ζωής σου

Χμμμ.. οπότε και κάποιοι άλλοι το παθαίνουν αυτό. Εγώ είμαι στην Πάτρα. Τελευταία φορά μου το έκανε χτες (γι'αυτό έγραψα κι όλας)... Μάλλον η Cosmote δε μας τα λέει καλά!

kai egw pou ekana prosfata sindesh kai rotisa gia ta dwrean lepta omilias mou ipan oti isxioun apo thn imera ekdoshs tou logoriasmou mexri thn idia imerominia tou epomenou mina kai oxi apo kathe proth tou minos

Ωραία..άρα το επιβεβιώσαμε και αυτό!!! :)

...μία μέρα, ο Κινέζος Αυτοκράτορας διέταξε τον πρώτο ζωγράφο της αυλής να σβήσει τον καταρράκτη από μία τοιχογραφία του παλατιού, γιατί ο θόρυβος του νερού τον εμπόδιζε να κοιμηθεί...

Regis Debray: Vie et Mort de l' Image

O ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΘΑ ΕΚΔΟΘΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΕ 10 ΜΕ 15 ΗΜΕΡΕΣ.ΑΡΑ ΕΧΕΙΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΧΡΟΝΟ ΟΜΙΛΙΑΣ.ΟΧΡΟΝΟΣ ΟΜΙΛΙΑΣ ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ( Π.Χ 10/02/05 ΕΩΣ 09/03/05.ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ

:confused: Εγω οταν εκανα αλλαγη πακετου και πηγα στο 240 μου ειπε η κοπελα στο τηλ οτι καθε 1η του μηνα ανανεωνονται τα λεπτα :blink:

Κανεις αλλος που να επιβεβαιωνει οτι δεν ειναι ημερολογιακος ο μηνας?

κι εμένα αυτό μου είπαν στη βόντα...κάθε πρώτη του μήνα ανανεώνονται τα δωρεάν λεπτά, δωρεάν SMS και MMS!

Amanitou City

κι εμένα αυτό μου είπαν στη βόντα...κάθε πρώτη του μήνα ανανεώνονται τα δωρεάν λεπτά, δωρεάν SMS και MMS!

Ναι άλλο Vodafone άλλο Cosmote όμως... Η Βόνταφον όντως κάθε πρώτη του μήνα ανανεώνει τον δωρεάν χρόνο ομιλίας της. :cool:

Μην απαντάμε αυθαίρετα.

Αλλο Vodafone, άλλο ΤΙΜ.

Και για να είμαι ακριβής.

Στην Cosmote ο χρόνος μετραει απο τις 00.01 όπως είπε κάποιος φίλος πιο πάνω της επομένης απο όταν στην ουσία εκδοθεί ο λογαριασμός σου.

Αν πχ έκανες τη σύνδεση 7 του μήνα , ο λογαριασμός μπορεί να κοπεί στις 16. Ε, απο τις 17 ξημερώματα, μηδενίζεται ο χρόνος σου. Πχ, όταν έκανα τη σύνδεση πήρα κατευθείαν το support οπου πολύ ευγενικά η κοπέλα μου εξήγησε πότε θα κοπεί ο λογαριασμός και πότε θα μηδενίζεται ο χρόνος μου.

Καθε 16 του μήνα κόβεται ο λογαριασμός μου και κάθε 17 ξημερώματα ξεκινάει ο νέος χρόνος ομιλίας.

Τα 1 του μήνα ΕΔΩ ΔΕΝ ισχύουν και αν ισχύουν είναι συμπτωματικά.Για να μάθεις ακριβώς πάρε ένα τηλέφωνο στο support και θα σου πούνε ακριβώς ΠΟΤΕ.

Αυτά. Και ευχαριστώ.

:X

Μην απαντάμε αυθαίρετα.

Αλλο Vodafone, άλλο ΤΙΜ.

Και για να είμαι ακριβής.

Στην Cosmote ο χρόνος μετραει απο τις 00.01 όπως είπε κάποιος φίλος πιο πάνω της επομένης απο όταν στην ουσία εκδοθεί ο λογαριασμός σου.

Αν πχ έκανες τη σύνδεση 7 του μήνα , ο λογαριασμός μπορεί να κοπεί στις 16. Ε, απο τις 17 ξημερώματα, μηδενίζεται ο χρόνος σου. Πχ, όταν έκανα τη σύνδεση πήρα κατευθείαν το support οπου πολύ ευγενικά η κοπέλα μου εξήγησε πότε θα κοπεί ο λογαριασμός και πότε θα μηδενίζεται ο χρόνος μου.

Καθε 16 του μήνα κόβεται ο λογαριασμός μου και κάθε 17 ξημερώματα ξεκινάει ο νέος χρόνος ομιλίας.

Τα 1 του μήνα ΕΔΩ ΔΕΝ ισχύουν και αν ισχύουν είναι συμπτωματικά.Για να μάθεις ακριβώς πάρε ένα τηλέφωνο στο support και θα σου πούνε ακριβώς ΠΟΤΕ.

Αυτά. Και ευχαριστώ.

Στην κοσμοτε ετσι ακριβως ειναι τα πραγματα..

Στην βονταφον τα πραγματα ειναι μπερδεμενα. Τον χρονο πρεπει να τον καταναλωσεις απο πρωτη του καθε μηνα μεχρι την τελευταια μερα-ωρα-λεπτο-δευτερολεπτο του ιδιου αλλα ο λογαριασμος σου θα χρεωθει σε καποια ασχετη μερα του μηνα (η ιδια καθε μηνα ετσι). Αυτο ειναι λιγο χαζο κατα την γνωμη μου.

Στην ΤΙΜ παιζει το συστημα της Κοσμοτε αλλα με την διαφορα οτι αυτην την περιοδο ο χρονος ομιλιας σου μηδενιζεται στις 6μιση το απογευμα της προηγουμενης μερας της εκδοσης του λογαριασμου. Πχ αν στις 17 εκδιδεται ο λογαριασμος σου τοτε τον χρονο μπορεις να τον καταναλωσεις μεχρι τις 16 στις 6μιση το απογευμα. Μετα μετραει ο νεος μηνας. (παλιοτερα επαιζε στις 6:30 το απογευμα τις 15 του μηνα και γιαυτο και πολλοι ειχαμε προβληματα με τον χρονο ομιλιας :whistle: ).

Μεθοδολογια: Οταν κανει καποιος νεα συνδεση παιρνουμε την επομενη εργασιμη μερα στην εξυπηρετηση πελατων της καθε εταιριας και τους ρωταμε ποτε εκδιδεται ο λογαριασμος.

Στην Q δεν εχω ιδεα τι παιζει... :)

Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;"

Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;"

Στην κοσμοτε ετσι ακριβως ειναι τα πραγματα..

Στην Q δεν εχω ιδεα τι παιζει... :)

η Q Δεν εχει προπληρωμένο χρόνο ομιλίας ακόμη...

:X

Την προηγούμενη βδομάδα έληξε το συμβόλαιο με την ΤΙΜ και μου δίνουν 100€ επιδότηση. Έστω ότι κάνω αίτηση φορητότητας σήμερα, με το 13ο πάγιο (το προπληρωμένο δλδ) τι γίνεται; Η επιδότηση στο 240 θα ναι κοντά 170€;

Mono stin KOTE ginete afto. Re pedia o cosmote ine made in Greece. Otan itan oi Norvigi mesa kati ginotate tora ine mono otentzides, epikite ke i pliris exagora tis cosmote apo ton ote, fantastite ti exi na gini tote, sindikalistares, perifani ipalili kiala tetia anaptixiaka kiesi thes ke na doulevoun ta mms? den ise sta kala sou. Oso gia to i-mode sooooooooooopa poune mapa.

dtf

Ισχύει μόνο στην Cosmote γιατί ευτυχώς μόνο η Cosmote έχει το "παράλληλο σύμπαν" (κατά τα λεγόμενα του Nosferatu) που λέγεται i-mode...

Μεγάλο πρόβλημα αυτό... Το i-mode αρχικά φτιάχτηκε για την Ιαπωνία όπου δεν είχαν SMS και MMS... Τώρα εμείς που τα έχουμε όλα, γιατί να μπλέκουμε με αυτές τις χαζομάρες τύπου i-mode mail δεν μπορώ να καταλάβω...

A, επίσης ανακάλυψα ότι αν κάποιος κατεβάσει κάποιο παιχνίδι μέσω i-mode και μετά βάλει στη συσκευή του μια κάρτα SIM στην οποία δεν είναι ενεργοποιημένο το i-mode (ακόμα κι αν η κάρτα είναι της Cosmote) το παιχνίδι δεν δουλεύει!!! Ο κλειδώσας του κλειδώσαντος...

• The title was changed to Περί... Cosmote γενικά
  • The title was changed to Πως θα ξεφορτωθώ το παρακάτω spam μήνυμα της Cosmote?
  • The topic was pinned